GODISNJI HOROSKOP ZA VODOLIJU 2020.

Za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

Sa Vasom divljom kartom i Uranom kao vašom vladajućom planetom, to ce iritirati vase zivce. Ali njegovo vreme u Biku je pravi šok za sistem! To je zato što je, kao četvrta kuća , porodice i emocija, Bik vaša vrhunska zona komfora – a komfor zapravo nije stvar Urana. Kako se ovaj tranzit nastavlja do 2020. godine i kasnije, život se ponekad može činiti prilično haotičnim. Usred svega, stabilan i miran unutrašnji glas uverava vas da možete preziveti svaku oluju. Početkom godine planete u vašem znaku poklapaju se s Uranom (Merkur 18. januara, sunce 22. januara i Mars 7. aprila). Vaša slika o pobunjeniku ili radikalnom inovatoru sukobljava se sa rastućom željom za više stabilnosti i sigurnosti u vašem životu. Briga o sebi može biti revolucionarni čin. A od juna do avgusta, lične planete u Raku prave sekstil sa Uranom, imate dozvolu da brigu o sebi postavite kao prioritet – ne samo za vas, već i za sve ljude do kojih vam je stalo. Što ste više prizemljeni i usredsređeni, možete biti prisutniji za njih tokom svih uspona i padova u životu. S obzirom da energija Jarca dominira u astrološkom pejzažu većinu 2020. godine – uključujući konjunkciju Saturn / Pluton 12. januara i tri veze Jupiter / Pluton u aprilu, junu i novembru – struktura i granice su naziv igre. Ali ne bojte se: ne radi se o tome da se pridržavate tuđih pravila! Radi se o tome da svesno odlučite da ostanete u granicama koje podstiču veće zdravlje, sigurnost, blagostanje i sreću za vas. I dok Saturn posećuje vaš znak od 21. marta do 1. jula, izazov vam je da pojačate samodisciplinu. S novim 20-godišnjim ciklusom koji počinje na Jupiterovoj i Saturnovoj Velikoj konjunkciji u vašem znaku (21. decembra), izbori koje donesete ove godine verovatno će imati dugoročne posledice.

KARIJERA:

Usporite svoju ulogu, Vodolije! Sa Marsom u Strelcu početkom godine (3. januara – 16. februara), imate velike planove – i nećete želeti da gubite vreme kada nesto započnete. Ali možda ste preterano optimistični u vezi sa onim što se zapravo može postići sa vremenom i resursima koje imate. Srećom, konjunkcija Saturn / Pluton u Jarcu (12. januara) pruža stvarnost provere . Takođe vam pomaže da duboko zaceprkate zbog samodiscipline i izdržljivosti koja će vam trebati da radite polagano i stabilano posao koji vas postavlja za uspeh. Niste samo spremni da zaradite brzi novac – vaš rad služi višoj svrsi i odgovara višem autoritetu. A s tim da se Jupiter i Pluton ove godine poravnaju tri puta (4. aprila, 29. juna i 12. novembra), nematerijalne nagrade su jednako važne, ako ne i veće, od materijalnih. Sudbina može porasti i pasti ove godine, ali sve dok znate da vaš rad služi većem dobru, rado ćete voziti uspone i padove. Sektil između Jupitera u Jarcu i Neptuna u Ribama (20. februara, 27. jula i 12. oktobra) pomažu vam da uskladite svoj put karijere sa vašim najdubljim humanitarnim vrednostima. Ipak, može doći do sukoba interesa kada se planete u Raku, vašoj kući posla suprotstave Jupiteru, Plutonu i Saturnu u Jarcu (jul-početak septembra). Vaša spremnost za posluživanjem ne slaže se sa vašom ambicijom za novcem, statusom ili moći. Ali , nema ništa loše u tome što želite da postignete više u karijeri – sve dok ste iskreni u pogledu svojih istinskih ciljeva. Kada se stavi u službu većeg dobra, ambicija može biti moćna stvar! Držite se toga, a vaši disciplinovani napori trebali bi se isplatiti u decembru, kada Saturn i Jupiter kreću u vaš znak i izvrše svoju veliku konjunkciju dvadeset prvog.

EMOCIJE:

Nije povoljan momenat za zaljubljivanje, Vodolije – narocito sa opreznim Saturnom koji testira vode u vašem znaku (21. marta – 1. jula). Razumem: Iskustvo vas je učinilo starijima i mudrijima, tako da radije ne biste riskirali ljubav, osim ako se to ne čini sigurnim. Ali zatvarajući srce, mogli biste sebi uskratiti zadovoljstvo istinske veze. Srećom, Venera u Blizancima (3. april-7. avgust, retrogradni 12. maj-24. jun) pomaže vam da malo razvedrite. S obzirom da je sama božica ljubavi u vašoj kući zabave i romantike, manje se brinete zbog ozbiljne posvećenosti i više se bavite samo uživanjem u životu. Verovatno će postojati naglasak na prijateljstvu nad romantikom – i pored toga što je Venera u kvadratu sa Saturnom u vašem znaku 4. aprila, ne treba isključiti mogućnost da to preraste u nešto više! Napokon, prijateljstvo je temelj svake čvrste veze. Vodolija, svi mi samo želimo biti voljeni … ali tražiti ljubav je ranjiva stvar. Potrebna je hrabrost da nosite svoje srce u rukavu, posebno u avgustu i septembru kao planete u suprotnom znaku Lava, vaš vladar Uran u Biku ne podnosi rizik. Mladi mesec koji je otvorio srce u Lavu 18. avgusta, sa Venerom u raku i Sektilom u Uranu, pomaže u ublažavanju strahova od odbacivanja, omogućavajući vam da pokažete svoju mekšu stranu. U savršenom svetu svi bismo se osećali sigurno izražavajući se. Ali bolje od bilo koga znate kako je lako zaglaviti se u vlastitoj glavi i započeti preispitivanje stvari – naročito kada je reč o vezama. Od kraja avgusta do oktobra, planete koje prolaze Devicu (vaša osma kuća seksa i intimnosti) čine je primamljivim da se usredsrede na mane. Na sreću, ipak, njihova spona sa Uranom vam pomaže u izboru radikalnog prihvatanja. Na kraju, Vodolije, ne radi se o pronalaženju “savršene” osobe ili pokušaju popraviti nesavršenu. Radi se o tome da ih volite onakve kakvi jesu – i sve nedostatke – i puštajući ih da vam narušavaju lagodan život na najlepše i iznenađujuće načine.

Zithromax for sale