Natal poznatih: Amar Jasarspahic

Amar Jasarspahic je rodjen 30.12.1990. godine u Zenici. U znaku je Jarac,podznak je u Ribama,Mesec u Blizancima.

Amar je veliki profesionalac u svom poslu,bitna mu je karijera i status. Vrlo je inteligentan,brzo razmislja,tradicionalan je,praktican i vredan. Po prirodi je vrlo nezavisan,slobodnog duha,duhovit sto mu omogucava da vro brzo proceni ljude koji su mu vazni na licnom i poslovnom planu.Ima jako razvijenu intuiciju i snove. U zivotu pored karijere i stabilnosti najvaznija mu je porodica.

Amar je vrlo talentovan ne samo sto se tice muzike i pesme,vec i kao menadzer, zbog komunikacije sa ljudima,sto mu dosta pomaze u poslu. Vrlo je ambiciozan i svoju karijeru gradi postepeno,jer zeli da je gradi na cvrstim temeljima,napredujuci korak po korak.

Mesec u Blizancima govori da Amar ima izuzetnu sposobnost izražavanja osećanja na mudar i inteligentan način. On može biti i jako žustar, energičan i principijelan i u emotivnoj vezi se postavlja racionalno, smireno i ume dobro da se prilagodjava i uspostavlja kontrolu nad situacijom. Takodje vrlo je analitičan, razborit i mudar.

Ljude oko sebe fascinira lakoćom komunikacije, odličnim govorom i upućenošću u sve. Voli da putuje,posebno su mu bitni automobili u kojima se oseca komforno. Voli da se druzi i upoznaje ljude razlicite kulture i razlicitih interesovanja.

Podznak u Ribama govori da Amar poseduje vanserijski talenat za umetnost,posebno,muziku i pevanje. Vrlo je kreativan,mastovit,romantican,humanista.

Tokom naredne 2017. godine,imace puno uspeha u poslu i karijeri. Godina ce biti uspesna iznad ocekivanja. Posebno ce mu srecu doneti pesma koja ce postati veliki hit i koju ce raditi sa poznatom osobom iz inostranstva.

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale