Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za novembar 2017. godine

Mesečni horoskop u ljubavi će doneti uzbudljive doživljaje i puno strasti…
Pripremio: Aleksandar Tomić
OVAN – novembar 2017.

Vladar Ovna, Mars, nalazi se u kući veza, pa je posve jasno koji će vam biti prioriteti tokom novembra 2017. godine. Vaša bolja polovina i sve vezano za ljubavni život istaknuto je, motiviše vas i predstavlja istovremeno i izazov. Činjenica da Mars prolazi kroz kuću veza ukazuje na to da ćete vi biti ta osoba koja čini sve za voljenu osobu ili s voljenom osobom i imaćete dovoljno volje i snage da stvari povedete u željenom pravcu. Možete uspeti zato što sada postoji posebna veza između Venere (planete ljubavi i vladara kuće veza Ovna) i Marsa. To ide vama u korist. Može se raditi i o ostvarenjima kroz novac, dobra i zajedničke interese.

BIK – novembar 2017.

Novembar dolazi s primamljivom ponudom: u kući parova Bika su Sunce i dva benefika – Venera i Jupiter. Povrh svega, Venera je planeta ljubavi i vladar Bika. Ovakva postavka planeta je obećavajuć i može biti jako sretan period vezano za ljubav i brak, može donijeti zadovoljstvo i harmoničan odnos. Ovo je sjajna prilika, ali na vama je hoćete li je i kako iskoristiti, jer je vladar kuće parova, Mars, u dosta nepovoljnoj poziciji. Ako uzmemo u obzir da Mars pravi uzajamnu recepciju s Venerom, postoji više mogućnosti koje možete iskoristiti i izvući ono najbolje iz svake situacije. Imate dosta dobre karte u rukama, ali na vama je kako ćete odigrati. Možda bi trebalo da budete odlučniji i hrabriji.

BLIZANCI – novembar 2017.

S Merkurom, vladarem Blizanaca, smeštenim u kući parova, novembar ističe važnost veza. Život u dvoje postaje značajniji i aktivniji. Interes prema voljenoj osobi (ako ste u vezi) ili želja za pronalaskom nove ljubavi dolazi pre svega ostalog. U poslednjem delu meseca to postaje očitije, kada i Sunce ulazi u kuću parova Blizanaca. Mogli bi doživeti nešto posebno intenzivno s osobom s posla ili s osobom s kojom delite obaveze. Kako god bilo, čini se da je tokom novembra snažna povezanost između emocija i obaveza. Nije nemoguće ni da se dogodi afera s nekim s posla.

RAK – novembar 2017.

Tokom novembra 2017. godine kuća užitka Raka vrvi užicima! Ovde sjajno Sunce sjaji u svojoj veličini. Tu se nalaze i dva benefika, senzualna Venera i Jupiter. Kada su ovo dvoje zajedno, mogu doneti samo dobre stvari! Povoljan je period za ljubavne sastanke, za početak nove ljubavne priče, možda i za tajne veze ili iskustva koja ćete uvijek pamtiti i prisećati se sa smeškom na licu. Sada ćete otkriti nešto o sebi što niste ni znali da se krije u vama, povezano s vašim čežnjama i željama u ljubavnom životu.

Lav čeka uzbuđenja i strastvene doživljaje
S druge strane, tranziti tokom novembra 2017. godine povoljni su za proširenje porodice i decu.

LAV – novembar 2017.

Smešten u kući erotike tokom novembra 2017. godine Merkur je nestašan i sklon eksperimentisanju. Želi nešto uzbudljivo, ali ne želi da izgubi glavu. Strastvene događaje očekujte u poslednjoj dekadi meseca, kada se u toj kući pojavljuje i Sunce. Pored toga, novembar 2017. godine je velikodušan, ugodan i stabilan kada se radi o porodici i domu Lava: Venera i Jupiter obećavaju sreću i ispunjenje vezano za dom, podršku roditelja, poklone ili druge vredne predmete za dom. Kroz prve dve dekade meseca intiman život bolji je no ikada i osećaćete se ugodno u opuštenoj kućnoj atmosferi uz voljenu osobu.

DEVICA – novembar 2017.

Pričanje i putovanje… uživanje i zabava! Tokom novembra 2017. godine vladar kuće parova Device, Jupiter, nalazi se u kući komunikacije i kretanja i društvo mu prave Sunce i Venera. Ovo je pozitivna kombinacija koja može doneti potvrdu ljubavi, veridbu, osećajne i iskrene poruke i uspešne dogovore. Zbog ljubavi mogli bi putovati ili upoznati nekog ko će vam puno značiti. Ali, ovakav sklop planeta skriva zamku: mogli biste da nasednete na lažna obećanja ili biste vi mogli da obećate nešto što nije u dodiru sa stvarnošću. I još nešto jako važno: nemojte mešati novac i ljubavne interese. Osim toga, sve ostalo je dobro i pozitivno.

VAGA – novembar 2017.

Tokom novembra 2017. godine vladar kuće parova Vage prolazi kroz Vagu, što znači da vam ljubav dolazi u susret, traži vas i čeka vas. Sve što treba da uradite je da gledate pažljivo oko sebe i primetite signale koji vam se šalju. Bićete skloniji tome da prvi napravite potez, jer Mars čini takve stvari i zahteva akciju, ali u vašem je interesu više to da privučete pažnju, da zavedete na jedan finiji način. Bilo da ste u vezi ili želite novu vezu, sve vezano za ljubavni život u prvom je i najvažnijem planu tokom novembra 2017. godine. Komunikacija, zajednički pogledi i stavovi, intelektualna kompatibilnost i dalje su važni kako bi stvari tekle pravim smjerom. Novac vam je, isto tako, važan.

ŠKORPIJA – novembar 2017.

Tokom novembra 2017. godine imaćete dobrih razloga da kažete da ste najsrećniji na planeti. Venera, planeta ljubavi, koja je u ovom slučaju i vladar kuće parova, nalazi se upravo u Škorpiji i povrh svega pravi sjajnu konjunkciju s Jupiterom, Velikom Srećom. Nema bolje kombinacije kada se radi o ljubavi, ispunjenju i zadovoljstvu u životu! Vreme je da uđete u novu vezu, da osnažite sadašnju vezu, da osvajate ili da se ponovno povežete s nekim. Zvezde su na vašoj strani tokom novembra 2017. godine i nakon što otkrijete što želite i što budi vaše strasti – krenite! Imate odlične šanse da dobijete ono što želite.

STRELAC – novembar 2017.

Merkur, vladar kuće parova Strelca, ulazi u Strelca 5. novembra 2017. godine i ima puno dobrih namera. Bićete više zainteresovani za vašeg partnera ili vaš odnos, težićete intimnijem odnosu i većoj bliskosti i sve ćete želeti raditi zajedno sa voljenom osobom. Strelci su poznati po tome da su skloni slobodi i nezavisnosti, ali to je sada zamenjeno potrebom za zajedništvom, saradnjom i razumevanjem.

Šta nam donosi Venera u Škorpiji
S druge strane, mogli biste prolaziti kroz period u kojem ćete propitkivati vaš ljubavni život pažljivije i izgledno je da ćete do kraja meseca završiti s propitkivanjem, što će rezultirati donošenjem novih zaključaka ili odluke. Za neke postoji mogućnost ulaska u vezu koja je tajna, sakrivena ili zabranjena.

JARAC – novembar 2017.

Venera, planeta strasti i ljubavi, nalazi se u strastvenoj Škorpiji i smeštena je u povoljnoj kući, te ima dobro društvo Jupitera, Velike Sreće! Vidi se da studeni 2017. godine nudi puno toga na ljubavnom polju. Ljubavne prilike otvaraju se kroz društvene događaje, što znači da svoju bolju polovinu možete upoznati kroz prisustvovanje nekom društvenom događaju ili na nekom okupljanju zbog zajedničkih interesa, ciljeva, hobija ili radi zabave. Tokom novembra važna će vam biti komunikacija, saradnje, kontakti sa strancima i intelektualno – kulturološki ciljevi.

VODOLIJA – novembar 2017.

Sreća vam dolazi kroz dva benefika – Veneru i Jupitera i usmerava se prema vladaru kuće parova Vodolije, Suncu, kroz prve dve dekade novembra 2017. godine. To je delovanje kao da vam dobra vila pokušava olakšati put i usmeriti vas prema sreći. Ali, i od vas se traži da se potrudite i fleksibilnost. Ako gledamo na stvari iz drugog ugla, ljubavni život isprepliće se s profesionalnim, s ambicijama, društvenim statusom ili slavom. Ciljevi su poprilično veliki i zahtevaju puno koraka. Za većinu pripadnika ovog znaka otvorena je prilika za ostvarenje uspeha kroz zajedničke aktivnosti ili će vaš partner ostvariti veliki uspeh. Zadnja dekada novembra 2017. godine je neutralnija i opuštenija.

RIBE – novembar 2017.

Merkur, vladar kuće parova Riba, smešten je u kući karijere i prestiža tokom novembra 2017. godine, zajedno sa Saturnom. Pitanja para postaju delikatna i na neki način službena ili su povezana s karijerom ili društvenim statusom. U zadnjem delu meseca susret Merkura i Saturna u nekim slučajevima može donijeti lošu sreću, izazove, frustracije ili u drugim slučajevima veću svesnost i donošenje odluka. Ipak, postoje mesta gde će ljubav cvetati u potpunosti, kroz intelektualnu, kulturološku ili duhovnu kompatibilnost i to može biti povezano s udaljenim mjestima ili putem interneta. Putovanja mogu biti romantična ili zbog ljubavi.

Izvor: Tarot horoskop

Zithromax for sale