Na svakom koraku osvajaju: Jedan znak je KRALJ leta 2017.!

Ako ste rođeni u ovom znaku, budite spremni da ćete do kraja leta 2017. na svakom koraku osvajati suprotni spol, te ćete biti zatrpani ljubavnim ponudama.

Pripremio: Aleksandar Tomić

Kraj 7. i 8. mesec na nebu će zaživeti veliki vatreni trigoni Sunca i Marsa u Lavu sa Saturnom u Strijelcu i Uranom u Ovnu.

Marsova i Sunčeva energija je temeljna, čista, klasična, Uranova je eksplozivna, iznenađujuća, Saturnova je snaga maratonaca. I sve to u znacima vatre, „energetskim“, akcijskim, toplim.

Biće to vreme izvrsno za poduzimanja, jasnoću, pokretanja, učinkovitost, egzekutivu, oduševljenje, strast, originalnost, vitalnost, nepokolebljivost.

Moguće su i uzavrele situacije u kojim će briljirati oni hrabri i oni koji imaju ono zrno ludosti da se usude, ali koje bi trebale polučiti sretan ishod stvari.

Stoga se nakon relativno mirnog uvoda u leto, njegov nastavak može prepoznati kao uzbuđujući i nesvakidašnji za mnoge od nas.

Kraj ljeta, 9. mesec?

Ništa manje atraktivan. Biće to nedeljna smirivanja uzbudljivih dojmova nakon dana koji će svakako biti zapamćeni. Za neke i legendarni.

Drage Device – ovo je vaše leto!

Moguće su male greške u koracima ako budete previše analizirali ili oklevali. Biće važno da u startu imate jasan cilj i da vaši odnosi budu čisti.

Zato ako postoji ikakva magla koju osećate kao neiskrenost, pretvornost, igranje uloga, bilo s vaše, bilo s druge strane, odrecite se toga i otvorite svoja srca s poverenjem.

Ako u tom uspete, bit ćete zaista presretni celo leto.

U ljubavi će vam se otvarati sva vrata.

Ne trebate niti pokucati, jer će ponude dolaziti sa svih strana, dok zauzete Device mogu očekivati ​​dodatni naboj strasti u vezi.

Jul je, kao što ste već verojatno primetili – posebno povoljan, jer se usamljeni pripadnici ovog znaka zabavljaju kao nikada pre.

Sve ono o čemu su Device maštale na planu ljubavi, konačno će se realizirati tokom ovog leta.

Napominjemo da se može javiti neka stara ljubav ili ostvariti veza s osobom koju poznajete duži vremenski period, a s kojom se do sada nije ništa dogodilo.

Avgust je rezerviran za strast, a na vama je samo da se prepustite…

Naravno, pametno birajte i iskoristite svaki trenutak.

Izvor: stil-kurir / ehoroskop

Zithromax for sale