Natal poznatih: Aleksandar Čović

 

 

Priredila astrolog Ana Savović

 

Aleksandar Čović je rodjen 5.5.1970. u Sarajevu. U znaku je Bik, podznak je u vatrenom Lavu, a Mesec je takodje u Biku.

 

Sunce u Biku govori da je Aleksandar snažan,pouzdan i iskren prijatelj.Voli sve sto je lepo,umetnička je duša,poseduje puno talenata,posebno za muziku i pesmu,a njegov baršunasti glas nikog ne ostavlja ravnodušnim.Vrlo je vredan,odgovoran,uporan i romantičan.

 

Stabilan je i konzervativan,ponekad ume biti tvrdoglav.Takodje je veoma kreativan,pun novih ideja i zamisli.Sve sto započne da radi ne ostavlja dok ne završi do kraja.Voli da štedi I pametno investira novac.Zaštitnički je nastrojen prema svojim najbližima i porodici. Jednom kada donese neku odluku, retko skreće sa zacrtanog puta, ljubavne veze ili posla.

 

On je odan, ponekad i previše, i ne voli iznenadne i neželjene promene koje će pokvariti život koji je brižljivo kreirao za sebe.

 

Ima sposobnost da unese praktični glas razuma u bilo koju haotičnu i nezdravu situaciju.

 

Inteligencija i dobar smisao za humor čine Aleksandra odličnom osobom za druženje. Jednom kada stekne prijatelja od poverenja, taj odnos će trajati ceo život. Izuzeno je lojalan i uvek spreman da pruži ruku prijateljstva.Mnoga prijateljstva koja je započeo u detinjstvu traju i dan danas.

 

Takodje uživa u zabavama u svojoj kući i neće se ustručavati da je napuni prijateljima i rođacima prilikom proslave nekih događaja.On je pravi džentlmen, lepo vaspitan, drži do manira, sentimetalan je i senzualan. Mane mu se praštaju jer je neodoljiv. On je poeta u duši, a ipak krajnje praktičan, i to je ono što se ženama dopada. Ume da se postavi tako da bude gazda u kući, mada to radi diskretno i sa dosta humora na svoj račun.

 

Ozbiljan je i ne veruje ni u šta što je površno. Njegovo je životno pravilo da se dobro slaže i sarađuje sa drugima. On je tolerantna osoba koja obožava mir i harmoniju, naročito u svom domu. Nije preterano kritičan prema sebi, ali zato to očekuje od drugih.


Takodje je veoma obazriv u svemu što radi. On ne veruje u nepotrebne rizike. Pre nego što prihvati bilo kakvu akciju, on će prvo sve dobro odmeriti. Vrlo je dosledan,odgovoran, pažljiv i voli svoje ukućane.

 

Mesec u znaku Bika govori da Aleksandar ima nadarenost za umetnost, ume da razlikuje dobro od lošeg i ima smisla za uživanje. U finansijskom smislu ima sreće, prate ga dobro zdrvalje i novac.

 

Sigurnije prilazi poslovima. Zbog svoje neiscrpne energije i životne snage može postići zavidne uspehe. Čak ne samo poslovne rezultate već zbog toga sto je vredan može imati ugled u društvu kao i poverenje kod svojih saradnika. Voli da putuje,voli prirodu,decu i životinje. Potrebni su mu ljudi na koje se moze osloniti, a ne nepredvidljivi i nepozdani. Ako su mu prijatelji odani, pouzdani, topli, uvek će biti uz njih.

 

Podznak u Lavu govori da je Aleksandar vrlo harizmatičan i šarmantan,bitan mu imidž,kao i utisak koji ostavlja na druge.Često preuzima ulogu lidera,autoritativan je i ponosan na svoje uspehe.Velikodušan je i uliva poverenjekod drugih.Cenjen je i poštovan medju prijateljima i saradnicima.

Uvek je spreman da na neki način inspiriše i druge ljude da se u većoj meri posvete ostvarenju svojih ciljeva.

 

Ova godina Aleksandru donosi puno sreće i uspeha u poslu,posebno u radu na novim pesmama,koje će mu doneti još veći uspeh i popularnost,kako u zemlji tako i u inostranstvu.Biće tu puno novih ideja i novih saradnika. Takodje Aleksandra očekuju puno putovanja.

 

Priredila astrolog Ana Savović

Zithromax for sale