Konjunkcija Marsa u Solarnom horoskopu:

Priredila astrolog Ana Savovic

MARS U KONJUNKCIJI SA JUPITEROM
Veliki i uspesan poduhvat, velika sreca. Moguc rizican, hrabar poduhvat u kome necete biti svesni opasnosti i posledica. Precenjivanje vlastitih snaga. Dobro aspektovana i ugaona konjunkcija donosi uspeh, posebno ako je u desetoj kuci. Nepovoljno aspektovana u padajucim poljima donosi lomove, konflikte, bitke i zakonske procedure.

MARS U KONJUNKCIJI SA SATURNOM
Pokazuje duge i iscrpljujuce napore u onom polju Solarnog Horoskopa u kom se odigrava. U sestom ili dvanaestom polju radixa ili Solara, ukazace bitku za zdravlje, u 02.polju rx ili Solaru. Bitku za suvu egzistenciju, u 04. ozbiljne probleme sa ukucanima, u 03. nevolje sqa komsijama, rodjacima, prevoznim sredstvom.
Ako Saturn ili Mars vladaju ASC, taj besmisleni napor namecete sebi. Fizicki i emotivni napori udruzeni su sa snagom volje. U 06., 08.ili 12.polju pokazuje vadjenje zuba ili operacije kostiju.

MARS U KONJUNKCIJI SA URANOM
Iznanadna nezgoda ili neprijatan dogadjaj prirode astroloske kuce Solarnog Horoskopa ili radixa u kome se odigrava. Ako je ova konjunkcija na ASC ili Mars ili Uran vladaju ASC, Vi prouzrokujete taj dogadjaj. U suprotnom, taj dogadjaj je izvan Vase kontrole, poput uragana. Impulsivno reagujete i nedisciplinovani ste. Idealno je potrositi energiju na extremne sportove.

MARS U KONJUNKCIJI SA NEPTUNOM
Uzaludno trosenje energije u onoj Solarnoj kuci u kojoj se konjunkcija odvija. Besmisleni projekti, nedovrseni poslovi, iritirajuce komplikacije sa kolegama, zakonski problemi u zajednickim projektima, razocaranje.

MARS U KONJUNKCIJI SA PLUTONOM
Izlozenost brutalnosti, fizickoj agresiji, operacijama, silovanju. Extremna agresivnost, pokusaj atentata (u 03., 01., 08., 12.polju).
Harmonicna konjunkcija u 02., ili u konjunkciji sa vladarom 02. povecava materijalne prihode do extrema, sto olaksava zivot i daje osecaj kontrole nad okolinom i osecaj slobode. Pomoc od strane prijatelja, narocito u zenskom horoskopu.

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale