Tajna povezanost između vašeg novčanika i bogatstva: Kada kupujete novčanik, pazite na OVO

Obicno muska populacija nece da nosi novcanik i redovno ima finansijske probleme (pa cak i milioneri, koji ih ne nose – njima su sudjeni neplanirani izdaci). Zato treba razmisliti da li posedovati novcanik. Ne morate da ga nosite sa sobom, ali ga koristite kod kuce. U njemu cuvajte deo novca. Redovno dopunjujte i uzimajte iz njega. Novcanik moze da stoji u spavacoj sobi, ili u radnom stolu. Bitno je da ga imate, da je vas, i da ga cesto otvarate.
Pripremio: Aleksandar Tomić
Koje je boje?
Za zene: zlatni, ali i crveno zlatni (crveno – vatra, zlatno – metal; Vatra topi metal i pretvara ga u tecno zlato).
Za muskarce: braon sa zlatnim detaljem (braon – zemlja – stabilnost, zlatno – metal; Zemlja stvara metal = stalni prihodi).

Da li ste ga sami kupili?
Pravilo je da ga uvek sami sebi kupite, jer ne znate kakvu sudbinu, karmu i energiju po pitanju finansija ima osoba koja vam je kupila novcanik, i drugo – da li vam ga je doticna osoba poklonila praznog?

Da li su novcanice lepo slozene?
Ako novcanice nisu lepo slozene, onda je nered i blokiranost u novcaniku i u energiji vasih finansija, kao i u domu. Nered u novcaniku prikazuje vase nepostovanje prema novcu.

Da li je novcanik pun papira i vizit karti?
U novcaniku nikako ne smete da nosite neplacene, ili cak i placene racune, jer ce uvek privlaciti energiju placanja. Pozeljno je nositi odvojen vizitar za papirice i vizit karte.

Da li ste ponosni vasim novcanikom?
Treba da budete ponosni vasim novcanikom, jer, ako ga ne volite, necete ni moci da ga ,punite’.
Kada kupujete novcanik, izaberite tako da bas taj zelite.

Koliku svotu novca nosite u njemu?
Metafizicka tajna kaze da treba da imate malo vise u novcaniku od uobicajenog, jer to priziva jos veci priliv novca.
Izvor: Sandra Drinčić

Zithromax for sale