MESCENI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021.

Za Vas pripremila
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

OVAN:

Nastavite istim tempom. Jupiter, davalac ekspanzije i  čuda, vratio se u vaš sektor ispunjenja i ostaje do 28. decembra.  Okusili ste njegovu energiju ovde od januara do sredine maja i ponovo  ćete uživati u svom bogatstvu. U svoj ćete život privući nove  prijatelje i kontakte koji će vam otvoriti vrata za nade i snove. U  narednim mesecima ćete imati prilično zauzet društveni život i  verovatno ćete videti neka velika lična dostignuća sada nadohvat ruke –  kao i veći prosperitet vaše profesije. Ne propustite da iskoristite  ovaj povoljan period da rastete u svim pravcima i budete u skladu sa  vremenom. Saturnova teška priroda takođe bi mogla doneti neke životne  lekcije u sva ova područja, dok će se Jupiter potruditi da to  nadoknadi. Početkom septembra, vaš vladar, Mars, ubrzaće kroz vašu zonu  produktivnosti do 14. septembra. Zbog toga ćete biti posebno zauzeti  na poslu, verovatno ćete preuzeti više projekata ili će vas ohrabriti  da tražite bolje zaposlenje. Mogli biste mnogo napredovati i u ciljevima  zdravog zivota. Iznad svega, iskoristite vreme koje je pred vama da  pronađete savršenu ravnotežu između posla i privatnog života. Prvi  veliki lunar u ovom mesecu biće Mladi mjesec u vašem sektoru  produktivnosti koji će se pojaviti 6. septembra. Otvoriće vam se  vrata za poboljšanje zaposlenja ili fizičkog zdravlja. Zatim, Venera će  nastaviti da se razvija kroz vaš partnerski sektor do 10. septembra.  Ovo će uneti harmoniju u sve vaše odnose i povećati mogućnost samcima   da neobaveznu vezu pretvore u posvećeniju. Oni koji su već  u vezi ili braku videće više mogućnosti za zadovoljstvo sa svojom drugom polovinom. Moćni Mars će uci u sektor vaših odnosa  nakon 14., ostajući ovde do 30. oktobra, pokazujući da će vaša pažnja  biti usmerena na timski rad, saradnju ili pravljenje ozbiljnih planova  sa partnerom. Ovo je sjajno vreme za rad kao jedan, a ne za samostalno  letenje. Sa toliko energije koja ističe ovu arenu, svakako biste mogli  da sredite sastanke sa ljudima koji imaju potencijal da ostanu pored  vas. Ovo je vaš najbolji period koji ste videli godinama da obavezu i  brak postavite kao prioritet, pa ako ste spremni, iznesite to. Sledeće  što treba napomenuti je dolazak Punog Meseca u vaš sektor privatnosti i  odmora u blizini 20. septembra. Ovo lunairanje može vam skrenuti pažnju  na pitanja fizičkog ili mentalnog zdravlja na koja treba obratiti pažnju  ili vas može dovesti u kontakt sa medicinskim stručnjacima – čak i ako  je to samo stomatološki zahvat. Osetićete potrebu da malo  usporite, odmorite i napunite baterije u ovom periodu. Poslednje što treba  napomenuti biće dolazak retrogradnog Merkura, koji zvanično počinje 27.  septembra. Primetićete usporavanje, odlaganja ili zabunu oko odnosa i  partnerstva tokom narednih nedelja. Potrudite se da ne ljuljate čamac i  slušajte pre nego što progovorite.

BIK:

Zagrlite svoje srce u septembru, Bikovi. Toliko sreće čeka! Prvo, Jupiter,  planeta sreće i čuda, nastavlja da obilazi vaš sektor postignuća i  ostaje ovde do 28. decembra. Prethodno ste ovde iskusili njegovu ogromnu  moć od januara do sredine maja. Jupiter će vam do kraja godine doneti  ogromnu sreću, pa čak i čuda u vašem napretku. Profesionalno ćete  zablistati iznad svih drugih horoskopskih znakova i mnogi Bikovi će  dostići vrhunac uspeha . Nove mogućnosti, otvorena vrata i  blistav aplauz će vam se verovatno naći na putu. Međutim, ne možete  biti lenji i očekivati da će se „sve rešiti“. Ako vredno radite i na  pravom ste putu, garantovano ćete videti uspeh. Ako ste umesto toga na  pogrešnoj profesionalnoj traci, uskoro ćete to shvatiti i izabrati put  koji vas ispunjava više. Ne bojte se svoje moći i ambicija, jer će vas  odvesti daleko. Znajte da ste spremni da uđete u centar pažnje više  nego ikad ranije. Zatim, divlji Mars,  zagreva vaš sektor strasti do 14. septembra! Ovo je ogromna  nebeska najava da je vreme da svoje želje stavite na prvo mesto.  Slobodni Bikovi imaju veličanstveno otvaranje za traženje nove ljubavi i  izlazak na oluju. Bićete apsolutno magnetični i sigurno ćete otkriti da imate mnoštvo novih prilika. Ako ste u predanoj vezi, ovo je dobro  da začini vaš odnos. Ako želite da imate  dete, vaša plodnost će sada biti prilično jaka. Na kraju, ako ste  umetnik, moći ćete da stvorite neke od svojih najpopularnijih i  najsjajnijih dela . Ovo je najbolje vreme u dve godine da  romantiku postavite kao prioritet, pa nemojte da se suzdržavate. Mlad  Mesec u ovoj istoj sferi strasti pojavljuje se 6. septembra – donoseći  vam svež vazduh i još više mogućnosti za vas. Slatka Venera, vaš  vladar, provlačiće se kroz vaš partnerski sektor od 10. pa nadalje –  osiguravajući da vam lične stvari harmonično sijaju. Sledeće što  treba napomenuti je prelazak moćnog Marsa u vaš sektor produktivnosti  od 14. septembra do 30. oktobra. Ovo će vas učiniti posebno zauzetim na  poslu, verovatno ćete preuzeti više projekata ili vas podstaći da  tražite bolje zaposlenje. Mogli biste mnogo napredovati i u ciljevima  poboljsanja kvalitetnijeg i zdravijeg nazina zivota. Iznad svega, iskoristite vreme koje je pred vama da  pronađete savršenu ravnotežu između posla i privatnog života. Kasnije se  pripremite za dolazak blagoslovenog Punog Meseca u vaš sektor  ispunjenja koji svetli u noći 20. septembra. Ova lunacija bi vam mogla  doneti slavlje, događaj ili priliku za umrežavanje u nedelji koja  ga okružuje. Mogli biste biti prilično popularni u ovom trenutku – pa  čak i videti veliku ličnu ili profesionalnu prekretnicu sada nadohvat  ruke. Povežite se sa svojim prijateljima i poznanicima i oni će vas  podići. Poslednji koji će se pomenuti ovog meseca biće dolazak  retrogradnog Merkura koji počinje 27. U narednim nedeljama očekujte  zabunu i odlaganja oko zaposlenja, saradnika i dnevne rutine.

BLIZANCI:

Septembar će vam doneti svež vazduh. Jupiter će nastaviti  da obilaziti vaš sektor širenja do 28. decembra. Ova sfera života vlada  akademicima, medijima, izdavaštvom, putovanjima i  duhovnim tradicijama, što znači da ćete se za to vreme baviti barem  jednim od njih. Ako ste hteli da se vratite u školu, postanete učitelj  ili proširite svoju duhovnu praksu, imate sreće. Mnogi Blizanci uskoro  će krenuti na značajno putovanje, a ako ste hteli da se preselite, ovo  je sada dobat momenat. Drugi bi mogli izazvati talase u medijima ili  izdavaštvu. Ako ste ikada poželeli da se bavite nekim od ovih puteva,  zvezde vam zaista idu u prilog. Ne budite stidljivi! Zagrlite vetar ispod  jedra! Jupiter je ovde kratko plesao od januara do sredine maja, pa će  stvari koje ste tada započeli verovatno još više rasti. Zatim, Mars  nastavlja da posvećuje veliku pažnju vašem domu i porodici do 14.  septembra. Tokom ovog perioda, mogli biste da se  preselite, popravite svoj životni prostor ili obnovite. Takođe postoji  mogućnost da ćete morati da pojačate pomoć u porodičnim stvarima,  posebno jednog od svojih roditelja. Mlad Mesec u ovoj istoj zoni  pojavljuje se 6. septembra, donoseći ovde još više mogućnosti za  promenu. Sledeće velike teme za vas ovog meseca biće strast, ljubav i  izražavanje! Venera se kreće ovom zonom do 10. septembra, pa će vaš  romantični život buknuti poput cveta trešnje. Slobodni Blizanci imaju prilike da upoznaju nekoga znacajnog. Oni koji su veću vezi ili braku mogu zajedno uživati u više  zadovoljstva i zabave. Ako se bavite trudnoćom ili kreativnim  projektima, sada ćete takođe dobro proći.  Mars pojačava ovu  istu arenu od 14. septembra do 30. oktobra – još jedan znak da se  zvezde otvaraju samo za vas! Ovo je ogromna nebeska najava da je vreme  da svoje želje stavite na prvo mesto.  Bićete apsolutno magnetični i sigurno ćete otkriti da imate mnoštvo  novih prilika. Ako želite da imate dete, vaša  plodnost će sada biti prilično jaka. Na kraju, ako ste umetnik, moći  ćete da stvorite neke od svojih najpopularnijih i najsjajnijih dela u  godinama. Ovo je najbolje vreme u dve godine da romantiku postavite na  prioritet, pa nemojte da se suzdržavate. Sledeće što treba napomenuti  je dolazak Punog Meseca u vaš sektor postignuća koji svetli u nocí  20. septembra. Velika promocija, profesionalna prekretnica, novi posao  ili nagrada mogli bi da istaknu vaše ime u nedelji koja ga okružuje.  Poslednje sto  ćemo spomenuti je dolazak  retrogradnosti Merkura , koja počinje 27. septembra. Iako ćete iskreno osetiti ovo  približavanje tokom celog meseca – unoseći kašnjenja, zabunu i  stagnaciju, posebno u vaš ljubavni život i kreativnost – nedeljama pred  vama izazvaće najveću frustraciju. Bolje je da idete uz tok nego da se borite  protiv kiše. Ovo svakako nije kraj sveta, i to ce proci .

RAK:

Spremite se da budete još zaposleniji u septembru! Jupiter će  nastaviti da obilazi vaš sektor intimnosti i zajedničke imovine do 28.  decembra. Nakratko je ušao ovde od januara do sredine maja, pa ćete  verovatno videti slične obrasce koji odjekuju. Jupiter će vam  omogućiti da izlečite sve traume u vezi sa kojima ste možda bili  ozleđeni. Ako ste slobodni, možete pronaći nekoga ko vas ispunjava na  sve načine. Oni koji su srećno povezani samo će se zbližavati,  sjedinjujući vaše duše dublje nego ikad ranije. Takođe biste mogli  imati ogromnu priliku da poboljšate svoje bogatstvo uz pomoć druge  strane, kao što je rizični kapital, stipendija, zajam, ,  isplate autorskih prava ili mnogo slađi paket beneficija. Bez obzira na  sve, univerzum vas podržava, pa znajte da sada možete dobiti sve što vam  treba i što zaslužujete. S obzirom da Saturn u sve ovo donosi životne  lekcije, morate biti spremni i raditi na promeni. Zatim, Mars pokreće  vašu komunikacionu sferu ovog meseca do 14. septembra. Bićete zauzeti  pisanjem, govorom, oglašavanjem ili predstavljanjem. Koristite svoj um i  ideje da biste preuzeli vođstvo. Prva lunacija na koju ćete obratiti  pažnju ovog meseca biće Mladi mesec u ovoj istoj sferi 6. septembra,  koji vam donosi još veće mogućnosti oko vaših ideja. Zatim, slatka  Venera peva u vašem domaćem sektoru do 10. septembra, garantujući da  ćete pronaći mnogo načina da uživate kod kuće . Odnosi  sa članovima porodice takođe treba da budu harmonični. Ako tražite  savršen dekor ili nameštaj da popravite svoj životni prostor, ne  propustite ovu sjajnu priliku.  Vatreni  Mars će takođe zagaziti u vaš domaći sektor od 14. septembra do 30.  oktobra. Tokom ovog perioda, mogli biste biti u ideji  da se preselite,  popravite svoj životni prostor ili obnovite. Postoji mogućnost  da ćete morati da pojačate pomoć u porodičnim stvarima, posebno za  jednog od vaših roditelja. Otprilike u isto vreme, Venera će doneti  svoje blagoslove vašem sektoru strasti od 10. pa nadalje. Ovo je jedan  od najboljih perioda u godini da poboljšate trenutni odnos ili pronađete  nekoga novog. Stvari kreativnosti i plodnosti procvetaće kao vrt.  Poslednja velika lunacija u ovom mesecu biće pun Mesec u vašoj zoni  širenja, podstičući vas da otvorite krila i uzletite blizu 20.  septembra. Ovo bi vas moglo gurnuti na putovanje ili bavljenje  medijskim, akademskim ili međunarodnim temama. Prekretnica ili pomak će  verovatno biti na dohvat ruke. Poslednji put pomenuti ovog meseca biće  dolazak još jedne faze retrogradnog Merkura, koja počinje 27.  septembra. To će takođe izazvati zabunu, odlaganja ili frustracije oko nekretnina ili porodičnih poslova u narednim nedeljama. Ipak,  ne sekirajte se. Svi smo zajedno u ovome.

LAV:

Samo napred, Lavovi. Septembar obećava toliko mogućnosti samo za vas!  Jupiter, planeta čuda i blagoslova, nastavlja da obilazi vašu sferu  odnosa kako bi uticao na sve vaše veze. Do 28. decembra, podrška će se  naći kada vam zatreba jer Jupiter uvek deluje kao „anđeo čuvar“. Srodne  veze i partnerstva doći će do mnogih Lavova. Posvećeni Lavovi mogli  bi da se zbliže vise nego ikad sa svojim  partnerom. Iako se ove godine život verovatno osećao pomalo  kamenito jer vam se Saturn suprotstavio – što će činiti i do marta  2023. – Jupiter će doneti osećaj lagodnosti. Zatim, Mars ističe vaš  sektor prosperiteta do 14. septembra. Pazite na svoje troškove u  narednim nedeljama, jer biste ih mogli nakupiti. Međutim, ovaj isti  podsticaj mogao bi vam dati i gušt da zaradite više novca, pa radite  brzo i to može biti vaše. Mladi mesec u ovom istom sektoru pojavljuje se  6. septembra, otvarajući vrata i vašem finansijskom životu. Još jedna  tema početkom ovog meseca biće kretanje Venere kroz vaš sektor  putovanja do 10., što će vas verovatno dovesti u raspoloženje da  krenete van grada ili ga začinite svežom rutinom. Ako rezervišete let  ili putovanje, imaćete sjajno vreme! Kada se Venera preseli u vašu   sferu doma i porodice  pronaćicete više  slatkoće i mira. Odnosi sa članovima porodice će se znatno poboljšati. Mars  će takođe ući u vašu komunikacijsku arenu od 14. septembra do 30.  oktobra. Bićete zauzeti pisanjem, govorom, oglašavanjem ili  predstavljanjem. Koristite svoj um i ideje da biste preuzeli vođstvo.  Tempo života će se ubrzati i možda ćete imati podstrek da putujete  više tokom tog perioda. Kasnije u mesecu, pun mesec se pojavljuje u  vašoj zoni zajedničke imovine 20. septembra. Ovaj sektor obično skreće  pažnju na dugove i kredite i mogao bi da vas poremeti.  Možda ćete takođe primetiti dolazak velike sume novca u obliku nagodbe  za razvod braka, rizičnog kapitala, stipendije, čekovne naknade ili  ponovnog pregovaranja o paketu beneficija. Poslednji put pomenuti ovaj  mesec će biti početak poslednje retrogradnosti Merkura u godini – počev  od 27. septembra. U nedeljama koje su pred vama, videćete zabunu,  odlaganja i neizvesnost oko  projekata ili putovanja.  Očekujte da se tehnologija pokvari i sastanci budu otkazani. Međutim,  ovo bi zapravo mogao biti period kada odlučite da se vratite na mesta na  kojima ste nekad bili ili se čak ponovo povežete sa bratom ili sestrom.

DEVICA:

Srecan Vam rodjendan Device! Vi ste glavni događaj! Moćni Mars će nastaviti da  podstiče vaše samopouzdanje i nivo energije do 14. septembra. To znači  da u svim svojim ličnim i profesionalnim ciljevima morate preuzeti  vodeću ulogu, umesto da čekate da vam stvari dođu na svoje mesto. Mars  posećuje vas horoskopski znak samo jednom u dve godine – pa je sada  vreme da napravite spisak onoga što želite da uradite i krenete za  njima. Uživaćete u lepoti i moći, pa pokažite svetu šta imate! Takođe,  sa Suncem u vašem horoskopskom znaku do 22. septembra, sve oči su uprte  u vas. Tokom vašeg solarnog povratka, od najveće je važnosti postaviti  kreiranje obrazaca prema kojima biste želeli da gradite. Mlad mesec u  vašem horoskopskom znaku pojavljuje se 6. septembra – kosmička vrata i  zeleno svetlo govoreći: „vreme je sada!“ Uz toliko nebeske podrške,  sigurno ćete se vinuti. Zatim, Jupiter nastavlja da pleše u vašem  sektoru produktivnosti do 28. decembra, donoseći vam širenje, rast i  sreću oko vašeg zaposlenja, dnevne rutine i fizičkog zdravlja. Kućnim  ljubimcima, saradnicima i ljudima koje zapošljavate takođe upravlja ovaj  sektor, što pokazuje da cete i o njima cuti dobre vesti. Posebno  vam se sviđa da imate slatku ravnoteže između posla i privatnog života,  pa svakako iskoristite ovu energiju i napravite raspored koji vas  osnažuje, a ne iscrpljuje. Takođe, Venera se kreće kroz vaš sektor  prosperiteta do 10. – verovatno će vam doneti lepe darove ili  mogućnosti za veći prihod – u vaš sektor putovanja sledećih nedelja.  Ovo osigurava da ćete, ako planirate brzo putovanje u narednim  nedeljama, imati čarobno vreme! Zatim će vatreni Mars početi da tutnji u  vašem finansijskom sektoru od 14. septembra do 30. oktobra. Pazite na  svoje troškove u nedeljama koje su pred vama, jer biste ih mogli  prikupiti. Poslednja  velika lunacija na koju treba paziti biće pun mesec u vašoj zoni odnosa  20. septembra – što će doneti prekretnicu vašim partnerstvima u  nedelji koja je okružuje. Ovo bi moglo biti vreme zajednice, poput  odluke da zivite zajedno, veridbe ili čak braka. Pojedine Device bi  trebalo da zakažu sastanke sa budućim partnerima koji mogu imati  dugoročni potencijal. Iskoristite ovo vreme da napravite planove ili  procenite snagu vašeg odnosa. Međutim, ako niste usklađeni, mogli biste  odlučiti da je vreme da krenete svojim putem. Poslednji koji ćemo  pomenuti ovog meseca biće dolazak poslednje retrogradnosti Merkura  2021. godine, koja počinje 27. septembra. U nedeljama koje su pred vama,  osećaćete se kao da vam je ceo život na čekanju i da ćete biti  zbunjeni i neizvesni – posebno u pogledu vaših finansija. Verovatno će  doći do kašnjenja sa čekovima ili vašim bankovnim računima. Ne upadajte u paniku. Ovo je samo period koji ce proci.

VAGA:

Obožavaćete septembar, Vage Jupiter nastavlja da obilazi vaš sektor  plodnosti, strasti, kreativnosti i ljubavi do 28. decembra. Na kratko  ste ovde doživeli njegovu ogromnu energiju od januara do sredine maja, a  sada će se priča nastaviti. Slobodne Vage mogle bi se zaljubiti dublje  nego ikad ranije i vrlo verovatno će pronaći svoju savršenu srodnu  dušu. Ako ste već zauzeti, mogli biste otkriti da vaša veza postaje  slađa nego ikad, sa više začina i mogućnosti za zabavu. Oni koji žele  da zatrudne imaće napredak i konačno će postati roditelji. Vage koje  imaju mlađu decu otkriće da cvetaju i rastu i čine ih ponosnijim nego  ikad. Ako ste umetnik, stvaraćete svoje najvidljivije projekte.  Međutim, Saturn je unosio težinu u sva ova područja – možda vam je  otežavao pristup do njih. S obzirom da je Jupiter sada na vašoj strani,  trebao bi nadoknaditi poteškoće, tako da ne gubite nadu i pre svega,  radite više jer bi stvari uskoro mogli doći na svoje mesto. Zatim,  Mars nastavlja da pojačava vaš sektor privatnosti do  14. septembra, što verovatno znači da ste zauzeti pokušajem da se  posvetite projektu iza kulisa koji nije sasvim spreman za oči javnosti.  Mogli biste biti duboko ukorenjeni u razvoj. Međutim,  ova energija  umesto toga izaziva i osećaj nervoze, nivo anksioznosti i uticaj na mentalno  zdravlje Ovo je odlično vreme za meditaciju, odmor i  punjenje baterija umesto da  izgorite. Septembarski mlad mesec se  održava 6., podstičući vas da ležite i sanjarite. Ova lunacija bi vas  mogla dovesti u kontakt sa medicinskim osobljem, poput lekara ili  zubara. Zatim, vaša vladarka, Venera, pleše u vašem horoskopskom znaku  do 10. i osetićete kako njeni blagoslovi padaju odozgo. Ovo garantuje  da je to sjajan period da se fokusirate na zadovoljstvo, lepotu i  romantiku. Šarmiraćete svakog koga sretnete. Iskoristite Venerin sjaj  da pojačate svoju privlačnost pronalaskom zapanjujuće nove garderobe za  vaš ormar ili isprobajte odvažnu novu frizuru. Ljubav će sada takođe  biti prilično magična. Još uzbudljivije je to što se moćni Mars  pridružuje vašem horoskopskom znaku od 14. septembra do 30. oktobra i  rasplamsaće vaše samopouzdanje i nivo energije! To znači da u svim  svojim ličnim i profesionalnim ciljevima morate preuzeti vodeću ulogu, a  ne samo čekati da vam stvari dođu na svoje mesto. Mars posećuje vas  horoskopsko znak samo jednom u dve godine – pa je sada vreme da  napravite spisak onoga što želite da uradite i krenete za tim.  Uživaćete u lepoti i moći, pa pokažite svetu šta imate! Poslednji  Pun Mesec u vašem sektoru  produktivnosti koji će se pojaviti u noći 20. U nedelji koja ga  okružuje mogli biste biti izuzetno zaposleni na velikom poslovnom  projektu, okončati vreme kod poslodavca ili čak započeti novi posao. I  vaše zdravlje bi moglo biti u fokusu, a ako se pojavi nešto  zabrinjavajuće, obavezno treba proveriti i saseci u korenu. Takođe, kada Sunce 22.  uđe u vaš horoskopski znak, sve oči su uprte u vas. Tokom solarnog  povratka od najveće je važnosti postaviti kreiranje obrazaca prema  kojima biste želeli da gradite zivot dalje. Zazvonite rođendanskoj sezoni sa nečim  blistavim! Poslednje koje ćemo pomenuti ovog meseca biće dolazak  retrogradne faze Merkura, koja će se nažalost odvijati u vašem  horoskopskom znaku od 27. septembra do 18. oktobra. Istini za volju,  osećaćete da se približava ceo mesec, sa osećajem neizvesnosti,  zbunjenost i sporijim tempom koji se prikrada vama. Ne gledajte na ovo kao  na glavni razlog za zabrinutost. Samo se predajte toj struji da vas vodi.

SKORPIJA:

Septembar će biti ispunjen radošću za vas, Škorpije. Jupiter će  nastaviti da kruži oko vašeg domaćeg sektora, kao što je to činio u  prvih pet meseci 2021. Odnosi sa vašom porodicom će i dalje napredovati.  Sledeće što treba pomenuti je vaš suvladar, Mars, u vašem društvenom  sektoru do 14. septembra. Sa toliko energije ovde, garantovano je da  ćete videti mnogo prijatelja i uživati u svečanoj atmosferi. Koristite  ovo gorivo za umrežavanje i možda ćete otkriti da su i lične i  profesionalne pobede pred vratima. Ovo je posebno dobro za samce  Škorpione koji koriste sastanke preko mreže. Mlad Mesec se pojavljuje u ovoj kuci 6. septembra i  doneće još jednom adrenalin! Srećom, sve oči će biti uprte u vas –  baš onako kako vam se sviđa! – kada Venera 10. septembra uđe u vaš horoskopski znak i ostane do kraja meseca. Osetićete kako njeni  blagoslovi padaju odozgo. Ovo garantuje da je to sjajan period da se  fokusirate na zadovoljstvo, lepotu i romantiku. Šarmiraćete svakog koga  sretnete. Iskoristite Venusin sjaj da poboljšate svoju privlačnost.  Ljubav će sada takođe biti prilično  magična. Pun mesec u vašem sektoru strasti zasijaće  20. noći. Ovo  osigurava da vaše srce može procvetati i eksplodirati poput vatrometa! U  nedelji koju ovo okružuje,  romantika, izražavanje i kreativnost  bice glavni prioriteti. Parovi koji žele da zatrudne biće veoma  srećni. Ako ste slobodni, ne propustite ovu priliku da se zabavite. Ako ste srećni u partnerstvu, iskoristite ovaj trenutak kao vreme da  zajedno učinite nešto posebno. Ako ste kreativac, pronadjite inspiraciju. Još  jedan faktor koji treba pomenuti ovog meseca biće transfer Marsa u vaš  sektor privatnosti od 14. septembra do 30. oktobra, što verovatno znači  da ćete postati prilično zaposleni radeći na projektu iza scene koji  nije spreman za oči javnosti. Mogli biste biti duboko ukorenjeni u  razvoj. Međutim, ako ova energija umesto toga izaziva osećaj napetosti i nervoze prepustite se  meditaciji i  odmoru. Međutim, dolaskom retrogradnog Merkura u ovu istu sferu od 27.  septembra do 18. oktobra, mogli ste da osetite usporavanjei tempa  tokom čitavog meseca. Opustite se i  nastavite svojim tokom.

STRELAC:

Znacajan mesec je za vas, Strelčevi. Vaš vladar, Jupiter, uvek izvršava  svoju dužnost da vodi vaše interese i osigura da živite punim plućima.  Jupiter nastavlja da obilazi vaš komunikacijski sektor, donoseći vam  ogromnu sreću u ovoj oblasti do 28. decembra. Nakratko ste ovde  doživeli njegovo veličanstvo prvih pet meseci 2021. Slične teme će se  ponoviti još jednom. Razmišljajte o jedinstvenim tehnikama oglašavanja i  društvenih medija koje će vas odvesti u nove horizonte! Mnogi Strelcevi  će za to vreme otkriti da su više nego ikada znatiželjniji u vezi sa  svetom i početi da čine sve što je moguće da nauče više o njemu. Neki  će se upisati na kurseve koji usavršavaju njihove veštine, a neki bi  čak mogli postati veoma uspešni u javnom govoru, pisanju ili velikim  uticajima na društvenim medijima. Jupiterova milost pružiće vam  pritisak koji vam je potreban za let. Takođe, s obzirom da moćni Mars  zagreva vaš profesionalni sektor tokom celog meseca do 14. septembra,  jasno je da vaše ambicije vide ogroman zamah. Postaćete  izuzetno zaposleni. Iako možda preuzimate više posla, ovo bi takođe mogao biti  povoljan trenutak da se prijavite za konkurentnu firmu. Mladi Mesec u  ovoj istoj zoni budi se u noći 6. septembra – donoseći još  uzbudljivije vesti i mogućnosti u danima koji slede. Uz ljupko  Venerino pevanje u ovom sektoru do 10. septembra, sigurno ćete se čuti  sa mnogim prijateljima i biti popularniji nego ikad. Proslave bi mogle  da ispune vaš kalendar. Samci će imati više sreće sa izlascima na  mreži ili korišćenjem usluga povezivanja na mreži.  Mars dodaje  vatrenu moć ovde od 14. septembra do 30. oktobra, čineći vašu  popularnost bez premca. Osvetlićete svaku sobu u koju uđete i sada  biste mogli pronaći mnogo ljudi koji će se udružiti u vašu korist.  Fokusirajte se na proširenje svoje mreže ljudima koji zaista dodaju  vrednost vašem životu. Možda ćete se takođe ohrabriti da za to vreme  jurite životni san i ostvarite značajan napredak – verovatno uz pomoć  nekoga ko veruje u vas. Poslednji pun mesec na koji treba  obratiti pažnju biće  u vašoj domaćoj sferi koji će vam  skrenuti pažnju u nedelji oko 20. septembra. Ovo će doneti vrhunac ili  prekretnicu oko domaćih stvari, nekretnina ili porodičnih stvari. Neki  Strelci bi mogli da se presele, obnove ili ponude  pomoć nekome od svojih  rodjaka. Poslednje koje ćemo pomenuti ovog meseca biće retrogradnost  Merkura koja počinje 27. i trajaće nedeljama unapred, unoseći zabunu  oko vaših ciljeva, težnji i društvenih mreža. Srećom, mogli biste  uživati u ovom periodu više od bilo kog drugog horoskopskog znaka, jer  ćete se verovatno ponovo povezati sa barem jednim starim prijateljem.

