MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2021

OVAN :

POSAO I NOVAC:  Do 23. juna 2021, Merkur je retrogradan u vašoj kući kumunikacija. Takođe ovde se odvija i pomračenje Sunca od 10. juna. Uzimajući u obzir činjenicu da je Merkur  takođe vladar vase kuće posla uticaće na probleme u komunikaciji sa kolegama ili šefovima, a bilo  kakvi pregovori će biti teški. Pojašnjenja i zaključke možete očekivati tek  početkom sledećeg meseca.  Počev od 11. juna, tranzit Marsa kroz petu kucu  mogao bi da vas podstakne da ulazite u rizične situacije,  pa vam preporučujem da delujete umereno. Vreme je da  pokažete svoju kreativnost, igrate se, smišljate, ali bez forsiranja i ublažite svoju tendenciju da postanete previše navalentni ili dominantni. Jupiter se okreće retrogradno 20. juna, kroz vasu 11. kuću (budući planovi). Pa je vreme da iskoristite svoje talente i  kreativnost da biste sagledali svoje dugoročne težnje, saradnju i projekte i reorganizovali svoje prioritete u skladu sa perspektivama  koje se pojavljuju. Još jedan važan astrološki aspekt u  junu je kvadrat formiran između Saturna i Urana, smeštenog u kući novca.  Ovo polje pokazuje da je moguće ponovo naići na napetu situaciju sa kojom  ste se suočili u februaru profesionalno ili u vezi sa prihodom. Dobra  vest je da sada imate priliku da ispravite ono što ste pogrešili . S obzirom da je tokom juna  moguće suočiti se sa  finansijskom nestabilnošću, savetuje se da budete oprezni u tom  pogledu.

LJUBAV :  Venera, vladar vase kuće odnosa , prolazi kroz vašu 4 kuću između 2. i  27. juna . Ako ste već dugo u paru, može se reći da ulazite u  mirniji period u kojem ćete naći resurse za razumevanje , oproštaj i  pomirenje, a vaš partner zna kako doći do vaše duše. Predstoji vrlo dobar  period za jačanje porodičnih odnosa, bilo da je to porodica iz koje  potičete ili porodica koju ste osnovali.  Čini se da jun  nije izuzet od napetih trenutaka, ako uzmemo  u obzir opozicije koje se odvijaju tokom meseca: Mars-Pluton (4-7.  Jun), Venera-Pluton (23.-24. Juna),  Mars-Saturn (30. juna).  Vašu romantičnu vezu mogle obeležiti igre moći, manipulacije,  ljubomore i posesivnosti. S druge strane, imate dovoljno energije da  stvari popravite – ili da na njih  stavite tačku ukoliko je postalo jasno da veza  nema izgleda.  11. juna  Mars započinje svoj tranzit kroz 5 kuću ljubavi ,  praćen Venerom 27. juna. Ako ste slobodni, ovaj satrološki aspekt  sugeriše želju za avanturom i osvajanjima. Ako ste  dugo u braku, Mars i Venera mogu vam pomoći da ponovo oživite svoju  strast u bračnom životu.  Uzmite u obzir pomračenje Sunca koje se  odigrava 10. juna  i uticaće na to da se suočite sa problemima u komunikaciji na sentimentalan planu. Nije isključeno da  će vas trenutak krize navesti da budete direktni  – ili  obrnuto, da vam partner u lice kaže šta između vas ne funkcioniše.

ZDRAVLJE:  Merkur je retrogradan do 23. juna, a  Jupiter od 20. juna , u vašoj dvanaestoj kući (izolacija,  hronične bolesti, patnja,  ali i lečenje i duhovnost). Prema  tome, rezervišete dovoljno vremena za odmor,  za svoju dušu, kako biste povratili mentalnu i emotivnu ravnotežu.  Neki simptomi mogu izazvati zabunu, ali situacija postaje jasnija nakon 23. juna. Bolje ne zanemarujte duhovnu i emotivnu dimenziju  svojih bolesti.

SAVET:  Počev od 11. juna, tranzit Marsa kroz petu kuću  izaziva vašu  životnu radost i možda čak predispoziciju za prekomernost. Pokušajte  da izbegnete stres ako ne želite da oslabite imunološki sistem.

BIK:

POSAO I NOVAC: Na profesionalnom planu predstoji prilično turbulentan period, jer se  kvadratni aspekt između Saturna i Urana ponovo formira. Možda ćete  doživeti tenzije i preokrete, ali sve ovo ima za cilj da vas podstakne  na određene neophodne promene. Situacija iz februara može se ponoviti ili će vam se pružiti prilika da donesete određene odluke koje  ste trebali.  Merkur, vladar druge kuće Bika (zarađeni novac, vrednosti i lični  resursi), retrogradan  je do 23. juna , a Jupiter,  vladar osme kuće (zajednički resursi, zajmovi, porezi, finansiranje),  od 20. juna. Preporučuje se da napravite pažljiv finansijski bilans i  strategiju prihoda i rashoda. Tokom ovog perioda nije isključeno da prikupljanje novčanih sredstava može pretrpeti odlaganja.  Takođe moramo uzeti u obzir činjenicu da u drugoj kući Bika se odigrava   pomračenje Sunca 10. juna. Dobar je trenutak  otkrivanja koji vam otvara oči za neke stvarnosti koje se pretvarate  da ne vidite , pa počinjete da shvatate da treba da promenite određene navike povezane sa novcem. Izbegavajte previsoke troškove i i razmislite o tome  kako možete povećati prihod. Ne bi škodilo da se utvrdi jasan budžet za  zaista hitne ili važne izdatke.

LJUBAV: Merkur, vladar kuće ljubavi, retrogradan je do 23. juna,  pa je  moguće suočiti se sa određenom  neizvesnošću u vezi sa ličnim vrednostima, situacijom koja takođe može da izazove emocionalne probleme. Možda se ne osećate dovoljno voljeno  od strane partnera ili možda ne mislite da zaslužujete da vas vole. Tranzit Merkura kroz kuću ljubavi može vam pomoći da razjasnite koliko  je vaša voljena osoba važna u vašem životu i shvatite kako vas voljena  osoba ceni (ili ne).  Počev od 2. juna 2021. tranzit planete Venere kroz kuću  komunikacije podstiče tople rasprave, od duše do duše i ispovesti, pa  postoje šanse da se vaša duša vrati. Ako imate previše sumnji,  ne donosite konačne odluke u junu i  ne  započinjete nove romantične veze. Ako osoba sa kojom ste imali vezu u  prošlosti pokuša da se vrati u vaš život, bolje budite oprezni.  Posle 11. juna  savetuje se da ne budete tvrdoglavi a posle 20. juna,  budete pažljiviji u ponašanju u romantičnim vezama, posebno ako imate vezu u kojoj  prijateljstvo počinje da se meša sa ljubavlju.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nema posebnih problema, ali moguće je proći kroz  emotivniji period. Mars prolazi kroz vašu kuću emocija 11 juna, što može izazvati stare frustracije. Nije isključeno da stara porodična priča ili zdravlje vaših roditelja  mogu uticati na vas, možda vas čak i opteretiti.  Gledajući na stvari iz druge perspektive, tranzit Marsa kroz kuću  emocija može vam pomoći da istražite prošlost svoje porodice, tako da  postanete svesni određenih obrazaca ponašanja ili tajni koji su doveli  do bolesti u vašem porodičnom stablu.

SAVET: Tokom juna 2021. savetuje se oprez kada je novac u pitanju. Izbegavajte  pribegavanje manipulaciji i pazite da drugi ne manipulišu vama.

BLIZANCI:

POSAO I NOVAC: Uzimajući u obzir činjenicu da je Merkur retrogradan do 23. juna 2021.  godine, tačno u Blizancima,  možda će  biti teško da se razumete, pregovarate i branite svoje interese.  Pored toga, 21. juna  Jupiter se okreće retrogradno kroz vašu 10 kuću karijere , kuću kojom takođe upravlja. Potrebno je prilagođavanje na profesionalnom planu. Zbog toga bi u junu  bilo dobro da  pažljivo analizirate svoju profesionalnu strategiju i poslovna  partnerstva, saradnju i udruženja . Vreme je da se odlučite ko zaista  imaju perspektivu i ko vam donosi  koristi. Nije isključeno da otkrijete da  neki štete vašoj profesionalnoj reputaciji i, prema tome, zaslužuju da  vas napuste.  Astrološki tranziti ovog perioda podstiču vas da budete strpljivi, da ne  očekujete da se sve odjednom reši, da ne forsirate i ne preterujete.  Tokom juna biće obnovljen kvadrat između Saturna i Urana. Pa je moguće ponovo ući u neprijatnu  situaciju sa kojom ste se suočili u februaru, verovatno povezanu sa  novcem, nasledstvom, podelom ili deljenjem. Takođe, kvadrat Saturna i  Urana može da vrati u sadašnjost određene strahove povezane sa  budućnošću, strah da se više odvažite i izađete iz svoje zone  udobnosti. Moguće je da će vas  finansijski problem ili stari  sentimentalni problem primorati na veliku promenu u vašem životu.

LJUBAV: Na sentimentalnom planu čini se da prolazite kroz period u kojem ste  ranjiviji ili se osećate izloženijim ili, iz želje da nekoga (pre)  osvojite, morate otkriti i svoja osetljivija područja.  Posle 2. juna. više vas zanimaju emocije nego intelektualni  aspekt romantične veze, što može biti prijatno iznenađenje za vašeg  životnog partnera.  Merkur, vladar Blizanaca se kreće retro do 23. juna, pa je vrlo  moguće teže komunicirati. Razlog nije tako jasan kao ranije i teže vam  je da se razumete kroz reči. Otkrićete  možda  da je nežan gest  važniji mnogo više od 1000 reči.  Jupiter,vladar 7. kuće Blizanaca (veze, partnerstva, brak), počinje  da se okreće retrogradno 20. juna 2021. Za mnoge Blizance ovo degradiranje  označava period u kojem imaju tendenciju da bliže procenjuju svoje  dugoročne veze i očekivanja. Neki od oženjenih blizanaca imaju za cilj  da ponovo konsoliduju vezu i revidiraju svoje zajedničke ciljeve. S  druge strane, u vezama koje više ne idu dobro, moglo bi se pokrenuti pitanje razvoda – ali se preporučuje odlaganje bilo koje  konačne odluke. Vreme za donošenje odluka moglo bi biti tek u oktobru.  Pomračenje Sunca koje se odigrava u Blizancima 10. juna 2021. podstiče  vas da date prioritet. Nije isključeno da će vas trenutak krize ili  neočekivani događaj primorati da se redefinišete, što može imati važan  uticaj na vaše veze, koje će takođe morati da se prilagode.

ZDRAVLJE: Energija pomračenja 10. juna 2021. i pada Merkura (vladara vašeg  horoskopskog znaka) mogli bi da vas umore. Možda ćete se osećati  iscrpljeno i željni samoće i introspekcije – što je toplo  preporučljivo. Bavite se samo prioritetima i da smatrajte da  ste vi  jedan od prioriteta. Vreme je da očistite dušu, izbegnete  vrevu i povežete se sa svojim emocijama.

SAVET: Čuvajte se predispozicije da se izrazite kao da sve  znate. Ne slažu se svi s vama i ono što kažete često se može pogrešno  protumačiti. Budite strpljivi, ne pokušavajte da požurite!

RAK:

POSAO I NOVAC: Sunce, vladar kuće novca, prolazi kroz vašu 12 kuću do 21.  juna , gde se odvija pomračenje Sunca. Ova situacija pokazuje da je postalo neophodno rešiti određene stare  probleme povezane sa novcem. Napravite pažljiv  finansijski bilans i pozabavite se nerešenim pitanjima.  Retro Merkur takođe ima svoj uticaj do 23. , što ukazuje da  je vreme da pregledate određene ideje, pažljivo izvagate podatke i  informacije na koje se oslanjate i temeljno se informišite po pitanju papirologije kada  donosite važne odluke. Ovaj period bi mogao biti veoma dobar za  pregovaranje o određenim ugovorima i sporazumima .  Počev od 11. juna 2021. godine, Mars,vladar kuće karijere,  podstiče kuću vašeg zarađenog novca, vrednosti i ličnih resursa.  Pa vam se tokom ovog perioda pruža prilika da pokažete svoje veštine i  iskustvo i zaradite više. Iskoristite  Marsov tranzit kako biste ojačali svoj autoritet, ali  vodeći računa da izbegnete sukobe, jer u poslednjim danima meseca  rizikujete da upropastite saradnju ili poslovno partnerstvo.  Kvadrat između Saturna i Urana može da označi period globalne  finansijske nestabilnosti, pa ćete možda morati da promenite određene  navike kako trošite.

LJUBAV: U junu , kvadrat između Saturna i Urana,   biće obnovljen, što sugeriše da emocionalno i  partnerski prolazite kroz komplikovan period. Moguće je ponovo urediti  ili pogoršati situaciju sa kojom ste se suočili u februaru, ali s druge  strane, sada imate priliku da određene aspekte odnosa vidite iz druge  perspektive. Samim tim imate dobre šanse da pronađete rešenje ili shvatite  da se određene promene ne mogu odložiti.  Ako ste deo duže veze, obeležene problemima ili poteškoćama, tokom  ovog perioda možete imati utisak da sudbina veze zavisi od niti. Da bi  popravili odnos, potrebni su zajednički napori. S  druge strane, za neke Rakove postaje sve jasnije da je vreme da okončaju  brak koji dugo nije funkcionisao.  Ako ste slobodni, čini se da u junu niste previše željni preuzimanja  obaveza. Budući da je Venera prešla sam znak Raka počev od 2. juna  2021. godine, zainteresovani ste za flert i igru, ali iz prilično  prijateljske pozicije. Tokom ovog perioda veća je verovatnoća da ćete  prvo stvoriti blisko prijateljstvo, koje će vremenom prerasti (ili ne)  u romantičnu vezu.  Čak i za Rakove koji uživaju u relativno solidnoj vezi stvari nisu baš  jednostavne. Moguće je da će nepredviđeni događaj poremetiti život  para i primorati partnere da prilagode svoje planove za budućnost. U parovima u kojima postoji ljubav i uzajamno uvažavanje,  moguća previranja ovog perioda samo čine vezu još jačom.

ZDRAVLJE: Najavljeno je da će juni 2021. biti intenzivan, posebno ako nameravate  da steknete ili ojačate svoju nezavisnost. Oduševljeni ste i vrlo dobro  mobilišete svoje snage.  Vaše zdravlje je dobro, ali  možda ćete se  osećati slabije ili umornije tokom pomračenja Sunca, koje aktivira vašu  12 kuću.  Nije isključeno da vas trenutak unutrašnje krize motiviše da napravite  određene važne promene u svom ličnom životu.  Zdravlje i opšta situacija mogu se poboljšati nakon 21. juna 2021. godine,  kada Sunce pređe u vaš znak.

SAVET: Ako vam se čini da se previše stvari događa odjednom, pustite da stvari idu  svojim tokom, bez panike i bez pokušaja da ih naterate u jednom ili  drugom smeru.

LAV:

POSAO I NOVAC: Merkur, vladar druge kuće Lava, retrogradan je do 23. juna , a Jupiter, vladar  osme kuće , retrogradan je od 20. juna  do oktobra. Može se reći da prolazite kroz period u kojem bi bilo  dobro da pažljivo analizirate svoju finansijsku situaciju, pregledate  svoje finansijske navike, bavite se postojećim dugovima i izbegnete  stvaranje novih dugova. Takođe se preporučuje da se  čuvate špekulacija i šema brzog bogacenja, jer vam  mogu  prouzrokovati značajne gubitke.  Profesionalno i poslovno, prilično je užurban period. Ako imate  sopstveni posao, nije isključeno da se dovedete u situaciju da napravite  promene u organizaciji preduzeća ili se preorjentišete na tržištu u  odnosu na konkurenciju . Ako ste zaposleni, kompanija u kojoj radite  može proći kroz  težak period, sa promenama u upravljanju ili velikim  restrukturiranjem. Sve ovo moglo bi biti uzrokovano ponovnim uređivanjem  ili pogoršanjem situacije iz februara. Dobra vest je da sada imate mnogo  veće šanse da pronađete optimalno rešenje kako biste mogli da  ispravite odluke.  11. juna  Mars ulazi u Lava, pojačavajući vašu hrabrost,  ali i impulsivnost. Iskoristite energiju  koju vam Mars daje da biste se potvrdili i preduzeli velike korake ka  postizanju svojih profesionalnih ciljeva. Poželjno je, međutim, ponašati  se diskretnije nego obično.

LJUBAV: U vašoj kući partnersva i braka  dominira Saturn, koji  tokom juna obnavlja kvadrat sa Uranom. Zbog toga  je vrlo moguće ponovo  pogoršanje situacije nastale u  februaru.  Kod starijih i problematičnijih parova u sukobima, u kojima su određene  odluke odložene, situacija može postati napeta. U nekim  slučajevima nije isključeno da se (opet) ozbiljno razgovara o  razdvajanju ili razvodu.  Lavovi kojima je pandemija preokrenula bračne planove možda će ih  morati ponovo odložiti.  Kvadrat Saturn-Uran nudi šansu da poboljša situaciju u  životu para i podstiče ozbiljnost, disciplinu i odgovornost. Određene  zajedničke planove treba pregledati i ažurirati, pa je neophodno da oba  partnera pokažu istrajnost, zrelost  kako bi zajedno  prevazišli poteškoće ovog perioda.  Srećom, Lavovi takođe imaju koristi od harmoničnih aspekata, koji  promovišu pomirenje, obnavljanje intimnosti i ponovno otkrivanje  strasti.  Posle 20. juna, kada se  Jupiter okreće retro kroz vašu 8  kuću, povećavaju se šanse da povratite osobu iz vaše prošlosti,  bivšeg dečka / bivšu devojku. Retrogradnost  Jupitera – vladara vase kuće  ljubavi i romantike – označava vrlo dobro vreme da ozbiljno razmislite o  značaju ljubavi i seksualnosti u svom životu i shvatite da li ste  skloni da ih zbunite ili zaista razumete ulogu.

ZDRAVLJE: Niste lošeg zdravlja, ali vas može zabrinuti zdravstveni problem vašeg životnog partnera ili, možda, starije osobe u porodici.  Ako imate hroničan problem, možda će vam trebati više pažnje ili duži period oporavka.  Nekim Lavovima je možda potrebna operacija, ali njihov kapacitet oporavka je vrlo dobar.  Tokom čitavog juna  ne nedostaje vam ni optimizma ni poleta za životom.

SAVET: Iskoristite energiju pomračenja Sunca 10. juna da biste pregledali ili promenili svoje planove za budućnost.  U slučaju razvoda , podela se može produžiti i zahtevaće duge pregovore ako ne bude završena pre 20. juna.

DEVICA:

POSAO I NOVAC: Profesionalno, u junu 2021. možete očekivati velike promene. Pokrenete promene koje su postale neophodne  ili, ako određene promene generišu spoljni faktori, ne suprotstavljajte  im se.  Merkur, vladar Device, degradiran je do 23. juna kroz kuću karijere,  kojom ona takođe upravlja. Pomračenje Sunca se  dešava 10. juna 2021. što pokazuje da se važne promene smera  mogu dogoditi profesionalno ili promene u vašem polju delovanja. Ne  treba paničiti, već hrabrije izaći iz zone komfora, ne držeći se  rutine i verovati da vas kosmičke energije vode samo do onoga što zaista  morate da uradite u životu.  Kvadrat Saturn-Uran može vam pomoći da reorganizujete profesionalnu  aktivnost i preispitate svoja uverenja o poslu, samozapošljavanju i  organizovanju sopstvenog posla.  Što se tiče zarade, predstoji prilično dobar period, pod uslovom da  izbegavate netačne manevre i ne pravite dugove. Početkom meseca moguće  je uživati u povećanju prihoda, većim koristima od obavljenog posla i  ugledu koji ste vremenom stekli.  Posle 11. juna možda ćete imati priliku da se rešite duga ako znate  pametno da upravljate svojim novcem.

LJUBAV: Emotivni život Devica mogao bi da bude prilično uznemiren u junu 2021,  jer se obnavlja kvadrat između Saturna,  i Urana.  Moguće je ponovo urediti ili  pogoršati situaciju sa kojom ste morali da se suočite u februaru.  Međutim, ovog puta imate priliku da sagledate stanje i pregledate tada  donete odluke i inicijative kako biste ispravili situaciju.  Važan  događaj za Device je retrogradnost Merkura do 23. juna , degradacija koja vas može naterati da  se teško izrazite i da ne znate dobro šta želite od sebe, od života i od  drugih .  20. juna, Jupiter, tradicionalni vladar kuće odnosa  , počinje da se okreče, obeležavajući  početak prilično dugog perioda u kojem možete razjasniti šta očekujete  od veze.  Trigon koji se formira između 22. i 24. juna između  Sunca i Jupitera pomaže i nadahnjuje vas da oprostite, ostavite prošlost  i, možda, čak obnovite vezu sa osobom sa kojom ste imali prošlosti .  Većina slobodnih devica ne žuri da komplikuje život koketiranjem i  ljubavnim igrama. Posle 11. juna, međutim, neke Device mogu imati tajne  strastvene veze, skrivene od očiju sveta.

ZDRAVLJE: U junu se više odmarajte i  pokušajte da smanjite stres, iako je teško ne brinuti zbog promena.  Kada se suočite sa situacijama koje ne zavise od vas, najbolje što  možete učiniti je da ih prihvatite i prilagodite se. Vreme je da  pojednostavite svoj život i pobrinete se za ono što je zaista neophodno,  prioritet – a zdravlje je deo ove kategorije.  Počev od 11. juna , tranzit Marsa kroz dvanaestu kuću   mogao bi vam skrenuti pažnju na staro stanje ili izazvati  strah ili anksioznost. Bolje ne zanemarujte nikakve simptome.

SAVET: Ako vam je teško u novčanom smislu, rešenja  potražite tamo gde niste tražili. Isprobajte novi pristup, zatražite  savet i pomoć najbližih i strogo izbegavajte sve što se može smatrati  netačnim, na granici zakona .

VAGA:

POSAO I NOVAC: Između 2. i 27. juna , Venera vladar  Vage, prolazi kroz 10 kuću  (karijera, ambicije i društveno-profesionalna reputacija), a  Sunce je prati od 21. juna. Ovaj astrološki kontekst sugeriše da ste više  zabrinuti za socijalno-profesionalni status i da imate dobre šanse da  vas cene i unaprede na radnom mestu. Postajete vrlo vidljivi – sa dobrim  i sa lošim! – ali ovo vas ne bi trebalo uplašiti, već motivisati da date  sve od sebe da se istaknete. Nije isključeno da budete imenovani za  koordinatora projekta ili da izgradite reputaciju kao kompetentna i  pouzdana osoba.  Međutim, Merkur će biti retrogradan do  23. juna, što može otežati komunikaciju, pregovore, komercijalne  transakcije i razmenu bilo koje vrste. Pored toga, pomračenje Sunca od 10. juna 2021. može imati snažan uticaj  na  karijeu,. Prema tome, može se  dogoditi trenutak otkrivanja koji vas primorava da preispitate određene  principe i / ili verovanja u vezi sa karijerom, uspeh i  vođstvom. Ako ste zaista odlučni da  uspete, ništa vas neće sprečiti da  prekoračite svoje granice i ciljate što je više moguće.  Počev od 20. juna 2021. godine, Jupiter se okreće retrogradno kroz 6 kuću, pozivajući vas da reorganizujete svoj posao, da poboljšate  komunikaciju sa kolegama, podređenima, zaposlenima itd. Takođe je vreme  da proučite zakone, norme i pravila iz svog polja delatnosti i da se  prilagodite promenama koje su se dogodile u poslednje vreme.

LJUBAV: U emotivnom životu Vage čini se da su potrebne promene, jer su  određena pitanja sve napetija, pogotovo što je u junu 2021. problem  ponovo pokrenut iz februara meseca. Astrološka energija ovog perioda favorizuje  transformacije, revizije  pa vam se  predlaže da iskoristite ovaj astrološki  kontekst kako biste ponovo pokrenuli  svoj emotivni život.  Promene se mogu dogoditi na potpuno neočekivan način, kako za Vage koje  traže ljubav, tako i za one koje su već u braku. Pod uticajem astrološkog  konteksta iz juna 2021. godine, neke Vage sve jasnije shvataju da  njihova ljubavna veza (ili brak, u zavisnosti od slučaja) više ne može  funkcionisati na istoj osnovi kao ranije. U nekim brakovima može  postojati sve veća distanca između partnera, ali to nije nužno loše:  i jednom i drugom je možda potreban ovaj predah kako bi doveli u red  svoje misli i osećanja.  Možda je vreme da istražite nove teritorije i nove perspektive, a ako  ste slobodni,  koristite faktor iznenađenja (na  primer: iznenadan gest) da osvojite osobu koju želite.  Ovaj period označava trenutak buđenja   za neke Vage, koje imaju priliku da otkriju da se ljubav može pojaviti u  najneočekivanijim uslovima ili da teškoće savladane zajedno mogu  zbližiti dvoje ljudi, mogu ojačati vezu.  Počev od 11. juna  Mars, planeta koja vlada kućom odnosa , prolazi kroz kuću društvenog života i prijatelja, pomažući vam  da upoznate nove ljude ili, ako ste u vezi obeleženu problemima,  da se ponovo povežete sa svojim životnim partnerom.

ZDRAVLJE: Tokom juna. vaše zdravlje bi trebalo da bude dobro. Veoma ste  motivisani da se izjasnite, trudite se i preuzimate odgovornosti.  Posle 20. juna, se više odmarajte i  izbegavajte ispade, kako u profesionalnim aktivnostima, tako i u pogledu  ishrane. Ne bi škodilo više da vežbate i budete aktivniji da stimulišete  metabolizam.

SAVET: Postoji rizik da ćete biti pogrešno shvaćeni, da će vaše izjave i  inicijative biti pogrešno protumačene, posebno do 23. juna. Pa bi vam  bilo dobro da budete strpljiviji i smireniji u komunikaciji sa drugima.

ŠKORPIJA:

POSAO I NOVAC: Budući da Sunce vlada 10 kućom Škorpije (karijera, ambicije,  društveno-profesionalna reputacija), pomračenje Sunca od 10. juna 2021. bitno je za vaš profesionalni život. Energija pomračenja može da  pokrene trenutak krize u menadžmentu kompanije u kojoj radite, ali može  biti i zbog određenih dugova koji prete bankrotom kompanije, ili o  ograničenjima izazvanim pandemijom, koja ozbiljno utiču na vaše područje  aktivnosti.  Pomračenje Sunca odvija se u osmoj kući Škorpije (zajednički resursi, porezi, carine, dugovi, zajmovi, finansiranje, obaveze, nasledstva) i  može označiti vreme finansijske krize i / ili spektakularnih promena u  karijeri, nametnutih kriznim finansijama. Dobra vest je da, za Škorpije,  energija ovog pomračenja favorizuje ponovno rađanje i obnavljanje, pa i da nema potrebe za brigom.  Do 23. juna, Merkur je degradiran u 8 kuć, kojom takođe upravlja.  Zbog toga  pažljivo analizirajte finansijsku  situaciju, obnovite polise osiguranja i pokušate da otplatite stare  dugove. Bilo bi bolje potrošiti samo onoliko koliko vam prihodi  dozvoljavaju, a ne davati zajmove.  Jupiter se okreće retro počev od 20. juna. Zaključak, jun 2021. obećava da će  biti prilično delikatan u finansijskom pogledu.  Mars  prolazi kroz 10 kuću  11. juna, snažno je aktivirajući. Rezultati vašeg rada postaju  vidljiviji i pretpostavljeni primećuju vaše napore. Ako tražite posao,  vrlo je moguće pronaći onaj koji premašuje vaša očekivanja.

