Natal poznatih: Ljilja Bela

Ljilja Bela je rodjena 1.3.1974. godine u Beogradu. U znaku je Riba,podznak u Lavu,Mesec je u Blizancima.

Ljilja Bela je vrlo osecajna,romanticna osoba. Nežna je i brižna prema svojim najmilijima,vrlo je humana prema drugima i osetljiva na potrebe drugih. Prema deci je isuvise popustljiva. Ne dopušta da bilo ko iskoriscava njenu dobrotu i večitu spremnost da pomogne. Na prvi pogled čini se mirna, ali u suštini krije veliku strastvenost i osećajnost. Vrlo je znatizeljna,posmatra ljude oko sebe i u svemu nalazi odredjeno znacenje i dublji smisao. Ima jako izrazenu intuiciju i osecaje. Dobro procenjuje ljude,vesele je i druzeljubive prirode,vrlo je kreativna i mastovita.

Uvek je tu za svoje prijatelje i bice tu kad god im je potrebna da ih razume i pruzi im podrsku.

Ljilja Bela na prvi pogled deluje misticno,tajanstveno,mirno i dobrocudno.Njene oci,sarmantan osmeh i duga kosa su njen zastitni znak.

Podznak u Lavu govori da je Ljilja Bela optimisticna,energicna,rodjena za scenu,scenski nastup,slavu i popularnost. Ne bezi od posla,vrlo je vredna i odgovorna i takav stav ima prema svojim saradnicima.Druzi se i ostvaruje kontakte sa osobama koje imaju slicna uverenja ili stavove kao i ona.
Vrlo je samouverena i dinamicnog je duha,ambiciozna,cesto i ekscentricna. Pravedna je i iskrena,pa ume energicno i burno da nastupi prema svakom ko je zestoko uvredi i ne ispostuje obecanje.

Ljudi vole da budu blizu nje, u njenom drustvu, kako bi uživali u njenom sjaju,pozitivnoj energiji i harizmi kojom pleni i osvaja masu.

Mesec u Blizancima govori da je Ljilja Bela komunikativna,radoznala,voli da se druzi,putuje i upoznaje razlicite ljude.
Svakoj situaciji prilazi racionalno. Ume cesto da bude nervoznom ili nestrpljiva. Voli brzu voznju i sportske automobile.

Naredna 2017. godina je vrlo bitna za posao i karijeru. Na novim pesmama radice novi saradnici uz pomoc kojih ce Ljilja Bela imati neverovatan uspeh.

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale