Konjunkcija Venere u Solarnom horoskopu:

 

Priredila astrolog Ana Savovic

VENERA U KONJUNKCIJI SA MARSOM
Losiji aspekt od opozicije za ljubavni zivot, narocito ako je u prvoj, trecoj, petoj ili osmoj kuci Solarnog horoskopa. Veoma ste seksepilni sto Vam zamucuje rezonovanje i seksualni zivot ostaje problem. Cest polozaj u godinama preljube, jer donosi kratku avanturu koja kasnije uzrokuje probleme.

VENERA U KONJUNKCIJI SA JUPITEROM
Donosi uspeh i prosperitet u poljima novca (02, 08) ili u angularnim kucama. Donosi srecu i lagodnost. Poboljsani uslovi zivota, prijatni odmori, brak, ljubav.

VENERA U KONJUNKCIJI SA SATURNOM
Nezadovoljstvo u ljubavi, estetici. Stalna emotivna napetost. Problematicne veze sa starijim osobama. Problemi sa bubrezima, venama, kozom.
Povoljnija ako je u Vagi i donekle povoljna ako je ASC u Jarcu ili Vodoliji.

VENERA U KONJUNKCIJI SA URANOM
Nemiri u ljubavnom zivotu, nenadano ulazenje u problematicne veze narocito u ugaonim kucama ili u petoj kuci. U sedmoj kuci donosi rastanak, odvajanje razvod ili ozbiljnu iznenadnu uznemirenost.
Na bioloskom planu uzrokuje hormonalni poremecaj, zacetak diabetesa (narocito u 12. i 01.polju), poremecen menstrualni ritam.

VENERA U KONJUNKCIJI SA NEPTUNOM
Zavisno od aspekata u natalnom horoskopu, (ako u radixu formiraju trigon ili sekstil), donosi srecu, uspeh i inspiraciju umetnika. Ukoliko su u natalu u kvadratu ili opoziciji, donosi izdaju voljene osobe, prevaru, probleme u ljubavnom zivotu, nervozu, depresiju koja se moze graniciti sa ludilom, fizickim ili psihickim kolapsom.

VENERA U KONJUNKCIJI SA PLUTONOM
Donosi fanaticnu ljubav i intenzivan emotivni zivot. Osecaj ne mogucnosti kontrole nad vlastitim emocijama. Naglasava magicni sarm i uspeh kod suprotnog polja.
Disharmonicno aspektovana od Urana ili Mars, u 02., 05., 08. ili 12. ukazuje na stradanje ljubavnika.
Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale