MESECNI HOROSKOP ZA APRIL 2021.

za Vas pripremila
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

OVAN:

KARIJERA I FINANSIJE: Uprkos impulsivnosti koja je tipicna za vas, vas um je cist i u prvom delu meseca znate kako pristupiti stvarima da budete na dobitku.

Takodje imate odlicne šanse da budete vrlo dobri ako tražite posao. Ako pored entuzijazma uspete da dokažete svoje organizacione sposobnosti, nece trebati mnogo vremena da ubedite potencijalnog poslodavca.

Otprilike 10. aprila 2021. godine možete izraziti svoje ideje sa zrelošcu nego obicno i možete ostaviti sjajan utisak.

Još jedan povoljan momenat sa profesionalne i materijalne tacke gledišta je termin od 15. do 19. aprila, kada Mars – vladar Ovna – pravi trigon sa Jupiterom. Ovaj astrološki kontekst stimuliše vašu inicijativu tako da imate sve šanse da nadahnete one oko sebe. S druge strane, imajuci na umu da je ovaj trigon u vazdušnim znacima, preporucuje da budete oprezni da ne preterujete sa obecanjima, da ne zahtevate puno, a da to ne možete da ispunite i da budete sigurni da cete moci da odrzite rec. Koliko god bili oduševljeni, skromnost nikada nikoga nije povredila.

Tokom druge polovine aprila 2021. godine, Vasa 2. kuca novca pocinje da bude zauzeta. Venera – vladar ove kuce – stiže ovde 14., a slede je Merkur i Sunce 19. aprila. Spojevi ovih planeta sa Uranom dokazuju da bi posle 23. aprila moglo doci do neocekivanog prihoda, ali i neocekivanih troškova.

LJUBAV: Venera i Sunce su u Ovnu do 14. i 19. aprila 2021. godine, a Merkur brzo prelazi vaš znak izmedu 3. i 19. aprila. Kao rezultat toga, vi ste oduševljeni, bistri, šarmantni, atraktivni i popularni – i najverovatnije ste u raspoloženju za brze veze. Niste u iskušenju da se umešate u ozbiljne veze; želite da se zabavite.

Ako ste u braku ili ste deo nezvanicne ljubavne veze, mogli biste da se stavite u centar pažnje i stalno zahtevate divljenje svoje bolje polovine. Pokušajte da iznenadite svoju bolju polovinu romanticnim gestom i podstaknete je da podeli ono što oseca i misli.

Posle 22. aprila 2021. Venera i Sunce – smešteni u Biku – susrecu se sa Uranom, što sugeriše da bi moglo doci do iznenadne zaljubljenosti, ljubavne price koja se neocekivano rodi i cini da mislite da ste pronašli svoju bolju polovinu. Ovu osobu možete upoznati preko prijatelja ili nekog poznanika.

Ukljucenost Urana sugeriše da potencijalna veza zapoceta tokom ovog termina ima velike šanse da se pokaže kao nestabilna i turbulentna. Ako želite da poboljšate šanse da traje, iskoristite šansu koja vam se pruža, ali da se ne upuštate previše, i pokušajte da ovu vezu zasnivate na prijateljstvu, a ne na strasti.

MENTALNO I FIZICKO ZDRAVLJE: Nema razloga za brigu na vidiku po pitanju zdravlja. Barem do sredine aprila imate puno energije.

Pored toga, mlad Mesec 12. aprila u Ovnu pruža vam odlicne uslove da zapocnete da se brinete o sebi i pokušavate da promenite neke licne navike tako da budete zadovoljni svojom slikom i dušom.

 1. aprila 2021. godine, Mars – vladar Ovna – zapocinje svoj tranzit kroz Raka, znak u kome je njegov uticaj smanjen. Imajuci na umu cinjenicu da je ovaj sektor Ovna 4. kuca porodica, dom, istice da se možda osecate kao da niste toliko energicni i možda postanite sumorni, melanholicni i zatvoreni u sebe. Ne pokušavajte da pobegnete od svojih osecanja, pazite i na svoje srce!

SAVET: Cak i ako ste odlucni da delujete i osecate se sposobnim da sami pomerate planine, imajte na umu i druge; slušajte šta vaši bliski imaju da kažu i ne pokušavajte da nametnete svoje glediste! Nastojite da dobijete više od saradnje i razmene ideja.

BIK:

KARIJERA I FINANSIJE: Tokom prve polovine aprila 2021. mogli biste biti pomalo letargicni, ne toliko zainteresovani za ono što se dešava oko vas, meditativniji i donekle odvojeni od prakticnih aspekata života. Srecom, ovo raspoloženje ne traje dugo, jer 14. aprila u Bika prelazi Venera (koja je ovde u svom prebivalištu), a zatim Merkur i Sunce 19. aprila. Kao rezultat, iznenada vracate svoju inicijativu i želju da se zauzmete kako bi se istakli na poslu i zaradili više novca.

Tokom druge polovine aprila Bikovi koji se bave samostalno ili oni koji imaju vodece položaje mogli bi da blistaju sjajnije nego obicno ili da steknu vecu slobodu za manevrisanje.

Izmedu 22. i 24. aprila, Venera i Merkur se susrecu sa Uranom u Biku, što znaci da biste mogli steci neocekivano unapredjenje ili doživeti dogadaj ili situaciju zbog kojih bi vaše veštine i sposobnosti zasijale. Kako ce se stvari odvijati uglavnom zavisi od vas nego od drugih, ne cekajte . Vreme je da budete pažljivi, prilagodljivi i smeli, jer se stvari mogu brzo odvijati i ako zaglavite u razmišljanju, možda cete propustiti retku priliku.

Posle 24. aprila, mogli biste naglo doživeti poboljšanje prihoda, dobiti nagradu ili bonus ili dobiti dodatni prihod.

LJUBAV: Zapocinjete april 2021. godine u introspektivnom raspoloženju, sa tendencijom ka izolovanju od drugih i samostalnom promišljanju o svim vrstama stvari, od emocionalnih ili romanticnih do materijalnih.

Ako ste vec u vezi, vaša bolja polovina pokušava – i ima sve šanse da uspe – da vas oživi i izvede iz ljuske, narocito tokom prvog dekana u mesecu. Tada bi vaša veza mogla postati napetija, jer ste skloni da postanete sumnjicavi, ljubomorni i posesivni bez razloga i prebirate po zajednickoj prošlosti u potrazi za manje ili više jasnim znakovima neverstva. Termin od 11. do 18. aprila mogao bi biti relativno turbulentan kada je ljubav u pitanju, koristite razum i pokušajte da budete što objektivniji.

 1. aprila 2021. Venera prelazi u Bika pracena Merkurom i Suncem 19. aprila. Dok prolaze kroz Bika, Venera, Merkur i Sunce susrecu se sa Uranom, zbog cega se osecate mocno, bistro i zavodljivo. S druge strane, ovaj astrološki kontekst mogao bi u vama izazvati iskušenje da postanete cudljivi i da se bavite iskljucivo svojim potrebama i željama.

Tranziti planeta iz druge polovine aprila mogu pomoci Bikovima koji su zaglavljeni u restriktivnim ili nastalnim vezama iz kojih žele da pobegnu.

Ako ste slobodni, ljubav vam možda dolazi na putu, ali mnoge Bikove trenutno ne zanimaju ozbiljne veze i radije bi se igrali i zadržali slobodu. Ovi tranziti su posebno korisni Bikovima koji su do sada imali neuzvracene ljubavi, jer imaju priliku da pokažu svoju naklonost i izjave svoja osecanja.

MENTALNO I FIZICKO ZDRAVLJE:Prvu polovinu aprila provodite izgubljeni u sebi, razmišljajuci o prošlosti ili želeci da se odmorite i ponovo povežete sa sobom. Posle 15. aprila osecate se kao da vracate energiju i polet za životom.

 1. aprila 2021. godine, Mars – prelazi u vašu kucu komunikacije i ucenja, oznacavajuci pocetak termina tokom kojeg imate priliku da otvorite svoje srce terapeutu ili nekome vama bliskom kako bi se oslobodili nekih starijih emocionalnih tereta.

Takodje tokom ovog mandata mogli biste utvrditi nevolju koja vas muci ili uticaj negativnih osecanja na vaše opšte zdravlje.

SAVET: Ne ustrucavajte se da napravite više vremena za sebe i odvojite se od nekih veza ili situacija koje vas muce. Vreme je da se malo razmazite.

BLIZANCI:

KARIJERA I FINANSIJE: Profesionalno cekate prilicno naporni mesec, tim pre što se tice (ponovnog) pregovaranja o nekom prihodu. Ako ste zaposleni, na poslu mogu biti argumenti o tome kako su zadaci podeljeni i koje koristi svi imaju. Ako ste deo udruženja ili partnerstva, možda ce doci do grubih pregovora o podeli odgovornosti i profita.

Neki Blizanci žele vecu pomoc svojih kolega kako bi postigli svoje profesionalne ciljeve ili bi želeli da se stvari dešavaju brže.

Tokom druge polovine aprila 2021. Venera, Merkur i Sunce useljavaju se jedan po jedan u 12. kucu Blizanaca, tako da postajete sve više svesni cinjenice da je potrebno vreme da biste ostvarili svoje najambicioznije planove za buducnost.

 1. aprila 2021. Mars zapocinje tranzit kroz Blizancevu drugu kucu novca, i pomaže vam da shvatite da vaš napor i vizija nisu dovoljni za uspeh za kojim priželjkujete. Sve je ociglednije da trebate uložiti više srca, vremena i resursa u ostvarivanje svojih projekata.

S druge strane, možda cete videti da se produktivnost nekih investicija koje ste uložili u prošlosti smanjuje, ali ne treba da brinete. Vaš materijalni status je verovatno prilicno dobar, ali vaša ocekivanja su cesto veca od dometa dostižnog.

Oprez kada su u pitanju finansijske špekulacije. Ako se upustite u oblast o kojoj ne znate mnogo, rizikujete da pretrpite znacajne gubitke.

LJUBAV: Tokom prve polovine aprila 2021. trebalo bi da maksimalno iskoristite tranzit Venere – planete ljubavi – kroz vasu kucu društvenog života, jer 14. aprila Venera odlazi u senku vaše 12. kuce. Vreme je da pokušate da upoznate sve vrste ljudi, iz raznih društvenih krugova, možda cak i iz raznih zemalja.

Aprila 9-11. termin je koji izgleda posebno povoljan za Blizance koji traže ljubav. Vrlo je verovatno da ljubav na daljinu pocinje da se oblikuje ili da se povezuje sa nekim iz druge kulture.

U isto vreme, ovaj termin je povoljan za Blizance koji su vec u vezi, jer se mogu bolje slagati sa svojom boljom polovinom i imaju veliku šansu da se vide oci u oci kada su u pitanju neki stariji zajednicki projekti , zajednicko stvaranje novih planova i istraživanje novih mogucnosti.

 1. aprila 2021. Venera prelazi u 12. kucu Blizanaca, a 19. aprila slede Merkur (vladar Blizanaca) i Sunce. Kao rezultat, ulazite u fazu želje da što više vremena provedete sa svojom boljom polovinom, dalje od uznemirenosti i užurbanog života kako biste se bolje upoznali ili – ako u poslednje vreme imate problema – da se ponovo povežete jedni s drugima.

Samci Blizanci imaju sve šanse da ostanu slobodni, jer bi radije bili sami i ne traže ništa drugo osim odmora i vremena za introspekciju.

Ali nakon 22. aprila, neki Blizanci bi mogli iznenada da udju u intenzivnu vezu koja bi mogla neocekivano da zapocne.

MENTALNO I FIZICKO ZDRAVLJE: Tokom prve polovine aprila 2021. godine ste energicniji i optimisticniji, ali tokom druge pocinjete da osecate potrebu za više odmora, tišine, možda cak i samoce.

Blizanci koji su svesni da su hronicno bolesni trebaju svom zdravlju posvetiti više pažnje, potražiti dostupne specijaliste i obaviti lekarske preglede ili cak biti primljeni na više ispitivanja i lecenja.

Pred kraj aprila, biste mogli iznenada zaceliti.

SAVET:Budite oprezni tokom meseca, posebno kada je novac u pitanju. Neka vas ne namuce brze šeme bogacenja!

RAK:

KARIJERA I FINANSIJE: Kuca karijere Raka i dalje je snažna u prvoj polovini aprila 2021. godine, što vam pomaže da se istaknete, konsolidujete karijeru i ostvarite znacajan napredak u nekim profesionalnim projektima na koje dugorocno racunate.

Mogli biste primiti neke dobre vesti kada je u pitanju vaš prihod: mogli biste dobiti povišicu ili bolji profit ili otkriti neku novu poslovnu ideju koja vam daje šansu da zaradite više ili lakši novac na stabilniji nacin.

Nadahnuti ste i imate sve šanse da vrlo efikasno koristite svoje resurse pa ih poboljšavate. Ali preporucuje se da svoj uspeh ne merite samo novcem. Neki profesionalni projekti ili potraga mogu vam doneti i druge koristi, poput bolje reputacije ili imidža u javnosti, koji vremenom mogu doneti znacajne koristi.

 1. aprila 2021. Venera se iz vaše kuce karijere seli u kucu društvenih grupa i prijatelja, a 19. aprila slede Sunce i Merkur. Kao rezultat, tokom poslednjeg dekana aprila mogli biste imati koristi od neocekivane podrške za svoje ideje i projekte. Mogli biste biti pozvani u veliki projekat ili imenovani vodja tima, koordinator projekta i tako dalje.

Poslednji dani u mesecu mogu doneti neocekivane koristi, ali može biti i neplaniranih troškova. Predlaže se da maksimalno iskoristite energiju zvezda krajem aprila kako biste analizirali i reorganizovali svoje budžete prihoda i rashoda.

 1. aprila 2021. godine, Mars – vladar kuce karijere Raka – zapocinje svoj tranzit kroz vas znak, što vam daje hrabrost, odlucnost i želju da se istaknete profesionalno ili poslovno (u zavisnosti od slucaja). Ali trebalo bi da donosite dugorocne odluke nakon što pažljivo analizirate stvari, bez da postanete žrtva ideja.

LJUBAV: Ljubavni život Rakova oživljava se tokom druge polovine aprila 2021. godine, kada Venera, Sunce i Merkur prelaze u kucu društvenog života, društvene grupe i prijatelja: Venera prelazi u 11. kucu 14. aprila, a zatim Sunce i Merkur 19. aprila.

Još jedan znacajan astrološki dogadaj za Rakove je tranzit Marsa (tradicionalnog vladara vaše kuce ljubavi) 23. aprila. Kao rezultat, možete ocekivati romanticniju inicijativu i uspeti da lako prevazidjete svoju stidljivost i sumnje i iskoracite nagoveštavajuci onu koja vas privlaci da imate neka osecanja. Tokom poslednjeg dekana aprila 2021. godine, takodje ste više zainteresovani za upoznavanje novih ljudi i sticanje novih prijatelja. Tokom poslednjih dana u mesecu vrlo je verovatno da cete sresti nekoga zanimljivog prema kome cete doživeti iznenadnu, neobjašnjivu i neodoljivu privlacnost.

Ako ste deo dugotrajnijeg odnosa, vreme je da se pozabavite intimnim delom svoje veze, proverite kako ste emocionalno, da li ste i dalje partneri u zlocinu ili su sve to smutnje, dosada i svakom svoje. Nakon 22. aprila 2021. godine energija planeta favorizuje spektakularne povratke, ponovne veze i neocekivano ponovno oživljavanje, ali ako želite da popravite svoj život u paru, morate preuzeti inicijativu.

MENTALNO I FIZICKO ZDRAVLLJE: Za vas je zauzet i dinamican termin, ali necete žaliti energiju ili motivaciju.

Posle 24. aprila moglo bi vam biti teže da svoju energiju usmerite na konstruktivan nacin, ali uz malo snage volje imate sve šanse da obavite odlican posao.

Disciplinujete energiju radeci više, posebno kada osecate da vas emocije guše.

Tokom poslednjih dana aprila, Rakovi koji su stariji mogli bi da imaju teška vremena, možda cak i osecaju nesvesticu, pa bi trebalo što više da se odmarate i klonite se bilo kakvih ekscesa.

SAVET: Maksimalno iskoristite Mlad Mesec 12. aprila kako biste zakoracili u novi pravac ili fazu u svojoj karijeri, životu ili braku!

LAV:

KARIJERA I FINANSIJE: Vasa 10. kuca karijere, ciljevi, aktivira se od 14. aprila 2021. godine, kada Venera zapocinje tranzit kao vladar kuce. 19. aprila, Sunce – vladar Lava – i Merkur – vladar vaše kuce novca – takode prelaze u Lava. Kao rezultat toga, ocekujete posebne mogucnosti kada su u pitanju karijera i novac. Možete se izdvojiti, unaprediti ili postati vodja grupe ili profesionalnog projekta.

Vaši ciljevi su ambiciozni, ali takodje ste inspirisani kako biste mogli da idete dalje nego što ste planirali. Vaše radne veštine liderstva isticu se u astrološkim okolnostima ovog izraza, tako da vam pomažu da zablistate, dokažete da ste odlican koordinator i vodic i postignete sjajne stvari.

Takodje tokom ovog mandata vi ste spremniji da radite sa drugima i imate velike šanse da otkrijete novu formulu uspeha i radost deljenja reflektora sa drugima.

Materijalni dobitak nece promašiti ocekivanja, a cak biste mogli dobiti povišicu, bonus ili neki dodatni prihod koji je neocekivan.

Tokom poslednjih dana aprila 2021. godine postajete revolucionarniji nego obicno, pa pokušajte da budete što strpljiviji sa onima oko vas. Koliko god bili energicni i entuzijasticni, ne bi trebalo da forsirate stvari. Izbegavajte višak kako ne biste uništili ono što ste do sada izgradili.

LJUBAV:Sunce – vladar Lava – prolazi kroz Ovna do 19. aprila 2021. godine, što znaci da imate mladalacki entuzijazam i žed za avanturom i znanjem.

Ako ste deo dugotrajnijeg odnosa i osecate se kao da su stvari zaglavljene u kolotecini, ovaj astrološki kontekst pruža vam izvrsne okolnosti za revitalizaciju i oživljavanje veze.

S druge strane, slobodni Lavovi postaju preterano idealisticki nastrojeni prema ljubavi, prezahtevni ili cak izbirljivi, pa imaju manje šansi za uspostavljanje novih veza. Stvari bi se mogle promeniti tokom poslednjih dana aprila, kada bi moglo biti emocionalnih iznenadenja. Mogla bi oživeti nepredvidjena simpatija ili privlacnost dobrostojecih ili poznatih ljudi, ili cak zaljubljivanje u vašeg šefa.

Posle 22. aprila 2021. Venera, Merkur i Sunce prave konjukciju sa Uranom – vladarem vase 7. kuce (veze, partnerstva, brak). Maksimalno iskoristite ovaj astrološki kontekst kako biste izrazili svoja osecanja i želje i otvoreno razgovarali o svojoj zajednickoj buducnosti.

Tokom poslednjeg dekana aprila, odnosi pogodjeni argumentima ili nepoverenjem mogli bi da dožive spektakularna poboljšanja ili ljubazni prekid, ako partneri na kraju zakljuce da su njihove razlike nepomirljive.

Neki neoženjeni Lavovi bi mogli biti veoma iznenadjeni tokom poslednjih dana aprila: neocekivani ili slucajni sastanak koji bi ih mogao dovesti do buduce bolje polovine.

MENTALNO I FIZICKO ZDRAVLJE:Puni ste energije tokom aprila. Cak i ako povremeno postoje trenuci slabosti, bez obzira na to i dalje stojite i nastavljate svoj život.

Posle 23. aprila, kada Mars prelazi u vasu 12. kucu, možda cete se osecati mentalno iscrpljeno i trebate usporiti stvari, bolje se pobrinuti za sebe i svoju dušu. Odmor i silazak sa vašeg podijuma kako biste malo pretražili dušu.

SAVET:Vreme je da se pozabavite odnosima sa drugima jer imate priliku da ih poboljšate sa lakocom.

DEVICA:

KARIJERA I FINANSIJE: U aprilu 2021. Mars nastavlja da vam pomaže da se istaknete, napravite znacajne promene povezane sa karijerom i profesionalni napredak na duži period.

Izmedu 3. i 14. aprila 2021. godine Mars je na medjusobnom prijemu sa Merkurom – vladarom Device – što vam daje veliku sposobnost da ubedite, dodirnete srca onih oko sebe i motivišete ih. Takodje tokom ovog mandata imate hrabrosti i mudrosti potrebne da biste pregovarali o nekom prihodu ili stekli dodatne beneficije za svoj rad.

Neke Devce mogu dobiti bonus ili finansiranje, zajam ili materijalnu podršku putem depozita za projekat.

 1. aprila 2021. godine Mars zapocinje svoj tranzit kroz Devicu i otvara vam put ne samo ka mogucnostima ili prihodima, vec i bilo kojim drugim dobicima. Mogli biste zakljuciti da vam udruživanje, saradnja ili partnerstvo pomažu na nacin koji niste ocekivali ili ne biste verovali da je moguce (poboljšanje vašeg imidža, popularnosti, profesionalnih veza, pružajuci vam konkurentsku prednost). Ponekad je dobro zapamtiti da nije sve u novcu.

Tokom poslednjih dana aprila, Uran – vladar kuce rada – smešten u Biku, susrece se sa Merkurom, Venerom i Suncem, što govori o novim i posebnim mogucnostima za profesionalni razvoj ili pronalaženje (novog) posla. Bilo bi dobro da pohadjate cas kako biste se specijalizovali ili usavršili u svom polju rada. Ako vidite da vam se pruža takva prilika, iskoristite na najbolji nacin; ako ne, ne bi vam smetalo da preuzmete inicijativu i potražite cas koji bi vam mogao pomoci da postanete veštiji i zanimljiviji potencijalnim poslodavcima.

Tokom poslednjeg dela aprila 2021. cete imati koristi od saradnje sa ljudima ili kompanijama iz inostranstva.

LJUBAV: Smatrali ste da ste toliko ozbiljni kada je ljubav u pitanju, u aprilu 2021. godine zaista biste mogli da imate ozbiljne i intenzivne situacije koje bi vas mogle malo destabilizovati. Zaista treba da date nešto iz svog srca, ako želite da imate duboku i trajnu ljubav. Morate malo da nosite srce na dlanu, a niste skloni tome.

April bi mnogim Devicama mogao doneti posebne datume koji im pomažu da se vrate na sopstveni put ili koji im promene život, u nekim slucajevima. Vrlo je verovatno da cete sresti nekoga ko vas gleda adekvatno i s kim se osecate razumljivo, opušteno i lagodno.

Device koje su deo dugotrajnijih veza, zvanicnih ili ne, postaju preterano znatiželjne i pokušavaju da probiju dušu svoje bolje polovine, što može dovesti do toga da veza postane napeta. Ako ste jedna od ovih Devica, obuzdajte radoznalost i budete strpljivi. Vaša bolja polovina ce se otvoriti kada oseti da je pravo vreme za to ili kad se osecaju spremnima za to.

Stvari se znatno olakšavaju nakon 19. aprila, kada zapocnete termin drugacijeg gledanja na stvari i na svoju bolju polovinu i vaša veza preko noci raste u skokovima i granicama.

 1. aprila 2021. godine Mars zapocinje tranzit kroz vasu 11. kucu, što vam pomaže da se opustite i imate opušteniji stav prema životu u paru. Vrlo je verovatno da cete videti koliko su važno prijateljstvo, nesebicnost i zajednicki planovi za buducnost i koliko oni mogu doprineti ucvršcivanju veze.

MENTALNO I FIZICKO ZDRAVLJE: Vaša potreba za introvertnošc´u se manifestuje do druge polovine aprila. Posle dugih vremena emocionalnih previranja i identifikovanja nekih obrazaca razmišljanja ili ponašanja koji vam štete, imate sve šanse da shvatite da ste o sebi naucili mnogo toga. Vreme je da naucite da budete nežniji prema sebi, jer na taj nacin možete lakše da vratite samopouzdanje i optimizam.

Mlad mesec od 12. aprila 2021. aktivira vašu 8. kucu i pruža vam šansu da se preporodite, ponovo izmislite i oslobodite svoje prošlosti, opraštajuci drugima i sebi. Maksimalno iskoristite energiju ovog meseca kako biste nešto promenili u svom životu, na primer odustajanje od štetne navike ili zavisnosti…

SAVET: Trebali biste biti vrlo oprezni u pogledu svog budžeta i troškova. Iskoristite tranzite ovog termina kako biste promenili svoju materijalnu strategiju!

VAGA:

KARIJERA I FINANSIJE: U aprilu 2021. osecate se lakše u društvu, što se može pokazati posebno profitabilnim za vašu karijeru, posao ili za poboljšanje portfelja klijenata. Imate priliku da postavite osnovu za nova partnerstva i pregovarate o novim ugovorima ili, ako ste zaposleni, da pregovarate o ugovoru, ako vam zarada ili obaveze to više ne rade umesto vas. Izmedu 11. i 13. aprila, Oduprete se iskušenju da pogurate stvari, zatražite previše ili upotrebite ucene ili manipulacije da vam pomognu.

Mlad mesec 12. aprila 2021. aktivira vašu kucu karijere i društveno-profesionalnu reputaciju, a 23. aprila Mars takodje prelazi u Vagu, kucu karijere. Ciljevi postaju sve ambiciozniji i dugorocno osmišljavate nove i smelije projekte. Ako ste neko vreme sanjali da napravite znacajnu promenu pravca u svojoj karijeri ili poslu, promenu koju ste odlagali, sada imate astrološki kontekst povoljan za donošenje odluke, pa cak i pocetak da na nju delujete. Ako ste zaposleni, imate priliku da se popnete hijerarhijskom lestvicom ili dobijete zadatak da budete vodja projekta.

Što se tice prihoda, astrološki kontekst aprila 2021. je posebno povoljan. Tokom druge polovine meseca mogli biste dobiti neka sredstva, nasledstvo ili bonus ili bi vaša bolja polovina mogla zaraditi više.

Tokom poslednje nedelje u mesecu mogli biste doci u iskušenje da napravite neke finansijske špekulacije. Ako znate šta radite, neki od tih poteza mogu doneti neocekivane koristi.

Ne nasedajte iskušenju trošenja na kredit!

LJUBAV: Do 19. aprila 2021. aktivira se vasa 7. kuca (veze, partnerstva, brak), što dokazuje da imate priliku da malo posložite stvari u ljubavnom životu.

Ako ste u braku i stvari su u poslednje vreme napete, koristite energiju zvezda tokom ovog mandata da biste se bavili rašcišcavanjem stvari, pomirenjem, ponovnim povezivanjem i konsolidacijom – i bilo cime drugim što trebate da biste imali srecan brak.

Ako ste slobodni i prolazili ste kroz besmislene (i cesto beznadežne) veze, tokom prva dva dekana aprila 2021. šanse su da cete upoznati nekoga ko je zaista vredan vaše pažnje i zbog koga sanjate i verujete u najidealisticniju ljubavnu pricu.

 1. aprila 2021. Venera napušta Vagu iz bracne kuce i prelazi u kucu intimnosti, a 19. aprila slede Sunce i Merkur. Stvari se zagrevaju u vašim ljubavnim vezama, a zaljubljivanje je moguce – niste spremni da se zadovoljite sa manje. Želite intenzitet, dubinu i emocionalno spajanje, a ne samo fizicke veze.

Posle 22. aprila, Venera, Sunce i Mars susrecu se sa Uranom. Kao rezultat, možete ocekivati da se desi bilo šta: ljubav na prvi pogled, iznenadenja vaše lepše polovine, ali i neocekivana trudnoca. Ako trenutno ne želite da imate bebu, budete oprezni i ne zanosite se.

MENTALNO I FIZICKO ZDRAVLJE: Ne žalite energiju, ali vaš entuzijazam i napor prvih dana aprila 2021. godine mogu navesti tendenciju ka tome da se istovremeno ukljucite u previše stvari, pa cak i postanete pod stresom preuzimajuci tudja pitanja. Preporucuje se ušteda snage jer u suprotnom rizikujete da se iscrpite tokom druge nedelje.

Da biste održali svoj moral visok, trebalo bi da vežbate na otvorenom ili da provodite vreme vežbajuci i li baveci se hobijem.

Ne preskacite vreme odmora i opuštanja, posebno kada osecate da niste za ništa.

SAVET: Ako iznenada otkrijete svoje osobine revolucionarnog vodJe, ne pokušavajte da nametnete svoj ritam drugima! Vaš entuzijazam nadahnjuje i mobiliše one oko vas, ali svako ima svoj tempo.

SKORPIJA:

KARIJERA I FINANSIJE: Vasu radnu kucu dobro aktiviraju planete do 19. aprila, što vam daje priliku da se profesionalno preusmerite, usmerite svoj posao, pronadjete nove zaposlene i / ili saradnike (ako imate svoj posao) ili nadjete bolji posao (ako ste zaposleni). Pokažete fleksibilnost i kolegijalnost i da se potrudite da budete prihvatljivi za potrebe drugih.

Cini se da tranziti u aprilu 2021. favorizuju narocito Škorpije koji rade na polju usluga.

Ako nemate posao, bolje da ne ostanete kuci s rukama na grudima. Ukljucite se u volonterski program, jer postoje šanse da cete tamo upoznati nekoga ko vam može ponuditi posao.

Sunce, vladar vase kuce karijere, ambicije, društveno-profesionalna reputacija prolazi kroz vašu radnu kuc´u do 19. aprila. Ako imate lidersku poziciju i želite da ojacate svoju reputaciju ili liderski status, treba da se potrudite i naporno radite. Vreme je da sidete sa pijedestala, medju obicne ljude, svoje kolege ili podredjene, i radite rame uz rame sa njima.

Tokom aprila postoje stabilni prihodi, ali može postojati tendencija da trošite više nego što možete priuštiti i / ili uzimate rizicne kredite, uz rizik od budenja u nesigurnoj situaciji.

Bilo bi dobro da odredite prioritet postojeceg duga. Ako pametno upravljate svojim resursima, možete se osloboditi velikog dela njih, posebno izmedu 15. i 19. aprila.

LJUBAV: Sentimentalni život Škorpija zaživljava nakon 14. aprila 2021. godine, kada Venera zapocinje svoj tranzit kroz sedmu kucu (veze, partnerstva, brak), kucu kojom upravlja. 19. aprila Sunce i Merkur takodje ulaze u sedmu kucu Škorpije. Dakle, za vecinu Škorpiona bracni život je srecan, pun prijatnih iznenadjenja i prilika.

Ako su odnosi životnog partnera i porodice iz koje poticete u poslednje vreme zategnuti, u drugoj polovini aprila 2021. stvoreni su vrlo dobri uslovi za dugo ocekivano pomirenje, koje svima donosi duševni mir i ulepšava atmosferu.

Astralna energija ovog perioda je takodje povoljna za Škorpije koji žele da se krecu pod istim krovom sa voljenom osobom ili da zajedno urede svoj novi dom. Takode su favorizovani Škorpioni koji odluce da osnuju svoju porodicu i pocnu da prave planove vencanja.

Bez obzira u kojoj ste situaciji, budete što fleksibilniji i prijemciviji prema željama vašeg partnera, jer cete možda otkriti da on ne odustaje dok ih ne ispuni. Dakle, bilo bi pametno pokušati barem ne zbuniti stvari ako ne možete biti od velike pomoci.

Najbolji savet za ovaj period je da vas iznenadi osoba koju volite, ono što vam život nudi, a ne da (više) pokušavate da kontrolišete sve i sve oko sebe.

Škorpioni koji su umešani u komplikovane, intenzivne veze ili koji su više voleli da kljucaju u sebi ne otkrivajuci svoja osecanja, mogli bi steci optimisticniju viziju nakon 23. aprila 2021, kada Mars zapocinje tranzit kroz devetu kuc´u.

MENTALNO I FIZICKO ZDRAVLJE: Mlad mesec od 12. aprila 2021. aktivira kucu zdravlja Škorpija, pa vam predlažem da isprobate novu dijetu i / ili zdraviji, manje sedec´i nacin života.

S obzirom na to da u kuc´i rada i zdravlja postoji mnogo planeta, mogli biste se zaokupiti mnogim profesionalnim projektima i zaboraviti da vam je potreban i odmor. Ako primetite simptome koji vas brinu, savetuje se da se ne lecite na samostalno, vec´ da se obratite lekaru.

SAVET:Ako saradjujete sa onima oko sebe i želite da preuzmete više odgovornosti, morate samo da pobedite.

STRELAC:

KARIJERA I FINANSIJE: U aprilu 2021. godine, bilo da ste zaposleni ili vodite sopstveni posao, imate koristi od kreativnosti, mašte i hrabrosti da se potvrdite, što vam pomaže da izadete iz anonimnosti. Talenat i kompetentnost isticu vas gde god da idete, tako da imate velike šanse da pronadete (novi) posao ili uspešno pokrenete pojedinacni projekat, proizvod ili novu fazu u karijeri.

Mogli biste postati pomalo sujetni i želeti da uvek budete u centru pažnje. Ako ne težite saradnji sa kolegama i integraciji u tim, rizikujete da se probudite sami, bez saveznika i bez podrške.

 1. aprila 2021. Venera zapocinje svoj tranzit kroz sestu kucu, kucu kojom takode upravlja; 19. aprila Merkur, vladar kuce karijere, ulazi u kucu posla. Ovi tranziti stvaraju odlicne uslove za naporan rad i ostvarivanje dobrih prihoda.

Ne mislite da cete utonuti u svoju rutinu! Posle 22. aprila, Venera i Merkur se sastaju sa Uranom, predvidajuc´i podsticajne promene i diskusije u okruženju u kojem radite. Medutim, nije iskljuceno da ce postojati tendencija ka preteranim revolucionarnim stavovima, idejama i inicijativama, koji rizikuju da uznemire kolege i / ili pretpostavljene. Bilo bi dobro da svoje ideje predstavite ležerno, mirno i diplomatski, a drugima biste dali dovoljno vremena da razmisle.

Tokom aprila 2021. godine, ali posebno u drugoj polovini, bilo bi dobro da pažljivo obratite pažnju na ono što se govori oko vas i na sve informacije koje kruže u vašem profesionalnom okruženju. Možda c´ete imati priliku da pronadete iznenadjujuce stvari koje otvaraju nove perspektive na projektu i pomažu vam da poboljšate ili ojacate svoj socijalno-profesionalni status.

LJUBAV: Strast preovladjuje u sentimentalnom životu Strelca vec´im delom aprila 2021. godine, tako da imate sve šanse da uživate u ljubavi i harmoniji sa svojim partnerom. Ako ste slobodni, možete ocekivati nove i uzbudljive avanture.

Pored toga, ljubav podstice vašu kreativnost, pa je moguce otkriti da ste motivisaniji i entuzijasticniji na poslu.

Mladi mesec od 12. aprila aktivira kucu Strelca (ljubav, romansa, flert, zabava), koja vas podstice i pomaže vam da se emocionalno otvorite, otkrijete sve genijalnije i smelije nacine da pokažete ljubav prema partneru ili, ako jeste sami, za osobu koja vas privlaci.

U 5. kuci Strelca su i Venera (do 14. aprila), Sunce i Merkur (obe do 19. aprila). Iskoristite ove energije da biste uživali u voljenoj osobi i da biste proveli što više vremena zajedno. Uprkos ogranicenjima koja namece zdravstvena kriza, nije neophodno ostati zakljucan u kuci. Astralni kontekst ovog perioda nadahnjuje vas da otkrijete aktivnosti koje vas vode u svet i pomažu vam da izadjete iz rutine i osvežite svoj bracni život.

