Šta donosi Merkur u Strelcu: Sreća na putovanju i kontakti sa strancima

Aspekti planete biznisa i flerta najviše utiču na Strelčeve, Ribe i Bikove, ali i na Blizance, Device i Škorpije
Merkur, planeta intelekta, biznisa, logike ali flerta, krajem perioda ulazi u Strelca, simbol putovanja i kontakata sa strancima. Iako njegov uticaj u ovom znaku slabi, to odgovara svima koji se bave nekim kreativnim zanimanjem, često putuju ili su zbog posla u kontaktu sa dosta ljudi. Budući da hitri, brzi Merkur simbolizuje i mlade, mnogi parovi će krenuti na zajedničko putovanje u drugoj polovini nedelje. Takođe, planeta komunikacija, obrazuje izazovne aspekte sa tranzitnim Uranom (neočekivane situacije) i Plutonom (moć, novac) što donosi uvećanje zarade, naročito onima koji su spremni da rizikuju kao i mogućnost napredovanja u karijeri. Harmoničan aspekt sa Venerom (ljubav, novac) u Vagi pogodovaće osobama koje se bave umetnošću, advokaturom, politikom ili nekim drugim zanimanjem zbog kojeg su prisutni u javnosti.

Uticaj Merkura iz Strelca će osetiti svi znaci, najviše Strelčevi, Ribe i Bikovi, znaci u kojima je njegov uticaj oslabljen, ali i Blizanci, Device i Škorpije.

OVAN (21. 3 – 19. 4)

Merkur u devetoj astrološkoj kući u izazovnom aspektu sa Uranom u vašem znaku donosi uspeh umetnicima i turističkim radnicima kao i mogućnost započinjanja značajnog projekta sa strancima. Poslušajte savet jednog Strelca.

BIK (20. 4 – 21. 5)

Sa Merkurom u osmom astrološkom polju u harmoničnom aspektu sa vašim vladaocem Venerom, pred vama su novi poslovni izazovi i šanse. Na ljubavnom planu, moguć ulazak u romansu sa osobom koja je prisutna u javnosti.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Pozicija vašeg vladaoca Merkura u sedmoj astrološkoj kući, nagoveštava mogućnost poznanstva sa harizmatičnom osobom. Pitanje nekretnina postaje vrlo aktuelno, pa povedite računa o investicijama. Imate podršku jednog Ovna.

RAK (21. 6 – 22. 7)

Merkur u šestom astrološkom polju najavljuje nove poslovne kontakte sa strancima, ali budite oprezni prilikom potpisivanja važnih dokumenata. Dobijate SMS od nekoga ko vam je nekada mnogo značio.

LAV (23. 7 – 23. 8)

Aspekti Merkura u vašoj petoj astrološkoj kući, nagoveštavaju mogućnost susreta sa nekom veoma intrigantnom osobom, moguće nekim vatrenim ili vazdušnim znakom. Novac pristiže preko poslova sa strancima.

DEVICA (23. 8 – 23. 9)

Vaš vladalac Merkur u četvrtom polju u napetom je aspektu sa retrogradnim Uranom, vladaocem polja ljubavi, pa može da poljulja odnos sa dugogodišnjim partnerom. Očekuje vas uvećanje zarade, ukoliko radite u medijima.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Vaš vladalac Venera u polusekstilu sa Merkurom u trećoj astrološkoj kući, donosi mogućnost prijatnih susreta na nekom putovanju, slavlju ili rođendanu. Ako ste zbog posla prisutni u javnosti, bićete uspešni.

ŠKORPIJA (23. 10 – 21. 11)

Planeta biznisa, Merkur, u vašem astrološkom polju posla donosi vam profesionalnu satisfakciju i nove mogućnosti u poslovanju sa strancima. Ipak, izbegavajte rizične finansijske transakcije, osim ako se bavite privatnim biznisom.

STRELAC (22. 11 – 21. 12)

Merkur u dvanaestoj astrološkoj kući upozorava da izbegavate sukobe i rasprave i sa šefovima i saradnicima na poslu i sa partnerom. Aspekt sa Venerom pogoduje slikarima, piscima, kompozitorima, glumcima.

JARAC (22. 12 – 29. 1)

Sa planetom biznisa u jedanaestom astrološkom polju možete da uspostavite kontakte sa predstavnicima stranih firmi. Neko ko vam je nekada mnogo značio, moguće Bik ili osoba rođena u znaku Riba, želi da vas vidi.

VODOLIJA (20. 1 – 19. 2)

Vaš vladalac Uran u inkonjunkciji sa Merkurom, simbolom biznisa, upozorava da pažljivo birate saradnike i da izbegavate saradnju sa Rakom, Škorpijom ili Ribama. Partneru je potrebna vaša moralna podrška.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Pozicija Merkura, vladaoca polja partnerskih odnosa pod uticajem Venere, planete ljubavi, nagoveštava mogućnost ulaska u strastvenu vezu s nekim čijem ćete šarmu teško odoleti. Investirajte u poslove sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

Izvor: Novosti – Marina Jungić Milošević

Zithromax for sale