GODISNJI HOROSKOP ZA LAVA 2023.

Za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

LAV:

Kao dramatični vatreni znak kojim vlada sunce, privlačite pažnju gde god da krenete, a 2022. nije izuzetak! Ako ne postoji bina na kojoj biste mogli da nastupate, napravite je tako da vas reflektori uvek mogu pronaći.

Ove godine, mudri Saturn, planeta koja želi da vam pomogne da naučite da rastete i postanete odgovornija osoba, uparen je sa slobodoumnom Vodolijom, koja vam pomaže da izađete van okvira i ostvarite velike stvari. I dok je Saturnov cilj da vam pomogne da uspete, možda nećete osetiti pun obim onoga što je moguće ove godine. Stoga je važno da priznate (i da, slavite!) svaku sitnicu koja dođe, što će vam pomoći da shvatite za šta ste zaista sposobni.

Leto je obično jedno od vaših omiljenih doba godine jer ste u potpunosti u svom elementu kada sunce provodi vreme u vašem zabavnom znaku od kraja jula do kraja avgusta. Za ove četiri fantastične nedelje dobijate svoju rođendansku želju, a to je da budete smeliji u životu i da se zabavljate ma sta se desavalo. Vaša iskrena toplina sada izlazi na videlo, a vaš entuzijazam je zarazan. Uživajte u ovoj proslavi koja traje mesec dana!

Sanjivi Neptun je ponovo kod kuće u Ribama tokom cele godine, dajući vam dozvolu da sanjate velike snove! Možete postići neke od svojih teže postignutih ciljeva tako što ćete verovati u sebe, što obično nije problem. Neuspesi će biti neizbežni dok se borite sa neodlučnošću i nemogućnošću da se ponekad suočite sa istinom zbog ovog maglovitog tranzita, ali napredne psihičke sposobnosti koje steknete mogu vam pomoći da nastavite da verujete u svoju viziju.

POSAO: Volite da se dobro provedete, ali znate i kada je vreme da se udubite i krenete na posao. Uložiti trud koji je potreban za uspeh ove godine je lako kada se odlučite na to.

Kao i uvek, sunce počinje godinu u znaku Jarca koji se kreće prema gore, koji daje praktičniju energiju nego što je inače, ali je zapravo odličan način za početak godine. Ozbiljno se pozabavite svojim ciljevima sada i postavite neke konkretne planove za ono što želite da postignete. Ima dosta vremena za zabavu i igru, a ako se ranije zavrsite sa praktičnim poslom, možete se opustiti bez griznje savesti.

Nepredvidivi Uran tokom cele godine putuje u Biku koji je pametan kada je novac u pitanju, što utiče na vašu karijeru u velikim razmerama, posebno kada su u pitanju stvari koje zapravo nisu pod vašom kontrolom, poput smanjenja broja zaposlenih, neočekivanih otpuštanja ili bankrota kompanija.

Sa ovom nestabilnom energijom u vazduhu, šanse da se nađete nezaposleni su otprilike iste kao da ste neočekivano angažovani za posao iz snova, tako da zaista jednostavno ne znate šta da očekujete. Prilika dolazi kada ste voljni da kombinujete svoje tradicionalne metode sa novim eksperimentisanjem, pa prihvatite neočekivane promene i učinite da one deluju na praktičan način.

LJUBAV: Vasa tajna je otkrivena. Volite da vas obožavaju! Da li ćete imati sreće da ove godine budete sa nekim ko vam posvećuje pažnju i ispunjava sve vaše želje?

Strastveni Mars je u partnerstvu sa kolegom vatrenim znakom Strelcem na početku godine, tako da je ljubav jedna velika avantura. Upoznavanje novih ljudi kada putujete moglo bi da dovede do neke super zabavne romanse, ali pretvaranje zavaravanja u veze na daljinu nije verovatno. Podeliti dobar provod sa nekim na dalekom mestu nije isto što i pokušaj da to funkcioniše svakodnevno, posebno kada živite kilometrima odvojeno.

Možda ćete postati malo ozbiljniji u pronalaženju prave ljubavi kada moćni Mars provodi vreme u posvećenom, fokusiranom zemaljskom znaku Jarca od kraja januara do početka marta, međutim, u tom trenutku biste mogli da razmislite o tome da se smirite i da ozbiljnije sagledate svoje romantične ciljeve. Zabavljati se je u redu ali gde bi ste voleli da budete za godinu dana od sada? ili pet? Pomaže posvećena energija Marsa u Jarcu!

Zithromax for sale