MESECNI HOROSKOP ZA MART 2021.

za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

OVAN: Sa Suncem i Venerom u vasoj 12. kuci do 20. marta, odnosno 21. marta, skloniji ste romanticnijem raspolozenju nego obicno, možda cak i poetskim i manje smelim pristupima nekome koga volite. Do 22. marta, neki Ovnovi bi radije razmišljali o starim ljubavima ili onome što zaista žele u vezi i ljubavi. Ako ste vec u vezi, najverovatnije samo želite da izolujete sebe i svoju bolju polovinu negde daleko od znatiželjnih ociju.

Sunce prelazi u Ovna 20.marta, a sledeceg dana sledi i Venera. Kao rezultat, vracate samopouzdanje i sposobnost privlacenja i zavodenja .

Nakon 22. marta 2021. imate vece šanse da upoznate nekog posebnog s kim se osec´ate kao da možete živeti srec´no do kraja života. Ako ste u nezvanicnoj vezi, možda ce biti reci o braku. Ako ste vec vencani, vaša bolja polovina vas okružuje nežnim, toplim gestovima, a možda cete ih iznenaditi obracajuci više pažnje i strpljivo slušajuci šta imaju da kažu.

Mars – vladar vašeg znaka – zapocinje tranzit kroz 3. kucu Ovna 3. marta 2021. godine, što podstice vaše razmišljanje i žed za znanjem i potrebu da komunicirate i ucinite da se cujete. Treba maksimalno iskoristi energiju ovog tranzita kako biste naucili nove stvari koje vam mogu pomoci u profesionalnom napretku.

Izmedu 20. i 24. marta 2021. trigon Marsa sa Saturnom pomaže vam da se istaknete i budete cenjeni od strane ljudi na polozaju ili poslovnih partnera, ostavljate sjajan utisak na grupu tako da vas može pozvati da im se pridružite u projektu. Ali važno je da ne postanete previše dominantni i dozvolite drugima da izraze svoja mišljenja, prihvatite da niste jedini koji je u pravu. Takode ne biste trebali žuriti ili davati obecanja koja kasnije necete moci ispoštovati.

Što se tice prihoda, stvari se odvijaju i raspoloženje se vedri nakon 21. marta 2021. godine, kada Venera prelazi u Ovna. Njen tranzit zajedno sa Suncem dokazuje da imate priliku da se lakše istaknete na impresivniji nacin nego obicno, a donece vam i materijalno zadovoljstvo.Preporucuje se da ne budete sebicni i da ne mislite samo na sebe; umesto toga, budite pažljivi prema interesima svojih saradnika ili partnera.

Sunce prelazi u Vasu 12 kucu do 20. marta 2021, Venera do 21. marta i Merkur od 15. marta. ovaj astrološki kontekst, vam preporucuje da ne zanemarujete svoj duhovni život, opuštanje i metode kako biste postali svesni svojih podsvesnih motivacija i uslovljenosti.

Iako vas Sunce i Venera forsiraju da što više komunicirate sa onima oko vas, u martu 2021. godine morate uzeti odmor najmanje jedan sat dnevno kako biste uspeli da oslusnete svoj unutrašnji glas i sredite misli.

Pošto se Mars nalazi u 3. kuci od 3. marta 2021. godine, pokretnjiviji ste i fizicki i mentalno. Kao rezultat, vreme samoce i introspekcije su od suštinskog znacaja.

Posle 20. marta možete ocekivati da cete se osecati energicnije i imati više poleta za život. Više vežbajte, tako da višak energije trošite na konstruktivan nacin.

Obratite pažnju na svoju intuiciju i ne dozvolite da vas uznemirenost stigne, jer rizikujete da trošite energiju i ne uspevate da se usredsredite na stvari koje su zaista važne. 27. marta za vas ce možda biti presudna diskusija koja ce vam pružiti priliku da saznate neke informacije koje menjaju vašu perspektivu o nekim profesionalnim ili intimnim stvarima.

BIK: Društveni život Bikova je prilicno aktivan u martu 2021. godine, uprkos ogranicenjima izazvanim pandemijom, a posle 15. marta možda se ukazuju i neke romanticne prilike.

Pravi dejtovi, licem u lice, mogu se zameniti društvenim mrežama, sajtovima za upoznavanje i aplikacijama koji vam mogu ponuditi iznenadujuce ljubavne mogucnosti. Pohadanje diskusija u grupama ili hobijima ili vežbanje u drugim vrstama društvenih medija može dovesti do flertovanja. To ne mora uvek dovesti do veze, ali možete barem steci nove prijatelje.

U postojecim vezama, zvanicnim ili ne, možda postoje razgovori oko novca, posebno nakon 3. marta 2021. godine, kada Mars prelazi u vašu 2. kucu . Marsov tranzit kroz kucu novca pruža izvrsnu priliku da sa boljom polovinom razgovarate o svojim vrednostima i pregovarate kako biste postigli zajednicki temelj. Takode vam daje priliku da otkrijete da li se veza zasniva na stvarnom osecanju naklonosti ili samo na materijalnim interesima. Vaša bolja polovina može dati materijalna obecanja koja ne može ispuniti, ne nužno iz zle volje.

Do 21. marta 2021. Venera – vladar vašeg znaka – prolazi kroz 11. kucu i izaziva tendenciju ka nežnosti, poetskoj romanticnosti, fantaziji i brizi za vašu bolju polovinu.

Profesionalno govoreci i kada je rec o prihodima, mart 2021. izgleda vrlo dobro za Bikove. Nadahnuti ste i sigurni u svoje sposobnosti i dobijate znacajnu pomoc od prijatelja i kolega ili grupe koja vas visoko ceni.

Od pocetka meseca imate sve šanse da uskladite svoje profesionalne i materijalne interese sa onima iz društveno-profesionalne grupe ciji ste deo. Tokom ovog mandata veoma je važno da se ne izgubite u grupnim interesima i ne dozvolite drugima da dominiraju ili vas opterec´uju sopstvenim odgovornostima, ali ni da ne padnete u krajnost da budete sebicni.

Od 3. marta 2021. Mars daje energiju vašoj kuci novca i licnih resursa, pa vam se predlaže da ponovo radite na starijem projektu, možda licnom koji ste u jednom trenutku pustili da biste raditi za druge.

Imate posebno oštru intuiciju vezanu za novac i ideje koje imate hrabrije su i imaju vece šanse da donesu znacajne koristi. Preporucuje da se ne zanemaruje onlajn okruženje, jer se to može pokazati zlatnim rudnikom za razvoj vaše karijere, ucvršcivanje vaše reputacije ali i dobijanje neke slave. Mreža vam takode može pomoci da pronadete posao na daljinu, ako ste zainteresovani.

Od 25. do 28. marta može biti narocito dobar termin kada je novac u pitanju. Sa svoje strane možete privuci ljude koji su spremni da finansiraju vaš projekat ili vam pomognu da steknete materijalnu nezavisnost koju vec neko vreme pokušavate da postignete.

Interakcije sa drugima, ukljucujuci one na daljinu, održavaju vas u formi, optimisticne i sigurne u buducnost. Bilo bi pozeljno da se cak i pridružite grupi koja proucava alternativne metode lecenja ili koja vas može nauciti kako istražiti svoja osecanja tolerancijom i samoopraštanjem.

Posle 20. marta 2021. godine, kada Sunce i Venera zapocnu tranzit kroz vasu 12. kuc´

u, trebalo bi da pogledate u prošlost, saberete stvari i pokušate da razumete na šta se zaista možete osloniti za projekte u buduc´nosti. Vreme je da povratite svoju emocionalnu ravnotežu, jer je to jedini nacin na koji možete postici sve što ste zacrtali na profesionalnom i licnom nivou.

Astrološka energija od 27. do 30. marta 2021. godine mogla bi vam pružiti priliku da otkrijete stariju ranu, ali i preduzmete prve korake ka zarastanju. Vredi iskoristiti ovu priliku i povratiti svoj duševni mir.

Nadite dovoljno vremena za razmišljanje o prošlosti i detinjstvu i razgovor sa porodicom. Ako je vaša veza sa roditeljima slaba, sada je vreme da je delimicno izlecite. Ako to želite, možete ostati na disanci, ali ponovno uspostavljanje linije komunikacije može samo umanjiti podsvesne napetosti koje vas naglašavaju cak i ako ne možete reci da to cine. Budite otvoreni za duhovne lekcije koje vaša porodica mora da vas nauci!

BLIZANCI: U martu 2021. interesovanje Blizanaca za njihov ljubavni život vece je nego obicno i mnogi od njih se pitaju da li veza u koju su ukljuceni ima šanse da se dugorocno popravi. Neki Blizanci mogu cak shvatiti da je njihov brak više nalik profesionalnom savezu, vrsti preduzeca, umesto da bude ljubavna veza. Ali drugi Blizanci bi mogli zakljuciti da im nedavna afera odvlaci pažnju od znacajnih karijernih ili poslovnih projekata ili da utice na njihovu reputaciju. Drugi sanjaju o aferi sa osobom na visoj poziciji ili sa nekim ko je u njihovim ocima figura autoriteta.

Mars zapocinje svoj tranzit 3. marta kroz Blizance, što bi moglo da pokrene vaša cula i maštu i podstakne snažne romanticne želje. Ali pošto je Mars vladar vaše kuce prijatelja, vrlo je verovatno da bi veza koju ste želeli da budete romanticna mogla ostati platonska.

Otprilike sredinom meseca, konjunkcija Venera-Neptun može vas naterati da sanjate o ljubavi iz prošlosti i da se zapitate šta bi bilo da ste pod odredenim okolnostima donosili drugacije odluke ili se drugacije ponašali. Ako se pitate da li biste mogli da obnovite vezu sa ovom osobom ( mogli biste da delujete ka njoj), najbolji dani da joj se obratite bili izmedu 22. i 30. marta.

Cini se da je za Blizance mart 2021. vreme planova za buducnost. Ali da bi vam entuzijazam ovog izraza mogao izgubiti iz vida ono sto vam se sada dogada pod nosom.

Merkur 15.Marta – vladar Blizanaca – zapocinje svoj tranzit kroz 10. kucu karijere, što pomaže Blizanima koji žele da se istaknu, popnu na hijerarhijsku lestvicu gde rade, dobiju vodecu poziciju. Pred kraj meseca, neki Blizanci mogu shvatiti da se njihove vrednosti zapravo ne podudaraju sa vrednostima kompanije u kojoj rade ili da su u sukobu interesa ili da moraju da promene smer u karijeri, tako da njihova profesionalna zanimanja bolje odgovaraju njihovim ciljevima i potrebama.

Mars je vladar i 6. kuce Blizanaca (posao i zdravlje) i 11. kuce (grupni projekti, prijatelji, internet, buducnost), a 3. marta 2021. prelazi u same Blizance. Kao rezultat toga, maksimalno iskoristite ovaj tranzit kako biste lucidno procenili koje su mogucnosti da se istaknete i napredujete u svojoj trenutnoj profesiji i profesionalnim projektima. Ovaj tranzit Marsa takode vam može pomoci da nadete novi posao na daljinu preko prijatelja ili kao deo multinacionalne kompanije.

Mladi mesec iz Riba 13. marta 2021. aktivira Blizancevu 10. kucu i obecava profesionalnu obnovu, otkrivajuci novi izvor prihoda ili priliku da investirate u sopstveni posao kako biste ga razvili.

Mars – tradicionalni vladar kuce zdravlja Blizanaca – prelazi u Blizance 3. marta 2021. godine, što ukazuje na vece interesovanje za vaše zdravlje.

Vreme je da obratite više pažnje na svoju ishranu, nacin života i radni ritam. Mogli biste iskusiti tendenciju ka postavljanju visokih ciljeva i preuzimanju previše profesionalnih projekata, rizikujuc´i da brzo završite iscrpljeni. Trebali biste imati dovoljno vremena za opuštanje i odmor.

Neki Blizanci mogu imati suprotnu tendenciju ka hipohondriji ili prekomernom interesovanju za optimalan i zdrav životni stil. Ako ste u ovoj situaciji, trebalo bi da maksimalno iskoristite Marsovu energiju ovog termina da biste posetili iskusnog lekara ako imate zdravstvenih problema ili specijaliste za ishranu ako želite da se hranite zdravije.

Koristite svoju moc ubedivanja kako biste privukli pristalice ili iskoristili svoje komunikacijske veštine u pružanju podrške onima koji ne mogu da cuju vas glas. Ali pazite da ne postanete previše navalentni!

RAK: Posle emocionalne i relativne drame kroz koju ste prolazili prethodnog meseca, u martu 2021. vreme je da predahnete, meditirate i napravite korak unazad kako biste reorganizovali svoje misli.

Mars 3.marta- tradicionalni vladar 5. kuce Raka (ljubav, romansa, flert, zabava, deca, kreativnost) – zapocinje svoj tranzit kroz vašu 12. kucu (izolacija, patnja, podsvest, lecenje, duhovnost), što vam može pomoci otpusti prošlost ili bolje razumeti neke prošle veze u svom životu. Zbrojite stvari i pokušate da izvršite ritual opraštanja za sebe i one za koje mislite da su vam u prošlosti naneli nepravdu ili vas povredili.

Neki Rakovi imaju tendenciju da uskoce u strasne veze najintenzivnije prirode, možda cak i tajne, koje rizikuju da stvore komplikacije, narocito nakon 23. marta.

Druge Rakove muce snažna osecanja koja ne mogu da izjave. Ako ste u takvoj situaciji, maksimalno iskoristite energiju trigona koji su napravili Mars i Saturn izmedu 20. i 24. marta kako biste priznali svoja osecanja. Energija koju stvara trigon Mars-Saturn takode se može pokazati korisnom za Rakove koji su deo starijih parova, jer ih stimuliše i pomaže im u posebno konstruktivnim diskusijama o intimnosti i / ili zajednickim resursima u paru.

Mars – vladar 10. kuce Raka (karijera, ciljevi, društveno-profesionalna reputacija) – 3. marta 2021. godine, prolazeci kroz vašu 12. kucu, što pokazuje da osecate potrebu da se povucete negde daleko od znatiželjnih ociju i radite u tisini malog kutka kako biste ispunili svoje ciljeve. Tokom ovog mandata niste zainteresovani da vas vide i cuju, ne dolazite u iskušenje da se istaknete. Možete maksimalno iskoristiti ovaj tranzit kako biste okoncali neke projekte koji vas više ne inspirišu, koji vas ne predstavljaju ili koji više nisu aktuelni.

Neki Rakovi ozbiljno razmišljaju da li treba da promene profesionalni smer i da li bi bilo korisno pohadati neke casove usavršavanja ili polagati neke ispite kako bi potvrdili svoje veštine.

Sunce 20.marta zapocinje tranzit kroz 10. kucu Raka, vršeci blagotvoran, dinamican uticaj koji uravnotežuje inhibirajuci uticaj Marsa. Buduci da je Sunce vladar vašeg zaradenog novca, njegov tranzit kroz vašu 10. kucu pomaže vam da se istaknete i proslavite. Tokom ovog mandata imate priliku da postanete autoritet u svojoj oblasti rada, priznate svoje veštine i iskustvo, postanete vredniji na tržištu rada (ako ste zaposleni i / ili ako želite bolji posao) ili više zanimljivo za potencijalne poslovne partnere (ako ste vlasnik preduzec´a). Sa lakocom zaslužujete poštovanje i podršku autoriteta. Naravno, sve to može dovesti do povecanja prihoda, kako kratkorocnog, tako i dugorocnog.

U martu 2021. izgleda da ste veoma zainteresovani za istraživanje svog zdravlja, posebno ako imate neku hronicnu bolest, ali preporucuje da budete vrlo oprezni u izboru specijaliste, posebno tokom poslednjeg dekana u mesecu. U suprotnom, mogli biste naici na nekoga ko stvarno šteti vašim licnim uverenjima ili ignoriše emocionalni aspekt vaših problema, cak i bez namere.

Bilo bi idealno pronaci strucnjaka koji ima holisticki pristup i koji je, na primer, u stanju da identifikuje psihosomatske manifestacije. Ako niste sigurni da li ste našli takvog strucnjaka, odložite.

Klonite se što je više moguce od spletki i pazite da se ne umešate u netacne i rizicne poteze vezane za novac!

LAV: Imate poseban šarm i magnetizam koji privlace i fasciniraju potencijalne partnere. Iz vas iscuri misteriozna sila i romansa kojoj malo ko može da se odupre.

U martu 2021. vasu 8. kucu – gde je Neptun – aktiviraju Sunce (do 20. marta), Venera (do 21. marta) i Merkur (od 15. marta). Kao rezultat, Lavovi mogu ocekivati da ce njihovi seksualni životi znatno oživeti. U dugotrajnim vezama obnavljaju se intimne veze; novije, nedavno izgradene, mogu preci u intenzivniju fazu produbljivanja veze na emocionalnom i intimnom nivou.

Tokom prva dva dekana meseca, Suncev tranzit (kao vladar vašeg znaka) kroz vašu 8. kucu daje vam senzualnost, ali izgleda da vas uopšte ne zanimaju plitke i privremene veze. S druge strane, neki Lavovi postaju posesivni, ljubomorni i dominantni, izazivajuc´i spletke i manipulišuci.

Mlad mesec od 13. marta 2021. aktivira i vašu 8. kucu, što je dobra stvar za vaš ljubavni život. Vreme je da zapocnete novo poglavlje u svom životu u paru i pokušate da obratite više pažnje na potrebe i želje vaše bolje polovine, a ne samo na svoje.

Ako ste u braku, maksimalno iskoristite Merkurov tranzit kroz kucu partnerstva do 15. marta kako biste se dogovorili sa boljom polovinom o troškovima koje treba da napravite i zajednickim projektima, u celini. Ovaj astrološki kontekst pruža vam izvrsnu priliku da zakažete sastanak sa prijateljima .

Što se tice novca, mart 2021. izgleda prilicno komplikovano, posebno ako morate da otplac´ujete dugove bankama, izdržavanje za decu, pregovarate o podeli robe ili ako morate da dobijete neka sredstva.

Srecom, tranziti iz vaše 8. kuce (Neptun, Sunce, Venera i Merkur) i mladog Meseca 13. marta (što se takodje dešava u 8. kuci) podsticu i pomažu vam da uštedite, revidirate svoju materijalnu strategiju, platite iskljuciti ili reprogramirati isplate za postojece dugove i ne praviti nove dugove. Tokom ovog mandata mnogi Lavovi imaju koristi od posebno oštre intuicije povezane sa novcem i ako slušaju svoj unutrašnji glas, ne mogu pogrešiti. Lavovi koji treba da ulažu takode imaju velike šanse da dobiju podršku znacajnog investitora.

Profesionalno, imate koristi od toga što ste se pokazali kao dobar kolega i izbegavali ispraznost. Ne pokušavajte da nametnete svoju tacku gledišta ili da iskoristite druge. Ako na poslu postoje sukobi (sa saradnicima ili zaposlenima, u zavisnosti od vaše situacije), oni se mogu rešiti posle 20. marta.

Venera 21.marta- vladar i vaše kuce karijere i vaše kuce komunikacije – zapocinje svoj tranzit kroz 9. kucu (daleka mesta, inostranstvo, verovanja, visoko obrazovanje). Kao rezultat toga, imate vec´e šanse za pronalaženje stranih partnera ili saradnika koji ce konsolidovati vaše poslovanje ili karijeru (ovisno o slucaju). Takode je verovatno da cete postati zainteresovaniji za izlazak na inostrano tržište ili promeniti pogled na neka profesionalna pitanja koja su nekada izgledala komplikovano ili nejasno.

Mart 2021. povoljan je za introspekciju, transformacije i emocionalno i fizicko cišcenje.

Iskoristite Mlad mesec od 13. marta kako biste se oslobodili nekih navika koje nisu dobre za vas i iz svog života eliminisali sve ono što vas duši ili sprecava da napredujete i postignete sve što ste zacrtali uraditi.

Mladi mesec sa sobom može da donese znacajno otkrice koje vam pomaže da postanete svesni nekih obrazaca razmišljanja ili ponašanja nasledenih od predaka koji su ostavili traga na vaše fizicko i mentalno zdravlje. Astrološki kontekst marta vas nadahnjuje da se oslobodite ovih obrazaca i zapocnete novo poglavlje svog života, zdravije na fizickom i mentalnom nivou.

Tokom marta 2021. vaš uspeh u velikoj meri zavisi od vaše sposobnosti za saradnju. Ako imate na umu interese i onih oko sebe, a ne samo vlastiti profit, rezultati mogu prevazici vaša ocekivanja.

DEVICA:U martu 2021. uživate u relaciji i harmoniji. Koristite energiju koja vam je potrebna da biste izgradili ili obnovili ljubavnu vezu i imate šanse da upoznate ljude koji su vam privlacni i naterate vas da razmislite o dugotrajnoj vezi.

Merkur 15.marta – vladar Device – zapocinje tranzit kroz vašu 7. kucu (veze, brak), gde su takode Neptun, Sunce (do 20. marta) i Venera (do 21. marta). Kao rezultat toga, zanimaju vas drugi i njihove želje i otvoreni ste za novo kada je rec o životu u paru, bilo da se radi o dugotrajnoj vezi ili nedavno zapocetoj vezi. Nadahnjujete i dopuštate sebi da budete nadahnuti, a iskrene diskusije koje odražavaju vaše srce mogu da zbliže vas i vašu bolju polovinu.

Tokom ovog mandata neke Device dobijaju priliku da se pomire s nekim iz svoje prošlosti s kim su imale lošu konekciju . Nije nemoguce da bi ta osoba predloži pomirenje ili obnavljanje odnosa, u manje ili više eksplicitnim terminima.

Sunce 20.marta ulazi u vasu kucu intimnosti, a zatim 21. marta i Venera. Ovaj astrološki kontekst pojacava vaša osecanja i favorizuje emocionalnu bliskost i izgradnju zajednickog prostora, fizicki i emocionalno potrebnog za rast veze. Mogla bi postojati tendencija ka intenzivnim strastima, pa cak i zabranjenim vezama. Tokom poslednjeg dekana u martu privlacite ljude koji mogu imati intenzivan transformativni uticaj na vas, što bi se moglo pokazati prilicno teškim; ali je itekako neophodno kako bismo se oslobodili nekih starih emocionalnih obrazaca.

Mars oživljava vaš profesionalni život od 3. marta 2021. godine, kada prelazi u 10. kucu (karijera, ciljevi, društveno-profesionalna reputacija). Vrlo je verovatno da osecate snažnu nameru da promenite nešto na svom profesionalnom putu, možda cak i da promenite smer.

Ali vaše inicijative za promenu možda nece odgovarati nekim ljudima sa kojima radite zajedno, bilo da su to poslovni partneri, klijenti, saradnici, šefovi i tako dalje. Kao rezultat, oko 24. marta može doci do prepirki ili cak do tuce, a neki mogu pokušati da vas ocrnjuju ili ogovaraju.Sto pre obavestite ljude oko sebe o promenama koje nameravate da unesete ili da budete sigurni da gubitak nekih od njih nece upropastiti vaše planove. Nije jednostavna situacija, ali samo prdeuzimajuci neke rizike možete da rastete i steknete nezavisnost koju želite – kako profesionalno, tako i kada je novac u pitanju.

Ako ste vlasnik preduzeca, ono može rasti izmedu 20. i 24. marta, kada napori koje ste uložili u poslednje vreme pocinju da se prepoznaju i nagraduju.

Ako ste zaposleni, izmedu 20. i 24. marta vrlo je verovatno da ce spektakularni profesionalni uspeh generisati veliku promenu u vašem životu.

Što se tice prihoda, tokom marta 2021. godine cete imati koristi od partnerstava, saradnje i timskog rada; ali budete vrlo pažljivi i pragmaticni kada pregovarate o svojim pravima ili udelu u dobiti.

Nema posebnih zdravstvenih problema na vidiku, posebno tokom prva dva dekana 2021. Možete ocekivati da se osecate energicno, motivisano, voljno i sposobno da prevazidete neki strah i promenite svoj život.

Posle 20. marta 2021. vaš zdravstveni status može biti krhkiji ili postoji tendencija da se iskljucite i razmislite o stvarima kao što su smrt, život posle smrti ili druge metafizicke stvari.

Dobra vest je da je poslednji dekan marta povoljan za lekovita istraživanja koja mozete da napravite zajedno sa kvalifikovanim psihoterapeutom ili barem nekim ko vas dobro poznaje i razume.

Tranziti planeta u martu 2021. godine stvaraju odlicne uslove za duboku ranu duše da prede u fazu ubrzanog zarastanja, ali sve zapocinje kada je postanemo svesni. Posle procesa svesti, vrlo je verovatno da cete osetiti emocionalno olakšanje i tendenciju ka opraštanju onima koji su vam u prošlosti naneli nepravdu, tako da se možete osecati preporodjenim i revitalizovanim.

Mlad mesec od 13. marta 2021. stvara odlicne uslove za obnavljanje partnerstva, udruženja i saradnje. Iskoristite energiju mladog Meseca maksimalno kako biste analizirali potencijal zajednickih projekata u kojima ste ukljuceni i odlucili koji su oni koje vredi pokrenuti u novoj fazi.

VAGA:Mars zapocinje tranzit kroz vašu 9. kucu 3. marta 2021. godine, što donosi zanimljivu promenu atmosfere u vašim vezama. Buduci da je vaša 9. kuca povezana sa ambicioznim ciljevima, inostranstvom i licnim uverenjima , tokom ovog mandata mnoge Vage bi mogle biti privucene ljudima koji se isticu svojim visokim obrazovanjem ili kulturnim nivoom, koji imaju auru mentora ili vodica i / ili poticu iz druge kulture.

Neke Vage polažu velike nade u svoje veze ili traže dublja znacenja veza u kojima su bili ili su ukljuceni. Bez obzira da li ste u braku ili tražite ljubavnu vezu, dobar intelektualni par ima tendenciju da teži sve više i više u vašem životu u paru, baš kao i partnerova uverenja i pogledi na život i / ili vrednosti.

Ako ste vec zvanicno ukljuceni ili ne, iskoristite Marsov tranzit kroz 9. kucu kako biste pronašli (ili ponovo pronašli) zajednicki jezik izmedu svojih principa i principa vaše bolje polovine.

Ljubavni život oživljava nakon 20. marta 2021. godine, kada Sunce prelazi u 7. kucu (veze sa drugima, partnerstva, brak), a zatim sledi Venera 21. marta.Pažljivo i strpljivo slušajte ono što vaše bolja polovina mora da kaže i pokuša da oživi vezu (ako treba) i da zajedno pravi planove za buducnost.

Posle 27. marta imate velike šanse da zapocnete proces zarastanja duboko starije duševne rane koja bi mogla da smeta vama licno ili vašoj vezi. U pocetku bi se ovaj postupak lecenja mogao pokazati teškim ili neprijatnim za vašu vezu, ali važno je da razumete i prihvatite potrebu da postanete svesni problema umesto da krivite druge; to je jedini nacin na koji možete postic´i licno i / ili relaciono isceljenje.

Kucu rada Vage osvetljava Sunce do 20. marta 2021. godine, a Venera – vladar vašeg znaka – do 21. marta. U vašoj radnoj kuci takodje postoji susret izmedu Sunca i Meseca (Mladi mesec) 13. marta. Kao rezultat, videc´ete velike šanse za profesionalni razvoj koji vam dolaze na put. Dobijate priliku da napredujete u nekim projektima, zapocnete nove aktivnosti ili se orijentišete ka novom poslu ili cak novom profesionalnom smeru.

Maksimalno iskoristite energiju mladog Meseca kako biste naucili nove stvari ili pristupili svom polju rada iz nove perspektive. Sve ovo vam može pomoci da se popnete hijerarhijskom lestvicom u firmi u kojoj radite, ucvrstite svoju društveno-profesionalnu reputaciju i / ili se usmerite ka novom polju rada.

Ako želite da budete unosniji, negujte harmonicne veze sa saradnicima i pokažite se dobrim timskim igracem.

Što se tice novca, u martu 2021. godine prihodi ce odgovarati vašim naporima. Imate velike šanse da dobijete ozbiljne koristi ako se potrudite i ako ne pokušate da zastanete.

Neke Vage bi se mogle više oslanjati na prihode svoje bolje polovine ili pomoc kolega ili prijatelja.

Šestu kucu Vage dobro aktiviraju planete, a takode je domacin Mladog Meseca 13. marta. Kao rezultat, možete ocekivati da ce vaše zdravlje biti jedna od vaših briga, možda i preterano ujednacena. Oduprite se iskušenju da uzimate puno dodataka zdravlju, bilo iz straha ili želje da sprecite neku bolest, ili da trcite kod lekara zbog manjih stvari. Sjajno je brinuti o sebi i hraniti se zdravo, ali bez opsednutosti njime.

Posle 15. marta trebalo bi da se više bavite svojim emocionalnim i duhovnim zdravljem. Pomoc vam mogu pružiti meditacija, joga ili drugi nacini za ponovno uspostavljanje ravnoteže i ponovno povezivanje sa unutrašnjim glasom.

Iskoristite planetarni tranzit u martu kako biste obnovili komunikacione mostove, približili se drugima i privukli saveznike i pristalice. Svoje talente i veštine možete dokazati tako što cete biti korisni drugima.

SKORPIJA: 3. marta 2021. godine, Mars – tradicionalni vladar Škorpije – zapocinje tranzit kroz vašu 8. kucu (intimnost, erotika, transformacija, zajednicki resursi), a Merkur – vladar vaše 8. kuce – marta prelazi u vašu kucu ljubavi i romantike 15. Marta, gde je i Venera – vladar vaše kuce odnosa i braka – do 21. marta. Ovaj astrološki kontekst govori o vrucem, strastvenom, intenzivnom vremenu, tokom kojeg želite sve ili ništa u svom ljubavnom životu. Sve vas zanima romansa, osetljivost i raspoloživost za interakciju sa vašom boljom polovinom na dubokom emotivnom nivou.

Pod uticajem tranzita koji se dešavaju u martu, mnogi odnosi mogu da ojacaju; oni koji su se u poslednje vreme bavili raznim pitanjima imaju velike šanse da budu u potpunosti revitalizovani. Obratite pažnju na predispoziciju ka ocekivanju puno od partnera i uvek vaganje koliko ste dali i koliko ste dobili, jer rizikujete da odnos zategnete i izgubite ovu povoljnu priliku.

