Natal poznatih: Doris Bizetic

 

 

Doris Bizetic je rodjena 23.8.1985. godine u Beogradu.U znaku je Lav,podznak je u Skorpiji,Mesec je u Strelcu.
Podznak u Skorpiji donosi joj izuzetnu harizmu,magnetsku privlacnost,uticaj na masu ljudi.Prosto ne mozete a da je ne primetite u gomili ljudi,jer svojom pozitivnom energijom privlaci sve oko sebe,posebno svojim vrlo originalnim i autenticnim stajlingom.Saturn u prvom polju po stavu i razmisljanjima cini je ozbiljnijom i zrelijom od svojih vrsnjaka.Mesec i Uran koji se takodje nalaze u prvom polju donose joj veliki slavu i popularnost u umetnosti,posebno u muzici kojoj je svojom originalnoscu unela svoj licni pecat.
Uran u Strelcu donosi joj originalnost i puno novih ideja.Neptun u drugom polju govori da je Doris umetnicka dusa i da voli da sakuplja umetnicke predmete ili antikvitete.
Doris je vrlo emotivna,kreativna,mastovita,melanhonlicna,nostalgicna.Energicna je osoba,detaljista,analiticar,borbena,voli da istera sve na cistinu i veliki je borac za pravdu.
Brzo uci,zeljna je znanja,voli da putuje.Vise joj prija zivot u inostranstvu,posebno u prekookeanske zemlje.Avanturistickog je duha.Privlace je strane religije i kulture.
Sunce u 10.polju na fiksnoj zvezdi Regulus govori o velikoj popularnosti,neverovatnom uspehu u karijeri.Rodjena je da bude vodja.
Tokom 2017. godine Doris sledi uspeh u karijeri,rad na novim projektima i velika popularnost kako u zemlji tako i u inostranstvu.
U toku ove godine vise ce se fokusirati na porodicu i svoje najblize.Naglaseno je i polje prijateljstva i putovanja,novi kontakti koji ce joj puno znaciti,moguc je i rad u nekom udruzenju ili organizaciji.

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale