MESECNI HOROSKOP ZA JUL 2021.

Za vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

OVAN:

Juli će biti vruć, vatreni Mars nastavlja da pali vašu zonu strasti, puneci vaš osećaj avanture do 29. jula. To bi vam trebalo doneti veliku želju za ljubavlju, seksom, rekreacijom ili kreativnošću. Slobodni Ovnovi ne bi trebalo da propuste ovi priliku,  mogli biste da nađete nekoga ko vas istinski zainteresovao. Ako ste već u vezi, iskoristite ovu vibraciju. Ako ocekujete trudnoću, možda ste sada posebno plodni. Za one koji su već roditelji, možda ćete primetiti da vaša deca zahtevaju više pažnje od vas.

Pripremite se za priliv uzbuđenja koji će vas pokrenuti ka vašem najperspektivnijem poslu u godini. Početkom meseca Sunce će se okretati unutar vašeg sektora doma i porodice, a dolaskom mladog Meseca 9. videćete da vam je pažnja usmerena na kućne ili porodične stvari. Ovo su otvorena vrata za poboljšanje ovog područja – zato popravite svoj životni prostor, potražite novo prebivalište ili se obratite svojoj rodbini. Neki Ovnovi će se verovatno preseliti ili se baviti roditeljskim situacijama. Međutim, uzbudljivo, Sunce se kreće napred da bi aktiviralo vaš sektor strasti počevši od 22., dalje naglašavajući vašu potrebu da se oslobodite i izrazite. Pun mesec u vašem društvenom sektoru bice u punom potencijalu tokom noći 23. – ukazujući na vašu mrežu, prijateljstva i dugoročne planove.

Možete prisustvovati blistavom događaju, ispunjenom ličnim i profesionalnim mogućnostima. Ovo je prvi od dva puna Meseca , pa pripazite na velike vesti ovde sa drugim činom koji će se  održati  22. avgusta. To bi mogla biti dva velika događaja, dve prekretnice ili dva sna koja dolaze da se ostvare. Od njih dvoje, ovaj prvi Pun Mesec mogao bi doneti neke teže vesti, sukob ili veću odgovornost, ali onaj sledećeg meseca biće mnogo slađi.

Takođe, Jupiter, koji je poslednjih meseci provodio vreme u vašem sektoru odmora, ponovo će se vratiti u taj isti prosperitetni sektor od 28 Jula. Još jednom ćete osetiti kako blagoslov kiše pada na vas do kraja godine – još jedna napomena da su zabava i prilike na putu.

Do kraja jula, vaš vladar će ući u vašu zonu produktivnosti od 29. do 14. septembra. To će vas podstaci da budete posebno zauzeti na poslu, verovatno preuzimajući više projekata ili u potrazi za boljim zapošljavanjem. Mogli biste mnogo da napredujete u ciljevima fitnesa i dijete. Iznad svega, iskoristite vreme koje je pred vama da biste pronašli savršenu ravnotežu između poslovnog i privatnog života.

BIK:

Moćni Mars nastavlja da paradira vašom 4 kucom do 29. jula. Ovo bi moglo da vas učini posebno usredsređenim na kućne ili porodične planove, bilo u obliku preseljenja, obnove ili kroz pomoć roditelja. Tokom ovog perioda mogli biste da se osećate pomalo tesko ili u nemiru u pogledu svojih emocija. Zauzmite se za to kako se osećate.

Takođe, dobroćudni Jupiter će nastaviti da pleše u vašoj društvenoj sferi do 28. jula, povećavajući vašu popularnost i zadovoljstvo kod prijatelja. Uživacete u angažovanju zajednice i doci u kontakt sa važnim ljudima iz prošlosti. Izgradite svoje veze, ali ne zaboravite da se oslobodite i zabavite.

Početkom meseca Sunce će skrenuti pažnju na vaš sektor komunikacija. Kada Mladi Mesec stigne ovde 9., verovatno ćete biti spremni da se upustite u novi poduhvat pisanja, govora, oglašavanja ili društvenih medija. Iskoristite ovaj period da biste se usredsredili na svoje najvažnije poruke – a zatim ih prosledite svetu. Takođe je sasvim verovatno da će se od vas zatražiti da potpišete važan ugovor u to vreme.

Jul ove godine takođe pruža zoru velikog perioda usmerenog na ljubav, strast i avanturu! Vaš vladar, Venera, ulazi u ovu zonu počev od 21., dok će Mars, bog seksa, to činiti 29. Ovo je saopštenje da je vreme da želje vašeg srca budu na prvom mestu. Slobodni Bikovi imaju veličanstven otvor za traženje nove ljubavi. Bićete apsolutno magnetični i sigurno ćete otkriti da imate obilje novih prilika. Ako ste u posvećenoj vezi, ovo vam prilično nagoveštava da začinite odnos. Ako želite da imate dete, vaša plodnost će biti prilično snažna do 14. septembra. Na kraju, ako ste umetnik, moći ćete da napravite neka od svojih najpopularnijih i najbriljantnijih dela. Ovo je najbolje vreme u u zadnje dve godine da romansa postane prioritet, zato se nemojte suzdržavati.

Sledeće će biti usmereno na vaš profesionalni život. Pun mesec u ovoj sferi stiže 23. – verovatno donoseći prekretnicu u pogledu vaših ambicija. Ova lunacija može doneti neke teške vesti ili veliku odgovornost ako stupite u istaknutiju ulogu. Iako bi ovaj Pun Mesec mogao sigurno privući krunu na vašu glavu, uz obilje slave, mogao bi privući i neke zabrinjavajuće vesti koje nisu sve ono što se na prvi pogled čini. Ipak, sa Jupiterom koji se vraća da čuva vaše interese narednih šest meseci, počev od 28. i drugog Punog Meseca 22. avgusta, pred vama su još bolje prilike. Znajte da ste spremni da zakoračite u središte pažnje više nego ikad pre. To je vasa sudbina.

BLIZANCI:

Mars nastavlja da daje energiju vašem polju komunikacija čitavog  meseca do 29 Jula. Ovo će uticati da bidete duboko usredsređeni na pisanje, govor, oglašavanje ili društvene medije.  Bićete jako ubedljivi i strastveni prema svojim idejama i mogli biste  da stvorite snažan uticaj. Sasvim je verovatno da ćete i za to vreme  na kraju potpisati bar jedan važan ugovor. Blaženi Jupiter takođe  nastavlja da vas obasjava sa svog trona u vašem polju dostignuća. Ovo  je počelo 13. maja i nastavlja se do 28. jula. Ovo će vaš  profesionalni život zasuti srećom i proširenjem. Mnogi Blizanci ce imati promocije, nagrade ili mogućnosti da ostave trag u svom polju delovanja. Bićete u centru pažnje! Ovaj isti tranzit će se održati  2022. godine, pa ga sada tek okusite. Takođe, početkom meseca Sunce će  biti u vašem sektoru prosperiteta. Mladi mesec 9. mogao bi vam otvoriti  vrata za dobrodošlicu  više novca u vidu povišice, nove ponude posla  ili unosnog klijenta. Međutim, nemojte samo čekati da vam dođe –  iskoristite dan i pronađite načine da unesete više bogatstva.

Venera će  prebaciti brzinu da bi se preselila u vašu sferu doma od 21.  nadalje, donoseći više zadovoljstva i sreće kod kuće i sa porodicom.  Ovo je lep trenutak da pronađete i lepe predmete za svoj životni  prostor. Sledeće je napomenuti dolazak Punog Meseca u vašu zonu širenja  23. Jula. Ovo je prvi od dvapuna Meseca, pa  biste mogli da otkrijete da sjajno napredujete na novoj teritoriji. To  je dalje naglašeno povratkom Jupitera u ovu sferu počev od 28. – dajući  vam optimizam i priliku za letenje. Akademska pitanja, međunarodna  putovanja ili poslovni ili medijski projekti ovde su često osvetljeni.  Međutim, ovaj prvi Pun Mesec je pomalo ljut – mnogo se razlikuje od  drugog koji će se održati blizu 22. avgusta. Čini se da u ovom trenutku  postoji prepreka da dobijete ono što želite. Kao na primer, mogli biste  biti spremni da objavite svoju knjigu, ali otkrijete da vaš izdavač  pomera datum unazad ili ste željni imigracije, ali otkrivate da vas u  tome ometaju nova ograničenja. Ne gubite nadu, jer ćete u narednim  mesecima imati više slobodnog prostora. Poslednje što treba napomenuti  je da se Mars useljava u vašu 4 kucu počev od 29. do 14.  septembra. Tokom ovog perioda mogli biste se preselili, uredili životni prostor ili renovirali. Takođe postoji  mogućnost da ćete morati da pojačate pomoć u porodičnim stvarima,  posebno za jednog od roditelja.

RAK:

Srećan rođendan, Rakovi! Očekuje vas uzbudljiv mesec. Sa Suncem u vašem  horoskopskom znaku do 22. Jula osetićete udarac energije dok traje sezona  Rakova! Stavite sebe na prvo mesto i krenite ka svojim najvažnijim  ličnim ciljevima. Tokom Sunčevog povratka podstičete se da postavite  obrasce kojima biste želeli da sledite godinu koja dolazi. Najvažniji  Mladi mesec u godini stiže 9. jer pada u vaš horoskopski znak. Otvaraju vam se vrata za ostvarivanje vaših najsrdačnijih i ličnih  planova. Merkur će takođe plesati  u celom vašem carstvu od 11. do 27. dajući vam bistri um i moćne  uverljive sposobnosti. Komunicirajte iz srca i lako možete pridobiti  druge na svoju stranu. Takođe, Mars će nastaviti da puni vaš  finansijski sektor celog meseca do 29. jula. To će dovesti do povecanja  vaših troškova, ali takođe može da vam usmeri pažnju na budžet i  poveća prihod. Sledeće je napomenuti dolazak prvog od dva puna meseca u  vašu intimnu zonu 23. Jula. Drugi će se održati 22. avgusta i mnogo  je blagosloveniji za vas, jer bi prvi mogao da nosi neke teže poruke. 

Pun mesec u ovom području često skreće pažnju na ravnotežu u vašim  odnosima i na to da li zadovoljavate sve svoje potrebe – finansijski,  emocionalno, intelektualno i fizički. Vaše želje se u ovom trenutku  često rasplamsavaju. Ista ta borba takođe ima veze sa  velikim iznosima novca, kao što su oblik zajma, duga, stipendije ili  razvoda. Ipak, s planetima koje vam zaklanjaju put u blizini ovog Punog  Meseca, moguće je  otkriti da je jedan izvor finansiranja  odsečen od vas i da se potpuno završava – ili ćete saznati da ste odbijeni ako je npr kredit u pitanju  ili  da dobijete manje u odnosu na ono sto je prethodno odobreno. Budite uvereni da će srećnija vremena   biti pred vama, a sa Jupiterom koji unosi optimizam u ovu istu  sferu od 28. videćete više nade u narednih šest meseci.  Poslednje što treba primetiti u julu je da Mars menja brzinu za  ulazak u vašu komunikacijsku sferu počev od 29. do 14. septembra. To će  vas zaokupiti pisanjem, govorom, oglašavanjem ili predstavljanjem.  Upotrijebite svoj um i ideje da preuzmete vođstvo.

LAV:

Zasijajte, Lavovi! Mars nastavlja da pojačava vaš horoskopski znak do  29. jula. Imaćete više snage, dominacije i energije od bilo kog drugog  zodijaka, pa je sada vreme da svima pokažete svoju zvezdanu moć.  Trudite se da postavite obrasce koje želite da izgradite u naredne dve  godine, jer će vas Mars tokom tog vremena posetiti samo jednom. Mars  vam daje snagu da ostvarite glavne inicijative, zato se nemojte  suzdržavati. Ovo gorivo vam može pomoći u ličnim ciljevima, planovima  kondicije i seksualnim pitanjima.

Ipak, na početku meseca, Sunce i Mladi  Mesec će biti u vašem sektoru odmora i planiranja, podstičući vas da se odmorite i napunite baterije.  Neki Lavovi mogu postati  usredsređeni na svoje mentalno i fizičko zdravlje. Ovo bi bilo sjajno  vreme da se time  pozabavite .

Vaši snovi takođe mogu biti  prilično intenzivni, zato budite otvoreni za psihičke i duhovne poruke.  Pripremite se za još veću vatrenu moć, jer Sunce stvara jaku energiju kada  uđe u vaš horoskopski znak 22. avgusta. Za sledeći mesec bićete sve  više u centru pažnje sa rođendanom ! Merkur će se pridružiti vašem  horoskopskom znaku  27., osiguravajući da imate jasnoću vida i da će  biti generator ideja u narednim nedeljama.

Još jedna ključna tema ovog  meseca ponovo će se vratiti partnerstvu, jer Pun Mesec u ovoj sferi  stiže 23. Ovo će biti prvi od dva puna meseca,  prouzrokujući značajne prekretnice oko vaših veza. Ovaj prvi, međutim,  mogao bi biti malo dramatičan, jer će se sukobiti sa planetama. To  znači da bi u ovo doba sigurno moglo doći do završetka poslovnog ili  romantičnog partnerstva – ili bar do sukoba i  buđenja.  Jednom kada vam vesti dođu na radar, imat ćete mogućnost da ih prebrodite  ili odete svojim putem. Drugi Pun Mesec 22. avgusta je mnogo prijatniji  i mogao bi doneti drugi čin onome što se sada pojavljuje. I Jupiter će  se ponovo vratiti u istu zonu od 28. , donoseći pomirenje i  jače odnose. Ako se ipak odlučite da odete, ne bojte se da ćete  pronaći nekoga drugog. Zvezde su vam toliko naklonjene u narednih šest  meseci za pronalazenje srodne duše.

Ali šta je saslobodnim Lavovima? Iako  se ova energija očigledno više usredsređuje na onesa uspostavljenim  odnosima, svu tu energiju odnosa možete iskoristiti da pronađete  nekoga novog. Zakažite datume sa mnogim potencijalnim pertnerima i vrlo je verovatno  da ćete naći nekog sjajnog. Međutim, koliko god je Pun Mesec ovoga  meseca vreme za pripremanje ili pauzu (poput mogućih veridbi, useljenja  ili čak venčanja), rekla bih da usporite, jer je približavanje Punog Meseca u  avgustu mnogo povoljniji period. Poslednje što ćemo primetiti u julu biće  pomeranje Marsa sa vašeg horoskopskog znaka na vaš sektor prosperiteta  29. Pazite na svoje troškove u narednim nedeljama, jer  biste mogli da ih sakupite u velikom broju. Međutim, ovaj isti podsticaj  mogao bi vam dati gušt i da zaradite više novca, zato radite na tome i uspecete.

DEVICA:

Uživate u dobroćudnom plesu Jupitera u vašem partnerskom sektoru od 13.  maja. Tako će nastaviti do 28. jula, pružajući vam ukus  jedinstva za razliku od bilo kog koji ste nedavno osetili. To će  pomoći onima koji su vezi da se posebno zbliže sa svojim partnerom, jer  zajedno prave dugoročne planove i uživaju u više napretka. Device koje su same u ovom trenutku bi mogle da se susretnu sa sudbinskim blizanačkim  plamenom. Iako ova energija očigledno favorizuje  veze i  brakove, sve poslovne veze i pregovori takođe će biti blagosloveni. 

Početkom jula, Sunce i Mladi Mesec takođe će vam doneti veliku talas  zabave kroz vaš društveni život i mrežu. Mlad mesec 9.  osvetljava vaša prijateljstva i mogao bi da vas navede da se opustite,  pevate ili prisustvujete ljupkom događaju ).  Iskoristite prvi deo meseca da se opustite i uživate. 

Sa Merkurom u istoj sferi od 11. do 27., definitivno ćete biti  opušteni da ćaskate i razgovarate. Ipak, druge posebno uzbudljive  vesti ovog meseca biće dolazak i Venere i Marsa u vaš horoskopski znak.  Venera će vam  pružati sjaj, privlačnost i zadovoljstvo od 21., dok će vam Mars zapaliti samopouzdanje i nivo energije od 29. . To znači da u svim svojim ličnim i profesionalnim ciljevima  morate da preuzmete vođstvo, a ne samo da čekate da vam stvari padnu sa neba. Mars posećuje vas horoskopski znak samo jednom u dve godine –  tako da je sada trenutak da napravite spiskove onoga što želite da  uradite i krenete u potragu za njima.

Uživaćete u lepoti i snazi, pa  pokažite svetu šta imate! Jul će takođe ukazati da je i vaša  produktivnost izuzetno važna, jer Pun Mesec u ovom sektoru stiže 23. Jula. Ovo je prvi od dva puna Meseca  i svaki bi  mogao da pokaže pomak oko vašeg zaposlenja ili radnih projekata. Ova  prva lunacija je, doduše, prilično zabrinjavajuća i može ukazivati na  kraj posla ili čak na loše primljen pregled rada koji ste prethodno  radili. Ako ste nezaposleni, svakako budite na oprezu, ali novi posao  koji vam se nađe mogao bi dati prilično zabrinjavajućeg šefa koji vas  nadgleda. Ipak, bolje je imati posao nego nikakav!Sa Jupiterom,  koji vam je od 28. pa u narednih šest meseci ponovo poklonio  profesionalni život, budite sigurni da ćete tada biti rastereceniji.

Još jedan  način na koji bi ovaj prvi Pun Mesec mogao da utiče na vas je da ćete  biti prilično zauzeti poslom i otkriti da ste izgoreli zbog njega. To  možeuticati na vaše zdravlje. Ako se iz nekog razloga pojavi nešto u  vezi sa zdravstvenim problemom ili bolešću, usredsredite se na pomoć i  odmor koji su vam preko potrebni.

VAGA:

Dobroćudni Jupiter nastavlja da se kreće kroz vaš sektor  produktivnosti od 13. maja do 28. jula, . Ovo će doneti lakoću,  sreću i blagoslov u vaše zaposlenje. Ako tražite bolji posao,  iskoristite ove dane. Trenutni poslovi mogli bi odjednom da osete lakocu  i blazi povetarac. Drugi način na koji bi vam ovo moglo koristiti je  povećanje fizičke snage i zdravlja, posebno ako ste spremni da sredite režim ishrane i kondicije. Iznad svega, znajte da je  univerzum na vašoj strani. Još jedna uzbudljiva tema ovog meseca biće  vaš društveni život. Vatreni Mars nastavlja da pali ovu sferu do 29.,  obezbeđujući veliku popularnost i aktivnosti sa prijateljima. Zabavite  se i pustite svoju divlju stranu! Ovo takođe nagoveštava i zabave na  mreži, pretvaranje prijateljstva u ljubavnu vezu ili čak traženje  potencijalnih partnera na drustvenoj  mreži.

Sa Marsom koji vas  toliko podržava, možda ćete videti veliki napredak u postizanju  dugoročnih ciljeva, ako uđete i otvorite vrata jednom od njih. Otkrijte  koga znate da vam može pomoći da postignete stvari za koje se molite.  Venera ostaje u istoj sferi do 21., tako da je univerzum zaista napojen u  vašu korist.

Još jedna važna napomena ovog meseca biće vaše ambicije.  Početkom meseca, Sunce će ih osvetljavati i dolaskom mladog Meseca ovde  9., spremni ste za uzletanje. Ovaj Mladi Mesec može doneti unapređenje,  novi posao ili drugi način za vasu samopromocijui. Ako  ostanete bez posla, morate brzo da reagujete i uskoro biste mogli da  pronađete svoju ulogu iz snova. Dok se Merkur kreće kroz ovu sferu od  11. do 27., podryace vas, bez obzira gde se nalazite u svom radnom  životu .

Konačno  područje koje treba spomenuti biće vaš sektor ljubavi i plodnosti, koji  je doveden u prvi plan zbog Punog Meseca ovde 23. Jula. Ovo je prvi od  dva puna Meseca , a drugi dolazi 22. avgusta. Ovo bi  moglo doneti vrhunac, kraj ili prekretnicu oko emotivnih pitanja. Ova prva lunacija je malo  teška, ali s Jupiterom koji je tu da spasi situaciju od 28. bicete  blagosloveni .

Pun Mesec u istoj sferi ce biti za mesec dana, i bice jako polvoljan za vas. Što se tiče trudnoće, ovo bi sigurno bilo vreme za rad  na ovom poduhvatu ako se nadate.  Vage su slobodne bi svakako trebale da izlaze, jer biste uskoro mogli da se sretnete sa svojom srodnom dušom. Čak i  ako je romansa pomalo komplikovana, slatko srce i upornost mogu vam pomoći  da postignete ono za čim tragate.

SKORPIJA:

Mars nastavlja da napaja vašu  profesionalnu zonu do 29. jula. Tokom ovog vremena mogli biste izbaciti  neka glavna dostignuća i verovatno ćete biti vrlo zauzeti poslom.  Nagrade, prekretnice i bolji status mogli bi biti nadohvat ruke ako sada  posebno naporno radite na tome. Ako pak niste u pravoj profesiji,  osetićete ogromnu unutrašnju frustraciju kad shvatite da treba da  smislite nešto drugo.

Blagoslovi bi trebalo da vas obasipaju u ljubavnim  životu i ovog meseca, jer dobroćudni Jupiter nastavlja kroz  vaš sektor zadovoljstva i strasti do 28. jula. Ovo će učiniti da vaše  srce procveta i samo je ukus onoga što će vam ponuditi 2022. godina.  Mnoge Škorpije će upoznati sudbinsku srodnu dušu ili će se zbližiti  sa onim sa kojim su. Ako planirate  trudnoću, ona se sada može  manifestovati. Za one koji su već roditelji mogli biste otkriti da vam  jedno dete sada postaje izvor ponosa.

Drugi način na koji bi ovo  moglo uticati na vas je dovođenje više vremena za zabavu, igre,  kreativnost i avanture. Otvorite se za više harmonije i magije. Još  jedno važno područje ovog meseca biće vaš sektor širenja, jer će Sunce  i mlad mesec biti početkom jula. U danima nakon 9. jula bavite se  akademskim, putničkim ili medijskim poduhvatima, jer bi vrata mogla  iznenada biti otvorena. Oni se mogu pojaviti na vašem radaru u obliku  odobrenja vize ili pasoša, podsticaja za ponovni zahtev za školu ili  odlučivanja o vašem putu za vaše sledeće veliko putovanje. Ako ste iz  nekog razloga oduvek želeli da se bavite televizijom, radiom ili  izdavaštvom, ovo bi bio trenutak za početak. Imaćete i prilike za  zabavu i primetićete skok svoje društvene popularnosti čim Venera uđe u  ovusferu od 21. pa nadalje.

Mars takođe napaja ovu zonu od 29. u narednim  nedeljama – zato se pripremite za opuštanje i cirkulisanje sa ljudima. Ovo posebno  nagoveštava za singl Škorpje koji koriste onlajn zabavljanje. Usredsredite se na širenje svojih ličnih  i profesionalnih mreža u narednim nedeljama i naći ćete mnogo lepih  novih ljudi.

Poslednje što ćemo  primetiti biće veliko fokusiranje na brige oko doma i porodice, jer Pun Mesec  izlazi u noć 23. . Ova lunacija može doneti teške vesti oko  kuće, nekretnina ili porodičnih stvari. Međutim, s Jupiterom koji je  tu da spasi situaciju već 28. i drugi Pun Mesec u ovoj sferi koji se  održava blizu 22. avgusta, znam da ćete sada, šta god da se desi, moći  da idete dalje onako kako vam je suđeno.

STRELAC:

Osetite vrućinu leta, Strelčevi! Mars nastavlja da se napaja kroz vašu zonu  širenja do 29. Ovde ćete, kao vatreni znak, lakše se pokrenuti  ka svojim ličnim i profesionalnim ciljevima. Ovo takođe poboljšava vašu  privlačnost i magnetizam, zato ga koristite! Neki Strelcevi bi tokom ovog  vremena mogli da pronađu podsticaj za bavljenje akademskim, medijskim,  izdavačkim ili međunarodnim pitanjima. Vaš vladar, Jupiter, takođe će  nastaviti da pleše kroz vašu 4 kucu do 28. jula. To će vam  doneti dvostruku dozu sreće dok svetlost ispunjava vaše kućne i  porodične poslove. Mogli biste da osetite da ste pronašli životni  prostor svojih snova i da se preselite ili da popravite svoj trenutni,  tako da deluje izuzetno čarobno. Očekujte da će se poboljšati i odnosi  sa vašom rodbinom.

Sledeći prioritet koji ćete zabeležiti ovog meseca  biće ples Sunca i mladog meseca u vašem intimnom sektoru početkom jula.  Sigurno ćete biti usredsređeni na ravnotežu u svojim vezama i mogli  biste da čekate dolazak velike sume novca, možda u obliku pozajmice,  stipendije. Takođe će vam biti na umu vaše  emocionalne potrebe i želje, posebno u pogledu toga da li ih vaš  partner ispunjava ili ne. Mladi Mesec 9. otvoriće vam vrata da  poboljšate jedno ili više od ovih područja, ali na vama je da to  odredite i ostvarite.

Na primer: ako tražite spoljne resurse u vezi sa  rizičnim kapitalom ili planom refinansiranja, učinite to onda. Venera i  Mars počeće da zagrevaju i vaš profesionalni život ovog meseca. Venera prelazi u ovu sferu već 21., stavljajući vas u centar  pažnje i donoseći nagrade, pohvale  za prethodni naporan  rad. Kada Mars uđe ovde od 29., postaćete izuzetno zauzeti do  14. septembra i mogli biste da vidite vaš profil u vašoj industriji.  Iako možda preuzimate više posla, ovo bi mogao biti i povoljan trenutak  za prijavu u konkurentsku firmu. Poslednje što ćemo spomenuti biće vaš  sektor komunikacija, koji aktivira ovo polje sa Punim Mesecom 23., a povratak  Jupitera od 28. za narednih šest meseci unapred. Ovo će ujedno biti  prvi od dva puna meseca koji ističu ovu zonu. Ovo bi  mogao biti vrhunac u vezi sa pisanjem, govorom, društvenim mrežama,  brendiranjem ili ugovornim pitanjima. Ova prva lunacija, međutim, može  doneti velike uloge i malo naporniji tok dogadjaja. Budite uvereni da, bez obzira na sve,  Univerzumce biti vas vetar u ledja da nastavite dalje.

JARAC:

Osetite vatru, Jarčevi. Mars nastavlja da pokrece vašu zonu intimnosti do  29., što bi moglo pomoći vašem seksualnom životu. Verovatno ćete se  osećati posebno zeljni paznje. Ako je ne  dobijete, na kraju ćete biti isfrustrirani i uznemireni. Obratite pažnju  na vaše plime i oseke.

Dobroćudni Jupiter takođe će nastaviti da se  krecei kroz vaš sektor komunikacija do 28. jula. Ovaj period će doneti  sreću i bogatstvo svim vašim pismenim, govornim, marketinškim i  intelektualnim naporima. Neki Jarcevi mogu započeti rad na dodeli  nagrada, knjizi ili scenariju, dok drugi mogu odlučiti da ažuriraju neke  od svojihsajtova.

Još jedan značajan fokus ovog meseca biće vaše  veze. Sunce i Mladi mesec će se okretati nebom , pružajući  ruke. To znači da ćete sada biti duboko zainteresovani za partnerstvo. Mlad mesec ovde stiže  9. otvarajući vam vrata da uživate u većem zadovoljstvu kao tim. Bilo  da se radi o poslovnom partnerstvu, romantičnoj vezi ili saradnji,  bićete spremni da radite kao tim. Neki Jarcevi bi mogli da odluče da je  vreme da se usele, vere  ili venčaju.

Kada je reč o poslu i pregovorima, ugovori bi  trebali ići prilično dobro od 11. do 27. novembra.

Neki Jarcevi mogu  učestvovati u ovoj vibraciji zakazivanjem sastanaka sa potencijalnim partnerima koji pogađaju mnoga polja vaših kriterijuma.

Sledeća tema  koju ćete zabeležiti ovog meseca biće vaš finansijski život. Ovo će  početi da vam privlači pažnju blizu Punog Meseca 23. – prvog od dva puna  meseca u ovoj sferi. Drugi će stići mesec dana kanije, 22. avgusta.  Ove lunacije mogu signalizirati kulminaciju ili prekretnicu u vezi s  vašim novcem – možda veliki trošak ili dolazak nove ponude za posao.  Prvi ovde u julu oseća se malo teže, dok bi onaj u avgustu trebao biti  srećniji. Bez obzira šta se pojavi, povratak Jupitera u ovaj sektor 28.  tokom šest meseci unapred nagoveštava i vama i vašem bankovnom računu dobru situaciju. Samo tako nastavite Jarcevi!

VODOLIJA:

Dobroćudni Jupiter nastavlja svoj poduhvat u vašoj finansijskoj sferi  do 28. jula. Posle toga će se vratiti da vam još jednom  donese dvostruku dozu sreće. Ne brinite ako još niste zasadili seme  koje ste želeli da započnete ove godine, jer ćete za to imati više  mogućnosti u drugoj polovini 2021. U narednim nedeljama ćete verovatno  videti više prosperiteta  u obliku povećanja, više  prihoda ili unosne ponude posla ako to već niste učinili. Vreme je od  suštinske važnosti, jer ako niste u mogućnosti da delujete sada, možda  ćete morati da sačekate do 2022. godine.

I u vašem ličnom životu i vezama ovog  meseca nastavljaju se velike promene, jer Mars pali vašu zonu  posvećenosti do 29. jula. Ovo je izvrsno vreme da se usredsredite na  timski rad, pronađete savršenog pratioca ili zajedno postavite ciljeve . Samostalno istupanje vam sada neće pomoći – pronađite  nekoga ko leti pored vas. Juli će takođe za vas biti prilično zauzet,  jer sunce i mladi mesec početkom meseca skreću pažnju na vašu  zaposlenost, kondiciju i produktivnost. Mladi mesec 9. mogao bi vam  otvoriti vrata da preuzmete više projekata kod svog poslodavca ili čak  potražite drugi posao negde drugde. Ovo je sjajan trenutak za procenu  ravnoteže između posla i privatnog života i vaše svakodnevne rutine.  Aktivirajte se u teretani ili idite u redovnu šetnju i bićete prilično  zadovoljni svojim povecanjem energije.

Poslednje što ćemo ovog  meseca zabeležiti biće dolazak prvog od dva puna meseca u vašem  horoskopskom znaku. Prvi se održava 23., a drugi 22. avgusta. Ovo će  biti moćan trenutak da zakoračite u svoju moć, budete u centru pažnje i  moze započeti kulminaciju važnog  sna na kojem ste radili  šest meseci ili duže. Međutim, ova lunacija takođe može da zada težak  udarac vašem egu, jer planete pokazuju protivljenje i moguće igre  moći. Šta god da se desi, pojačajte se i istrajte. Kao što sam ranije  spomenula, Jupiter se vraća poput anđela čuvara pored vas počevši od 28.  – tako da  ne samo da će drugi Pun Mesec biti bolji, već i  narednih šest meseci u godini.

RIBE:

Uživacete u uzbudljivoj sreći svog suvladara Jupitera dok  pliva u  vašem horoskopskom znaku do 28. jula. Nakon toga je potpuno novo poglavlje  vašeg života koje vam donosi blagoslove i čuda. Sada je vreme da  pokažete univerzumu ono čime se bavite i počnete da gradite život za  koji ste se uvek molili. Sanjajte na veliko, vinuti se daleko i ne  zadržavajte se! Okusićete kakav je osećaj biti „Nebeski favorit“ sa  celim univerzumom koji vas obasjava! U ovom periodu oni koji su slobodni susrecu se sa srodnom dušom, dok će oni u paru praviti važne planove sa  svojim partnerom. Venčanja, proslave su događaji koji mogu ispuniti vaš kalendar.  Na mnogo načina, osećaćete se kao da se „rađate“ više puta: fizički,  duhovno i emocionalno. Ne  brinite ako ipak ne „shvatite sve“ ili ne preduzmete korake ka svemu , jer ćete takođe videti dodatne mogućnosti tokom većeg  dela 2022.

Takođe, Mars će nastaviti da pojačava vašu produktivnost do 29. . Ovo će vam doneti širok izbor mogućnosti  zaposlenja ili radnih projekata. Možda ćete takođe iznenada imati  potrebu da svoje ciljeve u fitnesu podignete na viši nivo. Budite  produktivni i biće vam drago što sve sto ste zamislili da ostvarite ce biti moguce.

Ljubav i  partnerstvo su takođe glavne teme ovog meseca. Sunce i Mlad mesec će  vam početkom jula ispuniti srce ružičastim naočarima. Mladi mesec 9.  mogao bi vam otvoriti vrata u pogledu romantičnih, kreativnih ili  plodnih planova. Ovo je najvažnija lunacija godine za slobodne Ribe koji  će se tamo naći kako bi pronašli nekog posebnog. Predani  odnosu mogu  takođe uživati u ovoj energiji, bilo da zele prosirenje porodice,  provode više vremena sa svojom decom ili vraćaju iskru u svoje  zajedništvo.

Ako ste kreativni, ne propustite ovu priliku da se  nadahnete. Merkur će se kretati kroz ovaj sektor od 11. do 27.,  usredsređujući vas um na ove teme intenzivno. Verovatno ćete ćaskati  sa prijateljima u vezi sa ovim stvarima . Venera se kreće u vašu partnersku zonu  od 21. , takođe donoseći više harmonije i privlačnosti vašim  vezama. Moćni Mars se takođe kreće nebom počev od 29. – što znači da  će do 14. septembra vaša pažnja biti duboko usmerena na timski  rad, saradnju ili pravljenje ozbiljnih planova sa partnerom.

Sa toliko  energije koja naglašava ovu sferu, sigurno biste mogli da se susretnete sa ljudima koji imaju potencijal da ostanu uz vas. . Poslednje što ćemo primetiti u julu biće dolazak punog  meseca u vaš sektor odmora 23. . Ovo je prvi ovde od dva puna  meseca,  verovatno se  osećate veoma umorno, iscrpljeno i  spremno za samoću. Ista oblast reguliše planiranje,, tako da bi vam to tada moglo biti od glavne važnosti.

Na  nesreću, ovaj prvi Pun Mesec je prilično sresan, pa biste mogli da  osetite da su Vam napeti živci i da patite od mentalnog zdravlja. Srećom,  kada se Jupiter vrati da vas čuva ovde 28. i kad sledeći mesec stigne  srećniji Pun Mesec 22. avgusta, trebalo bi da se osećate bolje u onome što ste  naučili i kako biste želeli da nastavite.

Zithromax for sale