GODISNJI HOROSKOP ZA LAVA 2020.

Za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

Naporno radite, a vise se igrajte , to je vaša tajna za maksimum u životu. A sa Marsom koji je ove godine prolazio kroz vaše vatrene znakove, ta čuvena požuda za život je jača nego ikad! Mars započinje 2020. godinu u raspoloženom Strelcu (3. januara-16. februara), a zatim drugu polovinu godine (počev od 27. juna) provodi u impulsivnom Ovnu. Željni ste da izađete na scenu, istražite neistražene teritorije i otkrijete nove horizonte. Bez obzira da li je okolina spremna ili ne, vi ste tu i umecete da se nametnete! Ipak, drugi uticaji sugerisu da je možda mudrije usporiti malo. Južni čvor ulazi u Strelca 5. maja, što otežava saznanje kada treba usporiti a kada krenuti u osvajanje. Ako sveću gorite sa oba kraja, na kraju biste mogli i sami da izgorite. Neka pomracenje Meseca u Strelcu 5. juna bude poslednja navala pre nego što se ponovo uključite. Pomračenje Sunca u Raku sledi 20. juna, pozivajući vas da se okrenete unutar sebe i ponovo se povežete sa svojim emocijama … a možda čak i svojim višim ja. Možda to nije baš pustolovina koju ste imali na umu, ali ovo putovanje samootkrivanja obećava da će biti vrlo uzbudljivo! Prekid sezone pomračenja je pomracenje Meseca u Jarcu 4. jula, koja problematiku zdravlja dovodi u oštriji fokus. Sa dve najmoćnije konjukcije u godini koje se takođe događaju u ovom disciplinovanom znaku – vašoj šestoj kući zdravlja – vreme je da se ozbiljno pozabavite sobom, telom, umom i duhom. Saturn / Pluton (12. januara) na početku godine vas pogađa sa proverom realnosti. Sviđalo vam se to ili ne, moraćete da promenite način života ako želite da nastavite sa jakim putem do 2020. i kasnije. Ali možda će trebati Jupiter / Pluton (4. aprila, 29. juna i 12. novembra) da zapale dovoljno vatre ispod vas da se to i dogodi. Transformacija je intenzivan proces. Ali imate više nego dovoljno energije, entuzijazma i snage volje da to i vidite – i ništa, čak ni Marsova retrogradnost (9. septembra – 13. novembra) ne može vam smetati!

KARIJERA:

Možete li osetiti kako se zemlja kreće? Uran se nastanio u Biku, ali njegovo prisustvo tamo i dalje uzdrmava stvari u vašoj karijeri. Okolnosti se neprestano menjaju i ciljevi i planovi koji su vam u prošlosti dali osećaj svrhe možda više ne izgledaju kao tako sigurna stvar. Ovo može biti stresno. Ali može biti i katalizator radikalnog preusmeravanja ili reorganizacije ! Dok se sunce, Merkur i Venera kreću kroz vaš znak i kvadratiraju Uran (2., 10. avgusta, i 15. septembra, respektivno), izazov vam je da izmislite sebe i nadogradite svoje ciljeve. Srećom, s tim što je Venera ove godine provela više vremena u Blizancima (3. aprila i 7. avgusta), privlačite puno novih mogućnosti … a svojom svestranošću i atraktivnoscu privlače vas i potencijalni partneri i saradnici! Samo budite sigurni da ste umreženi sa sustinom, kao i sa stilom: retrogradna Venera (12. maj-24. jun) podseća vas na osnovne vrednosti koje vam daju “zašto” za ono što radite. Ove godine glavne konjukcije u Jaracu (Saturn / Pluton 12. januara; Jupiter / Pluton 4. aprila, 29. juna i 12. novembra) pokazuju da dolazite po svoje i preuzimate veću snagu i autoritet na radnom mestu. Ali oni takođe otkrivaju ograničenja stila vođe odozgo prema dole koji često želite. Možda ste šef,, ali možete postići mnogo više deljenjem svoje moći sa drugima nego što ćete to imati tako što ćete vladati. I dok Saturn testira vode Vodolije između 21. marta i 1. jula, ovaj novi način rada unosi dah svežeg vazduha u vaše radne odnose. U trenutku kad se Saturn trajno vrati znaku i poveže se s Jupiterom 21. decembra, vi ste u potpunosti u vezi sa idejom: Timski rad čini da san funkcioniše!

EMOCIJE:

Jednostavno ne možemo da se ne zaljubimo u Vas, Lavovi! Napokon, s tim što je Jupiter vladao vašom romantičnom kućom, a Neptun kućom intimnosti i seksa, jednostavno ste neodoljivi! A zavodljivi sekstil između ove dve planete (tačno 20. februara, 27. jula i 12. oktobra) čini vas nekako još privlačnijim u 2020. godini. Ali s Jupiterom u Jarcu, je potrebno da pokazete emociju na konkretnim i manje romanticni gestovima. Punjenje benzina u automobilu vašeg partnera ili briga o kupovini namirnica možda vam se ne čini romantičnim, ali verujte – svaka sitnica koju možete da učinite kako biste skinuli neke odgovornosti sa njihovih ledja je moćan afrodizijak! Govoreći o odgovornosti, Saturn ce kratko da koketira sa svojim suprotnim znakom Vodolije (21. marta-1.jula), pre nego što se tamo 16. decembra dobro zaleti. Zatim, dvadeset prvog, Jupiter i Saturn, spajaju se za svoje dugo očekivano Veliko povezivanje . Ovo označava početak novog 20-godišnjeg ciklusa koji se tiče vaših odnosa. Možda ste spremni da to učinite zvanicnim sa nekim koga ste slučajno sreli, ili je možda vreme da pređete sa postojećeg odnosa na sledeći nivo. Ako se nadate da ćete upoznati nekoga, verovatno ćete se ozbiljnije pozabaviti onime što tražite u partneru. Ili ćete možda otkriti da prilagođavanjem očekivanja realnijim standardima odjednom imate romantičnije izglede. Shvatate? Kakav god da je vaš odnos u vezi, 2020. godina treba da bude stvarnost, prikazivanje i odrastanje. Što više zrelosti dovedete u svoj ljubavni život ove godine, to će vam biti slađi. Veliki deo toga je učenje da sagledate ljubavne interese kao pojedince sami po sebi – a ne samo proširenja ili odraz sebe. Ovo vam pomaže da se pokažete na načine na koje vas oni žele i trebaju… i stvarate prostor da svako od vas uživa radeći ono sto voli.

Zithromax for sale