MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2023.

Za Vas pripremila;
Kristina Stanek
Vaš astrolog i tarot tumač

OVAN:

Poriv da uradite ono što je potrebno da ispunite svoje ambicije je i  dalje jak.. Mars, Venera i Merkur u Jarcu će vas držati  fokusiranim na svoje ciljeve ili na one prepreke koje vas sprečavaju da  ih postignete.

Kako brbljivi Merkur postaje direktan 3. februara, mesec  dobro počinje, a sva kašnjenja će početi da se smanjuju tokom sledeće  nedelje.  Zamišljeni Merkur ponovo ulazi u Vodoliju 14., što vašem  društvenom životu daje još više zanosa. U stvari, zona vaše zabave je  savršeno naglašena da bi vam pružila najbolju priliku da uživate u  izlasku, romansi sa svojim partnerom i maksimalno iskoristite proslavu  Dana zaljubljenih. 

Da bismo ovu temu poveli dalje, pun mesec u Lavu 16. februara mogao bi  da pojača osećanja, pretvarajući blagu privlačnost u nešto  intenzivnije. Mogli biste biti katapultirani u novu vezu, a da o tome  niste ni razmišljali.  Predivan aspekt između optimističnog Jupitera i Urana  17. bi mogao da vam otvori um za nove ideje i mogućnosti koje  se razlikuju od svega što ste ranije isprobali. Izgleda da bi ovo moglo  biti uzbudljivo vreme koje bi moglo uticati na vašu budućnost.

Dok sunce 18. februara prelazi u sanjive Ribe, ulazite u ono doba godine  kada možete imati koristi od opuštanja i punjenja baterija. Predstojeće četiri  nedelje su odlične za vezivanje labavih krajeva i otkrivanje više o tome  šta vas tera iznutra prema spolja. 23. i 24. mogli bi da vas zateknu u sanjivom  raspoloženju koje podstiče vašu kreativnu i maštovitu stranu. 

Konačno, kako  Jupiter još neko vreme nastavlja u vašem duhovnom  sektoru, otkrićete da se vaše poverenje u vašu intuiciju produbljuje.  Možda ćete takođe biti spremniji da zapišete svoje snove i naučite kako  da ih tumačite. Možete uživati i u jogi i meditaciji.

BIK:

Izgleda da bi ovo trebalo da bude veoma zanimljiv mesec, sa nekim  uzbudljivim vremenima koje Vas čekaju. Sunce u istaknutoj zoni je vaša šansa  da zasijate i fokusirate se na promociju koliko god možete. A sa  Merkuromi koji se direktno uključuje 3. februara, stvari će  postati lakše.

Uskoro ćete moći da počnete sa onim projektima koji su  zaostali.  Mars nastavlja svoje putovanje kroz Jarca i dalekosežnu zonu, a  to bi vas moglo stimulisati da istražite nove ideje i opcije. Ako ste  spremni da letite visoko, uzbudljiva veza Mars-Jupiter na 4, može  vas gurnuti iz vaše zone udobnosti. 

Brbljivi Merkur se vraća u Vodoliju 14. februara, što je savršeno za  umrežavanje  i ostavljajući sjajan utisak na prave ljude.  Pun Mesec u Lavu 16. utiče na vaš dom i porodični sektor i može  izneti na videlo skrivena osećanja. Ljudii se moglu iznervirati zbog  trivijalnih stvari, ali uzrok mogu biti malo dublja pitanja.  Ozbiljnije rečeno, okupljanje u vašoj kući moglo bi biti odlična  prilika čak i ako je malo bučno. 

Fokus se pomera dok sunce pleše u  Ribe 18. februara. Naredne  četiri nedelje izgledaju dobro za vaš društveni život, jer ste željni da  se povežete sa drugima koji dele vaša interesovanja. Tražićete ljude  sa kojima se osećate kao kod kuće jer vas boravak u njihovom društvu  zaista puni.  Vatreni Mars i Venera u sekstilu sa  Neptunom  23 i 24, donose pogled  na život  kroz ružičaste naočare. Privući će vas glamur i ljudi sa kreativnim  ili boemskim kvalitetom. Biti u njihovoj blizini može da vas podseti da i  vi imate posebne talente; samo treba da ih iskoristite.

BLIZANCI:

Sunce u Vodoliji i vaš sektor avanture do 18. februara  određuju tempo ovog meseca i mogli bi da vas zateknu u nemirnoj potrazi  za novim prilikama i iskustvima. Ova tema se ponavlja na druge načine  tokom ovog meseca.  Živahan Merkur, vaša lična planeta, kreće direktno 3., što će  dovesti do kraja kašnjenja, posebno u vezi sa poslovnim i finansijskim  pitanjima. Ako ste morali da odložite bilo kakve planove, uskoro ćete  ih ponovo pokrenuti. 

Postoji i intenzivniji fokus dok ratnik Mars nastavlja svoje putovanje  kroz Jarca zajedno sa slatkom Venerom. Brbljivi Merkur će takođe biti  ovde do 14. februara. Bićete najsnalažljiviji dok izvlačite najbolje  iz trenutnih okolnosti sa željom da dobijete dobar prinos ili profit. 4., 8 i 17. mogu doneti prilike iz vedra neba koje vam  omogućavaju da napredujete ako ste voljni da napustite svoju zonu  udobnosti.  Postoji i potencijal za strast.

Zaljubljeno spajanje Venere i Marsa 16.  februara je najbolji dan za proslavu dana zaljubljenih ili drugi poseban  datum. Tinjajuća veza mogla bi postati vruća.  Ako ne dobijete ono što želite, pun mesec u Lavu tog istog dana može  značiti da vaša frustracija dostiže vrhunac. Samo ćete otuđiti druge,  pa pokušajte da ovu energiju usmerite u vežbanje ili fizički rad i  stvari možda neće izgledati tako loše. 

Konačno, sunce se pomera u Ribe i vaš sektor ciljeva i ambicija na četiri  nedelje 18, i ovo bi moglo da vas nađe u centru pažnje ili da  želite da budete tamo. Iskoristite ovu priliku da budete primećeni i  promovišete svoje veštine i talente. Uz veselog Jupitera takođe u ovom  sektoru, naredne nedelje i meseci bi vam mogle doneti mnogo pozitivnih  prilika.

RAK:

Veliki je naglasak na povezanosti, udruživanju resursa i timskom  radu kako februar počinje. Sunce u Vodoliji, kao i naglasak na vašem  sektoru odnosa, podstiče vas na povezivanje, umrežavanje i saradnju.  Sunce je u vašem sektoru finansija i poslovanja, što može baciti više  svetla na trenutno stanje i šta treba da uradite da biste poboljšali  stvari.  Merkur postaje direktan 3. februara, što će biti od  velike pomoći u vašim nastojanjima. Ako ste  morali  da odložite planove, onda bi stvari trebale polako da se poprave. 

Ljubav i romansa su takođe dobro prikazani, a tu posebnu osobu možete  sresti u malo verovatnim okolnostima, posebno ako izađete iz svoje zone  udobnosti. U stvari, mogli biste uživati u fantastičnom Danu  zaljubljenih i mesecu jer ključni aspekti zbližavaju vas i drugu polovinu i  ponovo rasplamsavaju strast u dugoročnoj vezi. 

Idite polako oko 16, jer bi vas pun mesec u Lavu mogao poslati  na potrošnju koja izmiče kontroli. Ako morate da kupujete, odredite sebi  ograničenje potrošnje i držitese toga. To bi moglo sprečiti nepotrebne  kupovine. 

Veoma uzdižući aspekt između Jupitera i Urana 17. februara mogao bi da  vas zatekne željnim da se uključite u uzbudljivu šemu koja utire put ka pozitivnom razvoju događaja.  Prelazak sunca u Ribe 18 osvetljava vaš sektor dalekih  horizonata. Podstiče vas da istražite ideje i mesta i iskoristite  prilike. A sa optimističnim Jupiterom koji je već neko vreme u ovoj  zoni, mogli biste biti odvedeni u nove avanture.  Međutim, sa žestokim Marsom i zavodljivom Venerom koji se okreću ka  Neptunu 23. odnosno 24. februara, mogli biste se naći da žudite za  nečim ili nekim čak i ako je to nedostižno.

LAV:

Izgleda da će ovo biti uzbudljiv mesec sa znacima napretka na  horizontu. Sve počinje tako što se optimistični Merkur 3. februara  pretvara u vaš sektor rada i životnog stila. Ovo može napraviti veliku  razliku u narednim nedeljama jer planovi i projekti koji su morali da  budu stavljeni na led sada mogu da počnu da se odmrzavaju i ponovo  kreću. 

Naglasak na vašem sektoru odnosa podstiče zajedništvo i timski rad, bilo  da to znači bližu saradnju sa svojim partnerom da biste stvorili život  koji želite ili saradnju sa grupom. Ovaj mesec je moć u brojevima.  Takođe se čini da ste veoma zauzeti na poslu ili raznim zadacima i  projektima. Dinamički Mars se napaja kroz Jarca, tako da vaš nivo  energije može biti visok, a vaše organizacione sposobnosti su u prvom  planu.

Izgleda da bi ovo moglo biti produktivno vreme za vas.  Takođe postoji šansa za nove prilike i srećne pauze koje su rezultat  truda koji ste uložili tokom proteklih nedelja i meseci. Mogli biste  uspostaviti plodnu vezu sa nekim ko bi vas mogao videti kao potencijal za poslovnu saradnju. 

Budite opušteni u vreme punog meseca u vašem znaku 16., jer  osećanja mogu nadjačati logiku i možete doneti neke ishitrene odluke.  Možda ćete osetiti potrebu za pažnjom, što bi moglo da dovede do toga  da nesvesno dramatizujete situacije i izazivate pometnju. Sa pozitivne  strane, mogli biste biti zvezda emisije na društvenoj večeri ili  događaju.  Konačno, prelazak sunca u Ribe 18. februara stavlja u središte pažnje  finansije, posao i duboke emocionalne veze. Bićete veoma svesni šta  treba da se uradi da bi se stvorile pozitivne promene u ovim oblastima.  Sve što je potrebno je da dođete na posao.

DEVICA:

Stvari napreduju ovog meseca, jer februarske energije mogu da  vam pomognu da napredujete na mnogo načina. Sunce u vašoj radnoj i  životnoj zoni do 18. februara ističe vaše rutine i podstiče vas da  pojednostavite svoje poslove.

Uradićete više za manje vremena ako  odbacite one aktivnosti koje nemaju nikakvu korisnu svrhu.  Naglasak na znaku Jarca i vašem sektoru zabave i razonode daje blistavu  notu, sa šansom da se prepustite hobijima, povećate romantiku i  izvučete što više radosti iz života. 

Merkur, vaša lična planeta, okreće se direktno na 3,  otvarajući put povećanju produktivnosti nakon vremena frustracije i  kašnjenja. Stvari sada mogu ići sve bolje i bolje  za vas.  Pun mesec u Lavu i vašem duhovnom sektoru 16. februara mogao bi doneti  neke živopisne i dramatične snove. To je takođe prilika da uživate u  brizi o sebi i kontemplaciji.

Imaćete koristi od vremena za tišinu i  prilike da uhvatite korak sa sobom, pa pokušajte da u ovom trenutku  pojednostavite svoj raspored. Tog istog dana, snažno spajanje Venere i Marsa u Jarcu može pomoći da  se odnos podigne na viši nivo. A ako vašem ljubavnom životu u poslednje  vreme nedostaje strast, možda ćete otkriti da ga ovaj zemljani aspekt  izaziva. 

Ovaj mesec vas takođe podstiče da budete kreativni i da se povežete sa  drugima koji imaju dinamičan pogled na život i njegove brojne  mogućnosti. Jedan aspekt koji bi mogao da promeni igru je veza između  srećnog Jupitera i električnog Urana sedamnaestog.

Moglo bi da vas  iznenadi idejom ili ponudom koja je previše dobra da biste je  propustili.  18. februara sunce prelazi u Ribe na boravak od četiri nedelje,  stavljajući ključne odnose u fokus. Ovo je vreme da doprete do drugih,  provedete kvalitetno vreme sa svojim partnerom i da se više uključite u  društvo ako vam to odgovara.

VAGA:

Sunce u vašem sektoru kreativnosti do 18. februara čini ovo jednim  od najboljih trenutaka za promociju svojih talenata. Bez obzira da li  ste umetnik, zanatlija, muzičar ili preduzetnik, ne skrivajte svoje  svetlo. Imaćete ogromne koristi od deljenja svojih  sposobnosti, kreacija i usluga.

Takođe postoji pozitivan fokus na vašu matičnu zonu sa usijanim Marsom  koji se kreće kroz ovaj sektor ceo mesec. Mogli biste dobro zaraditi  ako pokrenete mali kućni posao. Sa ključnim aspektima koji povećavaju  vaše šanse za uspeh  ne možete pogrešiti. Osim  toga, organizovanje bi moglo biti važno, a odbacivanje svega što samo  zauzima prostor moglo bi vam dati više mentalne jasnoće i fizičke  energije.  Merkur se okreće direktno 3., što olakšava obavljanje  stvari.

Ako su ključni planovi stavljeni na čekanje, stvari bi uskoro  trebalo da se pokrenu.  Jeste li spremni za zabavu? Pun Mesec u Lavu 16. februara će imati pozitivnog uticaja na Vas.. Ako idete na događaj, verovatno ćete biti dominantni. A ako  tražite romantiku, jedan susret bi mogao da zacvrči od obećanja.  Tog istog dana, moćno spajanje Venere i Marsa može da napravi  iskru strasti i ponovo rasplamsa  vezu. Nova romansa bi takođe mogla da  krene, posebno ako se polako zahuktava.  Pozitivno poravnanje između ekspanzivnog Jupitera i  Urana  17 bi moglo da vam donese priliku koja je previše dobra da  biste je propustili. 

Dok sunce klizi u Ribe i vašu životnu zonu 18. februara, vreme je da  pogledate kako provodite dane i koliko ste efikasni. Ako vam se čini da  ste u stalnoj zbrci, iskoristite ovo vreme da se organizujete ili  razvijete bolje veštine upravljanja vremenom.  Dvadeset treći i dvadeset četvrti mogli bi da vas zateknu u  idealističkom i kreativnom raspoloženju, ali ćete takođe moći da svoje  briljantne ideje pretočite u praktičnu akciju koja daje rezultate.

SKORPIJA:

Stvari su krenule sjajno ovog meseca jer se fleksibilni Merkur  3. februara pomera u vaš sektor komunikacije. Kakva god kašnjenja i  zastoje da ste pretrpeli, oni sada mogu da počnu da se tope. Uskoro  ćete pucati na sve cilindre. 

Sunce nastavlja svoje putovanje kroz vaš dom i porodični sektor do 18, stavljajući akcenat na odmor i oporavak, ulepšavanje vašeg doma i druženje sa najmilijima. Ovo bi takođe mogla  biti vaša prilika da pokrenete posao zasnovan na tehnologiji u vašem  domu koji može doneti dodatni novac.  Naglasak na vašem sektoru komunikacije i razmišljanja donosi priliku da  istražite neke uzbudljive mogućnosti. Bićete otvoreni da proširite  svoje trenutne aktivnosti i podignete ih na novi nivo. A susreti bi  mogli doneti ponude iz vedra neba zbog kojih biste mogli biti veoma  uzbuđeni. Dobre stvari su na putu do vas. 

Pun Mesec u Lavu se odvija u najvišem sektoru vaše karte 16. februara i  mogao bi da vas stavi u centar pažnje. Ako želite da ostavite dobar utisak, ovo je vreme da promovišete sebe, svoje veštine i talente. Samo  pokušajte da izbegnete diskusiju o bilo čemu previše spornom.  Istog dana, prijatna Venera se uparuje sa vatrenim Marsom u Jarcu, što  bi moglo da se poklopi sa unosnim dogovorom ili prilikom koja se čini  savršenom za vas.

Ako se zaljubite u nekoga, ovaj strastveni aspekt  sugeriše da bi stvari od sada pa nadalje mogle postati ozbiljne.  Divan aspekt sedamnaestog bi mogao da donese ponudu ili priliku iz vedra  neba. Ovo može biti nešto posebno što uključuje inovativne ili  dalekosežne ideje koje smatrate uzbudljivim.  Konačno, dok sunce 18. februara ulazi u Ribe i vaš sektor kreativnosti,  slobodno vreme i romansa izgledaju kao da će u narednim nedeljama biti  veoma podsticajni. Ovo je prilika da stupite u kontakt sa svojom muzom i  svojim talentom da stvorite neke lepe stvari.

STRELAC:

Sunce u humanitarnoj Vodoliji do 18. februara može da vas  inspiriše za umrežavanje. Bićete uzbuđeni potencijalom da se povežete  sa novim ljudima i prilikama koje ćete tako dobiti.  A sa pametnim Merkurom koji se okreće direktno u vašu zonu novca 3, vaš novčani tok se može poboljšati i sva kašnjenja koja ste  iskusili mogu početi da se ublažavaju.

Ako ste čekali neku sumu novca,  ona bi uskoro mogla biti na putu do vas. Mars koji prolazi kroz vaš finansijski sektor mogao bi da vas  ohrabri da budete proaktivni kada tražite poslove,  i pronađete posao koji vam može donretii više novca. Osim toga,  sa Marsom koji ovog meseca pravi neke živahne aspekte, nešto što počinje  na mali način bi uskoro moglo da počne da cveta.  Pun Mesec u Lavu 16. februara izgleda veoma svetlucavo i dinamično. A  pošto se to dešava u vašem sektoru putovanja i dalekih horizonta,  moglo bi vas navesti da razmišljate o svojoj budućnosti i da li se  planovi koje imate isplate.

U ovom trenutku ćete moći da vidite stvari  mnogo jasnije, što vam može pomoći u donošenju odluka. Nešto za šta se  osećate emotivno privučeno moglo bi da vas natera da napredujete.  Istog dana, zavodljiva Venera se slaže sa Marsom ratnikom u vašem  sektoru vrednosti, što bi moglo da se poklopi sa susretom u kome biznis i  finansije igraju vodeću ulogu. Možda vas je inspirisao nečiji uspeh, a  oni su privučeni vama zbog vašeg stava prema novcu i bogatstvu.  Sunce klizi u Ribe i vaš dom i porodičnog sektora 18, podstičući  vreme odmora i oporavka.

Tokom naredne četiri nedelje, bilo bi mudro da  odvojite vreme da biste uživali u brizi o sebi, mirnom snu i dobroj  hrani. Samo malo pažnje na vaše potrebe može da promeni svet i da se  osećate podmlađenim.

JARAC:

Februar počinje odlično dok se trgovac Merkur okreće direktno u  vašem znaku na 3. Ako vam je dosta toga što stvari ne idu po planu,  naredne nedelje bi vam mogle biti mnogo lakše. Konačno, napredak je  moguć.  Ne samo da postoji dinamičan fokus na vaš znak, već sunce u vašoj zoni  novca ističe mogućnosti za povećanje vašeg prihoda. Sa ovom blistavom  kuglom ovde do 18. februara, vreme je da se organizujete kreiranjem  budžeta, smanjenjem troškova i pronalaženjem načina da vaš novac radi  više za vas. 

Mars donosi neke pozitivne aspekte ovog meseca koji mogu  poboljšati vašu produktivnost i pomoći vam da postignete svoje ciljeve.  Pun mesec u Lavu i duboko emotivna zona 16. mogu istaći  pozitivne, ali i negativne stvari u vašem životu koje vam dolaze preko  drugih ljudi. Ova lunarna faza takođe može da istakne one oblasti koje  treba okončati ili očistiti. Mogu biti iz prošlosti ili nedavne veze.  Tog istog dana, srodna Venera se uparuje sa  Marsom, tako  da možete dobiti nagradu nakon dugo vremena provedenog u potrazi za  nečim ili nekim. Osećaj zadovoljstva mogao bi biti ogroman.  17. februara, još jedan podsticajan aspekt mogao bi da promeni igru. 

Povoljna veza između Jupitera i Urana mogla bi vam doneti sreću. Ako  ste radili na cilju, srećna intervencija bi mogla utrti put do uspeha.  Sunce prelazi u Ribe i vaš sektor razgovora i misli 18, tako da  bi naredne četiri nedelje mogle da vas zateknu željne da iskoristite  bilo koju priliku. Možda ćete otkriti nešto novo o svom lokalnom  području, steći nove prijatelje i biti željni umrežavanja sa drugima na  vašoj talasnoj dužini. Ako treba da donesete odluku, neka vam intuicija bude vodič.

VODOLIJA:

Sa suncem u znaku do osamnaestog, ovo je vaše vreme da  zablistate i prepustite se onim aktivnostima u kojima najviše uživate. A  ako u poslednje vreme niste sebi dozvolili maženje ili brigu o sebi,  vreme je da to uradite. Dok bi vas drugi ljudi mogli nazvati sebičnim  jer pazite na sebe prvenstveno, ovo je upravo vreme da ponovo potvrdite svoj  identitet i da se uključite u samoizražavanje. 

Osim toga, angažovanje Merkura postaje direktno u vašoj duhovnoj zoni 3.  februara, tako da stvari koje ranije nisu imale smisla sada mogu  postati očigledne. Biće lakše povezivati tačke i donositi odluke.  Prilično je naglasak na vašem duhovnom sektoru sa vatrenim Marsom koji  putuje kroz njega zajedno sa atraktivnom Venerom. Ovo bi vas moglo  podstaći da pogledate unutra kako biste rešili sve dileme i takođe  poboljšali svoju unutrašnju igru.

Da li ste spremni da ostvarite svoj  puni potencijal? Naredne nedelje mogu biti vreme samopoboljšanja i  samoosnaživanja ako to želite.  Možda će biti teško sakriti svoja osećanja od nekoga tokom punog  meseca u vašem sektoru odnosa šesnaestog.

Bez obzira da li ste  zaljubljeni  ili ste ljuti , to ćete  verovatno pokazati.  Može biti i neke drame, posebno ako neko od vas smatra da ne dobija  dovoljno pažnje. Tog istog dana, blistavo spajanje Venere i Marsa moglo bi da se poklopi  sa vezom koja cvrči od obećanja, ali biste za sada želeli da držite u  tajnosti. 

Dok sunce klizi u Ribe i vašu zonu novca 18. februara, mesec koji je  pred vama donosi priliku da postavite svoje finansijske ciljeve i  razjasnite sve tekuće probleme. Da li ste željni povećanja prihoda?  Vaša intuicija bi mogla otkriti najbolji način da to postignete.  Konačno, 23 i 24 bi vaša brižna i  saosećajna strana mogla biti u prvom planu. Ako možete pomoći nekome  ili dobrotvornoj organizaciji svojim vremenom ili novcem, verovatno  hoćete.

RIBE:

Dok je sunce u Vodoliji i vašem sektoru duhovnosti, možda ćete  osetiti potrebu da se povučete iz sveta i fokusirate se na svoje  unutrašnje ja. Sa ovom blistavom kuglom u mirnoj zoni do 18. februara,  imate priliku da se rešite problema koji su vam crpili energiju.  U isto vreme postoji  pažnja na vaš društveni sektor, tako da ćete  biti zauzeti grupnim aktivnostima, projektima u zajednici i bavljenjem  stvarima iza kulisa kako biste bili sigurni da sve teče glatko. 

Ovo je sjajno vreme za pronalaženje prave ravnoteže između aktivnosti i  tišine. Možda ćete otkriti da vam jedan ili dva kratka perioda  meditacije dnevno daju veliku jasnoću i energiju koja se pretvara u  mudrije odluke i veću produktivnost.  Brbljivi Merkur se okreće direktno 3, tako da ćete biti u  boljoj poziciji da rešite sve nesporazume koji su se desili tokom  njegove retrogradne faze.

Ako ste naišli na poteškoće da dođete do  nekoga, oni će možda biti otvoreniji da vas čuju dok se planeta govora i  misli vraća na pravi put.  Poželjna Venera se spaja sa moćnim Marsom 16. februara, a ovaj  fantastični aspekt mogao bi biti savršen za proslavu Dana Zaljubljenih. To bi  moglo biti kada usijana privlačnost postane fizička stvarnost. Mogli  biste preći graničnu liniju od platonskog ka intimnom.  Takođe tog dana, postoji pun mesec u Lavu i zoni vašeg životnog stila  koji bi vam pomogao da se prepustite, posebno ako imate potrebu za pažnjom.

Ako možete sebi da priuštite spa dan ili masažu,  to bi Vam jako prijalo za Vaš unutrašnji mir..  Sunce prelazi u vaš znak osamnaestog, a naredne četiri nedelje stavljaju  naglasak na vas i vaš identitet, lični izgled i samoizražavanje. Vaša  želja za iniciranjem vas ohrabruje napred i gore. Vreme je da  iskoristite prilike.

Zithromax for sale