GODISNJI HOROSKOP ZA BIKA 2023.

Za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

BIK:

Pred vama su definitivno izazovi koji će vas testirati  ali vaša  tvrdoglavost može zapravo ići u vašu korist kada se suočite sa  najvrednijim neprijateljima u godini.  Venera, vaš vladar i veliki uticaj na ljubav i novac je retrogradna u Jarcu veći deo januara, usporavajuci mnogo vaših  dobro osmišljenih planova.  Kao fiksni zemaljani znak, uvek imate plan, a ovaj retrogradni period  preti da vas izazove. Srećom, sa Jarčeviskim ambicioznim uticajem, možete  se potruditi da se stvari i dalje odvijaju na način na koji želite. Biće potrebno mnogo snage volje i odlučnosti, zato se vežite i  pripremite se za prilično oštar uvod u godinu.  Nepredvidivi Uran putuje sa vašim stabilnim znakom cele godine, a ima  mnogo stvari koje su van vaše kontrole u ​​2022. Kao fiksni znak, promena je jedna od vaših najmanje omiljenih  stvari sa kojima se bavite, ali rast dolazi od stavljanja sebe u  neprijatne situacije. Mogli biste da se osećate zaglavljeni između  pokušaja da se uhvatite za svoje uobičajene rutine i da date sve od sebe  da se kotrljate sa talasima promena koji će neizbežno doći. U većini slučajeva biće vam od  koristi da nastavite sa svojim planovima sve dok ih apsolutno ne morate  napustiti.

Posao: Naporno radite i igrate se, a često se definišete po iznosu novca na  vašem bankovnom računu. Dakle, Bikovi, da li ćete u 2022. imati prilike  koje vam mogu pomoći da postignete materijalni uspeh koji želite? Ili  ćete otkriti da možda postoji više od toga koliko novca zarađujete?   Sa dinamičnim Saturnom u partnerstvu sa pametnom i inovativnom Vodolijom  ove godine, imate priliku da sve ponovo osmislite. Ako mislite da je to  poslednja stvar koju želite da uradite, to ne bi bilo iznenađujuće.  Većina Bikova voli da odabere visoko plaćenu karijeru i drži se toga  sve do penzionisanja ako može. Promena nije vaša stvar i  to  je jasno, ali ovaj harmoničan tranzit vam zaista pruža neke prilike koje  se ne bi trebalo prevideti u 2022. Ne morate da pravite nagle poteze ali barem obećajte da ćete razmisliti o transformaciji sebe ako  vam se pruži prilika.  Naravno, sveobuhvatni Jupiter je uvek spreman da vam pruži mogućnosti  za rast i širenje, a njegova pozicija u sanjivim Ribama od početka 2022.  do početka maja može da vas natera da sanjate da radite posao koji bi  pomogao da svet postane bolje mesto.

Ljubav: Ljubav je veliki faktor u vašem životu, pa kada ne ide onako kako biste  želeli, to je velika šteta. Voleli biste da možete da postignete da se  stvari dešavaju čistom silom volje, ali emocije se moraju pojaviti  prirodno. Šta vam svemir sprema ove godine? Iako je mnogo toga van vaše  kontrole, može doći do prijatnih iznenađenja.  Neptun koji voli iluzije je u Ribama, znaku kojim vlada tako da možete računati na svoju podsvest da vam pruži  neke važne naznake o potencijalnim ljubavnim slaganjima. Kroz  sanjarenja i  vizije , možete saznati važne i  zanimljive detalje o svojoj srodnoj duši ili sledećem  partneru/ljubavniku. Kada Neptun  bude retrogradan od kraja juna do kraja godine, možda ćete shvatiti nešto o  simpatiji ili bivšoj osobi za kojom još uvek žudite, zbog čega gubite  interesovanje. Kada stvarnost udari, ona udari jako!  A vaš ljubavni život neće baš napredovati kada romantična Venera veći  deo aprila provede u previše idealističkim Ribama, jer ćete zaista  osećati frustraciju koja dolazi kada se stvarnost ljubavi ne poklopi sa  vašim romantičnim sanjarenjima.

Zithromax for sale