Horoskop i bolesti zavisnosti:

 

Horoskop i bolesti zavisnosti: Rakove vreba heroin, Strelac će sve izgubiti na kocki!

Bikovima fali nešto što će da ih podigne, pa spas traže u blažim narkoticima, dok će Lav zadnji dinar dati na svoju zavisnost od kupovine

Isto kao što određuju osobine, karakter, izgled i sklonosti, položaj planeta na dan vašeg rođenja određuje i kojim stezavisnostima skloni!

 

Ovan
Ako ih nešto izluđuje, to je dosada. Ovnovi stalno žure, uvek hoće više, a često imaju ili višak ili manjak samopouzdanja. Zbog toga će ih lako privući kokain, što može da bude njihova propast, jer se teško rešavajuzavisnosti od droge.

Bik
Kao neviđeno lenj znak Zodijaka, Bik je sklon drogama koje teraju na pokretanje, jer oseća da mu baš to nedostaje u njegovoj prirodi. Ako uspe da izbegne zavisnost od ekstazija, lako će se navući na hranu.

Blizanci
Blizanci vole svaku vrstu zabave, a pravi su zavisnici od drušvenih mreža. Fejs, Instagram, Tviter, Redit, svuda on ima naloge i redovno ih proverava. Proveravaće čak i telefonski imenik, samo da se ne bavi ozbiljnim stvarima.Rak

Ćudljivi rakovi osetljive prirode spremni su na sve samo da bi pobegli od stvarnosti, naročito ako prežive neki gubitak, bilo emotivni, bilo materijalni. Njega vreba heroin, najopasnija droga, koja se vrlo teško ostavlja.

Lav
Kupoholičar zavistan od materijalnih dobara. Žena Lav daće poslednji dinar na krpice, a muškarac na ekstravagantan automobil. Kao neverovatni egocentrici i bolesnici za pažnjom, zavisni su i od javnih scena, koji će privući svu pažnju na njih.

Devica
Fanatik zavistan o brizi za nekoga ili nešto. Voli posvećivanje i titulu spasioca, pa će sve uraditi samo da nekome nametne svoj savet ili pomoć.

Vaga
Vaga je znak koji se ne oseća potpuno ako je sama, pa je zavisnik od tuđeljubavi i opsednuta pronalaženjem idealnog partnera. Svoju zavisnost neće obuzdati ni po koju cenu, čak će i nekog ko nije za njih kovati u zvezde i ubeđivati sebe da je to to.

Škorpija
Ego i požuda Škorpije su plodno tle za zavisnost od potvrda da je najlepša, talentovana, vatrena, sjajna u seksu, od kod je takođe zavisna.

Strelac
Većina kockara rođena je u znaku Strelca. Adrenalin i igra su mu u krvi, oslanja se na sreću sve dok ne izgubi i poslednji dinar.

Jarac
Ambiciozni Jarčevi teže za novcem, zbog čega lako naruše psihičko zdravlje.Uzročno-posledično, nakon zavisnosti od novca, stiže i zavisnost od sedativa i antidepresiva.

Vodolija
Ovaj znak toliko duboko potiskuje emocije, pa se često povlači u svoj sopstveni svet, a za spoljašnji postaje nedostupna. Zbog toga se povlače u samoću, pa su sklone da se navuku na svet video igara.

Ribe
Preterano osećajna priroda Ribe sklonija je da utehu potraži u flaši alkoholnog pića. Srećna okolnost jeste to što ovaj znak teži duhovnim preispitivanjima, pa postoje velike šanse da se izvuku iz ovog teškog poroka.

Izvor:stil

Leave a Reply

Zithromax for sale