Natal poznatih: Dejan Nisevic – Nemirno more

 

 

Priredila astrolog Ana Savovic

 

Dejan Nisevic frontmen grupe Nemirno more rodjen je 28.4. u Prijedoru. U znaku je Bik, podznak je u Strelcu, a Mesec u Lavu.

 

Dejan je vrlo snažna i pouzdana osoba.Vredan je, voli sve sto je dobro i lepo, vrlo je kreativan i voli umetnost. Veoma je talentovan i voli da pravi stvari sopstvenim rukama. Ponekad ume biti i tvrdoglav. Ume biti opterećen svojom sigurnošću, pa samim tim i zaštitom kuće i porodice. On ima tendenciju da svojim idejema i planovima najefektivnije zaradi, štedi i investira novac.

 

Jednom kada donese odluku, retko skreće sa zacrtanog puta, ljubavne veze ili posla. To Dejana čini odličnim u poslu, jer ostaje dugo da radi dok god ne završi posao kako treba i takodje ga to cini odličnim prijateljem, jer je uvek tu, bez obzira na iskušenja i turbulencije u životu.

Vladar Bika je planeta Venera, koja reprezentuje ljubav, privlačnost, lepotu i kreativnost, te tako Dejan ima smisao za muziku, odlican je zabavljač i umetnik. On je odan, ponekad i previše i ne voli iznenadne i neželjene promene koje će pokvariti život koji je brižljivo kreirao za sebe.

Dejan ima sposobnost da unese praktični glas razuma u bilo koju haotičnu i nezdravu situaciju. Na poslu Dejan je pouzdan, strpljiv i temeljan. Kada se fokusira na neki projekat čvrsto će ga se držati, koliko god komplikovan bio ili koliko god dugo trajao. Vredan je i trudi se da sve uvek završi na vreme.

 

Podznak u Strelcu govori da je Dejan vrlo otvoren, drustven, vedar, duhovit. Voli da se druzi, da putuje, upoznaje razlicite kulture i obicaje,uci strane jezike, voli da uci i filozofira. Privlaci ga sve sto je novo, interesantno i nesvakidasnje. Ima stalno nove ideje i planove, kao i nacine da to ostvari. Takodje vrlo je talentovan za muziku i pevanje sto ga cini posebnom i kompletnom licnoscu.

 

Dejan je vrlo plemenit, pun nade i dobre volje. Voli slobodu , nezavisnost, uživa u životu i ne dopuštaju drugima da se mešaju u njegov život i poslove.

 

Mesec u Lavu u natalnoj karti govori da je Dejan vrlo senzitivan, prijatan i požrtvovan, puna života – drugim rečima, zrači pozitivnom energijom i poseduje neobičnu harizmu. Upravo zbog ovoga je jako poželjan u društvu, a u ljubavi može biti pravi magnet za nezniji pol. Takodje vrlo je samouveren i istrajan kako bi se izborio za uspehe na svim životnim poljima.

 

 

Ova godina Dejanu donosi veliki uspeh i srecu u poslu i karijeri, posebno kroz putovanja i predstavljanje novih pesama. Moguca je i saradnja sa stranim muzicarima, kao i saradnja na filmu.

 

                     

 

 

Priredila astrolog Ana Savovic

 

Zithromax for sale