Astrološki kontekst ovog izraza daje Škorpionima neuporedivu sposobnost zavodenja, što pomaže onima koji žele da osvoje necije srce ili koji traže ljubav i željni su da upoznaju nove ljude.

Cini se da privlacite mnogo potencijalnih partnera, ali niste spremni da se zadovoljite plitkim i prolaznim vezama. S druge strane, tokom ovog mandata manje je šansi za pokretanje necega što ima dugorocni potencijal. Maksimalno iskoristite ovu astrološku energiju kako biste istražili sebe i odlucili šta zaista želite u svom ljubavnom i seksualnom životu.

U martu 2021. vaš um nije mnogo za rad, vec se usredsreduje na sladu temu ljubavi. Mogli biste zakljuciti da je prilicno teško usredsrediti se na svoje svakodnevne poslove, održati radni ritam ili se pridržavati svog radnog rasporeda, posebno ako ste romanticno zainteresovani za kolegu.

Tokom prva dva dekana meseca, neki Škorpioni intenzivno koriste svoju kreativnost kako bi poboljšali svoje aktivnosti i ucinili da njihova kompetencija i strucnost zablistaju. Ako ste jedan od njih, nakon mladog Meseca 13. marta imate priliku da predstavite novi proizvod ili uslugu ili zapocnete novu saradnju sa nekim iz inostranstva ili sa firmom sa stranim kapitalom. Sa razlicitih tacaka gledišta, to je termin tokom kojeg se vaši horizonti otvaraju i trebali biste biti aktivni i otvoreni za nove pristupe i istraživanje novih profesionalnih horizonata.

Takode posle Mladog Meseca možda ce biti prilika za unapredenje ili otkrivanje sebe u svom podrucju rada. Ali da biste imali koristi od ovih prilika, morate ozbiljno raditi i preuzeti nove zadatke i odgovornosti.

Što se tice novca, pozabavite se trenutnim dugovima, nadoknadite kašnjenja u placanju poreza i klonite se prevelikih troškova kreditima, posebno nakon 15. marta.

Uprkos profesionalnim i emocionalnim previranjima, u martu 2021. imate tendenciju da budete introvertiraniji i povuceniji nego inace. Moguce objašnjenje može biti da vas sustižu osecanja koja ste dugo potiskivali, indisponirajuci vas i gurajuci vas u introspekciju.

Dobra vest iz marta 2021. je da vam astrološka energija pomaže da se oslobodite strahova i svega što vas sprecava da vodite zdrav i uravnotežen život – kako na fizickom, tako i na mentalnom nivou – dajuci vam priliku da zapocnete proces transformacije i regeneracija, koja vam je ozbiljno potrebna.

Ako nameravate da napravite znacajne promene u licnom ili porodicnom životu, obratite se svojim voljenima!

STRELAC:U martu 2021. godine, ljubavni život Strelca mogao bi da prode kroz dinamican, uzbudljiv, entuzijastican i pun potencijalnih termina.

Merkur – vladar Strelceve 7. kuce (veze, partnerstva, brak) – je u direktnom kretanju, a Mars prelazi u 7. kucu 3. marta. Ako imamo u vidu cinjenicu da je Mars vladar Strelceve 5. kuce ( ljubav, romansa, ljubavne veze) postaje jasno da mnogi Strelcevi dobijaju priliku da u svoj ljubavni život vrate osecaj avanture, igre i flerta, posebno ako su dugo u braku.

Samci Strijelci lansiraju se u nove veze, uvuceni poput moljaca u plamen. Posle 20. marta, kada Sunce i Venera zapocnu tranzit kroz vašu 5. kucu, stvari postaju sve intenzivnije i zanimljivije.

Vracajuci se na planetarne tranzite meseca, želim da istaknem da Merkur prelazi u vašu kucu porodice, kuce i emocionalnih osnova 15. marta 2021. Kao rezultat, mogli biste zakljuciti da vaša bolja polovina želi toplu atmosferu doma i cak je spremna da spusti loptu, a Mars je na njihovoj strani. Imajte na umu želje svoje bolje polovine i odvojite više vremena za život u paru i porodicna pitanja.

Za samohrane Strelce ovaj astrološki kontekst sugeriše da je vrlo verovatno da ce ljubav otkriti negde blizu kuce ili svog rodnog grada ili, ko zna, ponovno otkrivanje prijatelja iz detinjstva moglo bi da oživi neocekivanu ljubavnu pricu.

U poredenju sa prethodnim mesecom, doživljavate mnogo tišu profesionalnu atmosferu i možda cak i bežite od svojih obaveza više nego obicno.

Mnogi Strelcevi rade sa zadovoljstvom i sa zanimanjem i entuzijazmom istražuju nove mogucnosti za profesionalni rast, ucenje novih stvari i stvaranje njihove kreativnosti. Nadahnuti ste više nego ikad, a vaši saradnici se dive vašoj snalažljivosti i sposobnosti da smislite rešenja.

Merkur – vladar Strelceve 10. kuce (karijera, ciljevi, društveno-profesionalna reputacija) – prelazi u 4. kucu od 15. marta, što favorizuje Strelce koji žele da osnuju posao koji mogu vremenom da razviju.

Ako ste voda firme, tima ili projekta, tokom ovog mandata imate energiju i inspiraciju potrebnu da biste smislili cvrstu strategiju koja može osigurati vaš srednjorocni i dugorocni uspeh. Astrološki kontekst daje vam izvrsnu sposobnost da budete empaticni, tako da strategija koju ste sada postavili ima sve šanse da ima na umu potrebe i ritam svih ostalih.

Neki Strelcevi mogu maksimalno iskoristiti ovu relativnu smirenost kako bi analizirali svoj profesionalni put, ciljeve i prioritete u karijeri i osnovu na kojoj grade svoja traganja. Možda vam padne na pamet ideja da nešto pokrenete sami i poboljšate prihod.

Što se tice novca, stvari se mogu poboljšati oko 22. marta. Šanse su da cete potpisati nove ugovore, zaposliti se (ako je to ono što želite) ili ubrati plodove prethodnih aktivnosti.

U martu 2021. trebalo bi da odvojite više vremena za svoje srce, za istraživanje svojih osecanja i za oslobadanje nekih starih ogorcenja. Ili bar kada osetite da ste iscrpljeni, vratite se u svoj sigurni ugao i napunite energiju.

Posle 20. marta, nakon što Sunce i Mars predu u Ovna, osecate se kao da imate više energije i poleta za život. Nastavite sa dobrom navikom vežbanja. Ako ste jedan od lenjivih Strelaca kada je to u pitanju, vredi pokušati stvoriti novu naviku vežbanja ili dužih šetnji.

Možda ste zauzeti kod kuce, možda zbog selidbe ili nekih renoviranja ili, ako imate decu, jer im treba više pažnje. Ne pokušavajte da izbegavate svoje odgovornosti!

JARAC: Venera – vladar Jarceve 5. kuce (ljubav, romansa, flert, zabava, kreativnost, deca) – prolazi kroz Ribe do 21. marta 2021. Obeležava period kada ste u poetskijoj fazi, osecate se više povezanim sa onim što osecate i bolje razumevanje svojih osecanja i osecaja drugih.

Pošto je Venera u tranzitu Jarceve kuce komunikacije i ucenja, spremniji ste da drugima saopštite šta osecate. Iznenadujete nežnošcu – govorenjem i postupanjem – i interesovanjem koje imate za potrebe i želje vaše bolje polovine. Dobar je termin za postizanje iste ideje kada su u pitanju zajednicki dugorocni ciljevi.

Ako ste jedan od Jarceva koji su potajno zaljubljeni ili stidljivi, astrološki uticaji ovog trazita su naklonjeni, pa biste se mogli usuditi da poruku pustite onome ko privlaci vasu paznju ali i reci nesto vise o tome kako se zaista osecate. Diskretni romanticni gest vredeo bi hiljadu reci – ali i reci su tu.

Mlad mesec od 13. marta 2021. aktivira vašu kucu komunikacije i oznacava pocetak termina tokom kojeg imate velike šanse da pronadete novi empaticniji nacin rasprave sa boljom polovinom o dirljivijim ili cak bolnim temama vezanim za vaš brak . Novac je možda vrlo osetljiva tema, ali sada imate priliku da to rašcistite na diplomatski nacin.

Od 3. marta 2021. godine Mars oživljava Jarcevu 6. kucu (posao i zdravlje), što znaci da imate tendenciju da u svoj profesionalni život, veze sa saradnicima i organizaciju i efikasnost svojih aktivnosti uložite više srca nego ikad.

Za mnoge Jarceve je radno mesto njihov drugi dom i porodica – ili možda jedini. U martu 2021. možda cete želeti više nego ikad da se osecate sigurno u blizini kolega i radite sve što možete kako biste povec´ali udobnost i osecaj sigurnosti, posebno u ovo vreme medicinske krize.

Do 21. marta 2021. godine, Venera – vladar vase kuce karijere – prolazi kroz vašu kucu komunikacije i ucenja, što znaci da imate izvrsnu sposobnost profesionalnog pregovaranja i da cete uspeti. Postoje uslovi kada se zanesete iluzijama ili imate prevelika ocekivanja za sebe i druge. Možete imati tendenciju ka preuzimanju previše odgovornosti, rizikujuci da se iscrpite.

Što se tice prihoda, imate odlicne šanse da se vrlo dobro snadete u prvoj polovini meseca, preporucuje se da iskoristite ove povoljne tranzite na najbolji moguci nacin. Ali tokom druge polovine meseca postoji rizik da neke licne ideje ili uverenja uticu na vaše poslovanje (ako ste preduzetnik) ili na šanse za pronalazak posla (ako ste zaposleni). Vreme je da budete fleksibilni, prijemcivi za nove ideje i spremni da naucite nove stvari.

Komunikacija sa clanovima porodice može vam pomoci da povratite fizicku i mentalnu ravnotežu ako vec neko vreme niste kod kuce zbog posla ili pandemije. Iako postoje svakakva ogranicenja koja vas sprecavaju da putujete, imate pristup mnogim modernim sredstvima komunikacije sa svojim voljenima.

Emocionalna osetljivost se povecava nakon 20. marta 2021. godine, što znaci da vas emocije mogu naterati da donosite ne tako nadahnute odluke. Razgovarajte o tome šta vas muci sa nekim bliskim ili sa kvalifikovanim terapeutom. Inace bi se mnogi vaši emocionalni problemi mogli pretvoriti u fizicke nevolje (psihosomatske).

Iskoristite astrološku energiju meseca maksimalno kako biste imali otvorene diskusije, zbližili se sa drugima i ucvrstili važne veze u svom životu!

VODOLIJA:Od 3. marta 2021. ljubavni život Vodolije oživljen je tranzitom Marsa. Više vas privlace diskusije, flert i igre, ali vas više zanimaju intelektualna raznolikost nego konkretne situacije.

Ako ste slobodni, možda ce vas privuci neko iz kruga koji svakodnevno posecujete. To može biti komšija ili neko sa kim razmenite osmehe kada se sretnete po komšiluku.

Ako ste neko vreme upucivali paznju na nekoga, ali još uvek niste pronašli najbolji nacin da izrazite svoja osecanja, u martu 2021. godine dobic´ete priliku da pokušate. Najbolji termin za to 20.-24. Mart, jer ste posle 20. skloni da budete smeliji i glasniji. S druge strane, mogli biste biti vrlo iznenadeni kada vidite da vam se onaj koji vas zanima zapravo približava.

U postojecim parovima i dugotrajnim brakovima novac može biti jedna od glavnih briga, a posle 20. marta ocekuje vas bolja komunikacija i predispozicija za razmenu ideja, a da niko od vas ne oseca ugroženost idejama drugog. Ali mogli biste zakljuciti da je vaša bolja polovina otvorenija nego inace, posebno ako ste do sada nametali svoje stanovište. Vreme je da sada budete pažljivi i diplomatski.

Što se tice novca, cini se da su se stvari rašcistile u martu 2021. Pocinjete da vidite obrise prosperitetne perspektive na stvari i vaša materijalna intuicija je viša nego obicno.

S druge strane, tokom druge polovine marta moglo bi postojati tendencija ka idealizmu koji ce vam naneti gubitke. Ne dajete velika obecanja onima koji su u blizini, clanovima porodice ili saradnicima. Neke Vodolije mogu cak da se bave problemima kada je u pitanju tacna podela prihoda ili dobiti sa poslovnim partnerima ili saradnicima; rizikuje da izazove tenzije u nekim vezama i cak pokrene pitanja o nekim buducim projektima.

Termin posle mladog Meseca od 13. marta 2021. posebno je povoljan za pregovaranje o nekim materijalnim koristima ili ponovno razmatranje udela u dobiti od nekih zajednickih projekata. Posle 15. marta, predlaže se da se potrudite da otplatite dugove i potražite savet od svog racunovode ili nekoga ko zna za finansijama kada je rec o nacinu uštede i najboljim mogucnostima za investiranje.

Takode posle Mladog Meseca možda postoji novi profesionalni projekat ili ideja o novom partnerstvu, ali razgovori o novcu ne idu onako kako biste možda želeli.

Ako tražite (novi) posao, imate velike šanse za uspeh posle 13. marta. Bilo bi dobro da umanjite svoju tendenciju ka previše zahtevanju što se tice vaše plate, osim ako ne želite da se sapletete. Nije lako pronaci sredinu, ali pokušajte da pronadete umerenost.

Profesionalno, iako se ne bavite ozbiljnim problemima, nešto vas naglašava. Možda vam je nelagodno što morate da unosite promene, a takode i više imate na umu druge. Nema izbora: vreme je da se prilagodite i zapocnete novo i zdravije poglavlje.

S druge strane, u martu 2021. bila bi dobra ideja da imate uravnoteženiju ishranu i odvojite vreme za posetu lekaru, posebno ako imate starije tegobe.

Skloni ste da preuzimate previše rizika kada je novac u pitanju. Ponekad je oprez put kojim treba ici.

RIBE: Ljubavni život Riba može mnogo da se popravi posle 15. marta 2021, kada Merkur – vladar 7. kuce (veze, partnerstva, brak) – prelazi u Ribe. Možete ocekivati da cete privuci više pažnje od svoje bolje polovine ili, ako ste slobodni, od potencijalnih partnera.

Venera takode prelazi u Ribe do 21. marta, što vas cini vrlo atraktivnim i romanticnim – i možda vam cak daje osecaj misterioznosti, ako imamo na umu da je Venera takode vladar vaše 8. kuce.

Iako u martu 2021. mnoge Ribi žele da se oslobode usamljenosti i žude za naklonošcu i erotizmom, neki od njih bi trebalo da odvoje više vremena za introspekciju i pokušaju jasnije da definišu svoje emotivne želje i erotska ocekivanja.

Mars 3.marta zapocinje svoj tranzit kroz vasu kucu emocija, što ga dovodi u sukob sa planetama Riba i natalnog Sunca u Ribama. Kao rezultat, tokom ovog mandata vrlo je verovatno da cete osecati promenljivo raspoloženje: danas ste zaljubljeni, a sutra niste. Ne igrajte sa osecanjima drugih, jer rizikujete da naštetite njima i sebi.

Vaš nedostatak poverenja u sopstvene stavove i licnu vrednost može uticati na vaše ljubavne veze; ako ste u braku, to bi vam moglo upropastiti život u paru. Možda bi trebalo da otvoreno razgovarate sa svojom boljom polovinom o tome šta vam je na umu.

Neke Ribe imaju tendenciju da postanu autoritativniji sa svojim voljenima upravo zato što se osecaju ranjivijima. Budite oprezni!

Posle 3. marta 2021. godine, kada Mars zapocinje tranzit kroz vašu kucu emocija, porodicu i dom, možda cete biti neskladniji i promeniti mišljenje više nego obicno, pa cak i postati agresivniji u manifestacijama i ispadima.

Pošto je Mars vladar vaše kuce novca, njegov tranzit kroz kucu porodice i doma dokazuje da biste mogli imati koristi od podrške roditelja, ali ovo vam zapravo nije drago. Dok ne odlucite kako želite da budete – zaposleni, nezavisni preduzetnik ili slobodnjak – treba da izbegavate svade sa onima oko vas, posebno sa voljenima.

Posle Mladog Meseca iz Riba 13. marta 2021. godine, vredno je vašeg vremena da isprobate nove smerove razvoja i profesionalnog izražavanja. Možda je vreme da zakoracite u novu oblast rada ili steknete nove veštine koje mogu povecati vaše šanse za zapošljavanje.

Posle 20. marta 2021. mogli biste biti prijatno iznenadeni stecenim materijalnim pogodnostima ili ponudom zaposlenja ili saradnje. Možda imate iluzije o svojim koeficijentima zarade. Ne biste trebali verovati bilo kakvom obecanju koje vam naide; neke ponude za posao ili saradnju, iako primamljive, mogu imati skrivene zamke ili nedostatke.

Možete postici više pomocu svojih sposobnosti. U tom slucaju vaš uspeh zavisi od toga kako se predstavljate drugima, prvog utiska koji ostavite, principa koje navodite i kako uspevate da predstavite svoje ideje.

U martu 2021. imate tendenciju da više pažnje posvecujete svom zdravlju, ali da pazite da se ne identifikujete sa svojim bolestima (ako ih imate). Ti nisi tvoja bolest. Važno je da to razumete, jer vam može pomoci da se brže izlecite.

S druge strane, ne biste se trebali baviti samo fizickim aspektom bolesti, vec i sagledati moguce emocionalne uzroke fizickih problema. Jedan od glavnih uzroka može biti vaše nepoverenje u sopstvene sposobnosti i nesigurnost u vašu licnu vrednost. Sve se to može priznati i izleciti bar delimicno posle Punog Meseca 28. marta, što bi moglo oznaciti trenutak rasciscenja.

Trebali biste imati više strpljenja sa nekim profesionalnim projektima koji još uvek nicu. Cak i ako ste zabrinuti zbog svog dugorocnog materijalnog statusa, nije vreme za žurbu.

Zithromax for sale