LJUBAV: U junu 2021. veze ostaju jedna od najvažnijih briga Škorpiona.  Važan astrološki događaj je obnavljanje kvadrata između Urana i Saturna, smeštenog u kući 4 (porodica,  prošlost, dom, roditelji, emocionalne osnove). Zbog toga je moguće  ponovo urediti ili pogoršati situaciju sa kojom ste se suočili u  februaru, sada imate priliku da  konačno pronađete optimalno rešenje. U svakom slučaju, postaje jasno da  se određene promene više ne mogu izbeći i one bi se trebale odvijati  prvenstveno u vašem načinu razmišljanja o vezama, braku i dugoročnim  obavezama.  Između 2. i 27. juna 2021. godine, Venera, vladar  kuće  odnosa, prolazi kroz Raka, što olakšava komunikaciju i emotivnu bliskost.  Važan događaj je i pomračenje Sunca od 10. juna 2021. godine,  koji aktivira kuću intimnosti . Zbog toga je moguće da se u  intimnom životu dogodi trenutak krize: ljubomora, sumnje i stariji  strahovi koji forsiraju ozbiljne promene. Koliko god neprijatno  izgledalo, takav trenutak vam nudi vrlo dobru priliku da obnovite  odnos sa životnim partnerom. S druge strane, energija pomračenja može  inspirisati otkriće o toksičnim odnosima u vašem životu.  Takođe u kući intimnosti Škorpije, Merkur se iseljava do 23. juna. Zbog  toga se preporučuje oprez u komunikaciji i, ako ste slobodni,  obratite pažnju na predispoziciju da se umešate u komplikovane veze.

ZDRAVLJE: Vasa 8 kuca ostaje važna u junu, a pomračenje Sunca 10. juna 2021. poziv  je na pročišćenje duše, na obnavljanje i emocionalnu obnovu,  oslobađanje strahova.  Moguće je da neke tajne ili druge skrivene stvari izađu na videlo, što  vas može mentalno poremetiti, ali s druge strane, pruža vam  mogućnost da bez tereta iskoračite napred, kako biste izgradili novi,  zdraviji put.  Degradiranje Merkura kroz 8 kucu do 23. juna, signalizira vrlo  dobar trenutak za istraživanje duše, na primer, za početak kruga  psihoterapije.

SAVET: Ako se u porodici pojave tenzije, bilo bi dobro da pokažete fleksibilnost, tako da situacija ne ode u neželjenom pravcu.

STRELAC:

POSAO I NOVAC: Profesionalno, Strelac snažno oseća efekte kvadrata između Urana,   i Saturna, smeštenog u kući komunikacije.  Saturn vlada drugom kućom Strelca (zarađeni novac, resursi i lične  vrednosti), a njegovi kontrasti sa Uranom pokazuju da je moguće ponovo pogoršati situaciju sa kojom ste se suočili u februaru. Možda  ćete otkriti da ne radite dovoljno efikasno, da ne zarađujete onoliko  koliko biste trebali ili očekivali.  Napravite realnu procenu finansijske situacije i  ne odlažite promene koje se profesionalno pokažu neophodnim. Nije  isključeno da će se nestabilnost na radnom mestu povećati, što vas  tera da se ograničite troškovima.  Do 23. juna 2021. godine, Merku se povlači se kroz kuću  partnerstva. Takođe se ovde odvija pomračenje Sunca od 10. juna, što je  poziv za redefinisanje profesionalnih partnerstava, saradnje i odnosa  sa nadređenima ili, ako imate sopstveni posao, odnosa sa dobavljačima i  udruženjima.  Vreme je da cenite sve svoje kvalitete pregovarača kako biste  reorganizovali svoj profesionalni život, postali efikasniji i bolje  upravljali svojim prihodima. Saturnova misija je da vas podseti na  osećaj proporcije, pa bi bilo bolje da potrošite manje i pokušate da  uštedite.

LJUBAV: Pomračenje Sunca od 10. juna odvija se upravo u sedmoj  kući Strelca (veze, partnerstva, udruženja, brak); takođe u 7 kući,  Merkur, sam upravnik kuće, retrogradan je do 23. juna. Romantične  veze mogu biti problematične, a ako ste u braku, nije isključeno da će  se testirati čvrstina braka ili poverenje u životnog partnera.  Pod uticajem ovog aspekta, neki Strelcevi mogu da odluče da  otkažu svoje bračne planove ili, naprotiv, preduzmu korak ka  formalizaciji stare veze, nakon trenutka krize koji im menja pogled na  stvari.  Retrogradan Merkur favorizuje ponovna pregovaranja i redefiniše način  organizovanja bračnog života. Moguće je da se preispitaju određene  prećutne konvencije između vas i vašeg partnera ili da zajedno dođete  do zaključka da određena pravila treba menjati tako da se svaki partner  oseća lagodno.  Od 11. juna očekuje se pomoć od Marsa, vladara kuće ljubavi, koji  prolazi kroz vaš dom velikih ideala, snova, i verovanja. Ako  još nemate životnog partnera, vaš optimizam i romansa postaju neodoljivi  za potencijalne partnere.  Potreba za avanturom i rizikom sada je veća nego ikad, a ovim rizikujete da iskoplikujete život  u potrazi za ljubavnim  igrama.  Tokom ovog perioda, neki Strelcevi imaju priliku da ponovo uspostave most  komunikacije sa osobom iz prošlosti, do koje  im je i dalje veoma stalo.

ZDRAVLJE: Venera,vladar vase kuće zdravlja, prolazi kroz 8 kuću   između 2. i 27. juna 2021. Preporučuje se da budete  vrlo pažljivi u vezi sa svojim životnim stilom i ishranom.  Mars vas energično podržava, tako da imate sve šanse da zadržite  optimizam, radost i polet za život i da lako savladate sve  neprijatnosti.

