Nedeljni horoskop od 15.8. – 21.8.2016.

Nedeljni horoskop od 15.8. – 21.8.2016.

Sezona odmora se bliži kraju. Za letnje avanture još uvek nije kasno. Čekaju nas novi poslovi i nove pobede. Šta kažu zvezde kako ćete vi proći?

 

 

Nedeljni horoskop od 7.8. do 14.8.2016.:Ovan:

Posao: Ova nedelja je  savršena za pronalaženje novih poslova. Vaša razmišljanja omogucice vam da razbistrite misli, da prestanete oklevati i konačno prestanete gubiti vreme nepotrebno. S druge strane, neopterećeni možete doći do savršeno pozitivne ideje, posebno na poslovnom planu. Bicete dobro prihvaćeni, ćak omiljeni u poslovnom okruženju.Nemojte svima verovati. Ništa nije ostvarivo preko noći.

Ljubav:  Teško vam je zaboraviti prilike koje su vas snašle u proteklom periodu, ova nedelja je za vas odlučujuća. Ništa nije izgubljeno, morate smoći snage kako bi došli do dna vašeg problema koji vas mući već dugo. Otvorite se i razgovarajte otvoreno sa svojim partnerom. Nemojte samo sanjati i maštati. Budite realni. Živite danas.

Zdravlje: Glavobolja.

 

Nedeljni horoskop od 7.8. do 14.8.2016.:Bik:

Posao: Imacete sjajne prilike da se udružite s nekim, pa pobedite one koji su bili protiv vas. Pristanite na ustupke koje traži druga strana s kojom se udružujete. I vi ćete imati koristi. Timu u kojem ćete vi biti, donosite dobre stvari. Profesionalnošću s vaše strane profitiraće svi u timu.

Ljubav: Na ljubavnom planu zvezde su vam naklonjene. Često ćete proispitivati svoje odluke. Vašim impulsivnim odlukama naučićete o sebi ono što još niste znali, što ćete moći iskoristiti za dobrobit u vašoj vezi. Na dobrom ste putu. Emocije su emocije, a novac je novac.

Zdravlje: Problemi sa grlom.

 

Nedeljni horoskop od 7.8. do 14.8.2016.:Blizanci:

Posao: Početkom nedelje ostvarujete velika očekivanja koja vec dugo zelite da se ostvare. To ipak ne znači da se ne trebate truditi i da vam se taj trud neće isplatiti u nadolazećim danima. Naravno da uspeh neće doći sam od sebe. Što pre shvatite da se morate sami izboriti za ono što želite, biće vam povoljnije okolnosti. Pri tome računajte na povremene nesporazume sa saradnicima.

Ljubav: I u ljubavi su moguci problemi na početku nedelje za Blizance, bili oni u stalnim vezama i braku ili ne. Šta god da kažete, biće pogrešno shvaćeno, i zbog toga ćete biti vrlo frustrirani. Ako zaista želite stalnu i sretnu vezu znaćete šta trebate promeniti da biste pronašli pravi put.

Zdravlje: Problemi sa plucima.

 

Nedeljni horoskop od 7.8. do 14.8.2016.:Rak:

Posao: Svaki problem na poslu istovremeno je i prilika za raščišćavanje nerešenih pitanja, i zato iskoristite ovo vreme da napokon postavite stvari na svoje mesto.

Osim sa saradnicima, mogući su i problemi sa šefom kojem se neće svideti neki segmenti vašeg posla. Nemojte se odmah braniti i kretati u protivnapad, nego kritiku primite na znanje i razmislite možete li nešto promeniti u načinu na koji pristupate radu. Pametnim postupcima stvorićete odličnu podlogu za napredovanje.

Ljubav: Slobodni Rakovi mogu se nadati sasvim ugodnom susretu s jednom mladom osobom, dok će oženjeni Rakovi (ili oni u stalnim vezama) uživati u harmoniji braka i ugodnom druženju sa svojim partnerom.

Zdravlje: Problemi sa stomakom.

 

Nedeljni horoskop od 7.8. do 14.8.2016.:Lav:

Posao: Frustracije bi vas mogle natjerati da razmislite o novom poslu, ali nemojte srljati bez razmišljanja jer ćete zažaliti zbog brzopletosti i naglosti. Stvari na poslu će se do kraja nedelje iskomplikovati. Tada cete osetiti novi nalet optimizma i entuzijazma. Iskoristite tu energiju da se nametnete šefovima svojom sposobnošću i da napokon dobijete ono što već dugo zaslužujete. Ne zaboravite ipak da ne porušite mostove za sobom jer će vam se to osvetiti.

Ljubav: U vaš će život ušetati zanimljiva osoba koja će vam pobuditi maštu; ali da li je to baš ono što ste zaista tražili? Da vam malo pomognemo, to će verovatno biti neto rođen u znaku Blizanca, Vage ili Strelca (ili će mu to biti podznak). Razmislite jeste li u ovom trenutku spremni na zaista ozbiljnu vezu.

Zdravlje: Problemi sa srcem.
Nedeljni horoskop od 7.8. do 14.8.2016.:Devica:

Posao: Početak nedelje doneće vam određene probleme na poslu, najverovatnije s autoritarnim šefom ili s nekim od kolega spremnih na sve radi vlastite koristi. Budite spremni na to da će vas ogovarati i na svaki način pokušati ocrniti. Ovakva će se situacija protegnuti kroz celu nedelju.

Ljubav: Otvorite dobro oči i dopustite zanimljivoj osobi koja vam se pojavi u životu da vam priđe bliže, jer biste mogli doživeti vrlo ugodno iznenađenje.

Dobra situacija nastaviće se za slobodne Device uz brojna uzbuđenja. Device u stabilnim vezama ili u braku imaće nešto težu situaciju koja će posebno eskalirati u drugom delu nedelje.

Zdravlje: Moguca prehlada.

 

Nedeljni horoskop od 7.8. do 14.8.2016.:Vaga:

Posao: Koliko god se trudili da odvojite emocije od posla, teško ćete se miriti s greškama i nepravilnostima koje vidite svuda oko sebe. Posebno će vam teško padati raznorazna ogovaranja i neugodne priče iza leđa.Nemirenje s nepravdom moglo bi lako dovesti do sukoba sa šefovima i saradnicima.

Ljubav: Ljubavna će vam situacija biti puno bolja od one na poslu. Već na početku nedelje moguca je vrlo žestoka avantura, odnosno burna veza. Vage u braku i stabilnim vezama imaće sredinom nedelje neslaganja s partnerom, zbog loše komunikacije i insistiranja na svojim stavovima.

Zdravlje: Problemi sa bubrezima.

 

Nedeljni horoskop od 7.8. do 14.8.2016.:Skorpija:

Posao: Početak nedelje doneće vam probleme na poslu koji će pre svega biti uzrokovani nepoštenim odnosom kolega (što vi ne podnosite), ali i vašom tvrdoglavošću i naglošću. Naravno da se imate pravo boriti za sebe, ali ponekad neće biti na odmet da upotrebite malo taktičniji pristup. Odlučnošću svojstvenom Škorpijama ponovno ćete pokušati postići svoje ciljeve, i ovog puta ćete napokon uspeti – ali samo ako zaista shvatite da trebate zasukati rukave i pošteno odraditi posao koji vam je poveren.

Ljubav: Očekuju vas velika uzbuđenja. Slobodne će Škorpije upoznati vrlo zanimljivu osobu koja će ih osvojiti originalnošću i šarmom. Škorpije u stalnim vezama doživeće drugu vrstu uzbuđenja: verojatno će zbog svoje ili partnerove nestrpljivosti i neprilagodljivosti između njih dvoje često izbijati vatrene svađe ili dugotrajna durenja.

Zdravlje: Moguce su alergije.

 

Nedeljni horoskop od 7.8. do 14.8.2016.:Strelac:

Posao: Pocetak nedelje doneće vam probleme na poslu, ponajviše zbog želje za dominacijom i snažnog ega nekih vaših saradnika. Iako vama nije strano povremeno popuštanje, s punim pravom očekujete i od drugih da se povremeno spuste na zemlju i priznaju da nisu u pravu. Imaćete nove šanse za uspeh.

Ljubav: Strelci u stalnim vezama imaće buran početak nedelje. Možda ćete kriviti partnera zbog njegove netolerantnosti  i preteranih zahteva, a moglo bi biti i sasvim konkretnih razloga za sukob – možda kakav flert ili neozbiljnost na nekom drugom polju – ali po svojoj ćete prilici morati i te kako iskoristiti svoj šarm da biste primirili situaciju.

