Natal poznatih: Jasna Djokic

 

Priredila astrolog Ana Savovic

 

Jasna Djokic je rodjena 19.7. u Zemunu.U znaku je Rak, podznak je u vatrenom Strelcu, a Mesec je u Biku.

Jasna kao pripadnik znaka Rak vrlo je emotivna, nezna i saosecajna. Brizna je majka i prevrzena svojoj porodici. Vrlo je intuitivna osoba, velikodusna i spremna da ucini apsolutno sve za svoje najmilije. Ima urođenu sposobnost odličnog pamćenja detalja i događaja. Kuća i porodica joj predstavljaju sigurnost i najradije bi ponela svoj dom sa sobom kada bi mogla. Okrenuta je tradiciji i prošlosti. U životu se više oslanja na sopstveni instikt i intuiciju, nego na razum.

Jasna je prilično nostalgična i sentimentalna prema tradiciji i uspomenama. Poseduje izuzetnu memoriju i ne zaboravlja detalje. Stidljiva i osećajna, ona nikada ne čini prvi korak. Ranjive prirode, posebno je osetljiva na primedbe lične prirode. Kuća i porodica su centar oko koga se vrti njen život. Savršena je kuvarica i voli da sprema po tradicionalnim receptima, koji bude mirise detinjstva. Hrabra i spremna na žrtvu za svoje najblize.

Jasna je takodje vrlo strastvena, sentimentalna, osetljiva.
Ljubav joj je najvažnija stvar u životu. Vrlo je požrtvovna majka i supruga.

Podznak Strelac govori da je Jasna vrlo direktna u komunikaciji, plemenita, optimista, iskrena, duhovita i otvorena za nove ljude, kontakte i komunikaciju. Voli da putuje i interesuju je strane kulture i jezici, a posebno egzoticne destinacije. Voli izazove, nova iskustva, ambiciozna je. Voli da se bavi sportom, makar kao hobijem, i to najčešće na otvorenom prostoru i u prorodi.

Jasna je takodje veoma dinamicna, smela i hrabra osoba. Preduzimljiva, inicijativna i vrlo komunikativna i direktna. Kod nje je naglasen izuzetno veliki optimizam. Poseduje vedar duh i izrazen smisao za salu i zabavu.

Zbog svoje plemenite prirode, fer-plej odnosa i druzeljubljivosti, veoma je popularna u drustvu i cesto okruzena velikim brojem prijatelja ili poznanika.

Mesec u Biku ukazuje da je Jasna vrlo prijatna osoba, koja tezi stabilnosti. Vrlo je kreativna, poseduje veliki talenat za muziku i pevanje, a njen barsunasti glas je vrlo autentican.

Jasna voli da stiče svojim radom, da stvara i uživa i da na neki način ulepšava ovaj svet.
Ona svet oko sebe posmatra kao veliku porodicu, pa se tako i ophodi prema svemu.

Ova godina Jasni donosi veliki uspeh i srecu u poslu i karijeri, rad na novim pesmama sa novim saradnicima. Puno putovanja i nagrada kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale