GODISNJI HOROSKOP ZA RAKA 2023.

za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

RAK :

Sentimentalni mesec je vaš vladar, i tako dok vaše emocije vladaju vama, nije nuzno da moraju. I da, postoji razlika! Imate izbora, a ova godina vam pruža priliku da pokažete da niste emocionalni nered kakav vas često prikazuju. Kada napravite ravnotezu da donosite mudre izbore i glavom i srcem, 2022. može biti nezaboravna .

Pun mesec je u vašem instinktivnom znaku sredinom januara, što je savršena protivteža praktičnom suncu Jarca i odlično vreme da pokažete da imate više od donošenja emocionalnih odluka. I ovo je samo jedna od mnogih lunacija tokom cele godine koje će vas voditi u važnim životnim stvarima.

Saturn snažnog uma postavlja opšti ton za godinu, izlažući vaše odgovornosti i podstičući vas da sledite planove koje ste napravili i ciljeve koje ste postavili. Pošto je Saturn ove godine u partnerstvu sa ekscentričnom Vodolijom, stvari bi mogle postati zanimljive. Saturn u Vodoliji je manje struktuiran i inovativniji nego što je bio u stabilnom Jarcu, tako da se možete obratiti manje konvencionalnim metodama da biste obavili posao. Borba protiv sistema može ići u vašu korist ako to uradite na pravi način.

Kao rak, najverovatnije se uvek radujete letu jer se tada sunce pojavljuje sjajno u vašem mirnom i tihom znaku. Vaše pravo ja počinje da sija dok slavite početak svog rođendana krajem juna, a vaši najbliži odnosi su vaš glavni fokus. Poboljšanje vašeg okruženja je takođe na vašem dnevnom redu, jer što je vaš dom lepši, osećate se kao kod kuće. Uživajte u negujućim vibracijama dok brinete o drugima tokom ovog ljubaznog tranzita, ali ne zaboravite da malo razmazite i sebe!

POSAO: Nemojte dozvoliti da izazovi u karijeri koji su vas zaustavljali u prošlosti ove godine vas ponovo savladaju. Nova je godina i imate potpuno novi skup planetarnih uticaja koji će vas voditi ka uspehu.

Prosvetljeni Jupiter podstiče vas da proširite svoj um i granate se u novim pravcima. Tokom njegovog partnerstva sa intuitivnim, kreativnim Ribama na početku godine, trebalo bi da imate mnogo veoma zanimljivih izbora u karijeri.

U mogućnosti ste da gledate dalje od svojih prošlih razočaranja kao da se nisu ni dogodila i da se nadate budućnosti. Odlični ste u učenju novih radnih veština koje vam omogućavaju da iskoristite svoje sposobnosti slušanja i razvijete svoje prirodne sklonosti da budete saosećajni i empatični. Rad sa decom i/ili životinjama je vaša stvar u prvom delu godine.

Ambiciozni Saturn je ove godine uparen sa neobičnom Vodolijom, tako da imate mnogo novih i različitih ideja o tome kako da stvari poboljšate. I ne samo svoju karijeru, već imate ideje o poslovima svojih prijatelja, učinku vaše kompanije. Sada puno razmisljate. Želite da napravite velike promene, a ponekad vam je teško da vidite granice.

LJUBAV: Ako ste kao većina Rakova, najsrećniji ste kada ste zaljubljeni. Ali samo zato što napredujete kada imate partnera sa kojim ćete podeliti svoj život.

Pun mesec u razumnoj Devici sredinom marta može doneti konačno zatvaranje stare veze, što bi zauzvrat trebalo da vam pomogne da započnete novu vezu kada budete spremni. Može biti mnogo stresa i nervoze oko nekog novog sada, ali ne dozvolite da vam leptiri u stomaku smetaju da dozvolite da se nešto dobro dogodi. Nervi mogu biti pozitivan znak da imate veliku hemiju sa nekim,. Iskoristite ovu praktičnu lunaciju da logično sagledate stvari i umirite svoje strahove.

Da li ste se ikada zapitali da li sudbina zaista igra ulogu u vašem ljubavnom životu? Teško je poreći uticaj srećnog Jupitera na romansu dok se sanjivo kreće kroz idealističke i izuzetno intuitivne Ribe do sredine maja. Mnogo slučajnosti ,biti na pravom mestu u pravo vreme, a možda čak i doživeti ljubav na prvi pogled, govori vam da postoji neka ozbiljna romantična magija u igri u univerzumu. Ne sumnjajte u ulogu sudbine u vašem ljubavnom životu tokom ovog tranzita. Sada su moguća neka buđenja koja izuzetno menjaju život!

Zithromax for sale