MESECNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2022.

OVAN:

Sa  pomračenjem Sunca u  Strelcu 4. decembra, ovaj mesec počinje živahno. Naglasak je na vašem  sektoru dalekih horizonata, tako da je vreme da zakoračite u nepoznato i  napravite neka neverovatna otkrića.  Pomračenje Sunca je vaša šansa za novi početak. Ako ste spremni da  iskoristite priliku, to bi moglo da vam promeni život.  Mars prelazi u slobodoumnog Strelca trinaestog, što bi moglo biti  olakšanje nakon nekoliko intenzivnih nedelja. Vaš fokus može biti na  putovanjima, avanturama i uključivanju u nove izazove i iskustva.  Ovaj mesec se ističe i po drugim stvarima, jer bi pun mesec u Blizancima  18. decembra mogao da istakne projekat ili cilj koji se uspešno  završava. Na pozadini ovoga može se roditi briljantna ideja.  Ugodna Venera u Jarcu postaje retrogradna devetnaestog, a ova faza traje  do 29. januara 2022. Davanje i uzimanje koje je uobičajeno u svim  vezama moglo bi da se iskrivi, a tok naklonosti može biti poremećen.  Ovo nije najbolje vreme da se posvetite novoj vezi ili poslovnom  partnerstvu.  21. decembra sunce prelazi u Jarca na četvoronedeljni boravak,  stavljajući naglasak na vaše ciljeve i ambicije. Iako je ovo praznično  vreme za mnoge, potrebno je da odredite svoje namere za sledeću godinu.   Saturn kuje kvadrat sa električnim Uranom , što bi moglo da se poklopi sa velikim prodorom u situaciju kojoj je potrebna revolucija.  Konačno, veseli Jupiter prelazi u Ribe 28. decembra i tako ostaje do 10.  maja, što stavlja akcenat na duhovne aktivnosti i samousavršavanje. Ako  ste željni da ostvarite svoj puni potencijal, ovo je odličan trenutak  da se povežete sa učiteljem ili životnim trenerom koji vam može pomoći  da oživite svoje snove.

BIK:

Bikovi, decembar započinju zanimljivo sa vatrenim Marsom koji pokreće vaš  sektor odnosa i stavlja u fokus neke duboko ukorijenjene probleme. Ovo  je vaša šansa da prevaziđete sve poteškoće i postignete izlečenje.  Pomračenje Sunca u Strelcu 4. decembra dešava se u snažnoj i duboko  emotivnoj zoni. Ako već neko vreme razmišljate o promeni, ovo je  trenutak kada biste to mogli da uradite. Ako ste previše razmišljali o  ovome, pomračenje bi vas moglo naterati da napravite korak. I iako može  biti zastrašujuće, može vam dati novi život.  Takođe ima dosta aktivnosti u vašem sektoru avanture i dalekih  horizonata. Zamišljeni Merkur pridružuje se divnoj  Veneri i moćnom Plutonu. Možda niste zadovoljni trenutnim stanjem situacije.  Ako jeste, tražićete praktične načine da proširite svoj vidik. Merkurvas podstiče da se povežete sa srodnim dušama i svima koji vam  mogu pomoći na vašem putu.   Mars prelazi u Strelca, takođe 13. decembra, što bi moglo biti  savršeno vreme da kopate duboko i rešite ona pitanja koja su vam predugo  bila trn u oku. Možda ćete imati srećno lice, ali sada je vreme da  priznate da vam je potrebna pomoć i zatražite je.  Slatka Venera se premesta u Jarca 19, što bi moglo da dovede u  pitanje određene veze, poslove ili finansijske aranžmane. Izbegavajte  da se posvetite bilo čemu što će vam promeniti život do 29. januara  2022. Moguće je da ćete se predomisliti.  Prelazak sunca u Jarca 21. decembra donosi priliku da se orijentišete.  Ako imate planove, vreme je da odredite svoje namere i da se  organizujete.  Konačno, veseli Jupiter prelazi u Ribe 28. i ostaje ovde do 10. maja  2022. donoseći ljubav, svetlost i smeh u vaš društveni život. Dobre  stvari se mogu desiti kada se povežete.

BLIZANCI:

Blizancima, pomračenje Sunca i mlad mesec 4. decembra daju sjajan početak . Ova moćna lunarna faza može vas podstaći da učvrstite određene  veze ili možda prekinete veze sa drugima. Ovo bi moglo predstavljati  početak nove romanse ili priliku da se trenutna veza krene u novom  pravcu.  Do dvadeset prvog, timski rad i saradnja mogu vam pomoći da ostvarite  pozitivan napredak. Ali pomračenje nagoveštava da se jedna veza može  izdvojiti, a vi ćete biti spremni da joj posvetite.  Merkur, vaša lična planeta, prelazi u Jarca i transformacionu  zonu 13. decembra, možda vas ohrabrujući da razgovarate o bilo kakvim  problemima ili dobijete neki savet ako je potrebno.  U međuvremenu, vatreni Mars ulazi u Strelca, takođe trinaestog,  dodajući dodatni začin vašim odnosima. Njegovo prisustvo ovde moglo bi  da izazove popriličnu uzbunu i podstakne vas da budete avanturista u  svojim druženjima i prijateljstvima.  Pun mesec u vašem znaku 18. decembra mogao bi da izvuče osećanja na  površinu koja ste možda gurnuli u stranu. Sada je vreme da im priznamo.  Ako treba da razgovarate, sačekajte dan ili dva dok se ne smirite i tada  će sve diskusije biti produktivnije.  Divna Venera ulazi u svoju retrogradnu fazu u vašem sektoru poslovanja i  zajedničke imovine devetnaestog, što nagoveštava kašnjenja, promenu  plana ili čak promenu mišljenja.  Prelazak sunca u Jarca 21. decembra stavlja u centar pažnje finansijske i  poslovne poslove, kao i duboke emocionalne veze. Uz ovaj sektor  naglašen u naredne četiri nedelje i još neko vreme, mogli biste steći  neke korisne uvide.  Trezveni Saturnov ugao sa Uranom 23.je  treći ove godine i mogao bi da donese kulminaciju niza događaja ili  procesa .  Konačno, Jupiter prelazi u Ribe 28. decembra, što može utabati put za neke  divne prilike u novoj godini.

RAK:

Mesec snažno počinje pomračenjem Sunca u Strelcu u vašem životnom  sektoru 4. decembra. Ova moćna lunarna faza,  može da podstakne vašu rutinu i promeni vaše prioritete. Stvari koje su  nekada bile važne možda više ne izgledaju tako značajne, a to je zato  što ste se promenili.  Možda želite da pokrenete sopstveni posao ili tražite novi posao ili  način života koji više odgovara vašim sklonostima. Šta god da se desi u  ovo vreme moglo bi da podstakne promenu.   Mars prelazi u Strelca trinaestog, tako da svaki nemir koji  osećate može da se nastavi. Bićete u režimu tragača, a ovo može  trajati nekoliko nedelja. Rezultat je da bi to moglo dovesti do nekih  fascinantnih mogućnosti koje inače nikada ne biste otkrili.  Pun Mesec 18. decembra odvija se u privatnoj zoni i mogao bi da bude  poziv za pojednostavljenje vašeg dana. Ovo bi moglo biti jedno od boljih  vremena za odlazak na lični odmor koji bi mogao doneti duboke uvide i  živopisne snove.  Slatka Venera postaje retrogradna u Jarcu devetnaestog  do  29. januara 2022. godine, što bi moglo uticati na određene veze.  Sporazumi i poslovi bi se mogli preispitati, kao i druge  obveznice.  Prelazak sunca u Jarca 21. decembra može baciti reflektor na sve vaše  veze, dajući vam vitalne povratne informacije. Predstojeće četiri  nedelje su vam prilika da napravite poboljšanja,  izgladite poteškoće i istražite potencijal u novim prijateljstvima ili  partnerstvima.  23. decembar je ključni datum jer otrežnjujući Saturn po treći put ove  godine stremi ka energiziranju Urana. To bi moglo signalizirati  poslednji korak u procesu koji vas je postepeno oslobodio određenih  poteškoća. Možda treba da uradite jednu ili dve stvari pre nego što  zauvek skinete te okove.  Konačno, veseli Jupiter prelazi u Ribe dvadeset osmog, podstičući vas  da razmišljate i sanjate velike stvari.  

LAV:

Koje god planove za slobodno vreme imate za ovaj mesec moglo bi da  vas baci u haos živahno pomračenje Sunca i mlad mesec u Strelcu 4. decembra.  Ova moćna mesečeva faza se dešava u vašoj zoni zadovoljstva i mogla bi  da se poklopi sa prilikama za odmor, pauzi ili druga ideja koju niste  očekivali a možda je to upravo ono što vam treba. Ako tražite drugačiji  način da provedete ovu prazničnu sezonu, ovo bi moglo biti to.  Takođe je moguće da se zaljubite a to bi takođe  moglo poremetiti vaše planove.  Ako ste željni da pokažete svoje veštine i sposobnosti, vreme je da se  promovišete dok vatreni Mars prelazi u Strelca trinaestog. U čemu god da  ste dobri, obavestite druge ljude o tome tako što ćete maksimalno  iskoristiti društvene mreže i lične razgovore.  Pun mesec u Blizancima i vašem društvenom sektoru 18. decembra  nagoveštava fantastičan događaj koji nećete želeti da propustite. Moglo  bi da bude burno, ali biće veoma zabavno i prilika da se opustite  nakon godinu dana napornog rada.  Prelazak sunca u ambicioznog Jarca i vaš životni sektor dvadeset prvog  je savršen za planiranje unapred i hvatanje u koštac sa dnevnim redom za  sledeću godinu. Ako sada sredite nešto od ovoga, možete slobodno  uživati u prazničnoj sezoni.  Otrežnjujući Saturn se po treći put ove godine 23. decembra okreće ka Uranu. Budite spremni na neka otkrića i događaje koji bi vam  mogao pomoći da se oslobodite prošlosti i krenete ka budućnosti .  Konačno,  Jupiter prelazi u Ribe i tajnu zonu dvadeset osmog.  Ovaj sektor je povezan sa finansijama, poslovanjem i zajedničkim  bogatstvom, tako da bi naredne nedelje i meseci mogli doneti prilike da  povećate svoj prihod na bilo koji način koji vam se čini najboljim.

DEVICA:

Kućni poslovi su visoko na dnevnom redu ovog meseca. Pomračenje  Sunca i mlad mesec u Strelcu i vašoj luci doma i porodice  4. decembra  podstice nov početak.  Ako već neko vreme razmišljate o promenama, ova lunarna faza može  delovati kao katalizator koji vas gura iz zone udobnosti. Ovo je prilika  da istražite opcije koje bi mogle biti malo tenzicne. Možda ste  razmišljali o preseljenju, proširenju svog mesta, vođenju kućnog  biznisa ili nekoj drugoj ideji. Ovo je kada biste to mogli da ostvarite.  Plus, Mars ratnik koji se kreće u Strelcu trinaestog bi mogao biti  prilično uzbudljiv uticaj koji podstiče još više promena. Možda ćete se  naći u vrtlogu aktivnosti, ali do trenutka kada žestoki Mars napusti  znak Strelca za oko šest nedelja, mnogo ćete postići.  Pun Mesec u Blizancima 18. decembra mogao bi da vas stavi u centar  pažnje. Ovo može da se poklopi sa završetkom projekta ili postizanjem  cilja koji zahteva proslavu.  Pokušajte da  izbegnete da kažete bilo šta zbog čega ćete kasnije kajati.  Sjajna Venera postaje retrogradna u vašoj zoni romantike i kreativnosti  devetnaestog, što bi moglo dovesti novu vezu u pitanje. Možda ste  neodlučni o budućnosti ove veze. Ako jeste, nemojte tražiti odgovore.  Pogledajte šta se pojavljuje i odluka bi mogla sama da se donese.  Prelazak sunca u Jarca i vaš sektor razonode i zadovoljstva 21. decembra  uvodi vreme zabave i uživanja. Ovo je prilika da se opustite i napunite baterije.  Konačno, razborit Saturn se okreće ka  Uranu dvadeset  trećeg po treći put ove godine, i to bi moglo da se poklopi sa  rešavanjem škakljivog pitanja. Možda još uvek imate posla, ali dublje  razumevanje sebe i svoje situacije moglo bi vam pomoći da donesete  ispravnu odluku.

VAGA:

Mesec počinje snažnim pomračenjem Sunca i mladim rmesecom u znaku  Strelca 4. decembra. Ovo bi moglo da se poklopi sa briljantnom idejom  ili razgovorom koji utire put ka boljoj budućnosti. A ovo bi moglo  doći iz vedra neba i biti nešto što uopšte niste očekivali. To bi vas  moglo odvesti iz vaše zone udobnosti, ali nagrada će biti vredna toga.  I ima još toga kako vatreni Mars prelazi u Strelca trinaestog, čineći  narednih šest nedelja  odličnim za razmišljanje, umrežavanje i  povećanje vašeg prisustva na mreži. Kakvi god da su vaši planovi, ova  živahna planeta može vam dati energiju da ih pretvorite u stvarnost.  Merkur se useljava u svoju matičnu zonu, takođe 13. decembra,  podstičući vas da se organizujete i planirate unapred za praznike i  novu godinu. Stavljanje vaših misli na papir i stavljanje događaja i  rokova u kalendar može vam pomoći da se lakše snađete u ovom vremenu.  Slatka Venera, vaša planeta vodič, postaje retrogradna devetnaestog i  ostaje tako do 29. januara 2022. Ovo se dešava u znaku Jarca, što moze dovesti  da se zapitate o određenim vezama.  Prelazak sunca u znak Jarca 21. decembra osvetljava porodična pitanja i  daje energiju svim planovima za odmor. To je takođe poziv da se opustite  i uživate u maženju kad god je to moguće.  Dani oko dvadeset trećeg mogli bi da budu zanimljivi jer otrežnjujući  uglovi Saturna se po treći put ove godine okreće ka Uranu.  Dobićete priliku da steknete novi pogled na stvari koje mogu podstaći  nastavak procesa promene. Put ka slobodi se postepeno širi.  Pored toga, filozofski Jupiter prelazi u sanjive Ribe 28. decembra,  donoseći podstrek vašem energetskom nivou, kao i potencijal za nove  prilike.

SKORPIJA:

Fokus tokom meseca bice na vašem finansijskom  sektoru i da vaš novac radi više za vas. Sa pomračenjem Sunca u znaku  Strelca 4. decembra, možda ste spremni za novi početak. Ako su stvari  izmakle kontroli, ovo pomračenje može da vas ohrabri da se vratite na  pravi put i pronađete način da radite sa onim što imate umesto da se  naprežete da zaradite više.  Ovaj uticaj, zajedno sa pomeranjem žestokog Marsa u Strelcu trinaestog,  može vam dati samopouzdanje da rešite sve tekuće probleme. Bićete  otvorenog uma i spremni da saslušate savete, kao i da tražite  informacije koje vam mogu pomoći. Stvari bi trebalo da budu bolje sve  dok aktivno tražite rešenja. A ako imate vremena da razvijete sporedno angazovanje koje može doneti dodatni novac, tim bolje.  Pričljivi Merkur takođe menja znak 13. decembra, prelazeći u Jarca i  vaš sektor komunikacije. Ovaj uticaj je savršen za planiranje,  organizovanje i postavljanje vaših ciljeva i namera. Kada ih zapišete i  svakodnevno pregledate, veća je verovatnoća da će se  materijalizovati.   Venera će biti retrogradna u vašem sektoru komunikacije i misli od  devetnaestog do 29. januara 2022. Ovo bi moglo poremetiti određene  odnose i uzrokovati kašnjenja u predlozima, pregovorima i sklapanju  ugovora. Najbolje bi bilo da ne žurite i ne ulazite u bilo šta jer bi se okolnosti  mogle promeniti.  Međutim, prelazak sunca u Jarca i vaša zona komunikacije 21. decembra  osvetljava sve dileme i pomaže vam da ih otklonite i pronađete put kroz  njih.  Konačno, Jupiter prelazi u Ribe i vaš sektor razonode i  zadovoljstva dvadeset osmog i ostaje ovde do 10. maja 2022. Ovo može  doneti neke divne šanse za romansu, kao i saradnju na kreativnim  projektima.

STRELAC:

Mesec počinje praskom, uključujući pomračenje Sunca u  kombinaciji sa mladim mesecom u vašem znaku 4. decembra. Ovo je prilika da  uživate u novom početku. Šta želite da postignete? Važno je da do  detalja zapišete svoje ciljeve i planove, posebno one koji su vam od  najvećeg značaja. A ako ih možete svakodnevno pregledavati, možda će  se ostvariti pre nego kasnije.  Ovo bi mogao biti mesec kada ćete dati sve od sebe da pronađete nove  avanture. Dok se vatreni Mars kreće u vaš znak šest nedelja počevši od  trinaestog, bićete spremni da zauzmete svet olujom. Ovo zajedno sa  pomračenjem Sunca moglo bi da vas katapultira u nove situacije u kojima  ćete napredovati u izazovima i uzbudljivim iskustvima. Vreme je da  otvorite svoj um, izađete iz zone udobnosti i uživate u istraživanju .  Da li ste spremni da dovedete svoje finansije u red?   Merkur prelazi u vašu zonu novca 13. decembra, podstičući vas da budete  praktični tokom ovog prazničnog meseca. Pošto  vas to može prilično  skupo kostati, isplati se da odvojite nesto novca sa strane. A ako  možete da smanjite određene troškove, biće vam zaista dobro.  Slatka Venera će biti retrogradna od devetnaestog do 29. januara 2022.  Ova faza se odvija u vašoj zoni novca i mogla bi da se poklopi sa  kašnjenjem finansijskih aranžmana, kao što su zajmovi, povišica ili neki  drugi posao ili ugovor.  Dok sunce pleše u Jarcu 21. decembra, njegovo prisustvo ovde može da vas  ohrabri da dovedete svoje finansije u red kako biste mogli da uživate u  osećaju mira tokom narednih nedelja.  Dvadeset i treći bi mogao doneti neka uznemirujuća vremena i možda  dašak haosa dok se oprezni Saturn naginje ka električnom Uranu. Ovo je  treći put da se ovo dešava ove godine i to bi mogla biti prilika da  napravite promenu pod vašim uslovima.  Konačno, veseli Jupiter prelazi u Ribe i vašu matičnu zonu 28. decembra,  a vaš porodični život bi mogao imati koristi od sreće.

JARAC:

Mesec počinje pozitivno pomračenjem Sunca u vašem duhovnom  sektoru 4. decembra. S obzirom da je ovo radno, ali i reflektivno doba  godine, ova lunarna faza vas podstiče da razmislite o svojoj životnoj  svrsi i šta bi ona mogla biti. Koliko ste blizu da to živite?  Ne mora da bude ništa potresno. To može biti jednostavno kao navođenje  drugih ljudi na osmeh, korišćenje kreativnog talenta ili samo širenje  više ljubavi širom sveta. A ovo je nešto što se može utkati u tkaninu  vašeg svakodnevnog života. Ali ako postoji još nešto što treba da  uradite, to bi moglo da se otkrije u snu ili kao snažan intuitivni  podsticaj, zato budite na oprezu.  Vatreni Mars prelazi u Strelca trinaestog za boravak od oko šest  nedelja, tako da ovo može biti vreme povećane samosvesti i  samospoznaje. Ovaj uticaj, zajedno sa gore navedenim pomračenjem, mogao  bi da uvede vreme samopoboljšanja tokom kojeg ste željni da iskoristite  svoj puni potencijal. Da biste to ostvarili, možda ste spremni da se  povežete sa učiteljem, životnim trenerom ili mentorom koji vam može  pomoći na vašem putu.  Društvena Venera 19. decembra postaje retrogradna u vašem znaku i tako  ostaje do 29. januara 2022. godine, a to bi moglo da ima distancirajući  efekat na određene veze. Možda se to neće dogoditi odmah, ali tokom  narednih nedelja možda ćete početi da osećate da nešto nije u redu.  Kada slatka Venera stvori moćan aspekt sa moćnim Plutonom dvadeset  petog, možda ćete početi da shvatate zašto se to dešava.  Takođe ovog meseca, sunce prelazi u vaš znak 21. decembra, što znači da  ćete biti u svom elementu. A sa Jupiterom koji prelazi u  Ribe dvadeset osmog, prilike mogu doći iz umrežavanja i povezivanja sa  srodnim dušama.

VODOLIJA:

Decembar počinje pojačanjem kao pomračenje Sunca u  Strelcu i vaša društvena zona pokreće stvari. Ovo pomračenje se  udvostručuje kao mlad rmesec koji bi se mogao poklopiti sa susretima koji  donose neke zlatne prilike. Bićete željni da istražite sve opcije koje  mogu dovesti do novih iskustava i novih izazova.  A sa vatrenim Marsom koji prelazi u Strelca 14. decembra, vreme je da  oživite san. Da li ste već neko vreme razmišljali da nešto uradite? Ako  je tako, ovaj moćni uticaj bi mogao da vas nađe spremnim da krenete  dalje.  Takođe je fokus na vašem duhovnom sektoru dok se pričljivi Merkur  useljava, takođe trinaestog, podstičući vas da odvojite vreme za  neke mirne aktivnosti poput meditacije, joge ili šetnje u prelepom  okruženju. Život je dovoljno užurban, a promišljen Merkur u ovoj zoni  može biti poziv za vas da usporite i napunite baterije.  U vašoj zoni zadovoljstva 18. decembra je pun mesec koji bi se mogao  poklopiti sa prazničnim događajem ili proslavom i možda će biti nešto u  čemu zaista uživate. Međutim, osećanja bi mogla isplivati na površinu i  mogli biste biti primorani da ih podelite. Razmislite o posledicama pre  nego što to učinite i izbegavajte da radite ili kažete bilo šta zbog  čega biste se kasnije mogli kajati.  Slatka Venera se premotava unazad u Jarcu i vašoj duhovnoj zoni počevši  od devetnaestog i ostaje tako do 29. januara 2022. Kao rezultat toga,  mogli biste početi da sumnjate u sebe. Možda ćete imati koristi od  povezivanja sa savetnikom ili životnim trenerom koji vam može pomoći da  preformulišete ova iskustva tako da ih vidite u pozitivnijem svetlu.  Prelazak sunca u praktičnog Jarca 21. decembra uvodi u mirnije doba  godine kada vas kosmos podstiče da se odmorite i oporavite. Uživajte u  prazničnoj sezoni, ali svakako odvojite vreme i za opuštanje.  Konačno, veseli Jupiter prelazi u Ribe i vašu zonu novca dvadeset osmog,  donoseći šansu da povećate svoj prihod i priliv novca.

RIBE:

Ovaj uzbudljiv mesec ima sve. Počinje snažnim pomračenjem Sunca u  vašem sektoru ciljeva i ambicija 4. decembra. Ovo pomračenje a takođe i  mlad mesec, što znači da će verovatno biti još moćnije. Možda ćete  odlučiti da prihvatite cilj ili ambiciozan izazov čak i ako vas to  odvede iz zone udobnosti. Ovo je vreme da prihvatite nepoznato i uživate  u putovanju ka uspehu čak i ako na tom putu ima mnogo toga da se nauči.  Vatreni Mars prelazi u Strelca trinaestog, tako da ćete imati još više  energije i odlučnosti da uložite ka svojim ciljevima na  putu ka karijeri.  Ovo bi moglo biti vreme kada ste vođeni da završite stvari. Želite da  vidite rezultate i učinićete sve što možete da to ostvarite.  Vaš društveni život obećava dok pametni Merkur prelazi u Jarca, takođe  13. decembra, podstičući vas da se povežete. Ovo je dobar  trenutak da se povežete sa ljudima koji imaju uticaj ili iskustvo jer bi  vam oni mogli biti od velike pomoći.  Pomračenje Meseca u Blizancima i vašem domu i porodičnom sektoru  osamnaestog bi mogao biti dobar trenutak za proslavu ili praznično  druženje. Možda svi pričaju odjednom, ali ovaj događaj bi mogao biti  jedan od vrhunaca sezone.  Samo polako, jer slatka Venera postaje retrogradna u Jarcu i vašem  društvenom sektoru 19. decembra i tako ostaje do 29. januara 2022. Možda  ćete početi da vidite neke od svojih saradnika u novom svetlu i  odlučite da se distancirate od njih.  Sunce se spušta u vaš društveni sektor 21. i ući ćete u vrhunac sezone  praznika.  Konačno, kada se veseli Jupiter preseli u vaš znak 28. decembra, vi  prelazite u plodnu i srećnu fazu koja traje sve dok se ne preseli u  Ovna 10. maja 2022.

Zithromax for sale