OVNOVI KROZ 2019.

Za Vas pripremila:

Kristina Stanek

Vas astrolog i tarot tumac

Dragi Ovnovi, sobzirom da je ovo vas period evo i par reci samo za vas ali i za one koji imaju podznak ili Mesec u Ovnu

Dobro se vezite Ovnovi 🙂 ova godina za vas ce biti divlja voznja 🙂
Srecom vec ste navikli na nekoliko zaokreta(na kraju krajeva vi i volite brzu voznju 🙂 )Za vas ce 2019god biti u postizanju ciljeva karijere o kojima ste samo sanjali! Ako vam bude tesko da se organizujete i da ostanete motivisani, nemojte se cuditi. Nekonvencionalni Uran je u vasem znaku vec osam god boravio cineci da vasi planovi budu tesko izvodljivi. U Martu medjutim, Uran je krenuo dalje, dozvoljavajuci vam da predjete na posao. Nemojte se plasiti da sanjate velike snove, imate sve sto je potrebno za napredovanje i postizanje svojih ciljeva.
Ovog proleca ukljucite sve motore u pogon. Ne znaci da ce jedrenje ici glatko. Posto je Merkur retrogradan jos dva puta u toku godine, nacin vase komunikacije se moze protunaciti kao drskost. Nemojte se plasiti da vezbate sa prijateljima ili porodicom pre izlaska na teren ili prezentacije.
Energija Ovna jarko gori ali moze imati tendenciju da sagori! Naucite da hvatate zalet i ustedite energiju ce biti najveci izazov za vas ove godine.
Ova godina takodje obecava pomracenje u Raku i Jarcu. Teško napunjena energija Jarca ce nadoknaditi vaše ciljeve u karijeri, pomažuci vam da ostanete na pravom putu u tom sektoru. Rak je posebno domaci znak, pruzice vam se prilike da stvorite kucni prostor koji ce vam pomoci da se osecate utemeljenim. Zapravo, vaš fokus na uspeh u poslu može dovesti do poteza (nadogradnje). Uz puno napornog rada i odlučnosti, mogli biste završiti 2019. kao izvršni direktor svog života.
Pa srecno 🙂 <3


Zithromax for sale