Hobi prema horoskopu

Pročitajte koji hobi je karakterističan za koji znak!

Ovan

Ovnovi vole avanture – nešto rizično i uzbudljivo. Zavisni su od adrenalinskih aktivnosti i rijetko odbijaju priliku da iskuse nove smjele aktivnosti. Preferiraju skajdajving, biciklizam po komplikovanim terenima i bandži džamping. Imaju potrebu za brzinom i za testiranjem njihovih ličnih granica.

 

Bik

Bik je kreativno biće. Vole da uprljaju ruke, i uvijek daju jedinstvenu notu svemu što rade. Slikanje, aranžiranje cvijeća, dizajn enterijera i pejzažna arhitektura su hobiji koji okupiraju pripadnike ovog znaka. Takođe uživaju da koriste sva čula u aktivnostima kao što su degustacija vina, baštovanstvo i izrada skulptura.

Blizanci

Umovi Blizanaca su obično usmjereni na 20 strana, tako da su hobiji koji zahtijevaju pažnju i obezbjeđuju zadovoljavajući rezultat najpogodniji za pripadnike ovog znaka. Pohađanje onlajn kurseva ili rješavanje slagalica i igara sa riječima su dobar primjer.

Blizanci vole društvo i bučno okruženje, tako da bi grupne aktivnosti trebalo da budu uključene u hobije ovog znaka. Timske igre, kao što su košarka i između dvije vatre su dobar izbor za njih.

Rak

Rakove privlači sve što ima veze sa prošlošću, pa vole istoriju i antikvitete. Možete da ih nađete u obilasku muzeja, bave se sakupljanjem starih slika i knjiga, kao i proučavanjem porodičnog stabla. Kada putuju, vole da posjete istorijske oblasti i misteriozna, stara zdanja u stranim zemljama.

 

Lav

Lavovi vole talente, dramu i fine stvari u životu. Kupovina skupe garderobe i nakita je omiljena aktivnost Lavova. Kao vođe, veoma su društveni i uživaju u radu sa djecom. Izuzetni su domaćini, i prave odlične žurke i grupna okupljanja.

Djevica

Oni su brižni i nježni i zato im odgovara volonterski rad, poput druženja sa stanovnicima staračkog doma, služenja hrane beskućnicima i pomaganje mlađima oko učenja. Karakteriše ih istrajnost, odlučnost, postavljanje ciljeva i njihovo ostvarivanje i to sa uspjehom, pa bi učešće u maratonu i stizanje do cilja bio mačiji kašalj za Djevice.

Vaga

Vage vole da uče nove stvari i često ih možete naći na nekom kursu na kojem će steći nove vještine, poput kuvanja, sportskih aktivnosti ili rukotvorina. Interesovanja im se stalno mijenjaju i često ostave neki zadatak nezavršen kada se prebace na neku novu strast. Međutim, Vage se vraćaju na njih i nikada ne ostavljaju stvari nedovršenim.

Škorpija

Intenzitet je sinonim za Škorpiju. Oni se u potpunosti predaju svakom hobiju u koji su umiješani. Škorpije posvećuju puno vremena i pažnje svemu čime se bave. S obzirom na to da su takvi stručnjaci za hobije, za njih bi bilo idealno da predaju razredu ili da napišu neku knjigu sa savjetima “kako da”. Pripadnici ovog znaka vole da dizajniraju stvari, poput nakita, i ne mogu da odole dobroj knjizi sa instrukcijama.

Strijelac

Pripadnici ovog znaka vole hobije koji ne oduzimaju mnogo vremena. Oni su radoznali i društveni, pa su za njih odgovarajući hobiji u vezi sa naukom u prirodi i životinjama. Strelčevi vole čitanje knjiga, pisanje, antikvitete i putovanja. Izuzetno su zainteresovani o tome šta se dešava u svijetu oko njih.

Jarac

Oni su avanturisti, pogotovo u prirodi, i vole aktivnosti koje uključuju šetnju i planinarenje u prostranim oblastima. Boravak u prirodi pruža Jarčevima osjećaj mira i spokojstva. Često uživaju u pikniku. Čitanje je još jedan od omiljenih hobija pripadnika ovog znaka. Na njihovim policama možete da nađete biografske i istorijske knjige.

 

Vodolija

Vodolije se izuzetno interesuju za tehnologiju i moderne trendove. Mogu da provedu sami sate surfujući internetom i mogu laički da se bave naukom (poput robotike) i arheologijom. Kako se svijet razvijao, kao i najnovija otkrića su intrigantna za Vodolije. Samotnjaci su kada su u pitanju hobiji i preferiraju aktivnosti koje uključuju tihu izolovanost. Mnoge Vodolije su posvećeni čitaoci koji vole da se prepuste naučnoj fantastici. Oni vole da čitaju i da igraju umne igre koje zahtijevaju određene vještine poput šaha, slagalica i zagonetki. Takođe vole i padobranstvo i letenje balonom.

Ribe

Ribe veoma privlači umjetnost, a pogotovo muzika i poezija. Oni sviraju instrumente, uživaju u obilascima muzeja, kao i posjeti književnim večerima. Teže da upiju muziku i riječi malo više od drugih znakova. S obzirom na to da su vodeni znak, Ribe se opuštaju u sporijim aktivnostima kao što je obilazak akvarijuma, izležavanje na splavovima na rijeci ili plivanje. Pletenje i heklanje su takođe privlačni Ribama.

Izvor:kolektiva.me

Leave a Reply

Zithromax for sale