SAVET: Pošto se Jupiter, vaš vladar, povlači od 20. juna, bilo bi dobro  da odvojite više vremena za odmor i meditaciju

JARAC:

POSAO I NOVAC: .Merkur se povlači do 23. juna 2021. u 6 kući Jarca, kući kojom  upravlja. Pomračenje Sunca takođe se dešava u 6 kući 10. juna, što  sugeriše da se mogu dogoditi važne promene, verovatno pokrenute  trenutkom otkrivanja.  Prolazite kroz dobar period za profesionalno  preispitivanje, za reorganizaciju aktivnosti i za reviziju nekih  projekata i nekih starijih profesionalnih ideala.  Ako imate status zaposlenog, nije isključeno da utvrdite da se na poslu  aktivnost smanjuje, da se postavlja problem ozbiljne reorganizacije i da je čak moguće izgubiti posao, a prihodi se mogu  smanjiti.  Ako ste poslodavac, možda ćete imati poteškoća u isplati zarada  zaposlenima, moraćete da otpuštate ljude i verovatno radite rame uz  rame sa onima koji ostaju u kompaniji. Iako postoji osetljiv period,  imate dobre šanse da dobijete finansijsku podršku.  U ovom relativno delikatnom astrološkom kontekstu, pažljivo obratite pažnju na novac i izbegavajte nepotrebne  troškove i ekstravagancije, kao i finansijske špekulacije. Događaji iz  ovog perioda mogu vas na prilično neprijatan način podsetiti da je važno  imati osećaj proporcije.  Ako nameravate da napustite zajednički posao ili ako morate da  uspostavite uslove za deljenje, posle 11. juna pregovori se lako mogu  pretvoriti u svađu.  Vreme je da se pobrinemo za kredite, poreze i, posebno, dugove. Računi  mogu biti niži nego što očekujete ili mogu kasniti, pa bi bilo dobro da  se malo novca odvoji.

LJUBAV: U junu 2021. godine obnovljen jekvadrat između Saturna i Urana, smeštenog u 5 kući (ljubav, romansa, flert, sentimentalne  avanture). Zbog toga je moguće ponovo urediti ili pogoršati situaciju  sa kojom ste se suočili u februaru i jasno staviti do znanja da više ne  možete odlagati određene odluke, određene promene, pa je vreme da  napravite strategiju.  U bračnom životu nekih Jarceva, neusklađenosti postaju sve dosadnije i  mnogi od njih mogu se osećati sve više i više ograničeni, sve  sputaniji. Novac može biti izuzetno osetljivo pitanje, posebno ako je  vaš životni partner navikao da bude skup.  S druge strane, Venera, vladar V kuće Jarca, prolazi kroz 7 kuću (veze, partnerstva, udruženja, brak) između 2. i 27. juna 2021. godine,  što olakšava konstruktivan dijalog i bliskost poziva na emotivnu otvorenost oba partnera, tako da postoje velike šanse da će  partneri na kraju govoriti istim jezikom.  Pored toga, počev od 11. juna, Mars aktivira vašu 8 kucu (intimnost,  erotika), što promoviše povećanje libida. Nije, međutim, isključeno da  na život supružnika utiču ljubomora i posesivnost, verovatno polazeći  od starijih sumnji, pa ovaj aspekt shvatite  ozbiljno.  Za slobodne Jarceve, u potrazi za ljubavlju, postoje brze ljubavne veze,  avanture koje brzo steknu seksualnu notu, čak i ako negde, u dubini  duše, žude za većom dubinom.

ZDRAVLJE: Merkur je retrogradan do 23. juna 2021. godine u 6 kuci zdravlja, kući kojom upravlja, a takođe se ovde dogadja i pomračenje Sunca  10. juna. Preporučuje se da budete pažljiviji prema  svom zdravlju.  Tranziti ovog perioda pozivaju vas da preispitate svoj način života i  ishranu. Bolje se odmorite  i ne zanemarujte zdravstvene probleme.  Pravo je vreme da pogledate neke podatke i informacije koje ste u  poslednje vreme prikupili o bolestima od kojih bolujete.

SAVET: Iskoristite planetarnu retrogradnost u junu da biste pregovarali o određenim klauzulama u poslovnim ugovorima, ugovorima o radu

VODOLIJA:

POSAO I NOVAC: Merkur takođe upravlja vašom 8  kućom (zajednički resursi, porezi,  carine, dugovi, krediti, finansiranje, pasivni dobici, nasledstva), pa  vas njegova  retrogradnost, do 23. juna, podstiče i pomaže vam da obnovite  svoju poresku strategiju, poreze, zajmove i finansiranje. Za Vodoliju je  povlačenje Merkura poziv na obuzdavanje i postavljanje jasnih  finansijskih prioriteta, jer novac tokom ovog meseca može predstavljati  problem.  Od 20. juna, Jupiter se okreće kroz drugu kuću  (zarađeni  novac, resursi i lične vrednosti), što pokazuje da se možete suočiti sa  promenljivim prihodima, nepredviđenim troškovima ili većim nego što ste  očekivali, ili sa periodom nevolje izazvane neplaćenih troškova iz  prethodnog meseca.  Profesionalno, možda postoji tendencija usporavanja ili bavljenja samo  aktivnostima koje oduševljavaju vašu dušu, a ne samo novčanik.  Uzimajući u obzir činjenicu da Venera prolazi kroz 6 kuću   posla između 2. i 27. juna 2021. godine,pa  iskoristite ovu povoljnu situaciju za rad na povezivanju timova i  poboljšanje odnosa sa kolegama, podređenima ili zaposlenima.  Posle 11. juna, kada Mars počinje da prolazi kroz kuću partnerstva, imate velike šanse da osvojite nove kupce, nove ugovore, ali  takođe je moguće osetiti jaču konkurenciju.

LJUBAV: Do 23. juna 2021. godine, Merkur je retrogradan u 5 kući ljubavi, kući kojom vlada; takođe u kući ljubavi dolazi do pomračenja  Sunca 10. juna, predviđajući važne promene u vašem emocionalnom životu,  ljubavnim vezama i vezama sa decom (ako imate). Trenutak krize može vas  podstaći da promenite svoj ljubavni život i redefinišete određena  pravila prema kojima funkcioniše vaša ljubavna veza ili  brak.  Tokom juna 2021. vrlo je moguće da će emocionalni odnosi nekih  Vodolija biti testirani. Odnosi zasnovani na ljubavi i uzajamnom  poštovanju mogu imati novi početak. Neke Vodolije, međutim, mogu  zaključiti da je bolje prekinuti nefunkcionalnu vezu i svoj ljubavni  život postaviti na novu osnovu. Ako ste u takvoj situaciji, preporučuje se da ne započinjete novu vezu u junu 2021. godine, već  da iskoristite ovaj predah za meditaciju o svojim emocionalnim i  sentimentalnim potrebama, onome što želite od sentimentalne veze i onome  što su spremni da ponude.  Počev od 11. juna 2021. godine, Mars daje energiju sedmoj kući   (veze, partnerstva, udruženja, brak), označavajući početak  turbulentnijeg perioda u već formiranim parovima. Sukobi mogu nastati  lakše nego obično, savetuje da ne  budete tvrdoglavi i da pokažete što veću fleksibilnost.

ZDRAVLJE: Ovaj mesec je emocionalno teži jer je moguće ponovo poboljšatii ili pogoršati  određeno nezadovoljstvo ili poteškoće koje ste imali u februaru.  Vreme je da ozbiljnije razmislite o tome šta vas i vašu porodicu čini  toliko nesrećnom, što podkopava vaš osećaj sigurnosti. Imajte na umu,  međutim, da ne samo da bi se drugi trebali menjati, već i vi. Samo razjašnjavanjem ovih aspekata  osećaćete se oslobođenije, mirnije sa sobom.

SAVET: Osoba za kojom ste u prošlosti imali strast možda će pokušati da se vrati u vaš život, komplikujući stvari. Budite pažljivi!

RIBE:

POSAO I NOVAC: 11. juna Mars, vladar 2 kuće  (zarađeni novac, resursi i  lične vrednosti), započinje svoj tranzit kroz 6 kuću posla,  nagoveštavajući period u kojem radite više i produktivniji ste,  dinamičniji, smeliji u profesionalnom planu.  Tranzit Marsa kroz kuću posla pomaže vam da se vrednujete  kreativnošću, trudom i pedantnošću. Ako nemate posao i hitno vam treba  novac, posle 11. juna možete pronaći nešto lakše. Ulažite u kurseve kvalifikacija ili prekvalifikacije da  biste usavršili svoje profesionalne veštine.  Važan astrološkii događaj za profesionalni život Riba je retrogradnost  Jupitera, upravo u Ribama, počev od 20. juna. Zbog  toga postoji vrlo dobar period za pregled vaših dugoročnih projekata,  smer koji želite da sledite u svojoj karijeri i mogućnosti za  profesionalni razvoj i afirmaciju.  S obzirom na to da je Merkur, vladar partnerstava i udruženja ,  retrogradan do 23. juna 2021. godine, preporučuje se da  budete oprezni u pogledu poslovnih partnerstava i odnosa sa kupcima ili  dobavljačima. Tokom ovog perioda nije preporučljivo potpisivati nove  dokumente ili ugovore; umesto toga, favorizuje se ponovno pregovaranje o  postojećim ugovorima.

LJUBAV: Merkur, vladar 7. kuće Riba (veze, partnerstva, udruženja, brak),  retrogradan je do 23. juna 2021. u kući porodice. Ovj astrološki događaj daje vam vrlo dobre uslove za  razmišljanje o emocionalnim osnovama na kojima gradite svoje partnerstvo  i brak. Pravo je vreme da odlučite koje su vaše emocionalne potrebe i  očekivanja i da shvatite da li bračni život ispunjava ove potrebe i  očekivanja. Kad vam stvari postanu jasne, možete razgovarati  sa životnim partnerom.  Od 20. juna, Jupiter, tradicionalnivladar Riba, degradira se pravo  kroz Ribe, signalizirajući da morate puno toga da rešite sami sa sobom  pre nego što započnete nove romantične veze ili donesete odluke u  ljubavnoj vezi čiji ste deo.  Povoljan period za strast, romantiku i erotski izraz je interval između  2. i 17. juna 2021. godine, kada planeta Venera prelazi V kuću .  Ovaj tranzit favorizuje duboke strasti i  veze koje imaju vrlo snažnu emocionalnu komponentu, veze koje vrlo dobro  odgovaraju na vašu potrebu da budete zaštićeni i da zaštitite svoju  voljenu osobu.  S druge strane,  obratite pažnju na  predispoziciju idealizovanja u ovom periodu.

ZDRAVLJE: Pomračenje Sunca od 10. juna 2021. aktivira vašu 4 kuću ; takođe u 4 kući Merkur, sam upravnik kuće,  retrogradan je do 23. juna. Shodno tome,  jun  2021. godine obećava da će biti relativno težak na polju doma i porodice , jer  vas veze sa roditeljima i voljenima fizički i mentalno troše više nego  obično.  Počev od 11. juna, tranzit Marsa kroz 6 kuću zdravlja daje vam  energiju i optimizam, ali takođe može označiti period u kojem se stariji  zdravstveni problem ponovo aktiviraju. Vreme je da izbegnete vrevu i ne  preuzmete previše odgovornosti.  Za fizičko i mentalno uravnoteženje, moglo bi vam pomoći da više  vežbate, bavite se sportom, izađete u prirodu.

SAVET: Iskoristite tranzite ovog perioda da biste povratili određena kašnjenja,  da biste se pozabavili započetim i zapostavljenim aktivnostima.

Zithromax for sale