Dnevni izvestaj za 16. februar 2017. godine

Mesec je u znaku Skorpije, Merkur u Vodoliji pravi sekstil sa Marsom u Ovnu i pokrece vas na akciju, bicete preduzimljivi, puni pozitivne energije, otvoreni za razgovor i pokretanje novih poslovnih projekata.
Takticni ste i uporni, zelite da sve svoje planove realizujete do najsitnijih detalja. Mucice vas osecaj nezadovoljstva, jer cete smatrati da uvek mozete bolje. Mozete se nadati vecem novcanom dobitku ili povisici, posebno ako se bavite poslovima vezanim za trgovinu, turizam, informatiku, sport. Snovi i intuicija ovih dana bice posebno naglaseni, tako da i sami cete moci da predvidite neku situaciju ili reakciju neke osobe bilo da vas muci posao ili ljubav.
Imacete zelju za kreativnim izrazavanjem vasih najdubljih osecanja, pa je potrebno da sve to pretocite u neko umetnicko delo, bilo da je to slika, fotografija, pesma, ples. Velika inspiracija i nadahnuce.
Strasti su naglasene i potreba za culnim uzivanjem. Pojacana su osecanja ljubomore i posesivnosti. Aktuelne ce biti i tajne ljubavi.
Slobodni mogu imati zanimljiv susret sa jako neobicnom i harizmaticnom osobom preko posla ili na kracem putovanju.
Zracicete seksipilom i bicete magnetski privlacni suprotnom polu.
Prijace vam druzenje i izlazak sa prijateljima.
Brz oporavak sledi ako ste imali neku hirursku intervenciju, obratite paznju na donji deo stomaka.
”I junaci i kukavice osecaju strah. Samo junaci postupaju drugacije.”- Cus D’Amato

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale