MESEČNI HOROSKOP ZA LJUBAV: ova 3 znaka očekuje romantična sreća u novembru 2017. godine

Mesečni horoskop predviđa da su ljubavne avanture na putu ka vašem srcu, ali ova tri znaka će takvu sreću imati već u novembru 2017. godine!
Pripremio: Aleksandar Tomić
RAK

Tokom novembra 2017. godine kuća užitka Raka puna je uživanja! Ovde sjajno Sunce sjaji u svojoj veličini. Tu se nalaze i dva benefika, senzualna Venera i Jupiter. Kada su ovo dvoje zajedno, mogu doneti samo dobre stvari! Povoljan je period za ljubavne sastanke, za početak nove ljubavne priče, možda i za tajne veze ili iskustva koja ćete uvek pamtiti i prisećati se sa smeškom na licu. Sada ćete otkriti nešto o sebi što niste ni znali da se krije u vama, povezano s vašim čežnjama i željama u ljubavnom životu. S druge strane, tranziti tokom novemra 2017. godine povoljni su za proširenje porodice i decu.

DEVICA

Pričanje i putovanje…uživanje i zabava! Tokom novembra 2017. godine vladar kuće parova Device, Jupiter, nalazi se u kući komunikacije i kretanja i društvo mu prave Sunce i Venera. Ovo je pozitivna kombinacija koja može doneti potvrdu ljubavi, veridbu, osećajne i iskrene poruke i uspešne dogovore. Zbog ljubavi mogli bi putovati ili upoznati nekoga ko će vam puno značiti. Ali, ovakav sklop planeta skriva zamku: mogli bi nasesti na lažna obećanja ili bi vi mogli obećati nešto što nije u dodiru sa stvarnosti. I još nešto jako važno: nemojte mešati novac i ljubavne interese. Osim toga, sve ostalo je dobro i pozitivno.

JARAC

Venera, planeta strasti i ljubavi, nalazi se u strastvenoj Škorpiji i smeštena je u povoljnoj kući, i ima dobro društvo Jupitera, Velike Sreće! Vidi se da novembar 2017. godine nudi puno toga na ljubavnom polju. Ljubavne prilike otvaraju se kroz društvene događaje, što znači da svoju bolju polovinu možete upoznati kroz prisustvovanje nekom društvenom događaju ili na nekom okupljanju zbog zajedničkih interesa, ciljeva, hobija ili radi zabave. Tokom novembra važni su komunikacija, saradnja i kontakti sa strancima.

Izvor: Tarot horoskop

Zithromax for sale