GODISNJI HOROSKOP ZA DEVICE 2020.

za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

Ovogodišnja super-konjukcija u Jarcu (Saturn / Pluton 12. januara; Jupiter / Pluton 4. aprila, 29. juna i 12. novembra) događaju se u vašoj kući zabave i ljubavi. Ali to nije toliko kontradiktorno koliko može izgledati! Ipak, ova konjukcija vas uči da preuzmete odgovornost za svoju sreću tako što cete svoj život da konstruisete na način koji podržava veću kreativnost, spontanost i radost. To znači da se oslobađate bilo kakvih strahova i prosuđivanja koje vas sprečavaju da živete maksimalno. To takođe znači češće reći „da“ svom unutrašnjem detetu. (Ako imate svoju decu, i oni će vam se zahvaliti na ovome!) Srećom, s Uranom u Biku tokom cele godine, lakše ćete promeniti svoje navike … pa čak i svoje mišljenje. Kroz tri retrogradna ciklusa, vaša vladajuća planeta Merkur nudi nagoveštaje o tome šta se čeka na pregled: Prvi (16. februara i 9. marta) u Ribama i Vodoliji nailazi na to da sve koje poznajete vidite u različitom svetlu. Od ljubavnika do prijatelja, članova porodice, saradnika, možda se pitate koliko dobro zaista poznajete ta poznata lica. Drugom retrogradnom pojavom u Raku (18. juni, 12. jula), ovo vas dovodi u pitanje gde leže vaše odanosti. Zajednička istorija, kultura ili porodične veze možda će vas okupiti – ali da li je to dovoljno za izgradnju budućnosti? A sa trećim retrogradnim Merkurom u Škorpiji u Vagi (13. oktobar-3. novembar), vreme je da preispitate svoje misli i uverenja. Bez prosuđivanja, samo se postarajte da primenite iste besprekorne standarde prema sebi kao i drugima! Vaše zdravlje je još jedno područje gde vas ove godine ohrabruje da držite otvorene misli, a Saturn će provoditi vreme u eksperimentalnoj Vodoliji (vaša šesta kuća). Novi zdravstveni i vellness trendovi verovatno će pobuditi vaše interesovanje, ali treba vam malo vremena da obavite domaće zadatke pre nego što ih uključite u svoju svakodnevnu rutinu. Saturn posećuje Vodoliju od 21. marta do 1. jula i vraća se u znak 16. decembra. Jupiter sledi iza, susrećući se sa Saturnom 21. decembra u dugo očekivanoj Velikoj konjunkciji. Kako započinje novi 20-godišnji ciklus, osećate se podmlađeni i spremni za promenu!

KARIJERA:

Samo radite , vreme je malo i da se igrate! To je nekada bio vaš nacin, Device, ali ove godine menjate ton. Godinu potpomažu dve glavne konjukcije: Saturn / Pluton u Jarcu 12. januara i Jupiter / Saturn u Vodoliji 21. decembra. Uz njihovu pomoć shvatite da zabava nije neozbiljna – to je ključni deo kreativnog procesa . Možda se čini kontradiktorno, ali odvajanje vremena za vannastavne aktivnosti čini vas produktivnijim, a ne manje. Na kraju krajeva, dok Merkur vlada i vašim znakom i vasom kućom karijere, volite da budete zauzeti. A kako Venera provodi četiri meseca u svestranim Blizancima (3. aprila i 7. avgusta), uživaćete u isprobavanju što više različitih šešira! Venera ide retrogradno od 12. maja do 24. juna, zbog čega ćete se osvrnuti na dosadašnju karijeru i preispitati odabrani put. Da li radite posao koji volite ili se odlučujete za „praktičniju“ ili „respektabilniju“ zamenu? Kako izgleda uspeh? Budući planovi i projekti možda su u vazduhu, a Merkurov produženi boravak u Raku (28. maja – 4. avgusta) otkriva da donosite neke emotivne odluke. Možda ćete samo nagađati tokom retrogradnosti Merkura (18. juna – 12. jula), ali ako ste pratili svoje srce, to ce verovatno bio pravi izbor! Ipak, pokušajte da ne dozvolite da vas sentimentalnost ili nostalgija spreče da upućujete neke teške pozive koje morate da uputite. Dva pomračenja u Raku (lunarna 10. januara, solarna 20. juna) pomažu vam da otpustite starija udruženja ili projekte koji vam više ne trebaju, i olakšate novim da se bolje usklade s vašim trenutnim interesima. Uostalom, koliko ste vešti sa više zadataka, možete zadržati samo toliko opcija u vazduhu. Sužavanjem na ljude i projekte koji vas zaista inspirišu, oslobodićete se da najbolje obavite svoj posao.

EMOCIJE:

Ljubav je misterija ali kako Neptun ove godine nastavlja da prolazi kroz vašu kuću za odnose, vi ste inicirani za tajne načine. Bez obzira koje granice stoje između vas i prave ljubavi, Neptun u Ribama želi vam pomoći da ih rastopite. Zapamtite, neke su granice tu sa dobrim razlogom – poput one između fantazije i stvarnosti, koja ima tendenciju da se zamagli kada je Neptun u blizini! Jedna od vaših najvećih prepreka u vezama je tendencija da budete preterano kritični ili prosuđivački. Ali kako se Venera 27. januara ujedinjuje s Neptunom, a zatim sledi Merkur 3. aprila, vi ste podstaknuti da razmišljate više o svom partneru i birate ljubaznije i nežnije reči za komunikaciju s njim. Zauzimanje stava otvorenijeg srca može učiniti čuda u odnosima svih vrsta. Jupiter u Jaracu sekstil Neptun ove godine tri puta (20. februara, 27. jula i 12. oktobra), premoštavajući jaz između ozbiljne, prizemne, praktične strane ljubavi i sanjive, magične, romantične strane. Ali nemojte očekivati da će romansa procvetati sama – da biste maksimalno iskoristili ovu priliku, morat ćete je doživljavati kao baštu. Ovogodišnje konjukcije u Jaracu (Saturn / Pluton 12. januara; Jupiter / Pluton 4. aprila, 29. juna i 12. novembra) iznova potvrđuju da ljubav ponekad zahteva disciplinu i naporan rad. Ali ako ste voljni uložiti trud, Device, efekat može biti zaista transformativan! U romantičnim i platonskim vezama, komunikacija je najvažnija stvar na kojoj ćete raditi ove godine – posebno dok je vaša vladajuća planeta Merkur retrogradna u Škorpionu i Vagi (13. oktobar-3. novembar). Pitanja pravičnosti i jednakosti mogu se sada pojaviti između vas i drugih ljudi koji su vam vazni. Srećom, s Venerom u vašem znaku, moći ćete da utvrdite svoje potrebe i želje ka samopoštovanju, ali i nacin ljubavi koji ih čini spremnijim da slušaju – i skloniji su da vam daju ono što želite. Sa ojačanim Marsom u njegovom znaku Ovna (vaša kuća intimnosti) od 27. juna do početka sledeće godine donosi svađe koje mogu biti neizbežne. Ali ne brinite, Device – postoji velika šansa da će seks izgladiti nesporazume i biti još topliji od prepirke!

Zithromax for sale