Kakvi ste na letovanju

 

Kakvi ste na letovanju: Vodolija visi na Fejsbuku, Jarac šteka pare, Lav pozira!

Saznajte pravo lice vašeg horoskopskog znaka na putovanju

Na putu

Ovan se nervira što vozilo ne ide brže, a Devica zbog mrvica koje su se pojavile nakon što je Škorpija krišom pojela sendvič da joj niko ne bi tražio “griz”. Strelacje stavio naočare za sunce i skinuo japanke, pa bose noge digao na sedište ispred sebe zbog čega se Rak rasplakao. Blizanac je već promenio nekoliko statusa na Fejsbuku: “Krećemo”, “Krenuli smo”, “Evo idemo”, “Super nam je”, “Evo Škorpija jede, Rak plače, Ovan mi ide na živce…”

Vaga pazi da se ne izgužva i ljubazno moli Bika da se makne od nje sa čokoladom i sokom jer će joj isflekati bermude. Lav kroz prozor maše svima koje vidi u prolazu jer je siguran da svi u njega gledaju. Jarac prebrojava novac i računa koliko mogu u proseku da potroše po danu, Vodolija isprobava masku za ronjenje. Riba spava.

 

Foto: Shutterstok

U apartmanu

“Thank God, stigli smo”, stavlja Blizanac novi status na Fejs. Vodolija lajkuje.Ovan je već u moru. Škorpija je zajedno sa torbom zauzela kupatilo zbog čega Vaga plače ispred vrata jer mora hitno da se presvuče i popravi frizuru. Devicaima nervni slom jer je u apartmanu već totalni nered, niko nije raspremio stvari! Strelac je otišao u obilazak mesta, Bik po ribu za roštilj, Rak kuva supu za sve njih. Jarac još jednom prebrojava novac i cenka se s gazdom apartmana.Lav na terasi pozira prolaznicima. Riba se tek probudila i razmišlja o smislu života.

Na plaži

“Juhuuu, evo nas na plaži”, Blizanac objavljuje novu fotku na Fejsu, Instagramu i Tviteru: na slici je Devica sa šeširom s obodom metar i po, a u ruci drži kremu sa zaštitnim faktorom 50. Rak je zamotan u peškir s likovima iz crtanih filmova. Vaga ima kupaći kostim u vrednosti polovnog automobila. Lav pokazuje savršenu figuru, Riba se ne vidi od vlastitog fotoaparata, a Strelac Lavu i Vagi drži rogove od dva prsta. Škorpija je okrenuo leđa i zabranila tagovanje. Vodolija se slika s ronilačkom maskom i perajama, Jarac ima tri knjige pod rukom, Bik liže sladoled. Ovna nema na slici, otplivao je 200 metara.

U noćnom provodu

“Party Night”, tvitnuo je Blizanac i ne objavljuje sliku jer su pocrvenili na suncu svi osim Device. Bik je raspalio roštilj, a Lav tvrdi da on to zna bolje. Strelac je pozvao ceo komšiluk na žurku, Škorpiji se to nije svidelo pa se ljuti u ćošku. Raksvima servira tanjiriće i nutka ih voćem. Vaga je u večernjoj haljini i nagovaraRibu da je slika u svim pozama. Vodolija predlaže da se sutra ide na kurs ronjenja ili na pecanje, Jarac na tabletu računa da li se ti isplati. Ovan je otišao na noćno plivanje.

izvor:stil

Leave a Reply

Zithromax for sale