JARAC:

Pred vama je slatki mesec, Jarčevi.  Dok je Saturn svakako učinio stvari malo  tezim i daje vam toliko životnih lekcija o budžetu, troškovima i  prihodima, Jupiter je spreman da dodatno proširi vaš bankovni račun. Uz  trud, zaista bi mogao biti lonac sa zlatom na kraju duge! Jupiter, koji  vlada profitom i prosperitetom, kreće se kroz vaš finansijski sektor  do 28. decembra. Na kratko ste ovde doživeli njegove blagoslove u prvih  pet meseci u godini. Slične teme bi vam trebale ponoviti još jednom. Ovo  je posebno povoljan trenutak da se trgnete. Povećajte cene,  potražite bolje plaćen posao ili preuzmite unosnije klijente. Uložite  svoj novac, potražite pomoćni posao. Bogatstvo neće doći samo do vas. Radite na tome. Zatim, moćni Mars  će vas ohrabriti da probijete novu teritoriju i ovog meseca, pošto  prelazi u hiperpogon u vašem sektoru ekspanzije do 14. septembra. Ovo bi  vas moglo videti izuzetno zaposlenim u akademskim, medijskim,  međunarodnim ili duhovnim nastojanjima. Mladi mesec 6.  septembra ističe ovu istu arenu, pružajući priliku za novi pristup. Vaš  profesionalni život će takođe zablistati ovog meseca. Slatka Venera  će doneti aplauz i priznanje u vašem profesionalnom sektoru od 10.  septembra. Ovo bi bio povoljan period da se nađete pred rukovodiocima  ili autoritetima, jer ćete biti favorizovani. Mogle bi se pojaviti i  nagrade i dostignuća. S obzirom da je moćni Mars zagrejao vaš  profesionalni sektor od 14. septembra do 30. oktobra, jasno je da vaše  ambicije vide ogroman zamah. Postaćete izuzetno  zaposleni.  Iako možda preuzimate više posla, ovo bi takođe mogao biti povoljan  trenutak da se prijavite za konkurentnu firmu. Venera dodaje u vaš život  još više začina, od 10. pa nadalje, naglašavajući vaš društveni život.  Univerzum sprema obilne blagoslove samo za vas! U narednim  nedeljama ćete se čuti sa mnogim prijateljima i verovatno ćete  prisustvovati mnogim magičnim događajima. Mrežni izlasci ili  pronalaženje partnera putem društvene mreže bili su dobri i za samce. Poslednji veliki lunar na koji ćete obratiti pažnju ovog meseca  biće pun mesec u vašem komunikacionom sektoru 20. septembra. Ovaj mesec  bi mogao da vas vidi kako stavljate završne reči ili pokrećete  inicijativu za pisanje, govor, oglašavanje ili brendiranje. Ova ista  lunacija verovatno će vam doneti ugovor za potpisivanje. I na kraju,  budući da ova ista arena ima veze sa putovanjima, mogli biste završiti  jedno prelepo brzo putovanje – verovatno čak i da vidite nekog od svoje  braće i sestara. Poslednje što ćemo spomenuti je početak retrogradne  faze Merkura koja počinje 27. i spada u vašu profesionalnu sferu. To  znači da biste se u narednim nedeljama mogli suočiti sa nesporazumima sa  šefovima ili autoritetima ili sa kašnjenjima u karijeri. Strpljenje.  Na kraju ćete sve uspeti.

VODOLIJA:

