Numerološka prognoza od 2. do 8. oktobra 2017. godine: evo kog dana je najpovoljnija energija za pokret i akciju!

Početak nedelje obnavlja stare emocije…
Pripremio: Aleksandar Tomić
PONEDELJAK 02.10.2017.

Mesec u danu i Saturn u broju ovog ponedeljka daju aspekte za obnovu nekih starih emocija, kako ljubavnih tako i rodbinskih te prijateljskih. Energije dana pomalo jesu otežane i u zastoju no naklonjene su nam ako privodimo kraju nešto što smo ranije započeli. Ponedeljkom se ne preporučuje plaćati račune i davati novac, pa odložite to za neki drugi dan. Tokom ovog dana moguće su glavobolje, tromost, umor i izgubljeni fokus.

UTORAK 03.10.2017.

Mars u danu i Merkur u broju daju nam vrlo energične vibracije ovog utorka. Mars je impuls energije, akcija, potreba za dokazivanjem i agresija. Merkur predstavlja intelekt, komunikaciju te svesno i nesvesno u nama. Tako da ova kombinacija energija u danu može donijeti probleme u komunikaciji, impulsivnost, potrebu za dokazivanjem itd.

Bilo bi mudro izbegavati takve impulsivne reakcije jer bi nam mogle doneti mnogo problema, posebice u poslu i ljubavnim odnosima. Ovo je dan kada treba biti staložen te veoma razborito donositi odluke. Ove planete u kombinaciji daju aspekte za promenama, a mnogima od nas mogu doneti strahove i blokade.

SREDA 04.10.2017.

Merkur u danu i Venera u broju daju nam sredu naklonjenu putovanjima i pokretu bilo kakve vrste. Energije dana jako su pozitivne i to valja iskoristiti. Dan je naklonjen za pozitivne promene u poslu. Ako vam se pruži neka nova poslovna prilika – nećete pogrešiti ako uđete u nju. Merkur nam daje dobre poslovne preokrete, ugovore i novine u poslu naročito vezane uz uslužne delatnosti. Komunikacija je danas dobra pa to možemo iskoristiti ako imamo nerazrešeni problem s partnerom ili nekom drugom, bliskom osobom. Finansijski – mogući su neki manji novčani dobici ili značajne pozajmice za realizaciju poslovnih ideja.

ČETVRTAK 05.10.2017.

Jupiter u danu i Uran u broju donose nestabilne energije. Uran često donosi iznenadne i neplanirane obrte pa dan lako može obeležiti stres i nemir. Jupiter, koji je inače srećonoša, teško se nosi s energijom eksplozivnog Urana – pa zato ovog četvrtka bolje prolaze osobe koje su flegmatičnije i sporije. Ovo je dan kada će naprosto sve kasniti. U ljubavi dan nije naklonjen za neke veće poteze. Danas se lako mogu proširiti nevolje. Poruka ovoga dana je – ostati smiren!

PETAK 06.10.2017.

Venera u danu i Mars u broju daje dvojake energije ovoga petka. Mars će dati težinu ovome danu i može donijeti nervozu i nezadovoljstvo. Okolina bi vam mogla delovati pomalo agresivno. Pametno je izbegavati ljude, gužve i rasprave. Dokazivanje ovoga petka neće dobro proći – jer nećete uspeti u svojoj namjeri. Dan je stvoren za usmeravanje na sebe i ulaganje u sebe. Energije su dobro naklonjene za timski rad, za dobijanje korisnih informacija te za kretanje u okviru svojih mogućnosti!

SUBOTA 07.10.2017.

Saturn u danu i Neptun u broju donose teškoće, padove energije i neodlučnost. Energije dana pomalo su teške, Saturn daje teškoće i umor dok Neptun daje iluzije, emotivnu uzdrmanost i nejasnoće. Ovo bi mogao biti veoma težak dan – no srećom energije se mijenjaju iza 16h pa će postati malo lakše. U međuljudskim odnosima može biti mnogo nerazumevanja i pogrešnog shvatanja pa je pametnije da odložite bilo kakve rasprave za neki drugi dan. Ovo je dan za mir i bavljenje sa sobom.

NEDELJA 08.10.2017.

Sunce u danu i Sunce u broju daje nam odličan kraj nedelje! Dan je povoljan za nove početke u bilo kojemu segmentu života. Povoljan je za akciju i aktivnosti. Vrlo pozitivno nabijena energija ove nedelje donosi pomak i naprosto nas tera na pokret. Osećaćemo se energično i pozitivno a to će dobro uticati na naše fizičko i mentalno zdravlje.

Iskoristimo konstruktivno ove divne aspekte dana kako bi unapredili život i napravili neke bitne pomake!
Izvor: Roland Gregorić /Atma

Zithromax for sale