Natal poznatih: Rastko Jankovic

 

 

Priredila astrolog Ana Savovic

 

Rastko Jankovic je rodjen 8.4.1972. u Parizu.U znaku je vatrenog Ovna,podznak je u Devici,a Mesec u Vodoliji.

 

Sunce u Ovnu govori da je Rastko vrlo energican,aktivan,dominantan,veliki borac i u svemu zeli biti prvi.Ne voli ogranicenja,neustrasiv je i pun inicijative.Vrlo je kreativan,poseduje puno talenata,a posebno za glumu i muziku i pesmu.

 

Rastko ne voli da se u životu drži po strani, već vrlo jasno i otvoreno zahteva aktivno učešće u događajima i uglavnom preuzima inicijativu.Ima jaku zelju, hrabrost i preduzimljivost,a takodje je i vrlo otvoren, entuzijasta je i individualac. Uglavnom sve užurbano radi i brzo priča, a neretko i brzo vozi. Njegove vrednosti su više intelektualne nego duhovne prirode. Osoba je od akcije, naglo donosi odluke, a ideje mu naviru jedna za drugom. Rastko je velikodušan i uvek spreman da bezrezervno podeli svoje vreme, novac i trud. Moralno i fizički je veoma hrabar, i skoro uvek je podrška nekome ko je žrtva nepravde ili kome je ugroženo dostojanstvo. Uzdržljivost svakako nije njegova osobina, jer ima manjak strpljenja, a višak strasti i vatre u osećanjima. Živi u trenutku i za trenutak, iako snažno veruje u budućnost.Odgovoran je i ceni red,rad i disciplinu.Voli sport,takmicarskog je duha.Poseduje ostar intelekt,interesuje ga psihologija,filozofija,strane kulture i jezici.Tezi radu i pobedi.Ima moc regeneracije,brzo prevazilazi prepreke i ide napred.Veliki je optimista,voli prirodu i zivotinje.

Poseduje razvijenu intuiciju i osecaje,lako procenjuje ljude.

 

Zeli da svojim bliznjima bude od pomoci. U poslovima pokazuje izuzetno zapazanje i sposobnost. Sposoban je da mnoge poslove lako obavi koje bi za drugog bili neresivi.Ima Zelju za velikim poduhvatima i tezi da sve konce ima u rukama, da rukovodi i organizuje.

 

Uvek govori ono sto misli da je i ispravno, bori se za istinu, ali na svoj miroljubiv nacin.

 

Ne trpi podredjeni polozaj uvek tezi ka vrhu. Voli da radi i da oseca za svoj rad punu odgovornost. Njegove osobine pored ostalih su i velike ambicije. Sposobnost da misli i na svoje bliznje odnosi se i na porodicu. U partnerskim odnosima on radi, planira uvek misleci na svoju drugu polovinu. On stalno planira, kombinuje, stvara u mislima planove i pretvara ih u stvarnost. Njemu se dopadaju zenstvene i inteligentne osobe.

 

Rastko je iskrena i otvorena osoba, koja se ne boji izraziti svoje mišljenje, pa čak i u situacijama kad ga je zasigurno pametnije zadržati za sebe. Otvoren je, komunikativan i direktan, a okolina ga uglavnom ceni zbog njegove iskrenosti. Ne voli laži, podmetanja i zato ćete s njim uvek znati na čemu ste.

U društvu vodi glavnu reč, a ceni pojedince koji su otvoreni i komunikativni. Ima mnoštvo ideja i uvek započinje neki novi projekt, ali često mu nedostaje strpljenja da sve ostvari onako kako zeli.

Mesec u Vodoliji govori da je Rastko dobrodušna, humana i plemenita osobu koja je i veliki filantrop i altruista prvog reda. Cesto oseća potrebu da pomaže drugima zbog snažno razvijene empatije prema tuđim problemima. Kad god se ukaže prilika za to, voli pred drugima da se pokaže svojim dobrim delima. Trudi se da pomaže drugima jer se, čineći dobra dela, na taj način i sam oseća bolje. Želi da, za dobrobit čovečanstva, da svoj doprinos kako bi makar samo jednim delom pokušao da, bar za nekoga ovaj svet učini boljim mestom za stanovanje.Cesto je vrlo prijateljski nastrojen prema drugim ljudima. U razgovoru i ponašanju u interpersonalnim odnosima obično pokazuje dosta razumevanja, tolerancije i poštovanja prema drugim ljudima i prema njihovim različitostima. Konstantno teži da proširuje i obogaćuje krug svojih prijateljstava novim poznanstvima ne praveći velike razlike među ljudima i ne praveći grube podele prema njihovom imovinskom ili društvenom statusu.

Izraženi je individualista, otvorenog duha, kosmopolitskog gledišta i bespredrasudnih shvatanja. Duša ovog bića vrlo je ugodno i gostoljubivo mesto koje u startu želi svakome pružiti šansu da ga prijateljski prihvati, dodeli mu neko mesto u svom životu i da ga zatim i zavoli. Veruje u dobro i veruje da se dobro dobrim vraća.

 

Rastku tokom ove godine predstoji veliki uspeh u poslu i karijeri,kao i rad na novim pesmama i filmovima.Imace mogucnost saradnje kako sa domacim,tako i stranim glumcima,a bice puno zanimljivih putovanja sirom zemlje i inostranstva.

Priredila astrolog Ana Savovic

 

 

 

Zithromax for sale