MESECNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2021.

Za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarit tumac

OVAN:

Novembar je osetljiv mesec za sve znake, a za Ovnove, počeće snažnim  mladim mesecom u osmoj kući finansija i partnerstva. Ovo je veoma  osetljivo vreme za vašu zaradu kao i za troškove. Biće dosta  finansijskih potreba tokom novembra i to će se nastaviti tokom meseca.  Takođe ćete razgovarati o mogućnostima kredita, poreza i osiguranja.  Neočekivani troškovi su i dalje mogući, tako da treba biti veoma  oprezan sa troškovima. Morate da uštedite više novca; inače će biti i  nestašice. Biće i nekih emocionalnih zabrinutosti u vezi sa vašim  partnerstvom, tako da treba da budete pažljivi sa supružnikom, kao i sa  poslovnim partnerom.  Nekoliko nedelja će Venera biti u znaku Jarca i to će uticati na vašu  karijeru. Tokom novembra univerzum traži od vas da se fokusirate na  svoju karijeru i ponekad se možete osećati mrzovoljno. Za to vreme mogu se  pojaviti nove prilike za posao. Oni koji traže posao treba da iskoriste ovo vreme veoma  mudro. Venera će uticati na vaš dom i porodicu, možete očekivati  nedelju bogatu događajima. Biće i nekih poslova sa nekretninama i  planova za renoviranje. Porodični sastanci i diskusije takođe mogu biti  deo ove faze.  Tokom druge polovine novembra, Sunce će se useliti u devetu kuću  stranihsaradnji i dugih putovanja. Ovaj potez će pokrenuti prilike  za inostrana putovanja i inostrane saradnje. Učenici i nastavnici će  takođe imati mnogo obaveza. Mogu se pojaviti debate o duhovnosti i  filozofiji. Prilike za pisanje i objavljivanje.  Povećaće se značaj očinskih figura i mentora i postoje šanse za svađe  sa njima. Bićete zainteresovani za duhovne stvari, a hodočašća takođe  mogu biti deo ovog tranzita.

BIK:

Mesec novembar će početi sa Mladim mesecom i to će uticati na vaše  odnose. Mesec i druge planete će pokrenuti lične i profesionalne  odnose. Ovo je ključno vreme za vaše odnose i morate biti veoma oprezni.  Uticaj više planeta ne pokazuje dobre stvari o odnosima. Ako već  prolazite kroz bilo kakvu krizu u vezi, onda ne bi trebalo da donosite  odluke podstaknute emocijama. Isto važi i za vaše profesionalne odnose.  Budite strpljivi i to će biti prava strategija tokom ove nedelje.  Budite oprezni kada birate novi posao ili kada imate posla sa  supružnikom.  Venera će biti u znaku Jarca i to će uticati na vašu inostranu  saradnju i duhovnost. Ovo je veoma važan mesec za pisce, autore,  izdavače, nastavnike i savetnike. Studenti moraju vredno da rade na studijama, a biće i zanimljivih projekata. Oni koji su pokušavali da  dobiju preseljenje ili premeštaj dobiće to tokom novembra. Biće mnogo  aktivnosti sa malim grupama ljudi. Hodočašća i putovanja na udaljene  lokacije takođe će biti deo ove nedelje. Ovo je takođe važno vreme za  mentore i motivacione trenere.  Od druge nedelje pa nadalje, više ćete se fokusirati na finansijska  pitanja. Ovaj potez nije baš sjajan za partnerstva i finansije, tako da  morate biti veoma oprezni. Sunce nije baš srećno što se nalazi u osmoj  kući nestabilnosti, tako da morate biti veoma oprezni i sa svojim  partnerima. Uvek gledajte svoja posla i ne idite okolo i delite svoje  ideje sa drugima, nema ništa loše u čuvanju neke tajne. Trebalo bi da  budete spremni da se suočite i sa nekim neočekivanim troškovima.  Zajmovi, porezi i osiguranje takođe će biti deo ove nedelje.

BLIZANCI:

Mladi mesec će uticati na vaše radno mesto tokom celog novembra kao i planete koje ce mu praviti drustvo. Moraćete da pokažete mnogo energije na poslu jer  će projekti biti veoma konkurentni. Pojavice se novi projekti,  ali ne bi trebalo da ugrožavate postojeće projekte. Vaše kolege će  biti vrlo interaktivne sa vama, a postoje i šanse za svađe.  Istovremeno,  ćete morati da vodite računa o svom zdravlju, a donji deo  stomaka će biti veoma aktiviran. Vodite računa o svom  varenju i konzumirajte vise organsku ishranu.  Venera će biti u znaku Jarca i to će uticati na vaše finansije veći  deo meseca. Potrošićete mnogo energije da rešite svoje finansijske  probleme. Davanje i zaduživanje će biti deo ove faze. Planiratćete  zajednička ulaganja i pokušati da rešite probleme u postojećim  partnerskim projektima. Ovo je dobar trenutak da poboljšate svoj odnos  sa partnerima. Međutim, možete očekivati mnogo troškova, a neki  iznenadni troškovi će takođe biti deo novembra. Tokom druge nedelje, Sunce će preći u znak Strelca i to će uticati na  vaše odnose. Suočićete se sa nekim izazovima u vezi.  Sunce nece biti u povoljnom polozaju, tako da možete očekivati neke  emotivne obračune u postojećim  vezama. Ali takodje i veze koje su na pocetku mogu pretrpeti ovaj aspekt. Naročito kada dajete obećanja i obaveze, ne treba da  dajete lažna i budite iskreni. Bice  i poslovnih  ugovora i dogovora. Tokom ove faze mogu se pojaviti i duga putovanja i  razgovori u vezi sa poslom.

RAK:

Vas glavni fokus ovog meseca bice vaša deca i kreativni projekti.  Više planeta će pokrenuti ove stvari i dobićete priliku da dokažete  svoje kreativne veštine. Ovo je takođe mesec za društvena okupljanja i  zabavne programe. Mlad mesec uvek donosi nove događaje i vaša deca će  imati nove događaje u svom životu. U ljubavnom životu će biti svađa,  tako da morate biti veoma oprezni sa svojim partnerom. Dobićete mnogo  prilika da unapredite svoje veštine i unapredite svoje poslovanje.  Međutim, trebalo bi da razmislite dvaput pre nego što napravite bilo  kakvu ogromnu investiciju.  Venera će uticati na vaše odnose dok se kreće kroz znak Jarca. Možda  ćete započeti socijalizaciju i to može doneti nove kontakte u vaš  život. Ovo je dobar trenutak da iskoristite ove kontakte za svoj lični  život. Mogući su i novi ugovori i dogovori, i treba pažljivo povlačiti  poteze. Pokušaćete da poboljšate kvalitet zivota. Venera će takođe  uticati na vaš i ovo je veoma dobro vreme da utičete na  ljude. Ljudi će vas ceniti zbog vašeg dobrog izgleda i ponašanja. Dobar je trenutak za početak nove veze.  Godišnji solarni tranzit će ući u znak Strelca tokom druge nedelje i  to će doneti zabrinutost u vezi sa vašim radnim mestom. Pojaviće se  novi projekti koji mogu biti iz sektora za administraciju, zdravstvo i  ishranu.  Timske diskusije takođe mogu doći ali izbegavajte  nepotrebnu komunikaciju sa svojim kolegama. Vaše zdravlje će se takođe  pokrenuti tokom novembra i vaša ishrana će biti veoma važna. Strane  saradnje će takođe biti deo ove nedelje.

LAV:

Novembar će početi sa snažnim mladim mesecom i to će povećati značaj  vašeg ličnog života i porodice. Biće novih događaja u kući i mogu se  pojaviti u vidu poslova sa nekretninama i preseljenjem. Porodični sastanci  takođe mogu doći i biće ozbiljnih razgovora sa članovima vaše  porodice. Vide se i putovanja od kuće, preseljenje i razgovori u vezi  sa imovinom predaka. Ove planete će uticati i na vašu karijeru, tako da  će biti dosta pažnje i u tom pravcu. Dakle, imaćete više stvari  na koje se možete fokusirati i bićete veoma zauzeti.  Venera se kreće kroz Jarca i to će uticati na vaše zdravlje, ali i na  posao. Ovo je veoma dobro vreme za rad na kreativnim projektima. Pošto  je Venera blaga planeta, možete očekivati podršku svojih kolega. Ovo je dobar trenutak za slanje biografije i traženje novog posla. Međutim, ne  biste trebali žuriti da napustite postojeći posao. Možda postoje neki  zdravstveni problemi i možda ćete započeti novi program zdravstvene  zaštite. Izbegavajte slatka jela i previše začinjenu ishranu, inače će  doći do problema sa varenjem.  Godišnji solarni tranzit će ući u znak Strelca i to će uticati na  vaše kreativne veštine. Sunce će doneti nove projekte i dobićete mnogo  prilika da se unapredite . Očekuje se i šansa za novu romansu  ili promene u postojećoj vezi. Takođe ce biti i društvena  okupljanja i zabavni programi. Mogu se pojaviti i novi timski poduhvati.  Provešćete vreme sa decom  i oni će imati mnogo  potreba. Novembar će biti veoma naporan i moraćete da nađete vremena  i balans izmedju  porodice i posla.

DEVICA:

Mlad mesec će nastupiti u prvoj nedelji novembra i to će biti vrhunac . Tokom ovog meseca imacete puno obaveza, jer je treća  kuća veoma aktivna. Kratka i duga putovanja biće deo novembra. Takođe  ćete imati puno komunikacije. Vide se i projekti iz komunikacija,  medija, umrežavanja i elektronike. Biće ozbiljnih razgovora sa braćom i  sestrama. Možete pokušati da  učestvujete i na studijskim programima. Tokom novembra ćete čak kupiti  elektronski uređaj ili ga popraviti.  Venera se kreće kroz zemaljani znak Jarca i to će uticati na vaše  kreativne veštine. Mogu se pojaviti kreativni projekti i možete  pokrenuti sopstvene poduhvate. Tražićete nove mogućnosti da pokažete  svoje veštine. Ovo je dobro vreme da nešto proučite i podučite druge.  Oni koji rade sa decom poput savetnika i nastavnika imaće mnogo posla.  Pokušajte da održite mir u vezi jer se vaši interesi mogu preusmeriti i  to može dovesti do problema. Oni koji rade u špekulativnim poslovima  moraju biti veoma proračunati jer Venera može da vas učini nepažljivim i  to može da izazove nevolje.  Godišnji solarni tranzit ukazuje na važnost kuće i porodice. Sunce će  preći u Strelca tokom druge polovine novembra i vi ćete se prirodno  fokusirati na porodična pitanja. Ovo je vreme da razgovaramo o šansama  za određene poslove sa nekretninama. Prodaja i kupovina takođe mogu biti  deo ove faze. Biće porodičnih sastanaka i to bi moglo izneti neke  ozbiljne stvari na videlo. Stariji članovi će se mešati u vaš život i  to vam se možda neće uvek dopasti.

VAGA:

Novembar će biti veoma važan mesec za vaša finansijska pitanja.  Početkom novembra izaći će moćan mlad mesec u znaku Škorpije i to će  doneti uspone i padove u finansijama. Mogu se pojaviti finansijska  pitanja i razgovaraćete o mogućnostima zajma. Sunce, Mars i Merkur su  takođe tu i vaš finansijski sektor je veoma aktiviran. Imaćete mnogo  projekata i oni će takođe biti veoma složeni. Vodite računa i o svojim  navikama u ishrani, inače može doći do nekih problema u vezi sa hranom.  Vaš vladar Venera će se kretati kroz zemljani znak Jarca i to će  uticati na vašu porodicu. Venera je planeta mira i sreće, tako da  možete očekivati podršku porodice. Vide se i putovanja od kuće,  preseljenje i razgovori u vezi sa imovinom predaka. Možda ćete upoznati  svoju rodbinu i dobro se provesti zajedno. Ovo je takođe vreme za  izgradnju vašeg doma ili njegovo renoviranje. Vi ćete komunicirati sa  mnogim ljudima u vezi sa višestrukim poslovima sa nekretninama. Na poslu  ćete takođe morati da provedete vreme na kreativnim projektima tokom  novembra.  Godišnji solarni tranzit će ući u vatreni znak Strelca i to će  uticati na vaše kratke projekte iz komunikacije i medija. Posle druge  nedelje novembra, imaćete mnogo kratkih putovanja i to će biti veoma  naporno. Vaša braća i sestre imaju važna pitanja o kojima zele da razgovaraju sa vama i vi ćete im pomoći. Ovo je veoma važna nedelja za učenike,  ali i za nastavnike. Vaš život će se kretati kroz neku vrstu  nestabilnosti zbog zauzetosti. To vam takođe može izazvati manje fizičke  probleme, tako da morate da vodite računa o svom zdravlju.

SKORPIJA:

Novembar je veliki mesec za Škorpije jer će više planeta uticati na  lični život. Proći ćete kroz mnogo transformacija. Kada vas pogodi  godišnji solarni tranzit, tražićete spoznaju i otkrića. Ovo je veoma  važno vreme za vaš lični život, kao i za rast. . U ovoj  fazi ne bi trebalo da ulazite u nezakonite poslove. Dakle, budite  oprezni tokom ovog meseca.  Imaćete zabrinutosti i u vezi sa svojim odnosima,pa ćete morati  da budete veoma oprezni sa supružnikom i poslovnim partnerom. U novembru  ćete imati mnogo kratkih putovanja i kratkih projekata. Vlasnici  preduzeća takođe će imati mnogo posla. Morate napraviti praktične  planove u vezi sa svojim putovanjem. Postoje šanse za neke komplikacije  povezane sa tim. Ovo je veoma važno vreme za one koji rade u medijskom i  pravnom sektoru. Oni koji rade u industriji medija i komunikacija  takođe će biti aktivni. Tokom novembra Škorpije će imati i inostrane  saradnje.  Posle druge nedelje novembra, Sunce će početi da utiče na vaše novčane  stvari i to vam neće biti prijatno iskustvo. Moraćete da budete veoma  oprezni sa svakim novcem koji potrošite. Pokušaćete da dobijete nove  honorarne projekte. Može biti nekih troškova, ali neće biti pametno  trošiti mnogo. Ako ne štedite, onda će biti finansijskih problema na  duži period. Na poslu možete imati projekte iz domena vezanih za  komunikaciju. Može doći do pozajmljivanja i zaduživanja i  razgovaraćete o mogućnostima raznih vrsta zajmova.

STRELAC:

Novembar je mesec da ostanete i slušate signale iz univerzuma. Mesec je  veoma osetljiv jer više planeta utiče na znak Škorpije. Moraćete da  kontrolišete svoje emocije i razmišljate praktično. Imaćete  emocionalnih problema, tako da nije pametno preuzimati teret. Ovo je  veoma dobar mesec za molitvu i meditaciju. Univerzum će slati poruke  kroz snove i morate ih dekodirati. Imaćete i brige u vezi sa svojim  poslom i zdravljem, tako da postupajte mudro. Ovo je mesec  za preuzimanje novih planova ishrane i vežbanja.  Venera će uticati na vaša finansijska pitanja i ovo će biti glavni deo  novembra. Tokom novembra moraćete da vodite računa o svojim  troškovima. Biće dovoljno novca, ali neće biti mnogo uštede. Međutim,  ako smanjite svoje troškove, onda ćete moći da upravljate njima. Dobar je trenutak da budete produktivni u svom poslu. Oni koji  traže posao mogu dobiti važne vesti i trebalo bi da budu spremni za  debate i intervjue. Dupli Strelcevi će tražiti i davanje i uzimanje  finansijske pomoći.  Posle druge polovine novembra, će se fokusirati na  sebe. Godišnji solarni tranzit će ući u znak Strelca i to će doneti  nove događaje u njihovom životu. Više svetla i jasnoće će pasti na  lične i profesionalne odnose. Međutim, oseticete potrebu da  poboljšate svoj lični i profesionalni život. Ovo je odličan mesec da  napravite produktivan plan za lični i profesionalni rast. Novi ljudi će doći u vaš život ali dvaput razmislite o tome da li cete ih prihvatiti.

JARAC:

Mesec počinje snažnim mladim mesecom i to će aktivirati  novembar,  a Jarčevi će biti veoma fokusirani na budućnost. Ne samo Mesec, već i  Sunce, Mars i Merkur će aktivirati vaše nade i želje u novembru.  Pokušaćete da uđete u nove timove da biste započeli novi dugoročni  projekat. Vide se prilike za ulazak u novi tim. Očigledno, u timskom  radu može biti rasprava, ali treba biti malo fleksibilan. Tražite  dugoročne projekte međunarodnih organizacija i ovo je dobar trenutak da  to dobijete.  Venera će uticati na vaš lični život i to će svakog Jarca učiniti malo  diplomatskim. Jarčevi nisu baš diplomate, ali tokom ovog tranzita biće u  diplomatskom režimu. Ovo je vreme za nove početke u ličnom životu. To  takođe ukazuje na šanse da privučete druge i privučete publiku.  Tražićete više prilika za rast i ako ste diplomatski nastrojeni, onda ćete to i  dobiti. Ovo je vreme da se radi na poboljšanju postojećih odnosa.  Postoje šanse za kreativne projekte i bićete u interakciji sa više  ljudi nego inače.  Tokom druge polovine novembra godišnji solarni tranzit će ući u znak  Strelca, a ovo nije sjajno vreme za socijalizaciju. Dakle, nema ništa  loše ako ćutite od druge polovine meseca. Kroz snove ćete dobiti neke  signale o budućnosti. Biće i neke interakcije sa ljudima iz stranih  zemalja. Ovo je vreme da se opustite i napravite neke planove za svoju  budućnost. Molitva i meditacija takođe će biti deo života. Duga  putovanja i hodočašća takođe će biti deo novembra.

VODOLIJA:

Novembar je veoma važan mesec za vašu karijeru i dom. Mlad mesec će  uticati na karijeru sa drugim planetama, tako da će sve Vodolije širom  sveta morati više da se fokusiraju na posao. Ovo nije lako vreme jer će  više planeta doneti opterećenje kao i konfuziju. Može doći do promena  i u postojećim projektima. Budete fleksibilni na poslu,  jer će biti mnogo obaveza. Ovo nije sjajno vreme da se krećete sami.  Oni koji rade u inženjeringu, komunikaciji i domenu vezanom za medije  moraće da obavljaju više zadataka.  Venerinski tranzit u novembru će se uglavnom odvijati kroz znak Jarca, a  imaćete i emotivne borbe. Međutim, Venera je planeta blagosti i  rešenja, pa ćete moći da nađete i neka rešenja. Ovo je vreme da se  krećete malo sporije i uredite svoj lični život. Možda imate manje  fizičke probleme. Emocionalne brige takođe se mogu pojaviti. Morate se  odmoriti od svog užurbanog života i pronaći malo vremena za sebe. Ovo  je vreme za molitvu, meditaciju i čitanje duhovnih stihova. To će vam  pomoći da se osećate sveže i samouvereno.  Posle druge polovine meseca, Sunce će preći u znak Strelca i to će  uticati na postavke vašeg tima i dugoročne projekte.  Morate biti veoma  prilagodljivi, inače će doći do neprilika i možda ćete se osećati  loše. Zato se usredsredite na svoj rad i to će vam pomoći da budete  produktivniji. Sunce će pokrenuti egoistu u vama i ponekad možete  pokušati da dominirate nad drugima. Izbegavajte takve stvari i  fokusirajte se na svoj posao. Novembar će vas gurnuti ka pridruživanju  novih timova.

RIBE:

Novembar je mesec za inostranu saradnju, kao i za duhovnost. Deveta  kuća duhovnosti je snažno pokrenuta sa više planeta, tako da ćete  prirodno biti zainteresovani za duhovne prakse. Ovo je veoma dobar  trenutak da čitate i proširite svoj život. Vi ste maštoviti i emotivni  i ne volite da  se nešto dešava suprotno vašim željama. Više planeta može doneti neke  izazove u projektima, tako da morate biti oprezni. Izbegavajte diskusije o  religiji i filozofiji. U suprotnom, takve rasprave će se završiti  svadjom; umesto toga pokušajte da nesto novo saznate. Moguća su i duga  putovanja i visoke studije, ali prepreka će biti na svakom koraku.  Venera će vas privući u grupe i to će vam dovesti nove ljude. Tranzit  Venere kroz znak Jarca učiniće novembar pomalo zanimljivim. Dobićete  više mogućnosti da upoznate istomišljenike na mreži i van mreže. Velike  su šanse za projekte međunarodnih grupa. Dobrotvorni programi su takođe  mogući tokom ove faze. Ovo je takođe dobar trenutak za traženje novog  posla ili pridruživanje kreativnoj grupi.  Sunce će preći u znak Strelca nakon druge nedelje i to će naravno  podići vašu karijeru. Međutim, posla će biti mnogo i možda vam se  neće uvek dopasti ta zauzeta faza. Novembar je takođe mesec za  preuzimanje odgovornosti novih odgovornosti. Duple Ribe treba da budu  oprezne jer će vaši stariji biti veoma radoznali u vezi sa kvalitetom  vašeg posla. Ovo je vreme da dobijete rezultat onoga što ste  uradili u zvaničnom svojstvu. Biće nekih događaja kod kuće kao što su  poslovi sa nekretninama i preseljenjem.

Zithromax for sale