Natal poznatih: Anita Bizetic

Anita Bizetic je rodjena  28.8.1981. godine u Beogradu.U znaku je Device,podznak je u Vagi,Mesec je u Lavu.

Pluton u prvom polju je na fiksnoj zvezdi Spika koja osobi donosi veliku slavu,popularnost i nagrade.Anita na prvi pogled deluje tajanstveno i misticno,ali je jako emotivna,nezna,opustena,vesele prirode,duhovita.Veliki je humanista,voli prirodu i zivotinje.Voli da pomaze drugima i jako je vezana za svoje najblize.Umetnicka je dusa I kao takva vrlo je kreativna i mastovita.Inspiraciju nalazi svuda oko sebe.

Privlace je razliciti ljudi,stranci,razlicite kulture i obicaji.Vrlo je intuitivna osoba,poseduje puno talenata posebno za pisanje,slikanje,muziku i glumu.Mesec u Lavu joj daruje jaku harizmu,pozitivnu energiju,originalnost i slavu.Omiljena je u drustvu i vrlo cenjena u sredini u kojoj zivi i radi.

Mesec u Lavu joj daruje magnetsku privlacnost,uspeh kroz scenu,kamera je voli.Prosto ne mozete a da je ne primetite,posebno po svom originalnom imidzu i bujnoj kosi ciju boju voli cesto da menja.Uvek je spremna za akciju,voli promene,nikako joj ne prija staticnost i monotonija.

Uran u drugom polju govori da ima revolucionarne ideje,da voli da radi,da je originalna i kreativna.

Iako voli da putuje,vrlo je vezana za svoje najblize i svoje rodno mesto.

Mars i Mesec u 10.polju ukazuju na veliki uspeh u poslu,napredovanje u karijeri,jaku energiju,ambiciju i akciju.Voli da se druzi,da srece nove osobeiI ostvarije nove kontakte.Prija joj timski rad.

U toku zivota ima mogucnost za zivot u inostranstvu.

Tokom 2017. godine Aniti sledi veliki uspeh kako na poslovnom tako i na privatnom planu.Uspeh u karijeri,velika popularnost i saradnja sa novim osobama,posebno sa strancima.

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale