MESEC U BIKU!

Mesec u Biku!

Za vas pripremila:

Kristina Stanek

Vas astrolog i tarot tumac

Sa Mesecom u znaku Bika, verovatno ćete imati urođenu potrebu za sigurnošću i udobnošću. Bik je znak Zemlje, i tako se odnosi na opipljive, materijalne aspekte života. Takodje je fiksni znak, koji podrazumeva konstantnost, strpljenje i upornost. To sugeriše da ćete se privući okolnostima koje su predvidljive, konkretne i dobro uspostavljene. Poželjno je da potražite udobnost opipljivih ishoda i sigurnost da znate šta se može ili ne može održati.
U suštini, obično je srećno da se rodite kada je Mesec u ovom znaku. Ovde su lunarne energije naročito jake, zahvaljujući posebnoj vezi između Meseca i Bika. Astrolozi opisuju Mesec kao “uzvišenog” u ovom znaku, što znači da se najlakše izražavaju kvaliteti plodnosti, negovanja, održavanja i izobilja. Ako ste  rođeni sa ovom postavkom, imate veću mogućnost da budete u kontaktu sa vašim osnovnim potrebama, zajedno sa praktičnošću da znate kako da ih postignete. Često, oni koji su rođeni kada je Mesec u Biku, imaju hedonisticki stav prema zivotu, zajedno sa neobičnim sposobnostima da ih nekako privuku. Umetnost ili kreativnost koju duša nosi govori o nagomilanim iskustvima iz ranijih života. Dostojevski je imao ovu poziciju Meseca na vrhu svog horoskopa. Njegova dela, prožeta nesagledivim duhovnim vrednostima, poznata su čitavom svetu. Iako donosi usporene reakcije, ovakve osobe retko kad greše u onome što rade, naročito ako slušaju unutrašnji glas. Rođeni sa Mesecem retko se nalaze bez posla. Skoro je kao da imate kapacitet da magično privučete tačno ono što vam je potrebno. Možda ćete nekako uvek imati dovoljno, ili samo kada počnete da osećate potrebu za nečim, to se sinhronično pojavljuje. Da biste maksimalno učinili, trebali bi ste deliti ove resurse sa drugima. Sa Mesecom u Biku, videćete da što više delite sa drugima, više ćete dobiti. Umesto da idete u pravcu straha – misleći da morate da zadržite ono što imate – vaš najbolji pristup je da vidite novac ili resurse kao jednostavno konkretnu manifestaciju životne sile. “Ne možete uvek da dobijete ono što želite, ali ako pokušate ponekad, možda ćete pronaći, da dobijete ono što vam treba.” Mick Jagger – Mesec u Biku
Najveci strah predstavlja gubitak stabilnosti, materijalnih vrednosti i to je lekcija koju morate da savladate.
Ljubomora i posesivnost takodje mogu poremetiti Mesec u Biku. Za vas, samopoštovanje i posedovanje su blisko povezani. Nije da morate imati materijalne stvari da bi ste se osećali  vredni, već više urođeni osećaj da je život tamo gde se uživa, tako da kada sebi dopustite zadovoljstva života, pokazujete nivo samopouzdanja koji stvara emocionalno ispunjenje. Možda ćete biti zadovoljni samo jedim tanjirom pirinca i jednim prekrivacem , ali ćete zaista shvatiti da je život značajno poboljšan kada je pirinač hranljiv i prekrivac dobrog kvaliteta. Najbolji način za negovanje sebe jeste osigurati da imate ovaj kvalitet i udobnost u svom životu. To ne znači da ste pohlepni ili posesivni. Zapravo, suprotno je obično slučaj. Na emotivnom nivou, ste topli i velikodušni. Uživaćete u negovanju drugih sa finim stvarima koje ste pronašli. Koliko ćeš biti demonstrativni zavisiće od drugih faktora u karti, ali kao krajnji rezultat, vi ste izuzetno velikodušan i pouzdan partner. Lojalni i predani prijatelj. Ako ponekad pokazujete negativne emotivne osobine ljubomore i posesivnosti koji su takođe vezani za ovaj znak, to je obično zato što su vas drugi gurali do te tačke ili preko dodatnih faktora unutar vašeg grafikona koji povećavaju takve tendencije. Ako tvrdoglavost vam skodi, onda jednostavno morate da se zapitate da li zaista morate da se držite onoga što mislite da činite, ili jednostavno doživljavate stanje straha?  Sve u svemu, ovo je jedno od najlepših odredišta za Mesec. Izobilje, kreativnost i senzualna udobnost u vašem životu, jer takva iskustva treba biti negovana i uživati. Vaša potreba da se dobro brinete o sebi treba idealno da se reflektuje kako se brigite za druge. Kada otvorite protok obilja u svom životu, donosite slične nagrade drugima.

Zithromax for sale