GODISNJI HOROSKOP ZA OVNA 2023.

Za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

OVAN:

Kljucate od samog početka godine dok vaša moćna planeta Mars  završava svoje vreme sa drugim vatrenim znakom Strelcem u prvim  nedeljama januara. Žeđ za znanjem i životnim iskustvima ispunjava ovo  vreme u vašem životu osećajem čuđenja i avanture. Ne postoji  ograničenje za ono što možete naučiti kada  imate otvoren um!  Naravno, Mars se oseca savršeno kao kod kuće u vašem  znaku od  kraja maja do početka jula, bacajući vas u takmičarski napor i pomaže  vam da pobedite sve što vam se nađe na putu. Znate tačno kuda želite da  idete, i iako možda nećete uvek ići najdirektnijim putem do tamo,  nećete stati dok ne stignete na odredište.  Međutim, Mars je retrogradan u  Blizancima od kraja  oktobra do kraja godine, tako da ćete morati da budete otvoreni za  strateški pristup životu. Volite samo da se nosite sa svojim problemima,  ali vaša tipična agresivna energija „čisto trčanje na adrenalinu“ sada  neće funkcionisati tako dobro. Uspevate kada ste promišljeni da resite svoje probleme tako što ih zapisujete i vodite  dnevnik, a ne jednostavno pokušavate da ih ignorišete.  Mesec vašeg rođendana je uvek uzbudljiv, tako da bi u nekom trenutku  između kraja marta i kraja aprila sa ovom slavljeničkom energijom koja vas okružuje ovog meseca, spremni  ste da preuzmete svet i ne plašite se da zaista idete za onim što  želite. Sjajni ste u preuzimanju inicijative i vođstvu, i definitivno ne  volite da vam se govori šta da radite. Izbegavajte svađe i sitne  nesuglasice sada tako što ćete se potruditi da ignorišete ljude koji  pokušavaju da vas isprovociraju bez dobrog razloga.

Posao: Vatreni znaci su veoma vođeni, ambiciozni ljudi. Pošto ste, kao Ovan,  takođe kardinalni znak koji je vođen da pravi promene u svakoj prilici,  vi ste takođe rođeni vođa. Jednom kada se odlučite u kom pravcu želite  da idete, teško vas je zaustaviti. Slušajte mišljenje drugih ljudi, ali  imajte samopouzdanja da se držite svojih planova i pratite svoje ideje  ove godine!  Kada su u pitanju mogućnosti, vi napravite svoje. Retko ko da sedne i  čeka da se nešto desi, delujete ponekad i bez razmišljanja. Iako vaši  spontani napori ne uspevaju uvek na najbolji način (i, iskreno, neki  mogu imati prilično negativne rezultate), ove godine nećete praviti  velike promene u svom stilu.  Međutim sa upornim Saturnom uparenim sa Vodolijom koja voli promene  ove godine, to je signal da zaista razmislite o promeni stvari. Postoje  velike prilike koje ćete imati kada se povežete sa drugima, pa  očekujte da čujete o uzbudljivoj prilici za karijeru preko grupe za  umrežavanje ili društvenih medija.  Kao što već znate, vaša vladajuća planeta Mars počinje godinu u  Strelcu, što vas tera da naučite više živeći u trenutku i  uzimajući sve što svako iskustvo može da ponudi.

Ljubav: Niko vas nikada neće optužiti da ste stidljivi kada je ljubav u  pitanju! Zaljubljujete se brzo i možete otići jednako brzo kada  izgubite interesovanje, ali to ne znači da nemate ono što je potrebno da  pronađete pravu ljubav. Možda ćete morati da radite više od drugih  ljudi da biste održali uzbuđenje u dugotrajnoj vezi, ali od kada vi niste  spremni za izazov?!  Motivisani Saturn je u partnerstvu sa Vodolijom u razvoju tokom cele  2022. godine, podstičući vas da promenite stvari na bolje. Uživate u  buntovnoj energiji Vodolije, a ova zanimljiva planetarna kombinacija  može da vas inspiriše da isprobate nove, netradicionalne romantične  poteze. Zabavite se eksperimentisanjem dok ne pronađete nešto što vam  odgovara!  Zapamtite da isceljujući asteroid Hiron provodi još godinu dana u vašem  znaku, koji se mnogo fokusira na unutrašnje probleme i samoizlečenje.  Kako ovo funkcioniše kada izlazite i upoznajete nove ljude? Ne baš  dobro. Vaša nesigurnost sada se pokazuje više nego obično, što vas  zaista može izbaciti iz igre.

Zithromax for sale