KAKO HOROSKOPSKI ZNACI REAGUJU NA PREVARU

EVO KAKO HOROSKOPSKI ZNACI REAGUJU NA PREVARU: Blizanci će vam razlupati sve po kući, a Rakovi…

Dok se Vaga sveti na takav način da će vas osramotiti pred svima i svuda, Jarac će tiho da pati.
OvanOvnu su iskrenost i vernost najvažniji. Ko god povredi te dve temeljne vrednosti, može očekivati teške posledice. Ovan će nazvati vašu mamu, vašeg šefa ili objaviti na društvenim mrežama šta ste uradili.

Bik

Ako povredite Bika, oni će želeti da povredi vas. Želeće da patite. Dugo će vam pamtiti šta ste uradili. Ono što će oni učiniti ako saznaju za izdaju neće nastupiti odmah. Svoj nastup pripremaće neko vreme.

Blizanci

Sve što vam je vredno sklonite izvan dometa Blizanaca. Ako ih prevarite, uništiće vam sve što volite. Bukvalno. Toliko će se naljutiti da neće znati šta rade, a taj ispad besa trajaće neko vreme.

Rak

Ako se osećate loše zato što ste prevarili Raka, e pa – osećaćete se još gore. Od njih nemojte očekivati provale besa i bacanje stvari kao kod Blizanaca. Oni će vam nabijati osećaj krivice na najgori mogući način. Nemojte se iznenaditi ako kažu vašoj majci šta ste uradili i koliko su se razočarali u vas.

Lav

Ako prevarite Lava, računajte na to da će on sad imati svu kontrolu u svojim rukama. Naravno ako odluči da vam oprosti. Moraćete mu podnositi račun za svaki svoj korak jer vam više ne veruje. Ako želite da povratiti izgubljeno poverenje moraćete se dokazivati neko vreme.

Devica

Isprva će biti zbunjena i neko vreme će možda razmišljati da li je ona kriva za to. Ali kad shvati šta se dogodilo etiketirat će vas kao totalnog kretena iverovatno vam uzeti nešto što joj se sviđa.

Vaga

Nakon što se oporavi od početnog šoka, Vaga će naći svaki mogući način da vas javno ponizi. I zaista će uživati u tome.

Škorpija

Nedajte se zavarati. Škorpija će na prvu delovati kao da je to uopšte ne pogađa. Ali to je samo zato što još smišlja kako će iskoristiti svoj otrov.

Strelac

Kad sazna za prevaru, to je to. Strelac neće više s vama komunicirati nikad. Ako zajedno živite, izbaciće vaše stvari na ulicu i preko porodice ili prijatelja poručiti vam šta želi. Za njega je ova priča završena.

Jarac

Šta je bilo s vama, bilo je. Jarac više neće dozvoliti da imate ikakvog prava u njegovom životu. Nastaviće da živi bez vas, tiho će patiti i nikad nikad više s vama neće razgovarati.

Vodolija

Može malo poludeti kad sazna šta ste učinili, ali nakon što se smiri jednostavno će odšetati iz tog odnosa.

Ribe

Plakaće danima u neverici šta se dogodilo. Ali onda će se tuga pretvoriti u bes pa se nemojte iznenaditi ako vam probuši gumu na autu ili nešto slično. Kada se izdovolji na taj način, praviće se kao da se ništa nije dogodilo i nastaviće sa svojim životom. Sami, naravno.

Izvor:(24sata.hr)

Leave a Reply

Zithromax for sale