Sta vam donosi Sunceva eklipsa?

Sunceva eklipsa desice se 26. februara kada ce Sunce i Mesec praviti konjunkciju u blizini Mesecevih cvorova na Fiksnoj zvezdi Skat na 8 stepenu tajanstvenih i misticnih Riba. Fiksna zvezda Skat ima prirodu Urana, Jupitera i Merkura i donosi srecu i zadovoljstvo, ali takodje pravi i cudne dogadjaje i situacije kada neko ili nesto zeli da pomuti vasu srecu i blagostanje. Takodje ova zvezda donosi ispunjenje zelja. Potrebno je samo da iskreno i snazno zelite i nesto nemoguce postaje moguce.
Sunceva eklipsa donosi pozitivne promene kako na emotivnom tako i na poslovnom planu i pravo je vreme da se pokrenete i uradite vazne stvari u zivotu, da uradite nesto veliko i znacajno, da sve svoje zelje i snove pretvorite u stvarnost. Imacete pomoc i podrsku ”visih sila”, samo je potrebno da se prepustite talasu svojih zelja i videcete da su cuda moguca. Verujte, volite, nadajte se.
Povoljno je vreme za sklapanje novih poslova i dogovora, ako dugo trazite posao imacete odlicnu priliku koju nikako ne smete da propustite, iznenadni novcani dobitak, odlicno je vreme i za kupovinu ili prodaju nekretnina, kao i ulazak u novu vezu ili planiranje zajednickog zivota.
” Kada zelite nesto, ceo univerzum kuje zaveru u cilju da vam pomogne da to i ostvarite” – Paulo Koeljo

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale