Prolećni horoskop

Nekako s proleća

Ako ste ikada razmišljali da li kraj negde kao fizička tačka postoji, možda je baš ovo mesto slično toj tački koju neki ljudi zovu kraj. Veoma posebno mesto u celom zodijaku, a mogli bismo reći da je najposebnije mesto svakako poslednji stepen u poslednjem znaku zodijaka. Na ovom mestu jedino su čuda moguća, sve ostalo ne postoji.

Može li vaše telo ili um da ostane svestan i budan na tom mestu gde je sve kao san, ili je stvarnost san? Na ovom mestu EGO može da spozna šta je ljubav i tolerancija uzvišenog bića ili VIŠEG JA! Ako dozvolite sebi da ovo bude istina vašeg otkrovenja, profunkcionisaćete na ovaj uzvišeni način u svojoj svakodnevnici. Ovo je prilika, ovo je izazov i svima je dato da budu ljubazni, učtivi, darežljivi i nada sve ZAHVALNI! Proleće je tu. Počnimo ljubav iz početka.

U ovom periodu, kroz LJUBOSKOP će nas provesti Anđeli. Anđeli su svuda prisutni oko nas ali na ovom mestu su oni svoj na svome. Neophodno je ukazati im poverenje, dozvoliti da nam budu znakovi kraj puta i prepustiti se jedinoj savršenoj magiji koja se ljubav zove.

Za pripadnike znaka Riba poruka anđela je „ZAVRŠETAK I PONOVNO ROĐENJE“. Ovo je vrlo logičan period jer Saturn iz znaka Strelca vrlo dostojanstveno podseća da je vreme za „rezime“. Neki pripadnici znaka Riba će vrlo uspešno završiti svoj ciklus zrenja kroz partnerstvo dok će drugi ostati na „produženoj nastavi“. Da li ste čekirali kartu za dalje, i možete li to sami otkriti svojim stepenom poverenja ili sumnje? Sa Anđelima nikada ne možete zakasniti, uvek ste dobro došli, a to iskustvo možete imati oko 24.marta, kada se predomislite i napravite drugu odluku. Mlađi pripadnici znaka Riba mogu u tom predomišljanju razviti velika očekivanja oko 28.marta i naravno sledi razočarenje. Vreme za proljetnu ljubavnu akciju je oko 12. aprila. Možete slobodno otvoriti oči, san neće prestati da postoji!

Ovnovima je poruka od Anđela da šire „SVETLO RAZUMEVANJA“ jer njihova samouverenost i ambicioznost i u ovom trenutku ogromna energija nije prirodno stanje ostatka sveta. Vrlo je važno da neki ljudi, naročito vaši partneri možda sada nisu u istom poletnom stanju kao vi. Razumite, shvatite i što je najvažnije PRIHVATITE. Znajte da vaša ogromna energija može u ovom trenutku da bude isceljujuća, naročito za partnera, za vašu ljubavnu ranu. Zaista ste u prethodnom periodu prošli kroz teška iskustva i sada kada znate kako je kada boli, pokažite to u realnom životu kroz empatiju. Promena vaše energije i usporavanje će se dešavati od 31. marta kada će vaš vladar Mars, preći u znak Bika. Materijalizacija nekih davnih želja, možda već zaboravljenih imaće svoju priliku oko 12. aprila. Odmorite i usporite.

Poruka od anđela za pripadnike znaka Bika za ovaj period je „STRPLJENJE“. Vladarka Bikova, Venera se nalazi na najplodnijem mestu u zodijaku, to je treći stepen znaka Bika (egzaltacija Meseca). Ovde vam Anđeli poručuju da se povežete sa prirodom da biste razumeli univerzalne zakone. Mnogi pripadnici znaka Bika u ovom periodu imaju prioritete u materijalizaciji, pa što god to bilo. Veoma plodan dan za ove aktivnosti je 30.mart kada ćete se uspešno povezati sa ljudima nasuprot vas, sa partnerom. Time možete isceliti vašu duboku, staru ranu. Tako isceljeni popunite ovu prazninu svetlošču ljubavi i poverenja. Slobodno se odvažite da od 11.aprila napravite plan za sve ono čega ste željni, a niste smeli ili niste znali.

Blizancima Anđeli poručuju da je ovo vreme „ISCELJIVANJA“ jer im se upravo vladar Merkur nalazi u znaku Riba u društvu sa Neptunom. Šta je za Blizance isceljivanje? Mir, malo reči, fine reči, sporije kretanje. Ova faza je spiritualna faza, a praktično polaganje ispita krenuće od 31. marta kada Merkur pređe u znak Ovna. Ukoliko zadržite stečeni mir, tišinu, odmerenost, biće to veliki znak sa neba da ste uspeli i da realizacija vaših želja može da počne. Ukoliko budete imali reakciju na druge ljude, događaje ili okolnosti, znači da treba još malo da sačekate da biste primili dar od svog Anđela. Dan velikih ispita mogao bi da bude oko 8. aprila. Zadržite u sebi naivnost i veru malog deteta a budite spretni i domišljati kao što je vaš vladar Merkur.

Rakovima je vreme prelivanja, emocije su nabujale i postoji predispozicija velike emotivne poplave. Anđeoska poruka za pripadnike znaka Raka jeste „SAMOODNOSNOST“. Sve što želite, trebate, mislite i hoćete, okrenite na unutra. Ne tražite, ne očekujte, ne dajte savete, jer u ovom periodu možete razviti zadovoljstvo, ravnotežu, balans upravo kroz samoodnosnost. Ovo je veoma povoljno vreme za otvaranje ka najsuptilnijim nivoima kreacije. Možete upravo sada završiti davno započeto, zaokružujući jedan životni ciklus i jednu energiju. Na ovakav način možete doći do konkretizacije i materijalizacije. Veliki ispit je 4. aprila a rezultati tog ispita će biti vidljivi od 9.aprila.Rakovi nose u sebi veliku odgovornost, koju često zamenjuju sa osećajem krivice. Preuzmite odgovornost za svoju radost i ne skidajte osmeh sa lica.

Lavovska energija isijava i poruka Anđela je „ŠIRENJE SVETLA“. Prirodno samopouzdanje koje Lavovi nose u sebi ima sada vrlo važnu misiju. Neophodno je uzdizati ljudske emocije i stvarati pozitivnu atmosferu i optimizam. Svetlost će se vraćati ka vama u onoj meri u kojoj ste vi dali drugima. Ne štedite se, nije vreme da trenirate zaborav. U zaborav će otići sve ono što vam nije potrebno. Ljubav je ono što je neophodno da primetite, da uvažite, da velikodušno pozdravite. Kada kažem ljubav, ne mislim isključivo na muško-ženske odnose. Prvu podršku, ako ste na pravoj vibraciji dobiće te oko 25. marta od uticajnih ljudi. Moć je veliko breme i bićete u iskušenju 5. aprila. Nemojte nikad zaboraviti da ste od ljubavi stvoreni, da od ljubavi živite i da ljubav treba da širite.

Devicama Anđeli poručuju da vaša vrlina „ODANOST,LOJALNOST I POKORNOST“ dobija svoje svetlo poštovanja i nagrade. Ako ste nekada mislili da služite zato što morate i nemate izbora u ovom kratkom periodu ste shvatili da je ovo bila vaša velika misija. Pokazali ste svetu svoju skromnu veličinu služenja kao misije i počasti. Velike promene u mnogim oblastima života počinju za vas 31.marta i vi će te ovo proleće pamtiti po dobru i po pripremama za doček največeg među velikima. Jupiter u znak Device ulazi 11. augusta. Do tog perioda vredne i čestite Device će obaviti velike pripreme i promene. Možda vam se učini da ste se umorili oko 8. aprila. Slobodno zastanite, odmorite, slobodno zatvorite oči i prebacite se na susednu stranu (znak Riba). Maštajte. Ne bojte se gospodina Saturna, možda je samo vreme da konačno uradite sve ono što niste smeli ili stigli.

Vagama anđeli šalju poruku „ŠIRENJE ZNANJA I VIDIKA“. U ovom kratkom periodu Vage treba da razvijajući samoodnosnost (što je vrlo težak zadatak za Vage) i time otkriju unutrašnju moć i sposobnost sa povezivanjem sebe i prirodnih resursa. Sve što vam je potrebno ili želite, teško ćete manifestovati kroz druge ljude jer u vama je kod, a i svi resursi. Samoisceljenje može se desiti a da i ne primetite oko 2. aprila. Preko znaka Vage i Ovna se dešava pomračenje Meseca 4.aprila što može doneti neshvaćenost baš na nivou partnerskog odnosa. Lek je da otkrijete samodovoljnost bar na kratko. Ovo otkrovenje mnogim Vagama će doneti veliki nivo samopouzdanja i napredovanja. Od 11.aprila će te biti u prilici da polažete neke ispite koje ste možda odbacili ili zaboravili. Imajte poverenja i poštujte tuđe vreme jer rezultat neće izostati. Balans i harmoniju možete očekivati u drugoj polovini aprila.

Škorpionima Anđeli šalju poruku da im je data „MENTALNA SNAGA“ kojom mogu osloboditi duh od teških emocija iz prošlosti. Mlađi Škorpioni bi trebali da razviju nežnost, da osete moć kojom mogu da ovladaju nesvesnim impulsima i da se fokusiraju na ono što je esencijalno i logično i na taj način mogu stvoriti ravnotežu sa prirodnim zakonima. Materijalizacija ili uspešnost u ovoj aktivnosti mogla bi biti vidljiva sredinom aprila. Stariji Škorpioni, naročito oni u braku, mogli bi u ovom periodu revitalzovati partnerske odnose kroz vrlo nežnu seksualnu energiju.

Strelčevima Anđeli šalju poruku „UZDIZANJE KA MUDROSTI I VELIČINI“. Ovu poruku mnogi Strlčevi neće moći sa lakoćom da prihvate u narednom periodu upravo zbog prisustva Saturna u njihovom znaku. Sve do 8. aprila će Strelčevi biti usporeni i u premišljanju, a onda sledi zaokret ali još ne u punoj brziji. Partnerski odnos je u stagnaciji. Sinhronizacija u partnerskom odnosu za Strelčeve će biti oko 6.aprila i treba je negovati. Od 11.aprila ulazi Venera u Strelčevo polje partnera pa će sasvim sigurno biti prilika za ljubav kako u virtualnom tako i u realnom životu.

Jarčevi od Anđela dobijaju poruku da je „ISTINA, SLOBODA I PRAVDA“ njihov jedini i ispravan put u ljubavi i partnerskim odnosima. U ovom periodu će Jarčevi imati sposobnost veštine u baratanju sa rečima. Ovo će biti i umetnost u izražavanju, odnosno kanalisanju sa viših sfera. Povratak za Jarčeve kreće od 14.marta kada će Saturn krenuti retrogradno. Biće ovo vreme velikih proveravanja, sumnji a možda i strahova. Može da se desi da negde oko 4. aprila vaši partneri ne uhvate ovu nit ili ne prepoznaju znakove pa može doći do nesporazuma ili čak prekida nekih emotivnih veza sredinom aprila. Treba naučiti pustiti da se stvari spontano i sa smislom dešavaju, završavaju i zaokružuju.

Vodolije su zaista počašćene porukom od Anđela koja glasi „BOŽANSKE MOĆI“ mogu vam biti od koristi na putu postizanja ambicija ali svojom marljivošću a ne arogancijom ili prostotom. Naglašena je Marsovska priroda sve dok je Uran u Ovnu, i neophodno je da se ova energija u upotrebi za najveće dobro svih ljudi. Nije lako Vodolijama ovladati mirom, ali evo, univerzum je doneo darove i prvo iskušenje će biti već oko 6. aprila u sukobu sa autoritetima. Možete li svoje reči umiriti i biti nežni i pažljivi proverite već 8. aprila. Stariji pripadnici znaka Vodolije teško će kanalisati ovu energiju i može doći do prekida pa čak i razvoda sredinom aprila. Lepota je u neizgovorenoj reči. Probajte da se uverite.

Ovaj ljuboskop je napisan po savetu Anđela Vulijaha. Koristila sam u radu knjigu ASTROLOGIJA ANĐELA koju su napisali moji učitelji Lea i Aleksandar Imširagić.

Izvor:profesionalnaastrologija.com

Leave a Reply

Zithromax for sale