 1. aprila 2021. godine Mars, vladar 5. kuce Strelca, krec´e u tranzitu kroz kucu intime, što može izazvati porast libida i pojavu erotskih atrakcija onoliko iznenadnih koliko i jakih.

MENTALNO I FIZICKO ZDRAVLJE: Imate puno energije, bavite se više sportom, više vežbanja, da biste potrošili višak energije, da biste se disciplinovali, pa cak i da biste se rešili latentne agresije koja ce uskoro izbiti. U suprotnom, posle perioda entuzijazma i uzbudenja rizikujete da padnete široko, bez raspoloženja i bez energije.

SAVET: Što se brže zaljubite, to brže prolazi. Ako ne želite sami da stvarate nepotrebne komplikacije, nemojte žuriti sa obecanjima i zavetima!

JARAC:

KARIJERA I FINANSIJE: Do 23. aprila, Mars energetski utice na vaš rad i kuc´u zdravlja, a harmonicni aspekti koje formira sa Venerom, Merkurom i Jupiterom predvidjaju znacajne dobitke, a možda cak i dugorocno povec´anje prihoda. Ako tražite (novi) posao, tokom ovog perioda povec´avaju se šanse da pronadete nešto u skladu sa svojim težnjama.

U prve dve dekade aprila moguce je da procveta jedan stariji projekat, na kojem radite vec neko vreme. Pocinju da se pojavljuju prelepe dugorocne perspektive, koje vas motivišu da se i dalje znojite, radeci sa istrajnošcu i marljivošcu. Za neke Jarceve je pravo vreme da zgrabe nešto što su oduvek želeli, da izvrše svoj poziv tako da se osec´aju ispunjeno. Nije za ne ocekivati materijalno zadovoljstvo, ali što je najvažnije, imate priliku da povratite svoju unutrašnju ravnotežu i samopoštovanje.

 1. aprila 2021. godine, Venera, vladar 10 kuce Jarca (karijera, ambicije, društveno-profesionalna reputacija), zapocinje svoj tranzit kroz kucu kreativnosti, pozivajuc´i vas da na svetlost dana iznesete svoje talente, maštu, kreativni kapacitet.

U poslednjoj nedelji meseca, Uran, vladar druge kuce novca, formira tacne konjunkcije sa Venerom, Merkurom i Suncem, što sugeriše da mogu da se pojave neocekivani dobici, prihod od špekulativnih aktivnosti ili predlozi za saradnju koje niste ocekivali.

LJUBAV:Veci deo aprila 2021. izgleda da imate više posla sa sobom nego sa drugima. Uronjeni u svoj unutrašnji forum i u sopstvene emocije, skloni ste da postanete gluvi za želje drugih .

Jarcevi koji su vec osnovali sopstvenu porodicu treba da iskoriste ovomesecne tranzite kako bi se pomirili sa svojim voljenima, vratili harmoniju u dom i osmeh na licu voljene osobe, pronašli životnog partnera i slatki osecaj gnezda – taj carobni prostor koji vam uvek daje sigurnost i duševni mir.

Romantizam se postepeno ponovo uspostavlja nakon 14. aprila 2021. godine, kada Venera zapocinje tranzit kroz kucu ljubavi, kucu kojom ona takodje upravlja. 19. aprila Sunce i Merkur se pridruzuju Veneri, a pocev od 22. aprila Venera, Sunce i Merkur susrecu se sa Uranom. Stoga se ljubav može pojaviti u vašem životu iz najneocekivanijih pravaca. Vaša sposobnost zavodjenja se povecava i podstice vas da je testirate, vežbate.

Mars, vladar cetvrte kuce doma, porodice, zapocinje 23. aprila svoj tranzit kroz sedmu kucu veze, partnerstva, brak, što dodatno osvetljava vaš društveni i sentimentalni život.

Poslednje nedelje aprila, slobodni Jarcevi osecaju potrebu da odu u svet i potraže nekoga ko je zainteresovan za izgradnju dugorocne veze.

MENTALNO I FIZICKO ZDRAVLJE: Emotivna ravnoteža je mnogo bolja nego prethodnog meseca, osecate se sigurnije, mirniji sa sobom, jaci.

Posle 20. aprila, možda cete osetiti potrebu da izadjete iz unutrašnjih komora i ponovo se povežete sa drugima.

Nastavite sa odredjenim aktivnostima koje volite, koje vas zabavljaju i / ili koje vas opuštaju. Vreme je da odvojite više vremena za zabavu ili za negovanje hobija ili talenta.

Potražite društvo drugih, cak i na daljinu (na mreži), i pružite prijateljima priliku da se osecaju dobro kako biste se izvukli iz preterane brige o sebi.

SAVET:U nekom trenutku cete možda biti skloni da radite samo ono što želite, samo ono što volite, ali bilo bi dobro uzeti u obzir I želje drugih. Ne ocekujte da ce svi ostali biti spremni da idu vašim tempom!

VODOLIJA:

KARIJERA I FINANSIJE:Tranziti iz aprila favorizuju razmenu ideja, diskusije, pregovore i transakcije bilo koje vrste. Stoga možete privuci nove zaposlene, organizovati razgovore za zapošljavanje osoblja – ili, ako tražite posao, zakazati razgovore sa raznim poslodavcima.

Pravo je vreme da analizirate i razgovarate o odredenim ugovornim klauzulama, da planirate projekte i aktivnosti i da podelite ono što ste zacrtali. Bice vrlo zahtevan period u pogledu komunikacije svim sredstvima.

Takodje, iskoristite energiju prve dve dekade u mesecu da biste se ponovo povezali sa odredjenim ljudima sa kojima niste dugo komunicirali i sa kojima biste želeli da saradjujete na svojim projektima.

Mars, tradicionalni vladar vase trece kuce komunikacije, prelazi vašu kuc´u posla od 23. aprila, što vas mobiliše da pojednostavite svoj posao. Vreme je da se vaše brojne ideje i projekti organizuju i primene u praksi ako želite da ostvarite materijalnu korist koju ste zacrtali. Na vama je koliko cete (ili koliko malo) zaraditi. Takodje, Mars vas poziva da uložite više napora da radite rame uz rame sa drugima, zaposlenima ili poslovnim partnerima (u zavisnosti od vaše situacije).

Izmedju 4. i 19. aprila treba izbegavati impulsivne odluke u vezi s novcem, kao i obecanja za koja niste sigurni da c´ete moci da ih ispoštujete. Bolje ne trošite više nego što imate i ne oslanjajte se na novac koji još niste dobili.

LJUBAV: U aprilu više vas zanima spoljašnji univerzum nego unutrašnji i više ste voljni da komunicirate sa drugima, ali u isto vreme i šire, tako da oni oko vas mogu imati utisak da nemaju puno šanse da budu saslušani. Životni partner je, medjutim, vrlo odlucan da ga saslušate od prošlog meseca.

Aprilski tranziti favorizuju pregovore i sporazume, ukljucujuci odnose parnika i porodicni život, pa lakše možete doneti zajednicke odluke. Na ovaj nacin je vrlo moguce zajednicki odluciti da je došlo vreme za obnovu životnog prostora ili cak za promenu adrese, tako da se svi osecaju prijatno.

Slobodni mogu ljubav otkriti bliže nego što su ocekivali: kada izadju da kupe hleb ili bace smece, u šetnji komšilukom ili povodom virtuelnog kursa na Internetu.

Do 23. aprila 2021. godine Mars vas podržava u vašim romanticnim poduhvatima, a izmedu 15. i 19. aprila možda c´ete biti iznenadjeni kada ustanovite da se prijateljstvo postepeno pretvara u nezaboravnu romanticnu vezu.

Marsova energija je korisna i za starije parove koji žele da se preporode, ponovo otkriju ljubav, vrate erotsku radost i otkriju intelektualne igre drugog vremena.

Moguc´e je da nakon 19. aprila udjete u meditativniji period ili, jednostavno, želite da se gnezdite sa voljenom osobom u uglu sofe …

MENTALNO I FIZICKO ZDRAVLJE: U odlicnoj ste formi, ali savetuje se da obratite pažnju na mogucu predispoziciju za hiperaktivnost i mentalno preopterecenje. Možda ne bi škodilo da se edukujete o raznim metodama koncentracije, fokusirajuci se na ono što je neophodno. U suprotnom rizikujete da potrošite mnogo energije.

Posle 23. aprila, kada Mars zapocne tranzit kroz kucu zdravlja, budite pažljiviji prema tome šta pijete kada su lekovi ili suplementi u pitanju ali i namirnice i procitajte upozorenje i liste sastojaka, može biti problema izazvanih alergijom.

SAVET: Efikasna komunikacija može biti kljuc mnogih važnih situacija u vašem životu. Obratite pažnju na ono što govorite i na ono što vam drugi govore! Ako jeste, zapišite! Skloni ste da zaboravite, a posledice mogu biti vrlo neprijatne.

RIBE:

KARIJERA I FINANSIJE: Sunce prolazi kroz vasu drugu kucu novca, vrednosti i licnih resursa do 19. aprila, što predvidja povoljni period za vaše prihode. Ako nemate posao, sada biste ga mogli lakše pronaci, pa vam se preporucuje da preuzmete inicijativu. Vreme je da pratite oglase, ažurirate svoj CV i pošaljete ga na što više mesta. Aprilski tranziti takodje su povoljni za Ribe koje žele da promene svoj trenutni posao.

Što se tice prihoda, izmedju 4. i 19. aprila, partnerstva, saradnja i udruženja vam idu u korist. Sa druge strane, vrlo je moguce da ce vas životni partner podstaci da budete materijalno nezavisniji. Nije slucaj da se osec´ate uvredjeno, vec da date sve od sebe da pokažete svoje talente i profesionalnu kompetenciju.

Ako ste planirali da napravite veliku adaptaciju u svom domu, možete biti optimisticni. Porodica je voljna da vam pomogne da ispunite svoju želju za životom u ugodnijem i prijatnijem prostoru. Medjutim, izracunajte jasan budzet, pocevši od onoga šta vam zaista treba, i budite umereni. Poslednjih dana u mesecu mogu nastati nepredvidjeni troškovi.

LJUBAV: Za samce Ribe, u aprilu, nema posebnih sentimentalnih dogadjaja. Posle 23. kada Mars pocinje da prelazi u vasu petu kucu ljubavi, romanse, zabave, atmosfera popušta, ali ne mnogo. Ako tražite svoju srodnu dušu, verovatno još uvek ne polažete velike nade.

U to vreme bilo bi mnogo korisnije razmišljati o važnosti romanticnih veza u vašem životu i onome što ste spremni da ponudite u vezi.

Sa druge strane, ne mešajte materijalne interese sa ljubavnim, jer vas ovaj pristup može dovesti samo do katastrofe – kao što se verovatno dogodilo barem jednom u prošlosti.

U vec obavezanim parovima glavna tema aprila. može biti novac i upravljanje njima, posebno ako je to zajednicki budzet. Izradjuju se racuni i analizira se šta bi bilo potrebno u zajednickom domu. Ako je jedan škrt, a drugi galantan, moglo bi se zakljuciti da je najrealniji scenario „svako sa svojim novcem“. Tranziti ovog perioda favorizuju iskrene diskusije, tako da uopšte nije teško postici dogovor.

MENTALNO I FIZICKO ZDRAVLJE: Ako ste i dalje zabrinuti zbog odredjenih zdravstvenih problema, trebalo bi da posetite lekara, zatražite savet specijaliste, bez razmišljanja o novcu. U suprotnom, ako se lecite na svoju ruku, možda cete otkriti da ste novac bacili kroz prozor.

Posle 19. aprila moguce je da se pojave iznenadjujuc´i simptomi, ali i spektakularni oporavci ili promene u dijagnozi. Neke Ribe mogu iznenada otkriti da je stariji zdravstveni problem daleko od onoga što se cinilo.

SAVET:Pazite kako se izražavate, posebno u drugoj polovini meseca! Cini se da su vaše ideje vrlo dobre, ali ako po svaku cenu želite da budete originalni, rizikujete da izazovete vrlo neprijatne reakcije.

Zithromax for sale