Ljubav i sreća: koji znakovi će imati najviše sreće u ljubavi ovog leta

Nekima će se ovog leta posrećiti na polju ljubavi, dok će drugi imati više sreće u drugim poljima…

Horoskop nam je za ovu godinu otkrio mnogo toga, a danas se fokusiramo isključivo na ljubav. U nastavku saznajte da li će i vama ovo leto doneti novu ljubav…
Pripremio : Aleksandar Tomić
Ovan
Ovnovima će ovo leto biti bogato flertom i romantikom, pa se pripremite za nova poznanstva koja mogu izrasti u ozbiljnu vezu. Sredinom avgusta očekujte lepe vesti ili fatalan susret.
Bik
Za vas će se jedno prijateljstvo pretvoriti u romantičnu vezu kakvu do sad nikada niste imali, a ako ste već u vezi trebalo bi da ga upoznate sa svojim roditeljima – ne brinite se, sve će proći u najboljem redu. Od jula meseca ćete zračiti posebnom energijom i biti privlačni suprotnom polu, pa se pripremite na vreme.
Blizanci
Vama će se osmehivati ljubav, međutim, niste u stanju da se igrate previše i nadmudrujete. Sumnjate u partnera, a trebalo bi da mu verujete (ako ga imate). U slučaju da još niste u vezi – ceo jul je vaš!
Rak
Nakon završene burne i duge veze, ovog leta ćete uspeti da zaboravite na vašeg bivšeg! Upoznajte nove ljude i opustite se. Malo odmorite od veza, a ako sponano naiđe neko vam se sviđa – ne propuštajte priliku.
Lav
Zbog Venere tokom celog leta u vašem znaku, žene Lavovi će biti pravi mamac za sve muškarce. Međutim, ipak nije vreme za ozbiljne veze. Zabavite se što je najviše možete i ne upuštajte se u previše ozbiljne veze jer vam neće prijati.
Devica
Ovo leto jednostavno nije vapa sezona za ljubav. Iskoristite ga za produbljivanje prijateljstava i solo uživanje na suncu uz koktel.
Vaga
S obzirom da ćete ovog leta biti spremni na ozbiljniju vezu i veće vezivanje, trebalo bi da se pripazite i obratite pažnju na onoga koga birate. Dobro se upoznate sa potencijalnim partnerom, pa tek onda stupite u vezu.
Škorpija
Ovog leta, počevši od jula, bićete više koncentrisani na karijeru i posao. Ukoliko ste u vezi, ne prenagljujte sa vašim ljubavnim željama već ih sačekajte za kraj avgusta kada postoji velika šansa da vam se i ostvare.
Strelac
Leto će biti vaša sezona za upoznavanje novih prijatelja i uživanje sa starim. Međutim, postoji velika šansa da se među vašim prijateljima nalazi vaša velika buduća ljubav. U avgustu ćete imati poziv za sastanak koji ne bi trebalo da odbijete.
Jarac
Za vas je ovo leto – ljubavno leto! Od novih poznanstava do partnera, vama će biti baš veselo. Potrudite se da svaku osobu dobru upoznate pre nego što odlučite da sa njom kreirate ozbiljnu vezu.
Vodolija
Kako se suprotnosti privlače, verovatno ćete na kraju “završiti” sa osobom za koju ste mislili da nikada nećete moći da je podnesete.
Ribe
Ovo leto će biti u znaku eksperimentisanja i uživanja u slobodi. Zato ga iskoristite na dobar način!
Izvor: ženski magazin

Zithromax for sale