Nedeljni horoskop za period od 1. do 8. oktobra

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate
Pripremio: Aleksandar Tomić
OVAN (21. 3 – 20. 4)

Posao – Vladajuća planeta Mars je u lošem šestom polju, zato sve što preduzimate sada nije u skladu sa realnim. Konjunkcija sa Venerom smanjuje objektivnost i otežava koncentraciju. Pazite se svih prečica i manipulacija na poslu jer može doći do naknadnih problema.

Ljubav – Merkur je tek ušao u vaše sedmo polje emocija, u Vagu, a time uneo brojne dileme. Uz konjunkciju Marsa sa Venerom u Devici koja je tu u padu, mogući su problemi. Osobe u braku neka obrate pažnju na odnose sa partnerom, jer može doći do većih trzavica.

Zdravlje – Stres, napetost i konstantni pritisak koji trpite štete vašem zdravlju.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Posao – Sva poslovna dešavanja kasne ili ne idu po zadatom planu, u skladu sa simbolikom Venere u Devici. Konjunkcija sa Marsom pokazatelj je napetosti i tokom ovog perioda male su šanse da se situacija stabilizuje. Oprez je najbolji saveznik u nastupajućem periodu.

Ljubav – Venera, vladar znaka, nalazi se u konjunkciji sa Marsom, vladarom sedmog polja. To znači da su sve odluke i inicijative u rukama druge strane. Ono što remeti dobar odnos je kvadrat prema Saturnu što je znak sukoba, nerazumevanja i netolerancije. To možete izbeći samo ako na sve načine izbegavate sukobe.

Zdravlje – Dobijate na snazi, dobro se osećate. Potrebno vam je više kretanja.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Posao – Merkur je promenio znak i ušao u Vama trigonski znak Vage. Odatle će uskoro otići vladar vašeg polja partnerstva i karijere Jupiter, pa je najbolje ne preduzimati sada velike poduhvate.

Ljubav – Saturnovo prisustvo u polju emocija još osećate, ali ljubavni problemi će biti sve manji. Iz istog razloga kao i na polju posla, sada nije vreme za krucijalne poduhvate već je najbolje da sačekate da se stvari same dese. Nikako ih ne forsirajte jer neće ispasti onako kako ste očekivali.

Zdravlje – Mogući su problemi sa cirkulacijom, kičmom i premor. Oni koji pate od visokog pritiska neka vode računa.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Posao – Mesec, vaš vladar, ove nedelje je u rastu ka punom i vreme je da izađete u javnost sa novim idejama i planovima. Kako će pun biti u vašem polju karijere, ne zalećite se u velike promene na ovom polju, već idite korak po korak.

Ljubav – Saturn, vladar vašeg sedmog polja, u konfliktnom je aspektu sa Marsom i Venerom. To objašnjava tenzije koje su prisutne poslednjih nedelja i nemonovne kako god se postavili u emotivnim odnosima. Trudite se da podelite odgovornost i da se čuje reč oba partnera.

Zdravlje – Period je stomačnih problema kojima ste podložni, vodite računa o tome šta unosite u organizam.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao – Mars i Venera su Vam u polju novca i tu vas očekuje veoma turbulentan period. Velike šanse i male mogućnosti, kao i situacije naizgled bez šansi koje će ipak dati velike mogućnosti. Pazite se sukoba na poslu jer Venera vlada vašom karijerom, pa biste mogli da imate probleme.

Ljubav – Emocije su Vam napete zbog situacije na poslu. I planete koje signifikuju poslovne probleme, kod vas su okidač i za emotivne turbulencije. Kvadrat marsa i Venere ka Saturnu najavljuje ozbiljne potrese u vezi, a ne i rešenja.

Zdravlje – U fazi ste oporavka, okrećete se pravilnoj ishrani, što je najvažnije. Stvari su pod kontrolom.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao – Merkur, vaš vladar, prešao je u polje novca i mogao bi da pomogne da realizujete ono što ste smislili u prethodnom periodu. No, smetnja i prepreka svemu je konjunkcija Marsa i Venere u vašem prvom polju, koja vas odvlači od ozbiljnih stvari u nebitne. Morate uspostaviti kontrolu nad sobom.

Ljubav – Mars i Venera vas navode na avanturistički pristup i uz ovakvu poziciju Jupitera, koji kao vaš vladar polja partnerstva i emocija, sigurna je nestabilnost u vezi.

Zdravlje – Mnogi pripadnici znaka su lakše bolesni. Jedan od razloga je situacija u kojoj su im životni principi ugroženi.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao – Merkur u vašem prvom polju ukazuje na brojna dešavanja, pojačanu komunikaciju, mnogo ideja i novih pristupa poslu. Ipak, zbog Venere u dvanestom polju i Marsa, vaši planovi će se remetiti na svaki mogući način.

Ljubav – Mars vladar vašim poljem partnerstva i trenutno je u 12. polju spojen sa Venerom. Najavljuje konfuzne emotivne događaje i nova poznanstva sa čudnim ili zauzetim osobama. U svakom slučaju, tu ima nešto destruktivno, zato oprez.

Zdravlje – Čuvajte se povrede glave, sportskih povreda i bespotrebnih rizika.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Posao – Vladar vam je u Devici, trenutno je u 11. polju koje prevashodno ukazuje na planove i kratkoročna buduća dešavanja. U konjunkciji sa Venerom sve dobija konfuzne obrise, a to se iskazuje kroz nestabilnosti u planovima i rezultatima.

Ljubav – Venera u 11. polju, vladar vašeg polja partnerstva, čini da ste sada veoma privlačni nekim poznanicima ili prijateljima, odnosno ljudima u vašem okruženju. Isto tako i vas tu neko privlači na isti način. Jedini problem je ukoliko to nije ista osoba koja je zaljubljena u vas.

Zdravlje – I pored svih dobrih aspekata, vi ste nervozni, jer je to u sklopu vaše ličnosti.

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Posao – Promena koja se sada dešava samo je prirodni sled okolnosti jer vaš vladar Jupiter menja znak. Na poslu je neophodno samo da održavate postojeće stanje i uzdržite se od ideja da nešto krupno menjate da ne bi izgubili i ovo što imate. Oprez je neophodan i oko finasija, vodite računa o troškovima.

Ljubav – Merkur, vladar polja partnerstva, pokazuje da se stvari polako dovode u red, odnosno da odustajete od nerealnih planova, kao i da druga strana pažljivo procenjuje šta je sledeći potez. Slobodni pripadnici znaka mogu da biraju između dve osobe i dva različita odnosa.

Zdravlje – Smanjite cigarete i ostale toksine.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Posao – Satrurn je na samom kraju 12. polja i šta god da se sprema, potrajaće. Stoga odustanite od ideja brzih promena i brzih dešavanja. Venera, vladar polja karijere je sa Marsom u konjunkciji i u kvadratu sa Saturnom, što je negativan predznak svega. Stoga je oprez i uzdržanost jedini način da se spreče loši ishodi.

Ljubav – Emocije su napete, više zbog svega drugog osim posla. Kako je Saturn nepovoljno aspektovan ka Veneri, tako se može očekivati da dođe do problema ukoliko se već nisu iskazali ili do eskalacije ukoliko su se pojavili.

Zdravlje – Problemi širokog spektra, počev od bolova u nogama do tegoba sa žlezdama i srcem.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao – Nedelja počinje sa Mesecom u vašem znaku i najavljuje više događanja i više komunikacije. No, vladar polja karijere Mars je loše aspektovan ka Saturnu i pred vama su napeti događaji koji zahtevaju visoku koncentraciju i prilično suzdržanosti.

Ljubav – Emocije su problematične jer su Venera i Mars loše aspektovani ka vašem vladaru. Događanja su turbulentna i očekujte niz dešavanja koji vam se neće svideti, ali teško mmožete da ih izbegnete.

Zdravlje – Neracionalno se odnosite prema trošenju sopstvene energije. Ne rasipajte snagu tek tako.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao – Vladar vam se nalazi pred promenom znaka, te sve što se dešava neće se održati na duge staze. Takođe, Saturn u polju karijere polako menja znak i tu se stvari odlažu i sve ukazuje na duže čekanje. Očekujte neki program obuke ili slično u trajanju od nekoliko meseci.

Ljubav – Haos vlada u polju partnerstva. Mars i Venera zajedno ukazuju na puno nepredviđenih dešavanja, prividnih šansi, napetosti i konflikata.

Zdravlje – Potiskujete osećaj nesigurnosti i mogući su psihosomatski problemi. Ranjiviji ste nego što se predstavljate.

Izvor: Novosti

Zithromax for sale