GODISNJI HOROSKOP ZA BLIZANCE 2023.

Za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i taot tumac

BLIZANCI:

Merkur, vladar svih vrsta komunikacije, je vaša planeta vodilja tako da i ne čudi što je vaša godina sve u tome šta kažete, kako  to kažete i kako drugi to tumače i reaguju na to. Biće neizbežnih  grešaka, nezgoda i pogrešnih komunikacija na tom putu, ali vaša  prozračna sposobnost da se prilagodite i budete spremni za  duhovit povratak je ono što vam pomaže da napredujete u svim situacijama  vezanim za interakciju sa ljudima ove godine.  2022. počinje sjajno sa Merkurom koji se kreće kroz pametnu Vodoliju  vazdušni znak sa čijom energijom vi vibrirate tokom prve  nedelje u  godini. Nova je godina i imate novu perspektivu. Kršenje pravila nikada  nije bilo tako privlačno ili produktivno.  Merkur postaje retrogradan nedugo nakon što je krenuo u Vodoliju,  stvarajući neke potencijalne probleme koji se pojavljuju niotkuda, ali  retrogradni ciklusi Merkura ne zaslužuju uvek lošu reputaciju koju  dobijaju. Iako može biti izgubljenih ključeva od automobila, loše  gramatike, propuštenog leta ili neprijatnog razgovora tu i tamo, oni vam  takođe daju malo vremena da pritisnete dugme za pauzu i razmislite o  svom sledećem potezu pre nego što to učinite.  Sunce sija u vašem duhovitom, radoznalom znaku od kraja maja do kraja  juna, ističući vaše jedinstvene talente i fleksibilnost. Pisana  reč je vaša stvar, i možete se proglasiti Carem svih društvenih  medija. Bez obzira na to da li cete da odlučite da iznesete svoje ideje i  mišljenja, sada ste izuzetno jaki kada je komunikacija u pitanju i u mogućnosti ste da  raspravljate sa najboljima.

Posao: Imate toliko ideja, ali ih ne pratite uvek ili ih ne koristite.  Izaberite jednu glavnu temu i držite je se da biste bili uspešniji na  poslu ove godine.  Saturn, upravnik zodijaka, ove godine prelazi između direktnog u retrogradnog u nežnim Ribama i agresivnom Ovnu, pa će vaša radna  raspoloženja morati da se prilagodite usklade sa tim. Imaćete priliku da naporno radite i da povećate svoje buduće  bogatstvo.  Vaša intuicija je dobar vodič dok je Saturn uparen sa  Ribama,  ali pomalo gubite taj vredan uvid kada se Saturn upari sa nestrpljivim  Ovnom. Međutim, na sreću, ništa od ovoga neće biti brzo, jer su  umerenost i oprez uvek povezani sa tranzitom Saturna.  Reorganizacija ili otkup vaše kompanije mogu biti stvarnost u bilo kom  trenutku tokom godine, zahvaljujući potencijalnim potresima koje je  doneo nekonvencionalni Uran u Biku, što može da vas ostavi u nedoumici i osecaju „šta sada?” . 

Ljubav: Potrebna vam je raznolikost u životu a tražite je i u  ljubavi. Da li to znači da ne možete biti posvećen, brižan dugoročni  partner? Naravno da ne. Ove godine ćete pronaći način da srećno  živite ili sami ili posvećen život, bez obzira koji odaberete!  Bez obzira da li ste slobodni ili tražite tu posebnu osobu ili srećno  izlazite, ali uživate u nevezanosti.  Retrogradnost Merkura utiče na vas  podjednako, posebno prvi ciklus od 14. januara do 3. februara koji  počinje u prozračnoj Vodoliji i završava se u zemljanom Jarcu.  Većina vaših velikih planova ide nizbrdo sa ovim retrogradnim ciklusom,  posebno kada je u pitanju komunikacija sa ljudima koje pokušavate da  impresionirate. Napravite korak unazad i slušajte više nego što govorite  za promenu. Ovo je ključ za prolazak kroz ovaj aspekt sa minimalnom  štetom za vaš život u vezi.  Mlad mesec u vašem neodlučnom znaku krajem maja čini da je loše vreme za  donošenje odluka u vezi sa vašim ljubavnim životom, posebno ako vam je  teško da birate između dva potencijalna dugoročna partnera.

Zithromax for sale