MESECNI HOROSKOP ZA AVGUST 2021.

Za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

OVAN:

Avgust će za vas biti ispunjen magijom. Jupiter, davalac  ekspanzije i čuda, vratio se u vaš sektor ispunjenja i ostaje do 28.  decembra. Okusili ste njegovu energiju  od januara do sredine maja i  ponovo ćete uživati u svom bogatstvu. Privući ćete u svoj život nove  prijatelje i kontakte koji će vam otvoriti vrata za nade i snove. U  narednim mesecima ćete imati prilično zauzet društveni život i  verovatno ćete videti neka velika lična dostignuća sada nadohvat ruke –  kao i veći prosperitet vaše profesije. Ne propustite da iskoristite  ovaj povoljan period da rastete u svim pravcima i budete uskladjeni sa  svojim vremenom. Saturnova teška priroda takođe bi mogla doneti neke  životne lekcije u sva ova područja, dok će se Jupiter potruditi da to  nadoknadi. Početkom avgusta vaš vladar Mars će ubrzati kroz vašu zonu  produktivnosti i biti ovde do 14. septembra. Zbog toga ćete biti  posebno zaposleni na poslu, verovatno ćete preuzeti više projekata ili  će vas ohrabriti da tražite bolje zaposlenje. Mogli biste mnogo  napredovati i u ciljevima fitnesa i dijete. Iznad svega, iskoristite  vreme koje vam predstoji da pronađete savršenu ravnotežu između posla i  privatnog života. Prva velika lunacija u ovom mesecu biće Mladi Mesec u  vašem sektoru strasti koji počinje 8. avgusta. Otvoriće vam se vrata  za ostvarenje želja vašeg srca i mogla bi  uliti energiju u vaš  romantični život ili u potragu za kreativnošću ili plodnost.  Ovnovi koji su sami mogli bi  da naprave par sastanaka sa potencijalnim partnerima u nedelji nakon  ove, jer biste mogli pronaći nekoga ko vas inspirise. Ako ste umetnik,  provedite neko vreme u romantiziranju Muze. 16. avgusta, Venera će ući  u vaš partnerski sektor i ostati do 10. septembra. Ovo će uneti harmoniju u  sve vaše odnose i povećati mogućnost samcima  da neobaveznu vezu  pretvore u posvećeniju. Oni koji su već u vezi videće više  mogućnosti za zadovoljstvo sa svojom drugom polovinom. Pun Mesec u vašem društvenom sektoru će se podići u noći 22.-ističući vašu mrežu, prijateljstva i dugoročne planove. Možete  prisustvovati sjajnom događaju, ispunjenom ličnim i profesionalnim  mogućnostima. Ovo je drugi od dva puna meseca u ovoj sferi, pa pazite  sada na velike vesti. Ovo bi mogao biti dolazak dva velika događaja ili  dve velike prekretnice – ili dva sna koja se ostvaruju u roku od  nekoliko nedelja. Uživajte u avgustu jer obećava toliko samo za vas.

BIK:

Ponovo ste u centru pažnje, Bikovi :). Jupiter, planeta sreće i čuda, vraca  se u vaš sektor postignuća i ostaje tu do 28. decembra. Prethodno  ste ovde iskusili njegovu ogromnu moć od januara do sredine maja.  Jupiter će vam do kraja godine doneti ogromnu sreću, pa čak i čuda u  vašem napretku. Profesionalno ćete zablistati iznad svih ostalih  horoskopskih znakova i mnogi Bikovi će dostići vrhunac uspeha . Nove mogućnosti, otvorena vrata i blistav aplauz verovatno će  vam se ukazati. Međutim, ne možete biti lenji i očekivati da će se „sve  rešiti“. Ako vredno radite i na pravom ste putu, garantovano ćete  videti uspeh. Ako ste umesto toga na pogrešnoj profesionalnoj strani,  uskoro ćete to shvatiti i izabrati put koji vas ispunjava više. Ne  bojte se svoje moći i ambicija, jer će vas odvesti daleko. Znajte da  ste spremni da zakoračite u centar pažnje više nego ikad ranije. Avgust ove godine  vama daje veliki period  usredsređen na ljubav, strast i avanturu. Vaš vladar, Venera, prolazi kroz  ovu zonu do 16. avgusta, dok ga svirepi Mars, bog seksa, zagreva do 14.  septembra! Ovo je ogromna nebeska najava da je vreme da svoje želje  stavite na prvo mesto. Slobodni Bikovi imaju veličanstveno otvaranje za  traženje nove ljubavi i izlazak iz zone komfora. Bićete apsolutno magnetični i  sigurno ćete otkriti da imate mnoštvo potencijalnih partnera. Ako ste u  predanoj vezi, ovo je dobro da začini vaš odnos . Ako želite da imate dete, vaša plodnost će sada biti prilično  jaka. I na kraju, ako ste umetnik, moći ćete da stvorite neke od  svojih najpopularnijih i najsjajnijih dela . Ovo je najbolje  vreme u zadnje dve godine da romantiku postavite kao prioritet, pa nemojte da  se suzdržavate. Prva lunacija koja će vam privući pažnju ovog meseca  biće dolazak mladog Meseca u vašu  sferu doma  8. avgusta. Ovo bi vam  moglo otvoriti vrata da se preselite, obnovite, popravite svoj prostor  ili pronađete neke neverovatne stvari za svoj dom. Vaša porodica – a  posebno roditelji- takođe bi sada mogli zatražiti pomoć od vas, pa  ćete možda morati na trenutak preusmeriti svoju pažnju na njihove  potrebe. Poslednje što treba napomenuti u avgustu će biti još jedan pun  Mesec u fokusu vašeg profesionalnog života koji stiže 22. – verovatno  će doneti prekretnicu u pogledu vaših ambicija. Ovaj pun Mesec bi vam  sigurno mogao privući krunu na glavu, sa puno slave . Promocija,  nagrada za novi posao  mogli bi vas odvesti do zvezda. Ne  sedite ovog meseca. Paradadirajte u vašu budućnost.

BLIZANCI:

Avgust će biti ispunjen prilikama za vas. Jupiter se vratio u  vaš sektor širenja kako bi ostao do 28. decembra. Ova životna sfera  vlada akademicima, medijima, izdavaštvom, putovanjima, useljeništvom i  duhovnim tradicijama, što znači da ćete se za to vrijeme baviti barem  jednim od njih. Ako ste hteli da se vratite u školu, postanete učitelj  ili proširite svoju duhovnu praksu, imate sreće. Mnogi Blizanci uskoro  će krenuti na značajno putovanje, a ako ste hteli da se preselite, ovo  vam sada dobro najavljuje. Drugi bi mogli izazvati talase u medijima ili  izdavaštvu. Ako ste ikada poželeli da se bavite nekim od ovih puteva,  zvezde vam zaista idu u prilog. Ne budite stidljivi! Zagrlite vetar ispod  jedra! Jupiter je ovde kratko plesao od januara do sredine maja, pa će  stvari koje ste tada započeli verovatno još više rasti. Zatim, Venera i  Mars u avgustu posvećuju veliku pažnju vašem domu i porodici. Mars će  ovde biti do 14. septembra. Tokom ovog perioda, mogli biste se preselili, popraviti svoj životni prostor ili  renovirali. Takođe postoji mogućnost da ćete morati da pojačate pomoć  u porodičnim stvarima, posebno za jednog od roditelja. Venera će  doneti više zadovoljstva i sreće kod kuće i sa porodicom do 16.  avgusta. Ovo je divan trenutak da pronađete i lepe stvari za svoj  životni prostor. Treba napomenuti dolazak mladog Meseca u vaš  komunikacijski sektor 8. avgusta. Ovo bi vam moglo otvoriti vrata da  potpišete važan ugovor ili čak počnete raditi na pisanju, govoru,  oglašavanju ili inicijativi za brendiranje. Sada bi se mogla pojaviti i  putovanja na kratke udaljenosti, a ako odete, verovatno ćete se  prilično zabaviti. Takođe, sa Venerom koja se useljava u vašu zonu  strasti od 16. avgusta do 10. septembra, vaš romantični život će  buknuti poput cveta trešnje. Sami Blizanci moraju da kruže kako bi nekoga upoznali . Oni koji su  već u vezi mogu zajedno uživati u više zadovoljstva i zabave. Ako se  bavite trudnoćom ili kreativnim projektima, sada ćete takođe dobro  proći. Poslednje što treba napomenuti u avgustu će biti pun Mesec u  vašoj zoni širenja 22.. Ovo je drugi od dva puna Meseca jedan za drugim,  pa ste mogli da otkrijete da napredujete na novoj teritoriji. Ovde ste  ranije imali još jedan pun Mesec pre mesec dana, ali to je moglo doneti  neke teže vesti. Mogu se pojaviti akademska pitanja, zakonitosti,  međunarodna putovanja ili poslovi, ili medijski projekti, dajući vam  ponovo priliku za napredovanje. Ne bojte se. Budite spremni.

