MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2023.

Za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vaš astrolog i tarot tumač

OVAN:

Manifestovanje vaših snova

Ovaj živahni mesec počinje fantastičnim mladim mesecom u Ribama koji se povezuje sa srećnim Jupiterom i električnim Uranom 2. marta. Srećne prilike mogu se pojaviti iz vedra neba baš na vreme da ih iskoristite. Ili biste mogli da odlučite da započnete poduhvat koji je podstaknut naletom sreće.

Takođe postoji moćna prilika za promenu posla, jer su vatreni Mars i harmonična Venera u skladu sa moćnim Plutonom sledećeg dana. Intenzivna želja za uspehom mogla bi početi da obećava, a vi ćete imati pomoć da to postane stvarnost.

Slatka Venera i Mars putuju zajedno i lagano ulaze u Vodoliju petog, poboljšavajući vaš društveni život i dovodeći vas u kontakt sa srodnim dušama.

Pun Mesec u Devici i sektor vašeg životnog stila usklađeni su sa Plutonom 18. marta, tako da bi otpuštanje nečega poput cilja koji je izgubio sjaj mogao utrti put za uzbudljive nove događaje.

Velika vest ovog meseca je prelazak sunca u vaš znak 20., što najavljuje nov početak. Ovo je vreme kada ćete stupiti u kontakt sa svojim identitetom i osećajem svrhe. U centru pažnje ste vi i vaša sposobnost da preuzmete kontrolu. I uživaćete u rešavanju bilo kakvih izazova.

Glasnik Merkur prelazi u Ovna 27. marta, naglašavajući vaš intelekt i podstičući slobodno izražavanje. Ako imate poruku koju želite da podelite sa svetom, odmah ćete to i učinti.

Konačno, mesec se završava mladim mesecom u vašem znaku koji je u skladu sa komunikativnim Merkurom. Ovo je za vas najbolji mlad mesec u godini, pa bi bilo dobro zapisati svoje namere i redovno ih čitati. Naj taj način ćete manifestovati i privući u svoj život ono što želite.

BIK:

Timski uspeh

Nalazite se u fazi koja je odlična za timski rad, druženje i umrežavanje u kojoj možete videti kako projekti napreduju i prilike brzo stižu. Timski rad može doneti snažne rezultate na koje ćete biti ponosni.

Mladi mesec 2. marta u Ribama je zlatan jer se povezuje sa energičnim Uranom i optimističnim Jupiterom. Susret ili razgovor bi mogao pokrenuti nove ideje i projekte. Saradnja i grupne aktivnosti mogu doneti veliki uspeh.

Snažna veza između ljupke Venere i Marsa traje nešto više od dve nedelje. Ovo snažno uparivanje počinje u Jarcu i vašem sektoru verovanja i završava se u Vodoliji i zoni vaše karijere. Ovde je u pokretu proces koji bi vam mogao pomoći da pređete preko tačke blokade kako biste mogli da počnete da cvetate.

Pun mesec u Devici 18. marta ističe vašu zonu slobodnog vremena i može biti poziv da se prepustite onim aktivnostima koje najviše volite. Sa osećanjima koja su na vrhuncu, mogli biste da donosite odluke zbog kojih ćete na kraju požaliti, posebno kada je u pitanju romansa. Ova lunarna faza je poput plime, tako da je sve napunjeno emocionalnom energijom koja može nadjačati logiku.

Dvadesetog marta sunce ulazi u Ovna i vašu duhovnu zonu, otvarajući vreme tihog razmišljanja. Predstojeće četiri nedelje su za vezivanje labavih krajeva i otpuštanje svega što više ne služi. Sve što je zastarelo ili dotrajalo treba da se oslobodi.

Brbljivi Merkur prelazi u Ovna od 27. marta, omogućavajući vam da se povežete sa svojim osećanjima i govorite o njima jasnije.

Konačno, mlad mesec u Ovnu 31. marta savršen je za vežbanje kao što su meditacija ili joga koje vam mogu pomoći da steknete više mira.

BLIZANCI:

Letite visoko

Briljantan fokus na vaš najviši sektor ambicija i uspeha može učiniti da ovo bude mesec za slavlje. Sunce nastavlja svoje putovanje kroz ovu zonu do 20. marta, a samouvereni Jupiter nastavlja ovde do 10. maja da vam donosi zanimljive ponude i uzbudljive mogućnosti.

Mlad mesec 2. je pozitivan za vas. Povezuje se sa Jupiterom i revolucionarnim Uranom i može se poklopiti sa neočekivanom, ali veoma dobrodošlom prilikom. Pomoglo bi da unapred zapišete svoje ciljeve i namere i pročitate ih svaki dan, jer bi to moglo da ih podstakne da se ispolje.

Venera i Mars ovog meseca putuju zajedno, ne uvek sinhronizovano, ali dovoljno blizu. 3. marta, oboje se poravnavaju sa Plutonom u transformativnoj zoni, što bi moglo da se poklopi sa otpuštanjem nečega što treba da se oslobodi. Shvatićete uzaludnost zadržavanja. Dva dana kasnije, obe planete prelaze u Vodoliju.

Pun mesec u vašoj zoni doma i porodice 18. može biti poziv da razmislite o ravnoteži između posla i života i kako biste to mogli poboljšati, posebno ako ste se osećali preopterećeno. Pokušajte ovog dana da nađete vremena za odmor i punjenje energije.

Sunce klizi u Ovna 20., osvetljavajući vaš društveni sektor i podstiče vas da se povežete sa prijateljima, povežete se sa srodnim dušama i uživate u društvu i podršci onih koji dele vaše ideje i ideale.

Ova oblast vaše karte takođe dobija podsticaj kada se brbljivi Merkur, vaša vladajuća planeta, useli 27. marta, inspirišući vas da se povežete i onlajn i van njega. Ako radite na grupnom projektu, vaš entuzijazam ga može učiniti veoma prijatnim i uspešnim iskustvom.

Konačno, mlad mesec u Ovnu poslednjeg dana u mesecu mogao bi da označi početnu tačku novog prijateljstva, članstva u grupi ili klubu ili dugoročnog cilja o kojem razmišljate već neko vreme. Pratite svoju strast i vidite kuda vas ona vodi.

RAK:

Sledi svoje srce

Sunce u Ribama i vaš sektor dalekih horizonata ovaj mesec počinje sjajno i bićete željni da istražite nove opcije.

Mlad mesec 2. marta je polazna tačka za nove avanture, a sa svojim uzbudljivim vezama sa optimističnim Jupiterom i inovativnim Uranom, možete očekivati nove prilike koje će se pojaviti iz vedra neba. Možda ste na pravom mestu u pravo vreme da pokrenete sopstvenu ideju ili projekat pod najboljim mogućim uslovima.

Divna Venera i usijani Mars putuju zajedno ceo mesec, počevši od Jarca i završavajući u Vodoliji. Ovo bi moglo da se poklopi sa procesom promene i lečenja u vezi sa odnosima i finansijskim pitanjima. Ako imate problema u ovim oblastima, pozitivna promena je u vazduhu.

Pun mesec u Devici osamnaestog može da unese u vaše reči snažne emocije. Mogli biste veoma snažno da se osećate u vezi sa onim što predlažete, ali biste mogli biti veoma ubedljivi ako ovo iskoristite na pravi način. Postoji šansa da izbije mala svađa zbog razdražljivosti, ali neke vežbe mogu vam pomoći da se opustite i rešite stvari na mirniji način. Pokušajte da pokrenete svoje telo!

Mogli biste da se nađete u centru pažnje dok sunce klizi u Ovna i najviši sektor vaše karte 20. marta. Asteroid Pallas i iscelitelj Hiron su već u ovoj zoni, a Pallas vas ohrabruje da razvijete strategije koje mogu da odvedu vaše planove do sledećeg nivo. Sada je vreme da budete viđeni, pa pošaljite svoj životopis, promovišete svoje veštine i usluge i učinite sve što možete da privučete pažnju.

Konačno, mlad mesec 31. se povezuje sa pametnim Merkurom, što ovo čini danom za pokretanje plana ili projekta. Šta god da je, mesečeva plima može vam pomoći da izgradite zamak.

LAV:

Nov početak

Blistavo sunce se kreće kroz vaš sektor transformacije i ponovnog rađanja, tako da izgleda da će ovo biti uzbudljiv mesec. Bićete oprezni u onim oblastima koje treba zatvoriti i bićete željni da otpustite sve što više ne služi vašim najboljim interesima.

Sa fantastičnim mladim mesecom u ovoj zoni 2. marta koji se povezuje sa Jupiterom i drskim Uranom, počećete da plešete u novom ritmu. Neke nove želje se mogu probuditi u vašem srcu. Ovo je vreme da se fokusirate na njih i pretvorite ih u stvarnost.

Takođe se dešava još jedan zanimljiv astrološki fenomen dok se slatka Venera i ratnik Mars kreću zajedno ovog meseca, počevši od Jarca i završavajući u Vodoliji. Možda ćete morati da završite jedan projekat pre nego što počnete nešto novo.

Novčana pitanja dolaze do izražaja sa punim mesecom u Devici osamnaestog. Mogli biste biti u iskušenju da se opustite i potrošite više nego što ste planirali, a to bi mogao biti način da prevaziđete teška osećanja i pomognete sebi da se osećate bolje. Ako se to dogodi, razmislite o šetnji u prirodi. Moglo bi biti upravo ono što vam treba a i manje ćete se sekirati zbog nepotrebnog troška.

20.marta ćete se osećati više u skladu sa svojim vatrenim sopstvom dok sunce prelazi u dinamičnog Ovna i vaš sektor novih poduhvata i uzbudljivih prilika. Bez obzira da li se nadate da ćete putovati, pokrenuti preduzeće ili studirati, bićete raspoloženi i spremni da krenete.

Radoznali Merkur prelazi u Ovna dvadeset sedmog, ubrzavajući tempo novih dešavanja. Zaintrigiraće vas sve što obećava novi početak. A sa mladim mesecom u Ovnu 31. marta, bićete željni da krenete na bilo šta što privlači vašu pažnju i može promeniti budućnost na bolje.

DEVICA:

Dobra hemija

Veze pokazuju veliki potencijal ovog meseca. Sa suncem u Ribama do 20. marta inspirišući vas da se povežete, komunicirate i uživate u radu zajedno sa drugima. Ovo je prilično dobro vreme kada možete postići više radeći u timu nego sami.

Za početak, u Ribama je fantastičan mlad mesec drugog koji je u skladu sa optimističnim Jupiterom i električnim Uranom. Pronalaženje prave osobe za rad na projektu, pokretanje posla ili uživanje u romantičnoj vezi nikada nije lako. Ova moćna lunarna faza može vam pomoći da početak bude dobar.

Takođe se dešava nešto zanimljivo između ljupke Venere i drskog Marsa dok zajedno putuju u martu. Njihovo putovanje počinje u skladu sa moćnim Plutonom u Jarcu 3. marta i prelazi u Vodoliju dva dana kasnije. Ovo može biti vaša šansa da se oslobodite nečega što ne funkcioniše kako biste mogli da prihvatite nove mogućnosti i krenete napred.

Možda ćete biti emotivniji nego obično sa punim mesecom u vašem znaku koji donosi snažna osećanja 18. Možda neće trebati mnogo da vas uznemiri, ali ako počnete da plačete, pustite neka sve izađe. Kao rezultat toga, osećaćete se mnogo bolje. Međutim, mogli biste da uradite ili kažete nešto nepromišljeno zbog čega ćete se kasnije kajati. Pauza za razmišljanje može pomoći da se ovo izbegne.

Konačno, kako sunce prelazi u Ovna i vaš sektor finansija, poslovanja i transformacije 20. marta, naredne četiri nedelje donose priliku za neke promene. Živahan Merkur prelazi u Ovna nedelju dana kasnije, a posle njega sledi mlad mesec u Ovnu poslednjeg dana u mesecu, tako da bi novi razvoj događaja mogao da vas nađe spremnim da prevaziđete prepreke na putu ka uspehu koji tako bogato zaslužujete. Verujte i svojim instinktima. Vodiće vas u pravom smeru!

VAGA:

Racionalizacija

Sunce i pozitivni Jupiter su u zoni vašeg životnog stila, tako da naredne nedelje obećavaju mnogo. Ovo je vaša šansa da proširite svoj spektar aktivnosti kako biste mogli da uživate u novim izazovima i zanimljivim prilikama.

Mlad mesec u Ribama 2. marta mogao bi da vam bude od velike pomoći. Pošto je u skladu sa Jupiterom i električnim Uranom, očekujte da će se nešto uzbudljivo dogoditi iz vedra neba. To bi moglo biti upravo ono što ste čekali da svoj život podignete na viši nivo.

Divna Venera i usijani Mars sada igraju zanimljiv ples. Zajedno se kreću ceo mesec, počevši od Jarca i završavajući u Vodoliji. Proces se odvija od kada je Venera retrogradna 19. decembra 2021. Nešto se možda bliži kraju ili ulazi u novu fazu. I pošto se obe planete petog presele u Vodoliju, bićete slobodni da istražite svoju kreativnost, romantične prilike i još mnogo toga.

Pun Mesec 18. marta se dešava u Devici i vašem duhovnom sektoru, a ovo može biti poziv da pojednostavite svoj raspored. Ako ste se osećali preopterećeno, pokušajte da odvojite malo vremena za odmor i priliku da se napunite.

Poboljšanje u partnerskim odnosima kako emotivno tako i na poslovnom planu dok sunce prelazi u Ovna dvadesetog. Bolje ćete proći radeći zajedno sa drugima. Timskim radom možete postići mnogo više nego što možete sami. A to je i šansa da izgladite sve poteškoće i provedete više vremena sa bliskim ljudima.

Kada komunikativni Merkur pređe u Ovna 27. marta, bićete spremni da iznesete svoje pravo mišljenje čak i ako se drugi ne slažu.

Konačno, spremite se za smenu, jer mlad mesec u Ovnu 31. marta može biti prilika da romansu ili čak prijateljstvo podignete na viši nivo. Ako je vreme da okrenete novi list, uradite to sada.

ŠKORPIJA:

Delite svoje talente

Bićete u svom elementu ovog marta, sa naglaskom na kreativnost, romantiku i uživanje u životu. Sunce u Ribama početkom meseca moglo bi da vas inspiriše da oslobodite svoje talente u svet, a sa Jupiterom takođe u ovom sektoru, mogli biste da prođete veoma dobro.

Mlad Mesec u Ribama 2. marta je nešto što treba primetiti jer ga možete iskoristiti za pokretanje kreativnog posla, novog hobija ili romanse. A pošto se poravnava sa Jupiterom i daje energiju Uranu, vašim naporima može pomoći sreća. Ako želite da pokrenete veb lokaciju ili promovišete svoje veštine na druge načine, ovo je odličan trenutak da to uradite.

Takođe postoji zanimljiva interakcija između slatke Venere i vatrenog Marsa dok se kreću zajedno ovog meseca. Počinju usklađeni sa moćnim Plutonom u vašem sektoru razgovora i misli 3. Ovo sugeriše da ćete možda morati da odustanete od stava, mišljenja ili načina razmišljanja u koji ste mnogo uložili. Mogli biste da shvatite uzaludno držanje toga, što znači da bi ovaj mesec mogao da donese vreme dinamičnih promena.

Pošto se i Venera i Mars kreću u Vodoliju i vašoj 4 kući doma i porodice 5. marta, usvojićete potpuno nov pogled koji vas podstiče da se povežete sa svojim korenima i autentičnim ja.

Pun mesec osamnaestog može da se poklopi sa proslavom ili događajem kojem ste se radovali neko vreme. To bi mogla biti dobra prilika, pa čak i pomalo emotivna na trenutke.

Kako sunce 20. marta prelazi u Ovna, a nedelju dana kasnije sledi brbljivi Merkur, vaš životni sektor postaje prioritet. Ovo je prilika da pojednostavite svoje aktivnosti i odbacite sve što vam ne odgovara.

Konačno, mlad mesec u Ovnu 31. može vam pomoći da postignete uspeh ako u to vreme započnete projekat ili poslovnu ideju.

STRELAC:

Povezivanje sa domom

Sunce u vašoj kući doma i porodice do 20. marta donosi priliku za opuštanje. Dok ćete biti zauzeti svojim uobičajenim obavezama, ova faza je za negovanje sebe, punjenje baterija i razmišljanje o svojim prioritetima.

Mlad mesec u Ribama drugog bi mogao da donese nove mogućnosti u vaš dom i porodičnu situaciju. Pošto je u skladu sa srećnim Jupiterom i revolucionarnim Uranom, nešto neočekivano može vam dati razlog da se osećate dobro. A ako imate nove planove, ovo je jedno od najboljih momenata da ih sprovedete u delo.

Stvari novca bi mogle da prođu kroz promenu pošto se Venera i Mars poravnaju sa Plutonom 3. marta. Ovaj aspekt je deo procesa koji je započeo kada je Venera postala retrogradna još 19. decembra 2021. Možda ćete biti spremni da pitanje finansija rešite oko petog kada obe planete prelaze u Vodoliju.

Da li ste spremni za reflektore? Tamo biste se mogli naći slučajno, jer bi vas pun mesec u Devici 18. marta mogao podstaći da progovorite o stvarima u kojima se osećate snažno. Objavljujući nešto javno, drugi mogu osetiti da nisu sami po tom pitanju. Ipak, to bi vas moglo staviti u ranjiv položaj.

Ako ste željni novih avantura, vreme je da krenete u istraživanje dok sunce prelazi u Ovna i vašu zonu slobodnog vremena dvadesetog. Bićete spremni za akciju, možda čak i da učestvujete u takmičarskom sportu ili istražujete rizičnije zabave. Vaš nivo energije može biti visok, a kretanje tela će vam biti zaista dobro.

Konačno, mlad mesec u Ovnu 31. marta mogao bi da vas podstakne da se bavite hobijem koji vam predstavlja izazov. Ako ste spremni da podignete romansu na viši nivo, ovo bi mogla biti vaša prilika da to i ostvarite.

JARAC:

Lako prevazilaženje

Ovo je izvanredan mesec iz mnogo razloga. Naglasak na vašem sektoru komunikacije i misli otkriva mnoge mogućnosti za napredak. Bićete željni da se povežete sa drugima koji su na vašoj talasnoj dužini i vidite šta će proizaći iz vaših interakcija.

Pripremite se, međutim, jer bi fantastičan mlad mesec u sanjivim Ribama 2. marta mogao da vam donese veoma posebnu ponudu. Ovo bi mogao biti početak projekta u koji ste neko vreme želeli da se uključite. Uz optimističnog Jupitera i inovativnog Urana kao deo slike, sreća bi mogla da se dogodi u savršenom trenutku da vas pokrene napred.

Takođe se dešavaju neke zanimljive akcije dok Venera i Mars putuju zajedno ceo mesec. Počinju u vašem znaku i usklađuju se sa moćnim Plutonom, što bi se moglo poklopiti sa ključnom odlukom da se date 100 posto nečemu ili da to potpuno odbacite. Biće jedno ili drugo, a kada znate šta želite da radite, vaše olakšanje bi moglo biti ogromno.

Da li ste spremni da istražite nova mesta i lica? Pun mesec u Devici i vaš sektor dalekih horizonata osamnaestog mogu osvetliti ideje i prilike koje izazivaju mnoge emocije u vama. Ako je to nešto što vas pomera i možda ste spremni da odmah skočite na to. Ipak, razmislite o posledicama i budite sigurni da kasnije neće biti žaljenja.

Vaš dom i porodični sektor svetle kako sunce ulazi 20. marta, a sledi pametan Merkur nedelju dana kasnije. Ovo je prilika da unesete malo vremena za odmor i oporavak u svoj život, posebno u naredne četiri nedelje.

Konačno, mlad mesec u Ovnu 31. mogao bi da vas zatekne željnim da nastavite sa nekim „uradi sam“ projektima koji već neko vreme stoje. Isto se odnosi i na uklanjanje otpada i sve porodične projekte ili planove koje želite da pokrenete.

VODOLIJA:

Osećaj olakšanja

Vaše vrednosti i resursi su prioritet dok ovaj mesec počinje. Sunce u Ribama i vaša finansijska zona do 20. marta mogli bi da inspirišu nove načine da zaradite novac, posebno ako upotrebite svoju maštu. Ali možete biti i veoma velikodušni, dajući ih dobrotvornim organizacijama ili onima kojima je potrebna. Samo budite sigurni da vam je ostalo dovoljno da platite svoje račune.

Mlad mesec u ovom sektoru drugog bi mogao da se poklopi sa malim nenadanim novcem, lepim poklonom ili iznenađenjem koje će vam neko prirediti. Može se posaditi seme novca koje izraste u plodno drvo. Možda ćete započeti dodatan posao i otkriti da svi žele ono što nudite.

Ako vam oblak visi nad glavom, onda bi intenzivno spajanje Venere-Marsa-Plutona 3. marta moglo da vas inspiriše da učinite nešto kako biste se oslobodili napetosti. To može značiti otpuštanje nečega ili nekoga. Znate šta treba da uradite, zato nemojte posustajati.

I Venera i Mars prelaze u vaš znak petog, i počećete da se osećate mnogo lakše sa stvarima i kao da konačno možete da krenete dalje.

Pripremite se za pun mesec u Devici 18. marta, jer bi to moglo da istakne osećanja koja su bačena pod tepih. Izbaciti ih na videlo bi mogla biti najbolja stvar koju ćete učiniti. Sve brige i anksioznosti bi tada trebalo da počnu da se tope.

Dok sunce klizi u Ovna i vašu komunikacionu zonu dvadesetog, bićete spontani u svom govoru i spremni da to kažete onako kako jeste. Misao će biti praćena akcijom, i zbog toga nećete prestati da razmišljate o tome šta bi moglo poći naopako. Samo ćete nastaviti sa tim.

Konačno, mlad mesec u Ovnu 31. marta je vreme za pokretanje projekta, studije ili saradnje. To bi moglo biti uzbudljivo vreme.

RIBE:

Predivne mogućnosti

Ovo je odličan mesec za vas na više načina. Sunce u vašem znaku daje vam ogroman podsticaj, pojačava vašu energiju i daje vam samopouzdanje da se izrazite. Najpreduzimljiviji aspekt vaše prirode želi da bude viđen i prirodno počinje da izlazi.

Drugi pozitivan uticaj je mlad mesec u vašem znaku 2. marta. To je najbolje u godini za vas i ono što možete iskoristiti da pokrenete svoje snove i planove. Šta vam je najvažnije? Počnite sada.

Zanimljiv ples se odvija između ljupke Venere i vatrenog Marsa tokom prve dve nedelje u mesecu dok ove planete putuju zajedno. Počinju u Jarcu, a završavaju u Vodoliji. Sa moćnim Plutonom koji je uključen u mešavinu 3. marta, možda ćete biti spremni da se oslobodite toksičnog prijateljstva ili društvene situacije. A ako to učinite, shvatićete da je dobro što ste se rešili.

Obe planete prelaze u Vodoliju i vašu duhovnu zonu 5. marta ohrabrujući vas da se okrenete unutra i istražite pejzaž svoje duše. Vaša pažnja će biti usmerena na vaše misli, osećanja i duhovnu svest. Željni ste da iskoristite svoj pun potencijal. Učitelj ili životni trener bi mogao pomoći.

Osećanja mogu dostići vrhunac u vreme punog meseca u Devici. Vi biste drugima mogli da kažete ili podelite nešto o čemu nikada niste razgovarali. U svakom slučaju, to može biti emocionalno vreme.

Finansije dolaze u fokus od 20. marta kada sunce prelazi u Ovna. A sa mladim mesecom u Ovnu 31. marta, ovo je odlično vreme za pokretanje promena koje će vam pomoći da uspostavite kontrolu. Krenite sada i mesečeva plima će pomoći u stvaranju zamka.

Zithromax for sale