Zdravlje: Problemi sa nogama.

 

Nedeljni horoskop od 7.8. do 14.8.2016.:Jarac:

Posao: Imate dosta poslovnih planova i želja: u tom slučaju krenite hrabro, jer vam ova nedelja obećava dobru poslovnu atmosferu i realne izglede da ostvarite ono što želite. Pripazite tek da ne preterate i ne poželite nemoguće, jer vam nikakav položaj planeta neće pomoći u takvoj situaciji.

Ljubav: Jarcevi u stalnim vezama uživaće u porodicnoj atmosferi. Mogli bi se javiti problemi zbog vaše ili partnerove nestrpljivosti i neprilagodljivosti. Zapamtite da ne postoji problem koji se ne bi mogao rešiti ako postoji dobra volja kod oba partnera. Odmah da napomenemo i da guranje spornih pitanja pod tepih nije rešavanje, nego zapravo gomilanje izvora sukoba. Nerešene frustracije pre ili kasnije probiće se na površinu.

Zdravlje: Bolovi u kolenima.

 

Nedeljni horoskop od 7.8. do 14.8.2016.:Vodolija:

Posao: Početak nedelje mogao bi vam doneti probleme sa šefovima. Dobre su šanse da uzrok uopste neće biti u vama, nego u lošem danu ili ko zna kakvim problemima koji muče vaše nadređene, ali i sami znate da ćete glavni teret svejedno podneti vi. Naravno, vi se teško mirite s nepravednim optužbama i zato su prilično moguci sukobi. Dodatno će vas frustrirati što će vam se činiti da propada sve što naumite, odnosno da nikako ne možete do kraja provesti sve svoje planove. Ne prepuštajte se očaju jer će se situacija preokrenuti na bolje.

Ljubav: Koliko god se vi trudili, uvek će u vama postojati jedna crta koja će zahtevati da zadržite malo svoje slobode i privatnosti. Sve će biti u redu ako takav odnos odgovara i vašem partneru, ali ako on razmišlja potpuno drugačije bice burno.I slobodne će Vodolije, jednom kad uplove u novu vezu, tražiti slobodu; osobi koju upoznaju biće spremni popuštati na pocetku, ali će se ubrzo probuditi njihova prava priroda i zatražiće malo vise slobode.

Zdravlje: Problemi sa venama.

 

Nedeljni horoskop od 7.8. do 14.8.2016.:Ribe:

Posao: Ova bi vam nedelja mogla biti izrazito uspešna. Intuitivno ćete znati šta i kako raditi da biste postigli najbolje rezultate, i zapravo ćete uz manje truda postizati više. Naravno, to ne znači da ćete uspeti bez imalo truda – ipak ćete i vi morati dati svoj doprinos.Pripazite da vas uspesi ne opiju; kod donošenja odluka odvojite malo vremena i razmislite kojim bi smerom bilo najbolje krenuti, jer će vas pogrešne odluke usporiti. Probleme pokušajte što manje primati k srcu, iako je zaista teško u potpunosti se distancirati od poteškoća.

Ljubav: Već će vam  početak nedelje doneti brojna uzbuđenja. Slobodnim će Ribama osecanja uzburkati jedna osoba s kojom bi zaista bilo lepo ostvariti duboku vezu. Pitanje je samo hoćete li tom “nekom posebnom” znati objasniti svoje emocije i želje, odnosno hoće li ih on ili ona shvatiti.

Za vas ne postoji sredina, i ako od druge strane ne dobijete ono što očekujete, potonućete u negativne misli. Neke biste stvari mogli i pogrešno protumačiti, pa će vas mučiti ljubomora. Kako god završila vaša romantična priča (a o tome ćete odlučivati samo vi), biće burno i žestoko.Ribe u stalnim vezama suočiće se već u prvom delu nedeljee s određenim problemima u komunikaciji s partnerom, ali to neće biti sukobi koji se ne bi mogli rešiti iskrenim razgovorom.Pri tome ćete oboje morati pokazati tolerantnost i spremnost na povremene kompromise, a najveća opasnost bez ikakve sumnje vreba od loše komunikacije.

Zdravlje: Povreda stopala.

 

Priredila astrolog Ana Savovic

 

inner_ana

klikni_ostali

Leave a Reply

Zithromax for sale