RAK:

Jupiter je ponovo zamenio mesta na nebu, pomerajući se tamo gde ćete  videti sreću do 28. decembra. Nakratko je ušao u vašu intimu i sektor  zajedničke imovine od januara do sredine maja, pa ćete verovatno videti  slične obrasce koji odjekuju. Jupiter će vam omogućiti da izlečite  sve traume u vezi sa kojima ste možda bili ozleđeni. Ako ste slobodni,  možete pronaći nekoga ko vas ispunjava. Oni koji su  srećno povezani samo će se zbližiti dublje  nego ikad ranije. Takođe biste mogli imati ogromnu priliku da poboljšate  svoje bogatstvo uz pomoć druge strane, kao što je rizični kapital,  stipendija, zajam, poravnanje, isplate autorskih prava ili mnogo slađi  paket beneficija. Bez obzira na sve, vas univerzum podržava, pa znajte  da sada možete dobiti sve što vam treba i zaslužujete. S obzirom da  Saturn u sve ovo donosi životne lekcije, morate raditi na  promeni. Zatim, Mars pokreće vašu komunikacionu sferu ovog meseca do  14. septembra. Bićete zauzeti pisanjem, govorom, oglašavanjem ili  predstavljanjem. Koristite svoj um i ideje da biste preuzeli vođstvo.  Prva lunacija na koju ćete obratiti pažnju ovog meseca biće Mladi  mesec u vašem sektoru prosperiteta 8. avgusta. Ovo će vam otvoriti  vrata za više novca, pa je od najveće važnosti da pokušate da pronađete  nove načine zarade. Ova lunacija bi takođe mogla doneti vesti o  povišici, novoj ponudi za posao ili unosnom klijentu. Slatka Venera  menja vaš domaći sektor od 16. do 10. septembra, garantujući da ćete  pronaći mnogo načina da uživate kod kuće ako to odlučite. Odnosi sa  članovima porodice takođe treba da budu harmonični. Ako tražite savršen  dekor ili nameštaj da popravite svoj životni prostor, ne propustite ovu  sjajnu priliku.  Poslednja napomena biće  dolazak drugog od dva puna meseca u vašu zonu intimnosti, 22. u mesecu.  Pun Mesec u ovoj oblasti često skreće pažnju na ravnotežu u vašim  odnosima i na to da li zadovoljavate sve svoje potrebe – finansijski,  emocionalno, intelektualno i fizički. Vaše želje se često rasplamsavaju u  ovom trenutku. Ova ista oblast takođe ima veze sa  velikim sumama novca, kao što su u obliku zajma, duga, stipendije ili  nagodbe. Uz pomoć Jupitera, stvari bi vam trebale biti naklonjene.  Pitajte – i možda ćete dobiti.

LAV:

Srecan rodjendan Lavovi! Dok Sunce klizi kroz vaš  horoskopski znak do 22., svetliji ste nego ikad. Najbolji Mladi Mesec u  godini za vas se pojavljuje 8. avgusta, otvarajući vrata vašim  najintimnijim nadama i snovima. Sada je vreme da pogledate kroz svoj prozor za  vizije i krenete da kreirate život svojih snova. Pokrenite projekte,  donosite odluke ili započnite nova putovanja. Ono što sada započnete  odzvanjaće tokom cele naredne godine. Živite životom koji vas uzbuđuje!  Merkur će osigurati da imate jasnu viziju i biće generator ideja do  11. Avgusta. Sledeće, Mars ističe vaš sektor prosperiteta ovog meseca do 14.  septembra. Pazite na svoje troškove u narednim nedeljama, jer biste ih  mogli prikupiti. Međutim, ovaj isti podsticaj mogao bi vam dati i gušt  da zaradite više novca, pa radite na tome. Još jedna  ključna tema ovog meseca ponovo će se vratiti partnerstvu. Jupiter,  planeta čuda i blagoslova, vratio se u vašu sferu odnosa kako bi uticao  na sve vaše veze. Do 28. decembra, podrška će se naći kada vam zatreba  jer Jupiter uvek deluje kao „anđeo čuvar“. Srodne veze i partnerstva  doći će do mnogih Lavova. Posvećeni Lavovi mogli bi se zbližiti sa svojom drugom polovinom ili pronaći druge partnere – poput  saradnika, poslovnih saradnika i šire koji vas podižu do novih visina.  Iako se ove godine život verovatno osećao pomalo kamenito jer vam se  Saturn suprotstavio – što će činiti i do 23. marta – Jupiter će doneti  osećaj lagodnosti. Takođe, pun Mesec u ovoj oblasti stiže 22. . Ovo će biti drugi od dva puna Meseca jedan iza  drugog koji će izazvati značajne prekretnice u vašim odnosima. Prvi je,  međutim, mogao biti pomalo dramatičan jer se sukobio sa planetama. To  znači da je u to vreme sigurno mogao biti kraj poslovnog ili romantičnog  partnerstva – ili barem sukob i grubo buđenje. Kada su vesti došle na  vaš radar, imali ste izbor da prođete kroz to ili da krenete svojim  putem. Ovaj drugi pun Mesec 22. avgusta je mnogo prijatniji i mogao bi  doneti drugi čin tim diskusijama – a možda i vedriju, srećniju promenu  mišljenja. Neki Lavovi bi mogli napraviti dugoročne planove, useliti se,  veriti se ili čak oženiti blizu ovog drugog Punog Meseca. Međutim, ako  ste nedavno odlučili da krenete svojim putevima, ne bojte se da ćete  pronaći nekog drugog. Zvezde su vam toliko naklonjene u narednim  mesecima da pronađete vezu srodnih duša.  Iako se ova energija očigledno više fokusira na one sa uspostavljenim  odnosima, svu tu energiju odnosa možete iskoristiti da pronađete  nekoga novog. Dogovorite sastanke sa mnogim potencijalnim partnerima i velika je  verovatnoća da ćete pronaći nekoga sjajnog. Sijajte sjajno, Lavovi – poput  dijamanta 🙂

DEVICA:

Dobronamerni Jupiter trgovao je horoskopskim znakovima krajem prošlog  meseca, dajući vam kratak uvid u to kako bi partnerstvo moglo izgledati  za vas 2022. godine. Sada, Jupiter ponovo pleše u vašem sektoru  produktivnosti, donoseći vam rast i sreću oko zaposlenja ,  dnevnu rutinu i fizičko zdravlje. Kućnim ljubimcima, saradnicima i  ljudima koje zapošljavate takođe upravlja ovaj sektor, što pokazuje da  biste sada mogli videti dobre vesti  do 28. decembra. Posebno  ste naklonjeni slatkoj ravnoteži između posla i života, pa se potrudite  da iskoristite energije i stvorite raspored koji vas osnažuje, a ne  iscrpljuje. Sledeća napomena je ujedinjenje pažnje Venere i Marsa u vašem horoskopskom znaku, koja je takođe počela u julu. Venera će vam  dati sjaj, privlačnost i zadovoljstvo do 16. avgusta, dok će Mars  upaliti vaše samopouzdanje i nivo energije do 14. septembra. To znači da  u svim vašim ličnim i profesionalnim ciljevima morate preuzeti vodeću  ulogu, a ne samo čekati da  stvari doći na svoje mesto. Mars  posećuje vas horoskopski znak samo jednom u dve godine – pa je sada  vreme da napravite spisak onoga što želite da uradite i krenete za  tim. Uživaćete u lepoti i moći, pa pokažite okolini šta imate! Prva  lunacija koja će vam skrenuti pažnju biće Mladi mesec 8. avgusta, koji  spada u vaš sektor odmora. Ovo bi moglo dovesti do većeg fokusa na  vaše mentalno zdravlje ili potrebu da ležite mirno, napunite se i  oporavite. Ovaj mladi mesec će vas verovatno podstaći da sanjarite i  razmišljate o tome kako biste želeli da vam život izgleda u godini koja  je pred vama. Avgustov pun Mesec se javlja 22., naglašavajući i vaš sektor  produktivnosti. Ovo je drugi od dva puna Meseca jedan za drugim i svaki  bi mogao pokazati pomak oko vaših projekata zapošljavanja ili rada. Prva  lunacija mogla je biti prilično zabrinjavajuća i možda je ukazivala na  kraj posla ili čak na loše primljenu recenziju o poslu koji ste  prethodno radili. Ovaj drugi je, međutim,sjajniji. Mogli biste  preuzeti više radnih obaveza, završiti važan projekat za svog poslodavca  ili pronaći novi posao. Ovo bi vam, umesto toga, moglo dati podstrek  da krenete i ka novom cilju ishrane ili fitnesa. Ako se iz nekog razloga  u ovom trenutku razbolite, Univerzum želi da to rešite i na kraju  ojačate. Od vas zavisi , ne posustajte !

VAGA:

Jupiter je promenio brzinu i vratio se u vaš sektor plodnosti, strasti, kreativnosti i ljubavi i ovde će zračiti do 28. decembra.  Na kratko ste ovde od januara do sredine maja doživeli njegovu  ekspanzivnu energiju, a sada će se priča nastaviti. Slobodne Vage mogle  bi se zaljubiti dublje nego ikad ranije i vrlo verovatno će pronaći  svoju savršenu srodnu dušu. Ako ste već u vezi, mogli biste otkriti  da vaša veza postaje slađa nego ikad, sa više začina i mogućnosti za  zabavu. Oni koji žele da zatrudne imaće napredak i konačno će postati  roditelji. Vage koje imaju mlađu decu otkriće da cvetaju rastu i čine  ih ponosnijim nego ikad. Ako ste umetnik, stvorićete lepa dela. Saturn je unosio težinu u sva ova  područja – možda vam je otežavao dolazak do njih. S obzirom da je  Jupiter sada na vašoj strani, on bi trebao nadoknaditi poteškoće, tako  da ne gubite nadu i pre svega, radite više jer bi uskoro sve moglo  doći na svoje mesto. Zatim Mars je ušao u vaš sektor  privatnosti krajem prošlog meseca i ostaće ovde do 14. septembra, što  verovatno znači da ste zauzeti radom na projektu iza kulisa koji nije  sasvim spreman za oči javnosti. Mogli biste biti duboko ukorenjeni u  razvoj. Međutim ova energija  izaziva osećaj  nivo anksioznosti i mentalno zdravlje mogli bi biti napeto! Ovo je sjajno  vreme za meditaciju, odmor i punjenje baterija umesto izgorite.  Avgustov Mladi mesec održava se 8. avgusta, ističući vaš društveni  sektor i donoseći nalet zabave sa prijateljima. Mogli biste nakon ovog  vremena prisustvovati divnom događaju ili čak steći novo poznanstvo –  verovatno nekoga ko je duboko strastven i inspirativan. Sada razmislite o  umrežavanju i mogli biste izgraditi svoju ličnu i profesionalnu  zajednicu. Vaš vladar, Venera, vraća se u vaš horoskopski znak počevši  od 16. i osetićete kako njeni blagoslovi padaju . Ona će plesati  sa  vama do 10. septembra, pa je to sjajan period da se usredsredite na  zadovoljstvo, lepotu i romantiku. Šarmiraćete svakog koga sretnete.  Iskoristite Venerin sjaj da pojačate svoju privlačnost pronalaskom  zapanjujuće nove garderobe u svom ormaru ili isprobate odvažnu novu  frizuru. Ljubav će sada takođe biti prilično magična. Za kraj meseca,  vaša pažnja će  još jednom skrenuti na vaš sektor ljubavi i  plodnosti, koji je stavljen u prvi plan zbog Punog Meseca ovde 22.. Ovo  je drugi od dva puna meseca. Ovo bi moglo doneti vrhunac, kraj ili  prekretnicu oko pitanja srca.  Slobodne Vage bi  svakako trebalo vise da izlaze, jer biste se uskoro moglisusresti  sa srodnom dušom. Univerzum Vas podržava, Vage. Bukvalno je zapisano u  zvezdama 🙂

SKORPIJA:

Sigurno ste uživali u Jupiterovom plesu kroz vaš sektor strasti  poslednjih meseci.. On će se ovde vratiti 2022. godine, pa se  podsetite na ono što vam je već stiglo i na ono što vas tek očekuje.  Sada se Jupiter vratio u vaš domaći sektor, kao što je bio prvih pet  meseci 2021. Možda ste se preselili za to vreme ili ćete to uskoro  učiniti. Bićete zaneseni što ste to učinili i otkrićete da je životni  prostor prostraniji, ispunjen svetlošću i da se osećate kao kod kuće.  Veze sa porodicom će napredovati, pa čak možete primiti i  više ljudi u svoju porodicu. Porodica će vam porasti, zaista ćete  postaviti korene zbog kojih ćete se osećati stabilnije nego ikad pre, i  pomiricete  se sa svojom prošlošću. Saturn vas je, međutim, učio  oštroj ljubavi u ovim oblastima – možda stvarajući neke kocnice ili  frustracije – ali vas ohrabruje da budete stabilni i čvrsti. Sa ove dve  planete koje se bore sa vama, na vama je da pružite snagu da pokrenete  stvari onako kako želite da idete napred. Zatim će moćni Mars, vaš  suvladar, i ovog meseca zapaliti vaš društveni život do  14. septembra. Venera će vas obasipati pozivima, zabavama i proslavama  dok obilazi ovaj isti kutak neba do 16. avgusta. Sa toliko energije  ovde, garantovano je da ćete se viđati sa mnogim prijateljima i uživati  u svečanoj atmosferi. Iskoristite ovu energiju za umrežavanje i mogli  biste otkriti da su i lične i profesionalne pobede odmah iza ugla. Ovo  je posebno dobro za samce Škorpije koji koriste sastanke preko mreže. Vaš profesionalni život takođe  ima primat ovog meseca, jer se Mladi Mesec u ovoj zoni budi 8. avgusta. U  danima koji slede nakon ovog meseca, radite brzo ka svojim ambicijama.  Unapređenje, nova ponuda za posao, povoljna štampa, postignuće ili  nagrada bi mogli doći. Ne dozvolite da ovaj mladi mesec propadne jer je  najvažnije doba godine da se pobrinete i uspnjete na veće visine.  Do kraja meseca, pun Mesec u vašem domaćem sektoru izlazi u noći 22..  Moglo bi doneti još jednu promenu oko kuće,  nekretnina ili porodičnih pitanja. Ipak, kako se slatko poravnava sa  planetama, konačno biste mogli da se osećate smirenije i da se posle  dosta vremena opustite.

STRELAC:

Vaš vladar, Jupiter, uvek izvršava svoju dužnost da vodi vaše interese i  obezbedi da živite punim plućima.. Nedavno se Jupiter vratio u  vaš  sektor komunikacije, donoseći vam ogromnu sreću u ovoj oblasti do 28. decembra. Na kratko ste ovde doživeli njegovo veličanstvo prvih  pet meseci 2021. Slične teme će se ponoviti još jednom. Razmišljajte o  jedinstvenim tehnikama oglašavanja i društvenih medija koje će vas  odvesti u nove horizonte! Mnogi Strelcevi će za to vreme otkriti da su  više nego ikada znatiželjniji u vezi sa svetom i početi da čine sve što  je moguće da nauče više o njemu. Neki će se upisati na kurseve koji  usavršavaju njihove veštine, a neki bi čak mogli postati veoma uspešni u  javnom govoru, pisanju ili velikim uticajima na društvenim medijima.  Vaše veštine u oglašavanju i brendiranju mogle bi vas dovesti do  revolucije u industriji i postati neki od najtraženijih talenata u ovim  oblastima. Mnogi Strelcevi pokrenuće veoma uspešne radio i medijske  emisije, kao i objaviti važna dela. Ako vas neko od ovih područja  zanima, ohrabrujem vas da počnete sa pravljenjem plana jer se vrata  otvaraju. Ipak, sa Saturnom koji daje težinu ovoj istoj sferi, nece ici bas glatko ali stisnite petlju i napravite korak.  Jupiterova milost pružiće vam pritisak koji vam je potreban za let.  Takođe, s obzirom na to da moćni Mars zagreva vaš profesionalni sektor  ceo mesec do 14. septembra, jasno je da vaše ambicije vide ogroman  zamah. Venera, takođe pleše kroz ovu sferu do 16.  avgusta, stavljajući vas u središte pažnje i donoseći nagrade, pohvale za prethodni naporan rad. Kada Mars prođe ovde, postaćete  izuzetno zaposleni i moći ćete da vidite kako vam profil u industriji  raste. Iako možda preuzimate više posla, ovo bi takođe mogao biti  povoljan trenutak da se prijavite za konkurentnu firmu. Ranije tokom  meseca, Mladi Mesec u vašoj zoni širenja budi se u noći 8. avgusta. Ova  lunacija će vas podstaći da otvorite um i proširite svoju perspektivu  sveta. Ako se želite vratiti u školu ili videti uspeh u akademskoj  nastavi, ovo je povoljan period za to. Neki Strelci bi mogli saznati da  im je viza ili imigracija odobrena i preseliti se u inostranstvo.  Duhovne stvari mogu vam postati važnije kada postanete zainteresovani za  meditaciju, čakre ili jogu. I na kraju, ako se bavite medijima ili  objavljivanjem, mogli biste pronaći novi projekat. Zatim, uz ljupku  Veneru koja peva u vašem društvenom sektoru od 16. avgusta do 10.  septembra, sigurno ćete se čuti sa mnogim prijateljima i biti  popularniji nego ikad. Proslave bi mogle da ispune vaš kalendar. Samci  će imati više sreće sa izlascima na mreži . Ipak, da biste okončali već ispunjen mesec, pun  Mesec u vašem komunikacionom sektoru stiže 22.. Ovo je drugi od dva puna  meseca koji prate ovu zonu. Ovo bi mogao biti vrhunac u pogledu  pisanja, govora, društvenih medija, brendiranja ili ugovora. Imate  toliko važnih poruka u sebi pa objavite :).

JARAC:

Univerzum je  spreman da vas ove godine obori kisom zlata :).  Dok je Saturn svakako učinio stvari malo čvršćim i daje vam toliko  životnih lekcija o budžetu, troškovima i prihodima, Jupiter je  spreman da dodatno proširi vaš bankovni račun. Uz trud, zaista bi mogao  biti lonac sa zlatom na kraju duge! Jupiter, koji vlada profitom i  prosperitetom, ponovo se kreće kroz vaš finansijski sektor do 28.  decembra. Na kratko ste ovde doživeli njegove blagoslove u prvih pet  meseci u godini. Slične teme bi vam se trebale ponoviti još jednom. Ovo je  posebno povoljno da zgrabite trenutak . Povećajte cene,  potražite bolje plaćen posao ili preuzmite unosnije klijente. Uložite  svoj novac, potražite pomoćni posao ili steknite mnoge vredne stvari.  Bogatstvo neće doći samo do vas. Radite na tome. Zatim, moćni Mars  će vas ohrabriti da probijete novu teritoriju i ovog meseca, jer  prelazi u hiperpogon u vašem sektoru ekspanzije do 14. septembra. Ovo bi  vas moglo zateci izuzetno zaposlenim u akademskim, medijskim,  međunarodnim ili duhovnim nastojanjima.  Mladi mesec ovog  meseca počinje 8. avgusta, ističući vaš intimni sektor. Ovo će  uravnotežiti vaš odnos u perspektivu i omogućiti vam da procenite da li  su vaše potrebe zadovoljene. Ako tražite zeleno svetlo u pogledu  poravnanja, rizičnog kapitala, stipendija ili pregovora o beneficijama,  sada bi bilo vreme da krenete napred. Slatka Venera će i ovog meseca  doneti aplauze i priznanja u vašem profesionalnom sektoru  počev od 16. avgusta do 10. septembra. Ovo bi bio povoljan period za  izvođenje pred rukovodioce ili autoritete, jer ćete biti omiljeni .  Mogle bi se pojaviti i nagrade i dostignuća. Poslednje što treba  napomenuti, u avgustu će biti pun mesec 22., drugi od dva puna meseca u  vašoj finansijskoj sferi. Ova lunacija mogla bi signalizirati vrhunac  ili prekretnicu u vezi vašeg novca – možda veliki trošak ili dolazak  nove ponude za posao. S Jupiterom na vašoj strani, osećam da će to  biti zaokret na bolje.

VODOLIJA:

Hvala nebesima, Vodolije! Jupiter se vratio u vaš horoskopski znak,  spreman da vam pruži više sreće i mogućnosti. Dok ste se vi bavili  Saturnom koji vam je otežavao život tokom cele godine – i nastaviće sa svojom težinom do marta 2023. – Jupiter je obavljao svoju  dužnost da donese više lakoće. Jupiter je ušao u vaš horoskopski znak  početkom 2021. godine i pokrenuo ono što ja nazivam „dijamantska  godina“. Ovo će zaista biti jedna od najsrećnijih godina u vašem  životu i bićete poput vrta koji cveta. Do kraja godine će se dogoditi  mnogi novi počeci, oni koji vas guraju u novim pravcima i pomažu vam da  letite. Mnoge Vodolije će započeti tu sledeću avanturu, zaljubiti se  ili se veriti, ili čak zatrudneti. Upamtite: ovo je faza „prvo poglavlje“, a ne  „postizanje džekpota“ ili „sticanje krune“. Hoće li  biti dovoljno sreće, prosperiteta i? Da. Ali da li ćete sada  postići sve svoje ciljeve? Ne. Sve ce doci u svoje vreme – u narednih dvanaest  godina , ako ste voljni da radite na dugorocnim ciljevima. . Svaki dan  treba iskoristiti u potpunosti. Vatreni Mars zagreva  vaš intimni sektor celog meseca do 14. septembra, verovatno  podgrevajući vašu želju za sjedinjenjem i povezivanjem. Vaš seksualni  nagon bi sada mogao biti posebno jak, jer žudite da idete dublje sa  nekim ko vas zaista razume. Međutim, ako među vama postoje nejednakosti,  neravnoteže ili opšti nedostatak afiniteta, to može izazvati napetost i  sukobe. Ovaj isti sektor takođe ima veze sa dugovima, kreditima i  poravnanjima, pa ćete i po ovim pitanjima pronaći veliku hitnost.  Pazite na svoje troškove jer biste mogli trošiti novac mnogo brže nego  što zarađujete! Mladi mesec ovog meseca će se održati 8. avgusta, ovo će vam skrenuti pažnju na vaše  najvažnije poslovno ili romantično partnerstvo, jer ćete biti  podstaknuti da se zbližite, napravite dugoročne planove ili razgovarate o  tome gde stojite. Neke Vodolije bi se mogli useliti, zaručiti ili čak  oženiti u danima nakon ovoga. Ako ste slobodni, ne brinite! I dalje  možete deliti ove ljupke vibracije! Zakažite sastanke sa potencijalnim  partnerima koji mogu imati ozbiljan potencijal i više su zainteresovani  da se zadrže umesto da imaju slučajnu aferu. Poslednja napomena ovog  meseca biće dolazak drugog od dva puna meseca u vašem horoskopskom  znaku. Prvi se odigrao 23. jula, a drugi ce biti  22. avgusta. Ovo će biti  moćan trenutak da zakoračite u svoju moć, budete u centru pažnje i  mogli biste da udjete u srediste sna na kome ste radili  šest meseci ili duže. Kosmos vam daje mapu a na vama je gde ćete izabrati da idete.

