Natal poznatih: Ljilja Bela

 

Ljilja Bela je rodjena 1.3.1974. godine u Beogradu u znaku je Ribe,Podznak je u Lavu,Mesec je u Blizancima.

Ljilja Bela je vrlo osecajna i romanticna osoba.Nezna je i brizna prema svojim najmilijima.Vrlo je humana prema drugima i osetljiva na potrebe drugih.Prema deci je isuvise popustljiva.Ne dopusta da bilo ko iskoriscava njenu dobrotu i spremnost da pomogne.Na prvi pogled cini se mirna,ali u sustini krije veliku strastvenostiI ranjivost.Vrlo je znatizeljna,posmatra ljude oko sebe I u svemu nalazi odredjeno znacenje i dublji smisao.Ima jako razvijenu intuiciju i osecaje.Dobro procenjuje ljude,vesele je i druzeljubive prirode,vrlo je kreativna i mastovita.

Uvek je tu za svoje prijatelje i bice tu uvek kad god im je potrebna da ih razume i pruzi im podrsku.

 

Ljilja Bela na prvi pogled deljuje tajanstveno,misticno,mirnoi i dobrocudno.Njene,oci,sarmantan osmeh i duga kosa su njen zastitni znak.

Podznak u Lavu govori da je Ljilja Bela optimisticna,energicna,rodjena za scenu,scenski nastup,slavu i popularnost.Ne bezi od posla,vrlo je vredna i odgovorna i takav stav ima i prema svojim saradnicima.Druzi se i ostvaruje kontakte sa osobama koje imaju slicna uverenja i slicne stavove kao i ona.

 

Vrlo je samouverena i dinamicnog je duha,ambiciozna,cesto ume da bude i ekscentricna.Pravedna je i iskrena,pa ume energicno i burno da nastupi prema svakom ko je uvredi i ne ispostuje dato obecanje.

Ljudi vole das u u njenoj blizini,u njenom drustvu,kako bi uzivali u njenom sjaju,pozitivnoj energiji i harizmi kojojm pleni i osvaja masu.

Mesec u Blizancima govori da je Lilja Bela komunikativna,radoznala,voli da se druzi,putuje i upoznaje razlicite ljude.

 

Svakoj situaciji prilazi racionalno.Ume cesto da bude nervozna i nestrpljiva.Voli brzu voznju i sportske automobile.

Naredna 2017. godina bice vrlo bitna za njen posao i karijeru.Donece joj pozitivne promene,posebno u izgledu i celokupnom stajlingu na sceni.Na novim pesmama radice inovi saradnici sto ce Ljilji Beli doneti veliki uspeh kako u zemlji tako i u inostranstvu.

 

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale