Konjunkcija Merkura u Solarnom horoskopu:

Priredila astrolog Ana Savovic

MERKUR U KONJUNKCIJI SA VENEROM
Ako imate ovu konjunjunkciju u Solarnom horoskopu ona je posebno je znacajna. Ako je u istom znaku kao u natalnom horoskopu, natalni horoskop je naglasen. Utice na znacajne veze uglavnom sa mladjim ljudima.

MERKUR U KONJUNKCIJI SA MARSOM
Donosi greske u misljenu – bicete nemarni i mozete prouzrokovati probleme, cak i ako su Vam planete dobro aspektovane. Polozaj Solarne kuce pokazuje u kojoj oblasti se tako ponasate. Ako je konjunkcija u 01., 06., 08. ili 12. kuci, donosi rezove, opekotine, rane na rukama, sakama i grudima. Ako je veoma lose aspektovana, moze pokazati operaciju. Opozicija Merkura i Marsa donosi konflikte, razlike u misljenju, sudske sporove i rasprave.

MERKUR U KONJUNKCIJI SA JUPITEROM
Dobro za profesionalne vestine, studije, putovanja i za posao. Donosi dobro prosudjivanje, toleranciju, prakticnost, poboljsane odnose, pa cak i povecanje zarade i dobra resenja osetljivih pitanja.

MERKUR U KONJUNKCIJI SA SATURNOM
Umanjuje samopouzdanje, donosi brige, glavobolje i oklevanje. Uzrokuje neplacene radove, period “stezanja kaisa”, dugove. Bolji je ukoliko je ASC u Jarcu ili Vodoliji nego ako je u Blizancima ili Devici.

MERKUR U KONJUNKCIJI SA URANOM
Nova interesovanja (informatika, astrologija), neobicne i brze misli, ideje i projekti izvlace vas iz uobicajenog okruzenja. Ukoliko je konjunkcija ME/UR u desetoj kuci Solarnog horoskopa, donosi iznenadne promene u profesionalnoj orijentaciji ili promenu zanimanja. U 03., 08., 09. ili 12. polju uzrokuje saobracajne nesrece. Harmonicna u 05.polju daje male lutrijske dobitke.

MERKUR U KONJUNKCIJI SA NEPTUNOM
Donosi iluzije, preterane nade i nedostatak zdravog razuma. Dobar polozaj za putovanja i literarni rad, ukoliko je konjunkcija u trecoj ili devetoj kuci Solarnog horoskopa. U 05. polju ukazuje na razocaravajucu platonsku vezu ili laznu trudnocu, na prevare lopova ili sarlatana, kradje ukoliko se nalazi u drugoj, sestoj, dvanaestoj kuci ili je u ugaonom polozaju.

MERKUR U KONJUNKCIJI SA PLUTONOM
Disharmonicna konjunkcija ukazuje na krize svesti, pomracenje uma, saobracajne nezgode, smrt brata ili rodjaka.
Harmonicna konjunkcija daje prosperitet kroz knjige, studije, sredjivanje finansijske situacije, za matematiku, biologiju.

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale