Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za oktobar 2017. godine

Mesec je u znaku buđenja ljubavi i starih strasti, a evo da li će srce vašeg znaka zagrejati ljubav tokom hladnog oktobra!
Pripremio: Aleksandar Tomić
OVAN

Nakon skoro godinu dana boravka u kući parova Ovna, Jupiter ide dalje. Stvari će se polako poslagati na svoje mesto i sve se vraća u normalu. Ali za sada još uvek ima prostora za akciju – i to za puno akcije! Jupiter, Sunce i Merkur su u kući parova Ovna u prvoj dekadi oktobra 2017. godine. Sunce tu ostaje do 23. oktobra, a Merkur do 17. oktobra. U kuću parova Ovna 14. oktobra stiže Venera, a Mars 22. oktobra. U vašoj kući parova je dosta gužve, a većim delom oktobra vladar te kuće, Venera, je u konjunkciji s Marsom. Biće izazova, promena, napetosti koje dolaze izvan, čak i sukoba. Sve je to uzbudljivo, ali i zamarajuće. Najviše harmonije i sreće u ljubavi imaćete u periodu od 14. do 22. oktobra.

BIK

Oktobar 2017. godine donosi novosti, jako dobre novosti! 10. oktobra Jupiter, Velika Sreća, trijumfalno ulazi u kuću parova Bika, gdje ostaje do novembra 2018. godine. Pred vama je period od godine dana u kojem će vaš ljubavni život cvetati i imaćete više sreće. Prvi znakovi povoljnog Jupiterovog utjecaja mogu se pokazati već u zadnjoj dekadi oktobra. Tada sjajna konjunkcija Sunce – Jupiter u kući parova Bika donosi intenzivnu aktivnost na ljubavnom polju, strast, romantiku i pustolovine.

BLIZANCI

Jupiter u oktobru 2017. godine napušta kuću erotike Blizanaca u kojoj je boravio više od godine dana, od septembra prošle godine. Ipak, ta kuća je i ovaj mesec aktivna, budući da kroz nju prolaze Sunce, Merkur, Venera i Mars. To znači da imate isti apetit i potrebu za ljubavi i ljubavnim iskustvima. Pred vama je puno mogućnosti, ali okolnosti mogu biti promenjive i mogu stvarati dosta nemira. Pazite, iskušenja su pred vama tokom oktobra. Nisu sve prilike zaista prilike! Ako izbor bude pogrešan, Saturn, smešten u kući parova Blizanaca (i bez podrške Jupitera koju je do sada imao), delovaće i daćw vam mira tek kada ode u drugu kuću, a to je krajem godine.

RAK

Jupiter, Velika Sreća, ulazi u 5. kuću Raka 10. oktobra 2017. godine. Tu ostaje godinu i mesec dana. Ovo je kuća užitka, strasti, pustolovine i adrenalina. Vaša seksualna moć doseže nove dimenzije i srce vam je puno čežnje za romantikom. Težite ljubavi i zvezde će vam omogućiti da iskusite ljubav.

Napravite u životu mesto za ljubav
Svi koji imaju mesta za ljubav u svom srcu živeće ljubavnu priču zahvaljujući uticaju ovih tranzita. Peta kuća govori o slobodnoj ljubavi, oslobođenoj od obaveza, slobodno pokazivanje osećaja i strasti. Ova konfiguracija postaje jako aktivna u drugoj dekadi oktobra, zahvaljujući prekrasnoj konjunkciji Sunce – Jupiter.

LAV

Ljubav nije jača strana Lavova tokom oktobra 2017. godine, posebno kroz prve dve dekade. Vladar kuće parova, Saturn, pravi napet aspekt s Marsom, planetom strasti i sukoba ili raznih nezgoda. To znači da stvari neće uvek teći onako kako bi hteli i ako pokušate pogurati ili požuriti situaciju, možda ćete sve samo pogoršati. Neki problemi mogu biti povezani s novcem ili drugim vrednostima, možda i s decom. Najbolje bi bilo da obuzdate svoj ego i da naučite pregovarati kako bi našli sredinu i najbolje rešenje za obje strane. Tokom oktobra najbolji saveznik vam je dijalog.

DEVICA

Uz Marsa i Veneru u Devici prvi deo oktobra 2017. godine je strastven i vruć, pun romantike. Ljubav i želje dolaze u prvi plan, a sve ostalo u životu pada u pozadinu ili se vrti oko tog. Prisustvo Venere i Marsa u vašem znaku govori o emotivnom događaju koji vodi prema donošenju određenih odluka. Venera izlazi iz Device 14. oktobra 2017. godine i utiče na odluke u ljubavnom životu. Odluke ćete donositi na temelju praktičnih pitanja. Može se tu raditi o novcu, vrednostima, investiranju i slično. Jupiter, vladar kuće parova Device, ulazi u vašu treću kuću 10. oktobra 2017. godine i predviđa period od godine dana u kojem će doći do značajnih promena i napretka u vašem ljubavnom životu, zatim stvarima vezanim za intelektualne ciljeve, putovanja i komunikaciju.

VAGA

Ljubavni život tokom prvog dela oktobra ne donosi vam previše zadovoljstva. Venera, planeta ljubavi i Mars, vladar kuće parova Vage, smešteni su u neaktivnom području vaše karte, onom kojeg je nemoguće pokrenuti i povremeno može doći do zavaravanja. Neće biti iznenađenje ako naletite na nešto uzrujavajuće i frustrirajuće, na tajnu ili čak zabranjenu ljubav. Sredinom meseca stvari se mogu promeniti. Venera ulazi u Vagu 14. oktobra 2017. godine. Bićete šarmantniji i imaćete veću moć zavođenja, ulepšašete stvari oko sebe i sve će delovati harmoničnije i senzualnije. I Mars ulazi u Vagu 22. oktobra, pa su zadnji dani oktobra zaista povoljni za ljubav i strast.

ŠKORPIJA

Oktobar 2017. godine donosi važan događaj: Jupiter, vladar kuće ljubavi i erotike Škorpiju ulazi u Škorpiju 10. oktobra i tu ostaje sve do novembra 2018. godine. Ta pozicija govori o većem libidu, pojačanim osećanjima i veća je mogućnost da ćete se zaljubiti.

Dinamična i strastvena romansa
U nekim slučajeva je veća mogućnost trudnoće kao i interes za decu. Kako god bilo, ljubav i seksualnost i sve što ima veze s tim biće vaš glavni fokus. Za sada su stvari nekako mračne. Venera, vladar kuće veza Škorpije je dinamična i strastvena u prvom delu meseca, ali kasnije prelazi u neaktivan deo i raspoloženje više neće biti isto.

STRELAC

Oktobar 2017. godine je velikodušan kada se radi o pitanjima srca. Venera, planeta ljubavi i Mars, vladar kuće erotike Strelca su u jakoj poziciji koja omogućuje slobodu delovanja. Merkur, vladar kuće veza, se nalazi u povoljnoj kući u prvoj polovini meseca i u konjunkciji je s planetom benefikom u drugoj polovici meseca. Pogled na celokupnu sliku oktobra nije smirenost i harmonija, nego možemo reći da se radi o dinamičnom mesecu koji donosi izazove i može pokrenuti promene. Ono što treba da zapamtite je da što god se događalo, na ovaj ili onaj način, na kraju će se sve završiti povoljno za vas. S druge strane, ističe se društveno okruženje, ono vidljivo što se može ispreplesti s karijerom ili će vam pomoći ako prisustvujete događanjima s puno ljudi.

JARAC

U prvom delu oktobra 2017. godine, Venera, vladar kuće ljubavi i seksualnosti Jarca dovoljno je blizu Marsu i zahvaća njegovu vruću energiju i strast. Goruća želja može biti povezana s putovanjem, s osobom u daljini, studiranjem, kulturološkim ili duhovnim vrednostima. U drugom delu meseca privatni i profesionalni interesi se mogu ispreplesti. Značajan događaj u oktobru je ulazak Jupitera u 11. kuću Jarca, u srećnu kuću koja voli društvo i kroz odraz kuće ljubavi (smeštene na 180 stepeni) može doneti nove ljubavne prilike.

VODOLIJA

Prvi deo oktobra 2017. godine je problematičniji kada se radi o ljubavnom životu: Venera, planeta ljubavi, je zajedno sa Marsom u nepovoljnoj kući i pravi kvadrat sa Saturnom, vladarem Vodolije. Sunce, vladar kuće parova Vodolije, je u slabom položaju i zaista ne može popraviti situaciju. Ne može to učiniti ni Merkur, vladar kuće strasti, budući da nije tako jak u prvom delu mjeseca. Stvari će se dosta sporo kretati i postoji mogućnost da u vašem ljubavnom životu iskru problemi. Ali, nakon 17. oktobra 2017. godine vi ćete zakoračiti u novu fazu: Merkur prelazi u drugi znak i nakon tog pravi konjunkciju s Jupiterom, Velikom Srećom, a 23. oktobra dolazi i Sunce. To znači da u zadnjem delu meseca možete očekivati srećne trenutke.

RIBE

S Venerom i Marsom u kući parova Riba, u prvom delu oktobra, vaši osećaji i impulsi biće snažni i svu pažnju ćete usmeriti prema voljenoj osobi. Ali zadovoljstvo neće biti u jednakoj meri kao i vaš trud, zbog prisutnog kvadrata koji otežava situaciju; zastoji, odgode i neugodnosti. Merkur, vladar kuće parova Riba, isto nije u dobroj poziciji u prvom delu meseca. Situacija se poboljšava nakon 17. oktobra 2017. godine kada Merkur ulazi u drugi znak. Značajna konjunkcija Merkura s Jupiterom, Velikom Srećom, dogodiće se 18. oktobra 2017. godine i donosi vam srećan i značajan događaj vezano za vaš ljubavni život. Dobre vesti možete očekivati i 20. oktobra, budući da je Mesec, vladar kuće ljubavi Riba, u konjunkciji s Merkurom i Jupiterom.

Izvort: Tarot horoskop

Zithromax for sale