RIBE:

Prošlog decembra, Saturn i Jupiter su se vinuli u vaš sektor odmora i  samoće. Saturn je davalac životnih lekcija i fokusiraće vas na karmu  do 2023. godine: ili žeti nagrade za bogatstvo koje ste doneli na svet,  ili vas proganja prtljagom za koji se sada morate iskupiti. Osetićete  potrebu da izlečite i razvijete svoj duh u ovom trenutku. Jupiter,  međutim, pokazuje da ćete, ako krenete na duhovniji put, pronaći više  sreće i blagoslova. Mnoge Ribe će videti da se njihova intuicija,  kreativnost i psihičke sposobnosti povećavaju sada kada je Jupiter napustio vaš  horoskopski znak krajem prošlog meseca da bi se vratio u ovaj skriveni  sektor do 28. decembra 2021. Do kraja godine prioritet će vam biti  misija duše i doći u istinski dodir sa energijom i frekvencijom sveta.  Nađite vremena za meditaciju i usmerite svoju svetlost. Izlečite sve što  nije u ravnoteži i oslobodite sav prtljag. Fokusirajte se na svoje  snove – oni govore živopisnom bojom i direktno gadjaju u vaše srce. Zatim,  Venera i Mars će takođe praviti lepe relacije ovog meseca, jer svetlucaju u  vašoj zoni partnerstva. Venera ovde pleše do 16. avgusta, unoseći više  harmonije i privlačnosti u vaše odnose. Moćni Mars će biti ovde do 14.  septembra, pokazujući da će vaša pažnja biti usmerena na timski rad,  saradnju ili pravljenje ozbiljnih planova sa partnerom. Ovo je sjajno  vreme za rad kao jedan, a ne za samostalno letenje. Sa toliko energije  koja ističe ovu sferu, svakako biste mogli da poravnate sastanke sa  ljudima koji imaju potencijal da ostanu pored vas. Ovo je vaš najbolji  period koji ste videli godinama – možda ikad – da obavezu i brak  postavite kao prioritet, pa ako ste spremni, iznesite to. Mladi mesec se  održava 8. avgusta, otvarajući vrata vašoj zoni produktivnosti. Ako  želite da preuzmete više projekata na poslu, pronađete drugi posao ili  privučete mnoštvo klijenata, sada nije vreme za štrajk. Takođe, ova  lunacija ističe vaše zdravlje, fitnes i ishranu, pa svakako napravite  neke promene sada i mogli biste započeti obrazac kojeg ćete se držati u godinama koje dolaze. Poslednja napomena u avgustu biće dolazak Punog  Meseca u vaš sektor odmora 22.. Ovo je drugi od dva puna meseca koji se  vraćaju jedan iza drugog, zbog čega ćete se verovatno osećati veoma  umorno, iscrpljeno i spremni za samoću. Ovo isto područje vlada  planiranjem, iscjeljivanjem i zatvaranjem, tako da bi vam to onda moglo  biti i glavni fokus. Resetujte baterije i slušajte odjeke Univerzuma. Oni  šapuću, pa pažljivo slušajte.

Zithromax for sale