Septembar obećava obilje dobroga samo za vas. Jupiter  nastavlja da obilazi vaš horoskopski znak, spreman da vam pruži više  sreće i mogućnosti do 28. decembra 2021. Iako ste se bavili Saturnom  koji vam otežava stvari u životu tokom cele godine – i nastaviće  sa svojom težinom do marta 2023. godine. —Jupiter je obavljao svoju  dužnost da donese više lakoće. Jupiter je ušao u vaš horoskopski znak  početkom 2021. godine i pokrenuo ono što ja nazivam „dijamantskom  godinom“. Ovo će zaista biti jedna od najsrećnijih godina u vašem  životu i bićete poput vrta koji cveta. Do kraja godine će se dogoditi  mnogi novi počeci, oni koji vas guraju u novim pravcima i pomažu vam da  letite. Mnoge Vodolije će započeti tu sledeću avanturu, zaljubiti se  ili se veriti, ili čak zatrudneti. Zapamtite: ovo je sao pocetak. Zatim će vatreni Mars zapalitii vaš  intimni sektor celog meseca do 14. septembra, verovatno zagrevajući  vašu želju za sjedinjenjem i povezivanjem. Vaš seksualni nagon bi sada  mogao biti posebno jak, jer žudite da idete dublje sa nekim ko vas  zaista razume. Međutim, ako među vama postoje nejednakosti, neravnoteže  ili opšti nedostatak afiniteta, to može izazvati napetost i sukobe. Ovaj  isti sektor takođe ima veze sa dugovima, kreditima , pa  ćete i po ovim pitanjima pronaći veliku vaznost. Pazite na svoje  troškove jer biste mogli trošiti novac mnogo brže nego što zarađujete!  Mlad Mesec  će se održati 6. septembra, padajući u ovom  istom sektoru i donevši priliku za rast. Sledeća napomena je dolazak  slatke Venere u vaš profesionalni sektor od 10. do kraja meseca. Ovo vam  deluje izuzetno dobro, unoseći aplauz i priznanje u vašu karijeru. Ovo  bi bio povoljan period da se nađete pred rukovodiocima ili  autoritetima. Zatim, moćni Mars će vas ohrabriti da probijete  novu teritoriju i ovog meseca, jer prelazi u hiperpogon u vašem sektoru  ekspanzije od 14. septembra do 30. oktobra. Ovo bi vas moglo zateci  izuzetno zaposlenim na akademskim, medijskim, međunarodnim  pitanjima. Poslednji veliki lunar koji ćete primetiti ovog  meseca biće dolazak Punog Meseca u vaš sektor prosperiteta koji će se  pojaviti 20. septembra. Veliki zaokret u vašim finansijama je  zagarantovan – ili veliki troškovi ili mogućnost da donesete više.  Izvor prihoda mogao bi prestati, ali isto je verovatno da biste mogli  dobiti povišicu, unosnog novog klijenta ili vam biti ponuđen novi posao u  nedelji koja okružuje ovu lunaciju. Poslednje će se spomenuti dolazak  retrogradne faze Merkura koja će se održati od 27. septembra narednih  nedelja. Lezite mirno, resetujte baterije i potrudite se da izbegnete  potpisivanje ugovora.

RIBE:

Prelomni mesec 2021. stigao je za vas, Ribe. Prošlog decembra, Saturn i  Jupiter su se vinuli u vaš sektor odmora i samoće. Saturn je davalac  životnih lekcija i fokusiraće vas na karmu do 2023. godine: ili žeti  nagrade za bogatstvo koje ste doneli na svet, ili vas proganja prtljagom  za koji se sada morate iskupiti. Osetićete potrebu da izlečite i  razvijete svoj duh u ovom trenutku. Daćete prioritet misiji  svoje duše i zaista ćete doći u dodir sa energijom i frekvencijom  sveta. Nađite vremena za meditaciju i usmerite svoju svetlost. Izlečite  sve što nije u ravnoteži i oslobodite sav prtljag. Fokusirajte se na  svoje snove – oni govore živopisnom bojom i direktno u vaše srce. Zatim,  moćni Mars nastavlja da prati vaše zone partnerstva do 14. septembra,  pokazujući da će vaša pažnja biti usmerena na timski rad, saradnju ili  pravljenje ozbiljnih planova sa partnerom. Ovo je sjajno vreme za rad  kao jedan, a ne za samostalno letenje. Sa toliko energije koja ističe  ovu arenu, svakako biste mogli da ugovorite sastanke sa ljudima koji  imaju potencijal da ostanu pored vas. Mladi Mesec se održava u ovoj istoj areni 6.  septembra, otvarajući vrata za sinergiju i dogovore. Takođe, očekujte  pun Mesec 20. septembra – za vas najvažnije lunacije u godini jer pada u  vaš horoskopski znak. U nedelji koja ga okružuje bićete u prvom planu i  imaćete sve oči uprte u sebe! Veliki lični cilj sada bi mogao biti  na dohvat ruke. Iako bi ovo luniranje moglo signalizirati prekretnicu ili  završetak, verovatno ćete sada imati više moći od drugih da stvari  okrenete u svoju korist. Još jedan pomak ovog meseca biće kretanje  vatrenog Marsa koji će od 14. septembra do 30. oktobra raspaljivati vaš  intimni sektor, verovatno podgrevajući vašu želju za sjedinjenjem i  povezivanjem. Vaš seksualni nagon bi sada mogao biti posebno jak, jer  žudite da idete dublje sa nekim ko vas zaista razume. Međutim, ako među  vama postoje nejednakosti, neravnoteže ili opšti nedostatak afiniteta,  to može izazvati napetost i sukobe. Ovaj isti sektor takođe ima veze sa  dugovima, kreditima i poravnanjima, pa ćete i po ovim pitanjima  pronaći veliku vaznost. Pazite na svoje troškove jer biste mogli  trošiti novac mnogo brže nego što zarađujete! Poslednji put pomenuti  ovog meseca biće dolazak faze retrogradnog Merkura 27. septembra.  Pazite na svoje dugove, kredite i bankovne račune jer bi moglo doći do  neslaganja ili zabune oko finansija i onoga što drugima dugujete u  narednim nedeljama.

Zithromax for sale