Gde vam je mesec – mesec u strelcu

Gde vam je Mesec?

Za Vas pripremila :

Kristina Stanek

Vas astrolog i tarot tumac

Ako hoćemo da zavirimo u skrivene dubine duše, otkrijemo svoju karmu i sudbinu, onda moramo da znamo gde se Mesec nalazi u našem horoskopu.

Mesec opisuje kako reagujemo na svet koji nas okružuje, kako ga doživljavamo i šta duša krije u svojim dubinama. Pozicija Meseca je od izuzetne važnosti u horoskopu. Što je Mesec bolje postavljen, život je srećniji i uspešniji.

MESEC U STRELCU-romanticar idealista, avanturusta, veciti optimista, filozof

Rođeni sa Mesecom u Strelcu, po prirodi optimistični, ekspanzivni i pozitivni. Strelac je vatreni znaki tako da naglašava strastvene, idealističke i kreativne dimenzije života. Strelac je takođe promenljiv u akciji, što znači da cete verovatno imati urođenu potrebu za promenama. Kada se strast i raznolikost kombinuju, često se poziva na slobodu. Buduci da Mesec opisuje vaš prirodni odgovor na stvari, ili gde se osecate kao kod kuce, verovatno cete se osecati dobro istražujuci svoj svet i proširujuci horizonte gde god je to moguce.
Ovo je slika osobe razbarusene kose, puštene da slobodno landara na vetru. Večiti su optimisti, sa parolom: ”Biće bolje!”.Mesec u Strelcu govori o životnoj širini koja dolazi usled filozofskog načina razmišljanja. Ovaj položaj ukazuje na veliki optimizam i veru. On je vrckast i neuhvatljiv. Ova pozicija Meseca se smatra dobrom, jer ne nosi veliki teret. Naravno da postoji sudbinski zadatak, a on je da se razvija u više stanje svesti, kao i da se upoznaju druge kulture od kojih duša nešto treba da nauči. Sudbina ih zato najčešće odvodi u inostranstvo, gde im se tek otvaraju vrata koja treba da im donesu novu dimenziju života. Strelac je takođe znak učitelja, kao i svestenika. Potreba traženja istine i mudrosti može se takođe pretvoriti u ljubav da to podeli sa drugima. Možda imate prirodne sklonosti da inspirisete druge da budu najbolji što mogu. Veoma lako objaslnjavate različita gledišta i okolina ce biti privučena vama zbog širokog iskustva koje možete podeliti. Vaš najveci dar je vaša sposobnost da drugima pružite istu slobodu koju tražite da pronađete svoju istinu. Kada ih pustite da istražuju različite ideje i razradjuju ono što je dobro za njih, dozvolite im da prošire svoju svest. Verovatno cete postati dobar učitelj, trener ili mentor na osnovu vaše sposobnosti inspirisanja i edukacije.

Zithromax for sale